AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Chelsea Zaferi Avrupa Basınında! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=24671)

Hüdaverdi 04-03-2008 15:20

Chelsea Zaferi Avrupa Basınında!

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadş güldürme beni burda şimdi :D
Galatasaray 2 kez çeyrek final oynamış takımdır :D

tabi tabi 2 kez çeyrek oynamış şuan bir kez desene 2 kez diyor. :D ;D

Pardon şampiyon klüpler kupası 2 kez yarı final düzeldiyorum ;)

RDönmezs 04-03-2008 15:24

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Kıskanmak ? Ben anca nefret kusarım fenere,kıskanmam için öncelikle karşımdaki takımın fotbolcularının çoğunun Türk olması lazımdır.
Bizim başarılarımız ortada.
fener hayatında ilk defa avrupada bir başarı elde etti oda bu çeyrk finaldir,bundan önce hiç bir başarı kazanmadı bundan sonrada kazanamıcaktır.
Haa önceden bir başarısı vardı.Oda şampiyonlar liginde 0 puan ve -13 avaraj ile elenen ilk takım unvanı :D

eee yetti bee hala Türk futbolcu diyor amma uzattın bee kendi takımına bak şimdi nonda, lincoln, song, linderhoth, ve diğerleri sen ne milliyetçiymişsin bee azında Türk futbolcudur gidiyor sızlanmayın eziklik yapmayın..
ozaman TFF git 6+1 opsiyon kanununa itiraz edin neden değiştirmiyorsunuz 3+1 isteyin sizde nolduuuuu

RDönmezs 04-03-2008 15:25

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Boşver Atmaca. Hüdaverdi açıkça yazmış. "nefret kusarım" diyor. Bunun sözlük anlamı "çok fazla zarar gören veya bir olayı aşırı kıskanan birinin, bir kişi yada durum karşısında karşı tarafın kötülüğünü, mutsuzluğunu istemeye yönelik duyduğu duygu"

Olay budan ibaret. Ne desen ne yazsan boş.

ewet hüdaverdi kendinden geçmiş hazmedemiyor galibiyeti buda gslilerin nakadar çirkef olduğunu gösteriyor..

Kırık_Çocuk 04-03-2008 15:26

ilk defa yarı final oynayan göztepe
O zaman Türkiyenin en başarılı takımı en büyük takımı en saygıdeğer takımı gözteme..
Kimse konusmasın

FENERBAHÇE 6S nin NAMUSUNU KURTARDI (0-5)

Hüdaverdi 04-03-2008 15:39

Çirkeflik f5lere özgü bir şey Galatasaraylıalra değil :-*

Vesselam...

Eşref 04-03-2008 15:41

Lütfen arkadaşlar. Konu kötüye gidiyor. Kalpler kırılmasın basit bir spor için. Varsa böyle bir konu için kalp kırdığım özür diliyorum. Lütfen gerginlik olmasın.

Hüdaverdi 04-03-2008 15:53

Alıntı:

Lütfen arkadaşlar. Konu kötüye gidiyor. Kalpler kırılmasın basit bir spor için. Varsa böyle bir konu için kalp kırdığım özür diliyorum. Lütfen gerginlik olmasın.

Haklısın bir takım yüzünden olmasın böyle şeyler :-*

Kalbini kırdığım kişi olduysa özür dilerim :-*

ATmaCA53 04-03-2008 16:23

Alıntı:

çok haklısın bende birinin kalbini kırdıysam özür dilerim... ;)

saygılar... ;)

oguzdesouza 04-03-2008 17:03

Hüdaverdi'ye sormak istiyorum sen Türk müsün?

Eğer çekemiyorsan Fenerbahçe'nin başarısını burayı da karıştırmaya hakkın yok....

Beritan 04-03-2008 18:12

ooo oğuz kızmışş :-\

All times are GMT +3. The time now is 12:30.