AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti Forum Hakkında (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=17750)

dildade 01-07-2008 22:33

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

benimde aklımda kalan olay bir gün forumu açtım avatarımın altında ar-ge yazıyordu 10 dakika sonra ise yazmıyordu şaşırdım meğer bir yanlışlık olmuş bütün üyeler ar-ge olmuş ;D

mavera 01-07-2008 22:34

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Allah c.c. razı olsun didade Hanım. Amin inşaAllah.

Dünden Bugüne Akpartiforum ... dediğimizde aklıma birkaç şey geldi ... Tunahan azizim, AkPartiForumun dünlerinde aramız biraz limoni idi sanırım, yanlış mı hatırlıyorum yoksa : )

VesseLam

itiraf ediyorum..tunahanda suc yok onu gaza getiren bendim..zaten beraber ayrilmstik o zamanlar tunahanla yeni tanismisiz malum saadetliler sitede cirit atiyor bizim mesajlar siliniyor, onlarinkine birsey olmuyordu..
bir iki görevli arkadaslada tartismistik..tuna bana abi ne yapalim dedik bende giremiyorum siteye yolladim buna bir metin sunu gir diye girmez olaydik sahil35 in bir dövmedigi kalmisti bizi, tuna kendi basina mücadele etmek zorunda kalmisti :).
sonra sahille konustuk, anlastik tevafuk bu ya bizim yasadigimiz sorunlarin aynisini oda yasadi ;)..
hic unutmam bir ara RTE adli arkadas beni alevi yapmisti :D :D..sebebise Hz Aliyi sevmek alevilikse bende aleviyim dedigim icin birde arkadas diyor ki ben zaten yazilarindan anlamistim alevi oldugunu :D :D

ümitli_bekleyis 01-07-2008 22:34

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
benimde aklımda kalan olay bir gün forumu açtım avatarımın altında ar-ge yazıyordu 10 dakika sonra ise yazmıyordu şaşırdım meğer bir yanlışlık olmuş bütün üyeler ar-ge olmuş ;D

:D :D

Meftun 01-07-2008 22:36

ben geldim:)

mavera 01-07-2008 22:37

bende bir itirafta bulunayim..ben siteye maveram nickiyle üye olacaktim m yerine yanindaki virgüle basinda nickim mavera, oldu utancimdan görevlilerede söyleyip degistiremedim bazilari özel anlami var sanmis, bazilari edebi takildigimi sanmis halbuki tamamen yanlislikla olmustu daha sonra görevli oldumda dolunay baskana degistirdim oda bana senin nickin sonunda virgül varmiydi hic farketmedim demisti 8)

parabol 01-07-2008 22:38

Alıntı:

Alıntı:

yusuf kardeşim, o zaman desene çok asabi olacaksın forumda :) parabolu felan uyarayım yaklaşmasınlar
Bu konuda haklısın ağabey. Sigaranın zararları var ama bırakmanında zararları var : )

Şimdiden, bu asabiyet nedeni ile vereceğimiz zarardan ötürü özür dileriz :)

VesseLam

yanlıs anasılmasın lutfen benım kımseyle sahsı problemım yok olamaz ben kısıler uzerıne degıl yorumlar uzerıne yorum yazarım..Necıp Fazıl yorum dusuncelerrıne onem verdıgım forumdakı ender ınsanlardan ama tabıkı bu tum goruslerımızın aynı olacagı anlamına gelmez..

bıse ıtıraf etmek ıstıyorum bır cok kez bılerek mavera ya karsı tezde fıkır attım ortaya..sırf tartısalım da bıseler ogreneyım dıye :D

Necip Fazil 01-07-2008 22:39

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

Takım tamamlanmış oldu sanırım. : )Hoş geldiniz .

VesseLam

Meftun 01-07-2008 22:40

Alıntı:

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

Takım tamamlanmış oldu sanırım. : )Hoş geldiniz .

VesseLam

teşekkür ederim :) hoşbulduk ama malesef elimde olmayan sebeplerden çıkıyorum :(

Necip Fazil 01-07-2008 22:41

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
bende bir itirafta bulunayim..ben siteye maveram nickiyle üye olacaktim m yerine yanindaki virgüle basinda nickim mavera, oldu utancimdan görevlilerede söyleyip degistiremedim bazilari özel anlami var sanmis, bazilari edebi takildigimi sanmis halbuki tamamen yanlislikla olmustu daha sonra görevli oldumda dolunay baskana degistirdim oda bana senin nickin sonunda virgül varmiydi hic farketmedim demisti 8)

Bir virgül nelere kadirmiş meğer : )) Ama meselenin özü utanıp söyleyememen, yahu bu karadenizliler hep böyle onurlu mu olur ne 8)

VesseLam

ak_mavish 01-07-2008 22:42

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

yusuf kardeşim, o zaman desene çok asabi olacaksın forumda :) parabolu felan uyarayım yaklaşmasınlar
Bu konuda haklısın ağabey. Sigaranın zararları var ama bırakmanında zararları var : )

Şimdiden, bu asabiyet nedeni ile vereceğimiz zarardan ötürü özür dileriz :)

VesseLam

yanlıs anasılmasın lutfen benım kımseyle sahsı problemım yok olamaz ben kısıler uzerıne degıl yorumlar uzerıne yorum yazarım..Necıp Fazıl yorum dusuncelerrıne onem verdıgım forumdakı ender ınsanlardan ama tabıkı bu tum goruslerımızın aynı olacagı anlamına gelmez..

bıse ıtıraf etmek ıstıyorum bır cok kez bılerek mavera ya karsı tezde fıkır attım ortaya..sırf tartısalım da bıseler ogreneyım dıye :D

:D :D :D ben de ahmet abi tartışmaya başladı mı seviniyorum :D

All times are GMT +3. The time now is 15:44.