AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Davos'un Fethi.. Fatihi, Recep Tayyip Erdoğan..! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=53869)

Whitecloud 02-01-2009 22:02

Biraz geç kaldım yorum yazmakta ama...Çok güzel bir tavır ortaya koyuldu Davosta...Binlercelerinin söylemeye cesaret edemediğini Başbakanımız çatır çatır söyledi..Helal olsun.Rabbim Başkanımızı bizlerin,ülkemizin başından eksik etmesin inşallah;1

aXuNGuRs 02-02-2009 00:16

Emeklemeyi, anne / baba demeyi dahi bilmeyen bebeklerin katili olan bir it sürüsünün karşına çıkıp gereken en sert cevaplardan birini veren Sayın Başbakanımız R.T.Erdoğanı oLumsuz yönde eleştiren her bireyin milliyetinden ve inanç unsurlarından şüphe ederim.

by_arslan 02-02-2009 00:30

ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin sen bizim başımızı eymedin ALLAH'u teala da senin de başını eymesin ALLAH a emanet ol...

çarşı41 02-02-2009 00:40

onurlu ülekenin onurlu başbakanına selam olsun.....

T.C NİN DEĞERLİ BAŞBAKANI SİZİ ARTIK 2.ABDÜLHAMİT OLARAK ZİHNİME KAZIDIM.ATTIĞIN TOKAT OSMANLININ YENİDEN DOĞUŞ HAREKETİ OLMUŞTUR...ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM PADİŞAHIM ÇOK YAŞAAAAAAA....

ofk08 02-02-2009 00:49

Türkiye'Nin Gücü

Sayın başbakan Erdoğan'ın davostaki olayını tamamıyla haklı buluyor ve davos'un fethinin tarihte Sayın Başbakanla geçeceğini söylemekteyim

abdullah52 02-02-2009 01:18

başbakanım sizi ayakta alkışlıyorum sizinle gurur duyuyorum Allah daima yanınızda olsun

ZAFERMALAZGİRT 02-02-2009 03:04

ALLAH seni başımızdan eksik etmesin...
Sümsük, yalaka, evet efendim-sepet efendimci diplopmatlara, kendini devlet adamı zanneden, lider zanneden, siyasetçi zannedenlere de iyi bi ders vermiş oldun...

Sana verdiğimiz oylar sonuna kadar helal olsun. . .

ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN :güzel::güzel::güzel:

Tayyipci_Gnclk 02-02-2009 03:42

HELAL OLSUN BAŞBAKANIM SONUNA KADAR YANINDAYIZ SENİ ÇEKEMEYEN UZAYA GTSN :) SENİ ÇOK SEVİYORUZ BAŞBAKANIMMMMMM

i.key 02-02-2009 10:37

MERHABA ARKADAŞLAR;
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,davos'taki o davranışı ile,zaten yıllardır biriken ve patlamaya hazır bir yanardağın infilakı gibi,sanki çöl ikliminde yağmursuz kalanlara yağmur gibi,sanki kuyuya düşmüş kurtarılmayı bekleyene atılan bir el gibi yetişti imdada...israil zulmü zaten gözler önündeydi..kimsenin görmek istemediği ve görmekten korktuğu adeta...ama birisi bir noktadan başlamalıydı...Elhamdülillah bu bizim sevdiğimiz ve değer ve destek verdiğimiz Başbakanımız oldu...o anda kalbim yerinden fırlayacak zanettim...işte dedim bu bu bu..benim ülkeme yakışan benim insanıma yakışan tavır buu..Allah ondan razı olsun..onur duydum,gurur duydum,şeref duydum...çok teşekkürler Başbakanım..çok teşekkürler..

enestutar 02-02-2009 12:36

Osmanlı ruhunu yeniden canlandırdı! Türk milletine kimliğini hatırlattı! Allah seni başımızdan eksik etmesin başbakanım!

mehmet5656 02-02-2009 13:41

Arkadaşlar sayın başbakanımızın yaptığı çıkış gayet normal büyütülecek tarafı yok bence.
kur'an'ı kerime inanan her insan buna seyirci kalması kur'an'ı kerime inanmamış demektir.
şimon perezin o küstahça hareketleri karşısında başbakanımızın ne kadar sinir ve dayanılmaz halde olduğunun bir nedeni de sanırım iman güçü idi.
belki yüz yıl sonra bir millet layık olduğu lidere kavuştu türkiye milletininin gözü aydın
teşekkürler sayın başbakanım.

