AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Komik (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Erkekler Neden Çiçek Almak İstemez:) (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=98395)

Beritan 04-24-2009 19:23

[quote=Feyza;591808]Kadın ve aileden sorumlu bakan geldi... :karizmatik: :hihi2:[/quote]
kız yok bugün şimdi toplantıdan geldim...
amannn kadınlar hiç çekilmiyo:(

Feride 04-24-2009 19:24

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591805)
çiçekler dalında güzeldir atalarımız ne demiş YAŞ KESEN BAŞ KESER hem cana kımamak için hemde doğanın görüntüsünü bozmamak için...

dalından koparmasınlar. zaten parktan bahçeden yolunmuş çiçeği kim napsın..;D satın alabilirler mesela..bunun üzerine konuşuyorduk zaten..:)

Zetö 04-24-2009 19:26

Allah her kadını bir çiçek gibi yaratmıştır da ondan :Ğ

Ertuğrul ÖZGÜL 04-24-2009 19:27

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591815)
dalından koparmasınlar. zaten parktan bahçeden yolunmuş çiçeği kim napsın..;D satın alabilirler mesela..bunun üzerine konuşuyorduk zaten..:)

satın alıncada siz yapma çiçekleride beğenmezsinizki canlı iştersiniz oda aynı hesap
ha sizin maksadınız para harcamaksa o ayrı

Feride 04-24-2009 19:29

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591823)
satın alıncada siz yapma çiçekleride beğenmezsinizki canlı iştersiniz oda aynı hesap
ha sizin maksadınız para harcamaksa o ayrı

ya bak yine anlaşamayacağız. :)yapma çiçek değil canlı ama satın alınmış olsun diyoruz. bilmem anlatabildim mi..:)

DadaşAkp 04-24-2009 21:36

hakkadene bir gül kalbimden söküp veririm oda eşim yada nişanlımdır hayatım boyunca vermem bir gül bile gelip gecici bunlar

goltronik 04-25-2009 12:20

wallaa onu bunu bılmem de ben 1 tane gul vermıstım unv. yıllarında tamam hoş bıse ama nebılıyım hanı turk erkegı macodur yaa gul veren erkek kılıbıktır yaa obakıma gul veren erkek kılıbıktır ( suan ııcn bende oyle dusunuyorum ) ha aklımdayken cicek dalında kıtap rafında sozcunu kullanmakta pek bır sakıncada gormuyorum hanı :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Feyza 04-25-2009 19:27

Alıntı:

goltronik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592584)
wallaa onu bunu bılmem de ben 1 tane gul vermıstım unv. yıllarında tamam hoş bıse ama nebılıyım hanı turk erkegı macodur yaa gul veren erkek kılıbıktır yaa obakıma gul veren erkek kılıbıktır ( suan ııcn bende oyle dusunuyorum ) ha aklımdayken cicek dalında kıtap rafında sozcunu kullanmakta pek bır sakıncada gormuyorum hanı :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Kılıbık...
Kim demiş onu ? :şaşkın: Pes Vallahi buda ayrı bir bahane. :hihi2:

Necip Fazıl 04-25-2009 19:31

Delikanlıyı bozar çiçek falan... :karizmatik:

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:49

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591825)
ya bak yine anlaşamayacağız. :)yapma çiçek değil canlı ama satın alınmış olsun diyoruz. bilmem anlatabildim mi..:)

ya bayanlar kendisi bi çiçek zaten niye başka çiçeğe ihtiyaç duyuyorsunuz ki iki çiçek olmaz yanyana o yüzden almıyoruz ;)

All times are GMT +3. The time now is 21:56.