![]() |
MÜNAZARA LİGİ 2. TURNUVA (YENİ FORMAT)
Katkı olarak birşey eklemek istiyorumİsteyen takım halinde yazsın isteyen bireysel olarak yazsın.Böylece kimse katılamamaktan şikayet edemez.Bilmem bu konuda ne düşünürsünüz?
|
Alıntı:
|
Ahmet abi ve ben olcaz demek...Tamamdır bu iş...
|
Alıntı:
:D :D |
Valla karşı takımda çok sağlam ama kendime her harükarda güveniyorum..:)
Sen hiç yoksun ama dikkatimi çekti Beril? Böyle organizatör olarka nereye kadar:) |
Alıntı:
şimdi bu gençlik meydanı munaza falan tüm gece devamlılık istiyor..ben organızatör olarak arasıra kontrol edıyorum test aralarında oluyor ama diğer türlü tüm gece tartışmak zorunda kalıyorum o da omuyor öss var çünkü testler beni beklıyor ;) Yazın inşallah.... |
O zaman yazın söz beraber bi takım kurup katıalım münazaraya...Bak senle takım kurmak istiyorum geri çevirme teklifi rezil etme beni:)
|
Rakiplerim gercekten cok degerli onlarla münazarada bulundurmak beni gururlandiriyor ayri bir gururda emre kardesimle ayni takimda olmaktan dolayi..;)
|
[i][b]Ahmet abi aynen valla...Ben senle takım olduğumuzu unutmuşum Beril hatırlatınca ''vay bee'' diye bi tepki verdim..
Bakalım napcaz.... |
Alıntı:
Tamam anlaştık o zaman yazın kimseye söz verme..Reddeder miyim Valla büyük de gurur hani... 8) |
All times are GMT +3. The time now is 09:55. |