kanahmet 02-02-2009 13:46

Başbakanımın konuşmasına hayran kaldım her dinlediğimde yüreğim kabarıyor ve ağlamaksı oluyorum. Bu coşkuyu hissedemeyenler diplomasiden bahsedenler ecdadının kemiklerini titretmektedir. DURMAK YOK YOLA DEVAM.

palipleten 02-02-2009 20:10

COK GÜZEL VE ONURLU BİR DAVRANIŞ DERSTE HOCAM İSTANBULUN FETHİNİ COŞKULU BİR SEKİLDE ANLATIRKEN BÖYLE GÖĞSÜMÜN KABARDIĞINI HİSSETTİM..ATATÜRKTEN SONRA BİR LİDER BENİ BU KADAR GURURLANDIRDI TAM 70 SENE SONRA....

betülhat 02-02-2009 20:38

Rabbim bize bu vatanı verdiyse ,bizde bu vatana layık evlatlar olmalıyız ,öylede oluruz inşallah.Biz başbakanımızdan örnek alacağız,güçlu ve bilgili olacağız,sonuna kadar arkasında olacağız.

ak_cag 02-02-2009 20:43

baskananim hep bizimle kal.

FarukARSLAN. 02-02-2009 21:06

Alıntı:

hidir111 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503173)
tayip aslınpa ucuz kahraman kendini bişey belliyor güya milletin gözüne girip oy toplama sen çifcine ananı al git dedin senin deniz feneri davan çıktı birde utanmadan milletden oy istiyorsun tayip sende yüz yok mu insan biraz utanır esnef kredisi veriyon sen bi piyasayı canlandır mesela para vereceğine memur dul yetim işcilerin maşına zam yap ozaman bak kriz nasıl bitiyor ama sen bunları düşünecek kadar kabiliyet var mı yabancı dilin de yok konuşmadan aciz birisin soruyorum arkadaşlar hadi krediyi verdiniz bunun bide alması var esnaf aldığı parayı nasıl ödesin kazanamadıktan sornra ak partinin ne icratları var valla benim bildiğim icraddları kendi öz milletini azarlamak yalan mı büyük orta doğo eş başkanı tayip bunlar nedemek oluyor sevır anlaşmasını bize imzalatamadı ama tayip paşa paşa imzayı atmak istiyor not bunları yayınlayın yayınlamasanız sizde vatan hayinisiniz

Yavaş gel Hıdır efendi..
Takla ata ata işi hainliğe getirmişsin.
Mesaj yayınlanmış bak, başın döndü mü şimdi?..

Bindirilmiş tayfalığında böylesi yahu..

ArchAngeL 02-03-2009 00:45

Durmak yok fethe devam..

ishakyilmaz 02-03-2009 14:05

http://img.sabah.com.tr/im/2009/02/0...994E96570x.jpg

ishakyilmaz 02-09-2009 15:09

Davos Fatihi sayın Başbakanımıza desteklerimizi bütün hızıyla aktarmaya devam edelim.Hergün çığ gibi destek mesajları yazmaya devam edelim.İleriki tarihlerde bu mesajlar bir proje kapsamında derlenip Başbakanımıza gönderilecektir.Lütfen mesajlarınızı akıcı ve dil kurallarına uygun bir biçimde yazalım..!

Ertuğrul ÖZGÜL 02-12-2009 21:45

cumhuriyet tarihinin fatihi fatih recep tayyip erdoğan

Ertuğrul ÖZGÜL 02-12-2009 21:46

Allah razi olsun ondan ve tüm yardımcılarında tabikide ona destek veren halkdanda

aliozgursari26 02-14-2009 12:17

Türkiye'nin niye bu kadar şaşırdığını anlayabiliyorum. Çünkü; bugüne kadar böyle bir Başbakan Türkiye'ye gelmedi...(Özal hariç) Türklüğümüzü bize hatırlattığınız için teşekkür ederim Sayın Başabakanımız...

rte_ts_52 04-02-2009 22:41

davos taki çıkışı da eleştirdilerya bazı kesimler harbiden yuh yani
ama onlar bizi ilgilendirmiyor

Morte 04-03-2009 01:38

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569201)
buna ancak cobanlar güler :))))

1- Çoban mısınız?
2- Çobanlardan daha mı akıllı yada üstün olduğunuzu iddia ediyorsunuz?

