![]() |
E arkadaşlar yok mu okuyan, bitiren, yeni başlayan, başlamak için nazlanan:hihi2:
Ne kabir azabı / ne zebani zulmü / o yardan ayrı düşmektir / nazarımızda en dilhıraş acı / ne dürülür amel defteri / n geçilir sırat köprüsü / Rahman ve Rahim olandır o dostun ismi / o sever / o gözetir / onun merhameti hudutsuzdur / onun merhameti öfkesinden büyüktür |
Bir de baktım ki ben ben değilim artık,
Suretim başka suret, ismim başkasının ismi Gönlüm ne yöne akar, ben ne yöne Verdiğin emaneti yitirdim yollarda Hata ettim, kusur ettim, affola! Yok mu 1-2 kelam edecek.Yahut kitap mı sarmadı,vaziyet nedir? |
Henüz kitabı alamadım :(
|
Alıntı:
|
Allah kolaylık versin cümleten...
|
Beraber okuyoruz ama 5 sayfadan ileri gidemedik :)
Neyse, aslında aktarmak istediğim paragraflar var bir iki tane; ama sonra yazarım... Kitabı bitirdim, genel olarak görüşüm; beni açmadı :hihi2: Çok entel kaldı bana bir de :hihi2: Kitabın sonunu zor getirdim inanın, ki ben bir gece de bir kitap bitirebilme yeteneğine sahibimdir =)) Yani eleştirisel yaklaşıp kitabı sevenleri üzmek istemem... Zaten eleştiri bilgisine sahip değilim... Çarpık ilişkiye yer verilmiş, ya da ben mi yanlış anladım:şaşkın: Tekke ile başladı, nerede bitti yani =) Önceleri ne olduğunu anlamadım, neredeyse kitabın yarısına kadar ciddi bir kopukluk vardı bana göre, her satırda yapay süslü kelimeler beni baydı =( Acaba kitabı beraber okuduğumuz abilerimiz, ve ablalarımız =) bu nedenle mi uzak kaldılar, yoksa hâlâ temin edemediler mi? |
Arkadaşlar, yok mu başka okuyan :ağla:
|
Güncelleme...
|
1.Feride
2. dilemma 3. Yalçın KARACA 4. Fasl-ı Gül 5. reyAkbay 6.Tarihsever 7. çalıkuşu 8. ademetyemez 9. üçnoktadan 10. ReyAkbay 11.Akl-ı Selim 12. LeyâL 13. Kadim Dolunay 14.MenDakkaDukka 15. Özgün İrade 16. Furkanca Bakış Nerede bu üyelerimiz,değerli yorumları? |
Güncelleme...
|
All times are GMT +3. The time now is 23:29. |