AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   FENERBAHÇE-CHELSEA (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=24419)

Neşe 04-01-2008 22:40

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Kendi hesabıma, Türkiyeyi temsil eden tüm takımları avrupa arenasında herzaman destekledim desteklerim..
Denizlisporu,Malatyasporu,Trabzonsporu,Kayserispor u,Gençlerbirliğini,Antepi,Beşiktaşı,Trabzonu,Galat asarayı,
Fenerbahçeyi Böyle müsabakalarda ayırmamalı desteklemeli.Çünkü bunlar Türk futboluna ve Türkiyenin prestijine + lar katıyor.Ama kendi takımımızı da ayrı bir atmosferde destekleriz o ayrı...

bak kardeşim sana katılmamak eldemi....sana katılıyorum bide diyorumki herkes senin gibi aklı selim olsa ;)

eee bize neden böyle bi cevap vermedin.....

politikaci 04-01-2008 22:40

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
yk cnm ben genel konuştum zaten üyelerimiz ozmn 10 yaşında flndi bende 7 yaşındaydım :D

Bizim küçük oldugumuzu biliyorsan şuan genel konuşmanın mantıgı ne söyler misin??

Birkaç densiz yapmıştı desen çok daha iyi olur ;)

Burda boşuna polemiğe girmemiş oluruz.

onları densiz olarak görüyorsanız şuan fenerbahçe hakkımda fikrim değişti yani demekki tüm taraftarlar öle değilmiş :-X

Beritan 04-01-2008 22:41

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Kendi hesabıma, Türkiyeyi temsil eden tüm takımları avrupa arenasında herzaman destekledim desteklerim..
Denizlisporu,Malatyasporu,Trabzonsporu,Kayserispor u,Gençlerbirliğini,Antepi,Beşiktaşı,Trabzonu,Galat asarayı,
Fenerbahçeyi Böyle müsabakalarda ayırmamalı desteklemeli.Çünkü bunlar Türk futboluna ve Türkiyenin prestijine + lar katıyor.Ama kendi takımımızı da ayrı bir atmosferde destekleriz o ayrı...

bak kardeşim sana katılmamak eldemi....sana katılıyorum bide diyorumki herkes senin gibi aklı selim olsa ;)

bilmem iyilik zamanım ona denk geldi demek :D

merve 04-01-2008 22:42

FENERBAHÇE-CHELSEA

Bizde dakikalardır aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz ama :-\ :-\ :-\

Neşe 04-01-2008 22:42

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bilmem iyilik zamanım ona denk geldi demek :D

neyse öyle olsun .......

Neşe 04-01-2008 22:43

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

haklısın ya ....

merve 04-01-2008 22:43

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

yk cnm ben genel konuştum zaten üyelerimiz ozmn 10 yaşında flndi bende 7 yaşındaydım :D

Bizim küçük oldugumuzu biliyorsan şuan genel konuşmanın mantıgı ne söyler misin??

Birkaç densiz yapmıştı desen çok daha iyi olur ;)

Burda boşuna polemiğe girmemiş oluruz.

onları densiz olarak görüyorsanız şuan fenerbahçe hakkımda fikrim değişti yani demekki tüm taraftarlar öle değilmiş :-X

Tabiki tüm taraftarlar öyle değil bunu benim söylememe gerek yoktu kendinde düşünebilirdin ;)

politikaci 04-01-2008 22:44

FENERBAHÇE-CHELSEA

tamam tamam ya kızmayın :D :D

Beritan 04-01-2008 22:45

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

siz dakkalarca o bir dakkada anlattı :D
bak kırılmayın şakaydı bu ...sizde haklısınız....sizin lafınız bende dahabi geçerli ben sizi anlıyorum ama takılıyorum işte hatta size +

merve 04-01-2008 22:45

FENERBAHÇE-CHELSEA

Alıntı:

Alıntı:

haklısın ya ....

niye biz dediğimizde anlayışla karşılamadı da 3. bir kişi yazdıgında konuya anlayışlı yaklaştıgını çözemedim hala :-\ :-\ :-\

Anlatmak konusunda yetersiz miyim acaba :o :o

All times are GMT +3. The time now is 04:52.