Morte 04-03-2009 01:49

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569252)
alahınn sipastiği son yazdığımı oku :(

Saygının sınırlarını bil de öyle konuş!

Konu KaRa BuYu tarafından (Bugün Saat 00:42 ) değiştirilmiştir..
Ben kaçta yazmışım o mesajı?
00:38

İnsan gibi cevap istiyorsan insan gibi soru sor!

Necip Fazıl 04-03-2009 01:49

Alıntı:

Adam gibi konuş...

Morte 04-03-2009 01:52

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569260)
Adam gibi konuş...

Öyle birşey mi bekliyorsun ondan? :w:

Necip Fazıl 04-03-2009 01:54

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569269)
Öyle birşey mi bekliyorsun ondan? :w:

Yok ama Nasrettin hoca dediği gibi ya tutarsa... :D ;D

кübLα 04-03-2009 01:54

Alıntı:

önce Allah yazmayı öğren snra laf yetistir.
varsa bi sipastk oda sensn birz insan olmayı dene.

Morte 04-03-2009 01:56

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569273)
alahın capozu bana saygıyı öğretme ben istklak harbi totunuyum bende dedemden madalya var senin tayyip beyinde ve gül de yoktur o

önce aAKILLI ol yazdıklarımı oku ondan sonra konuş:(

Bu ülkedeki her haneden birer ikişer şehitler, gaziler çıktı İstiklal Harbinde, bu sadece senin övünç kaynağın olamaz. Ben de "benim ismim dedemin Çanakkale'de şehit düşen amcasından geliyor" diyerek savunmama pek de güzel alet edebilirim bunu. Lakin burada konuştuğumuz konu, onların muhterem ruhlarıyla alakalı değil... Dediğim gibi, tartışmak istiyorsan da insanlık çerçevesini aşmadan lütfen...

Jurnal 04-03-2009 02:00

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569273)
alahın capozu bana saygıyı öğretme ben istklak harbi totunuyum bende dedemden madalya var senin tayyip beyinde ve gül de yoktur o

önce aAKILLI ol yazdıklarımı oku ondan sonra konuş:(

Bre ahmak!

Dedenin istiklal harbi madalyası varsa ondan sanane... Sen kendine bak, sende ne var boş beyninden başka...

Morte 04-03-2009 02:00

Dediklerimiz bir kulaktan girmiş, diğerinden çıkmış... Neyse :)

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569293)
cakal bende gercek madalya var ama :)))))))))))))

Gaziliğin değerini madalya ile mi ölçüyorsun? YUH sana!

Morte 04-03-2009 02:08

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569311)
en azından gururum var o sendede yok bana ahmak diyorsun ama ama ahmak olan sensin :)

yazık cok yazık biraz zorladım forumda ne olduğunuz cıktı sayın başbakan komsum sayılı....:))))))))))))))))))))))

Böyle hassas bir noktaya dokundurma yaparak gururunu okşuyorsun sadece. Madem o şanlı madalya olmadan sen kocaman bir SIFIRsın artık!
Gelip burada laf cambazlığı yapma. Adam gibi tartışmak istiyorsan her daim hazırım.

Morte 04-03-2009 02:17

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569345)
gel

msn colldancer@hotmail.com

hadi bekorum

adam ola ma

MSN kullanmıyorum, kusura bakma. Burası da tartışmaya gayet müsait ayrıca.

кübLα 04-03-2009 02:18

ya napıyosnz siz ya cock gbisn kara buyumu ne :S

Morte 04-03-2009 02:21

Bundan sonra kullansam da eklemem zaten... Seviyeni belli ettin zavallı arkadaşım, yetersizsin herhangi bir tartışma için :)

кübLα 04-03-2009 02:40

şakamısn ya :w:
parasyla hava atıo afedersn ama cock gbı sıdık yarısı bu resmen :hihi2:

Morte 04-03-2009 02:42

Çocuk zaten :)
Az önce de eğitimimi sorguluyordu. Üniversiteliyim efendim. Siz?..

Morte 04-03-2009 02:47

Olmayan nedir?
Yani aslında doğru söze ne hacet...

кübLα 04-03-2009 02:48

Alıntı:

KaRa BuYu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569459)
üsküdarlı

komsum bende balabanlıyım olmadı ama ben seni atnıyorum olmadı şimdi :(

balabana yakısır bırı ol kendın ol herysdn önce ayıbı öğren ama dmı :)

All times are GMT +3. The time now is 23:02.