AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne Katılmayacak! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=153798)

Mavera 08-24-2011 23:39

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939075)
ne diyonuz lan;D

fb ye hadi nas nas demisler ;D;D.. ulan bizde zevkle ertem senerden yapma volkan, yapma volkan demeyi bekliyorduk ;D;D

Mavera 08-24-2011 23:39

cevher sen tt arenaya yakinsan, yarin trabzon-bilboa macina gitte bu sene bari bir avrupa maci gör kardesim :)

CeVHeR 08-24-2011 23:42

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939078)
Ve şunu tekrar yineliyorum: 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur..

Yılın komedisi... Demekki yaşadığınız travma bu boyutlara kadar geldi, üzüldüm vallahi halinize...

Sabah oldu gardaş, size bırak şampiyonluğu şampiyonluk yarışı bile fazla...

CeVHeR 08-24-2011 23:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939084)
cevher sen tt arenaya yakinsan, yarin trabzon-bilboa macina gitte bu sene bari bir avrupa maci gör kardesim :)

TT Arenaya çok yakınımda elin oğlu Anadolu takımları gibi değil, yatmaz gömer gider ;)

Bkz. Benfica ;)

Mavera 08-24-2011 23:44

simdi fb nin yerine kimi yolluyorlar sampiyonlar ligine.. bari gs yi yollasinlar bu sene hic birseye bulasmadilar :)

Bilal Baştan 08-24-2011 23:44

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939090)
Yılın komedisi... Demekki yaşadığınız travma bu boyutlara kadar geldi, üzüldüm vallahi halinize...

Sabah oldu gardaş, size bırak şampiyonluğu şampiyonluk yarışı bile fazla...

Göreceğiz gardaş er yada geç göreceğiz.. ;1

unnamed 08-24-2011 23:45

bu konuda daha çok hit alır...
ne haliniz varsa görün;D

CeVHeR 08-24-2011 23:45

Bunu sormamız gerekn kurum UEFA değil, TFF...

TFF, Uefadan korkarak tükürdüğünü yalamıştır ve Türkiye spor tarihine utabnç dolu bir gün yaşatmıştır ve bunun altından kalkamayacaktır...

Azıcık onuru olsa ben kararımı verdim iddianemeyi bekleyeceğim, sen ne yaparsan yap diyebilmeliydi...

Mavera 08-24-2011 23:45

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939092)
TT Arenaya çok yakınımda elin oğlu Anadolu takımları gibi değil, yatmaz gömer gider ;)

Bkz. Benfica ;)

temenniniz o yönde yani :)

ama sen yinede git canli canli izle hatta bilbao tarafina gitte, safin belli olsun ;D;D..
simdi fb liverpoolla, madridle sadece hazirlik macimi yapacak :)
bu arada tahminim fenere bir 5 yil avrupadan men gelir
:karizmatik:

CeVHeR 08-24-2011 23:47

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939098)
temenniniz o yönde yani :)

ama sen yinede git canli canli izle hatta bilbao tarafina gitte, safin belli olsun ;D;D..
simdi fb liverpoolla, madridle sadece hazirlik macimi yapacak :)
bu arada tahminim fenere bir 5 yil avrupadan men gelir :karizmatik:

Trabzon temmenilerimin arasına girebilecek kapasitede bir takım değil, çokda fifi yani; bu sene havlu atar ve önümüzdeki 10 yıl yine ilk 5 e oynar ;)

Ben olacaklardan bahsediyorum...

Trabzonu kaale alacak değilim, zira rakibimiz değil, olsada 15 senede bir belki olur ;)

All times are GMT +3. The time now is 17:58.