AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=124)
-   -   AKP'lileri Çıldırtacak Yazı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=98818)

ATmaCA53 04-25-2009 19:37

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592900)
MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.

ozaman git baheçli adamını sorgula 200 yılında ki krizin sebebi o, hemde bir alevi dededinin elini öpende o, ne çabuk değişmiş sizin bu bahçeliniz aslan kesiliyordu, şimdi ise kedi...

Sevban 04-25-2009 19:37

çok komiksin sanırım mazoşistsin , hakaretten zevk alıyosun bu defa seni bu zevkten mahrum bırakıcam ALLAH herşeyi hakkıyla bilendir, cezanı şüphesiz o verecektir... Lan sen bi kere müslüman değilsin şizofren,

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:38

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592900)
MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.

arkadaşım senin gibiler genelde sadece benim dediğim doğru derler yahu akıl var mantık var bu hükümet hiçmi işe yarar iş yapmadıda hep elerştiri hep eleştiri insaf yani

ATmaCA53 04-25-2009 19:38

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592903)
Hadi atın benı. SAKALI UZUN AKILLARI KISALAR SIZI.AMA BANA NE YAPACAKSINIZ ATES OLSANIZ CURMUNUZ KADAR YER YAKARSSINIZ DEYYUSU EKBERLER SIZI. AMA CEHENNEMDE OLACAKSINIZ NECEN MI KANDIRDIGINIZ INSANLAR ICIN O ANALARIN COCUKLARIUNIN AHLARINI ALDIGINIZ ICIN BU ULKEYI NAMERDE MUHTAC ETTIIGNIZ ICIN

lan süt çocuğu, sen bir daha bu foruma girersen zaten şerefsizsin, fırlama seni...

ATmaCA53 04-25-2009 19:40

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592906)
DOGRUYMUIS. SOKAKLARDA ISSIZ GEZEWNLER ACLIK SINIRINDA YASAYANLAR MILLETIN DININI SOMUREREK IKTIDAR OLUP SADAKA ILE OY SATIN ALMAK MI DOGRU SIZIN MANTIGINIZ BUMU

ozaman git sen doyur bu insanların karnını oldumu, sen kendini düşnmekten başka birisi değilsin senin amacın siyaset yapmak lağum faresi....

Sevban 04-25-2009 19:41

YOk yok bu bela sana döner inşALLAh senin için hidayet diledim, senin gibi edepsizleşip hakaret küfür etmedim dinine sövmedim ama sen o kadar alçaksın ki , hepsini yaptın bütün kalbimle buğz ediyorum inşALLAH cehennemin dibini boylarsın,

ATmaCA53 04-25-2009 19:42

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592911)
bE hey aklı evvel allah asla ceza vermez. allahın ceza vermesı onun kutsıyetıne ters bır defas. bela okuma cunkı ınancınıza gore belka okuyana doner. Allahı kotuluklerınıze alet edıyorsunuz. ıcınızdekı nefretı pıslıgı yuce yaradahna alet ewdıyorsunuz. ALLAH asla bela vermez cunkı o sonsuz merhametlıdır ve merhamet ve sevgı olan bır varlıkta kotuluk olmaz ama sızler hayır ve serrıde allah tan deyıp asıl sız kucumsuyorsunuz yaradanı

insan olsaydın d bela okumasaydık, sen bunu hak ediyorsun, ALLAHTA senin cezanı verecek.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:42

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592914)
sıyaset mı sızın yaptıgınız ne he yaptıgınız ne Allah korkunuz gercekten olsa bunlar olmazdı.ama ıcınızde allah korkusu allah sevgısı yok.oy ıktıdar ugruna yapmayacagınız duzenbazlık yok sızlerın

sen aynı kansızsın belli benden sana tek kelim yok artık

ATmaCA53 04-25-2009 19:43

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592914)
sıyaset mı sızın yaptıgınız ne he yaptıgınız ne Allah korkunuz gercekten olsa bunlar olmazdı.ama ıcınızde allah korkusu allah sevgısı yok.oy ıktıdar ugruna yapmayacagınız duzenbazlık yok sızlerın

ateist fırlama insan olsaydın milletin inaçlarına hakaret etmezdin o yüzden sen bu bedduayı hak ediyorsun...

ALPEREN4425 04-25-2009 19:46

YAv şu konuda birşeyler yazacaz. BAşörtüsü ve din düşmanı çakallar bizden önce girip pisliklerini kusmuşlar. Ağız tadıyla tartışamayacaz galiba. Konu içeriğinden farklı yönlere çekilmiş.

Yalnız Atmaca denen arkadaş krizden Bahçeliyi sorumlu tutarken şu anda ülkenin içinde bulunduğu krizi unutmuş galiba. Hem ayrıca Alevi dedesinin elini öpende o diyerek ne ima etmeye çalışıyor. Aleviler ve dedeler Terörist mi , hırsızmı , vatan hainimi...

All times are GMT +3. The time now is 07:24.