AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Hangisi ''Kör'' İşçimi - Recep Akdağ'mı ? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=149193)

İntifada 05-16-2011 16:42

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 897586)
Doğru kabahat hükümette.Kör'e iş verirsen olacağı bu sanırım.
Neyse siz öyle düşünün ben ise
200 bin engelli ailesine bakım parası veren,203 bin engelliyi okula özel servis ile ücretsiz taşıyan,özel ve kamu sektöründe engelli kadrolarını zorunlu tutan ve bunun peşini bırakmayan kadroları alkışlayayım.
Siz yuhalayın
Aramızda fark olsun
Kör oyununa meze olmaya devam edin.

söz konusu olan rece akdağın hizmetleri değildir...
yada işçinin tavrı değildir...
bu özrün sanki işçinin elindeymişde düzeltemiyormuş gibi bir tavırla suratına çarpılması ayıptır...
vereceksin tabi sen gözü görenlerin devleti değilsin...
sen kör vatandaşında partisisin eşşek gibi vereceksin işi...
bu büyük bir ayıptır...
dediğim gibi şimdiye kadar üst üste dizdiği bütün taşları tek tekmeyle yıkmıştır...
eğer insani boyuttan uzaklaşıp sadece hizmet boyutundan işleri değerlendireceksek benhur adolf hitleri yere göğe sığdıramayız...

unnamed 05-16-2011 16:42

nâdan ile hoştur sohbet bilene...
çünkü nâdan ne gelirse söyler diline...

Özgür Çağrı 05-16-2011 16:45

partizanlıktan insanlığınızı kaybetmişsiniz. Rabbim çocuğunuzla yakınınızla imtihan etmesin o zaman anlarsınız . Evet benhur biz insanlık gömleğini çıkartmadık . Bizim gömleğimiz öyle parayla makamla menfaatle satın alınamaz. Her iktidarın soytarısı olup fahişe siyasetide yapmayız !

Ukbâ 05-16-2011 17:24

Sağlık sektöründe mütahitlerin yanında çalışmak gerçekten çok kötü bir çok haklardan mahrum olmak aldıkları az üçret hep sıkıntı. Bu işe girerken her şey baştan belli olduğu halde sonrada sistemi sorgulak doğamızda var sorgulanmayıda hak ediyor. Gözlerinden yoksun olan kardeşimize çok daha farklı davranabilirdi Bakanımız , belkide gözlerinden yoksun olduğunu hissettirme me adına bu şekilde davranmış olabilirmi belki iyi niyetli yorum olacak ama sui zan yapma yerine hüsnü zanda bulunmak genetiğimizde var.

Konu ve seviyesiz yorumlar mutlaka silinir arkadaşlar ona göre yorumlar yapalım. Konunun mahiyeti farklı iken ötelere uzanmaya gerek yok. Birbirimize saygı göstererekte yorumlarımızı yapabiliriz.

İntifada 05-16-2011 17:32

Alıntı:

gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz
hiç bir hüsnü zanı hak etmeyen kadar çirkin bir yaklaşım...

Ukbâ 05-16-2011 17:35

Evet engelli bütün kardeşlerimize sağlanmayan imkanları Ak parti iktidarı başarı ile yerine getirdi . Bunu ifade etmenin en sağlıksız şekilde söylenmesi ile karşı karşıyayız.

akobalı-akkurt 05-16-2011 18:34

olayların öncesi ve sonrası muhakkak vardır, peşin ve ön yargılı davranıyoruz...

özellikle bu davranış düşündürücüdür...

recep akdağ gibi sağlıkda yaptıkları tartışılmaz branşında en büyükdür...

kör vatandışımız maalesef yine chp, arsızlığında fink atan biridir bence...

mühendis odaları dahil tüm sosyal gruplarda bu it kopuk yapılanma özellikle özürlü,alevi, gayri müslim, dul,ve yetimler üzerinden istasmarlarla ak parti üzerine çirkin ve aşşağılıkça gelmektedir...

bu oyuna gelmeyelim...

sayın bakanımız recep akdağda ne bir kibir nede bir kompleks olacağını sanmıyorum...

RAGIP 05-16-2011 18:49

uslup yanlıs olsada haksız da sayılmaz sayın Bakan ...ALLAH a şükür etsin ki asgari ücretle de olsa calısıp ,az da olsa evine ekmek götürecek kadar para kazanabiliyor.bu gün asgari ücreti mumla arayan milyonlarca işsiz var ..(bunlardan biri de benim 6 ay önce askreden geldim ) ve hala işsizim ... insanlar ellerindekinin kıymetini bilmelidirler

Cihan_ŞümuL 05-16-2011 22:04

Alıntı:

kör vatandışımız maalesef yine chp, arsızlığında fink atan biridir bence...
anlatım bozuklugu var...

rizzelli 05-16-2011 22:07

Bakanın üslubu daha güzel olabilirdi...devletin kadrosunda iş bulup asgari ücretle geçimini sağlamak çok zor..devletin kadrosundan müteahhitlerin yanında iş almak için Bakan'a rica etmesi ise mantıksız...yani devlet büyüğünün böyle bir vazifesi olamaz.

ama Bakanımıza maganda diyip istifasını isteyenlere de yazıklar olsun diyorum..

All times are GMT +3. The time now is 04:48.