AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=124)
-   -   AKP'lileri Çıldırtacak Yazı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=98818)

Sevban 04-25-2009 19:46

Dersini iyi ezberletmişler sana marşandiz yakında nick bulamıyacaksın, azıcık insanlık varsa içinde gelme buraya arkadaşım gelme ya, git bir sitede sen aç orda öt bakalım kargadan başka gelen olucakmı...

ATmaCA53 04-25-2009 19:47

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592923)
Halkı canından bezdırdınız. bana cevabını verın madem o kadar ıyı partısınız madem o kadar ıyısınız de neden basbakanlıgın onundekı ıntıhar eylemlerı arttı? neden mılletın evıne sureklı hacızler gelıyor neden. Sadaka ıle mı bu halkı kandıracaksınız. ıscı bulma kurumundakı muracatlar kac bın kısı oldu habberınızdemı keyıflerınden mı bu ınsanlar buralarda bana cevap verın. Insanlar fabrıkaları kapanıyor kac yıllık fabrıkalar kapoanıyor neden? Analar bablar aglıyor cocuguma sut veremıyorum harclık veremıyorum dıye neden? Tayyıp erdogan ıse son model ucaklar satın alsın son model arabalr alsın dıyemı benım halkımın parası ıle tatıllere cıksın kral daırelerınde kalsın dıyemı

onlarda senin gibi terörist örgütleri için intihar eylemleri gerçekleştiriyor, sizin acınız başbakana suikast düzenlemek boşuna size ergenekon örgütü demiyorlar...

hasan_ist 04-25-2009 19:48

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592908)
arkadaşım senin gibiler genelde sadece benim dediğim doğru derler yahu akıl var mantık var bu hükümet hiçmi işe yarar iş yapmadıda hep elerştiri hep eleştiri insaf yani

Bak özellikle yazımdan alıntı yaparak cevap yazmışsın.Ben orada yanlış gördüğümü eleştiririm,doğrusunu belgeler,bilgilendirirsin demişim.Ben benim dediğim herzaman doğrudur diye birşey hiçbir yerde yazmadım.Ayrıca soykırım konusunda da Başbakanın doğru davranışını belirttim.Şimdi sen bana "senin gibiler" diye tabir kullanıyorsun.Benim kayıt tarihim çok eski değil ancak hakaret eden,aşağılayan,doğru budur siz yalancısınız deseydim çoktan atılırdım forumdan.Haksızlık etmiyor musun şimdi sen bana?

ATmaCA53 04-25-2009 19:50

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592925)
YAv şu konuda birşeyler yazacaz. BAşörtüsü ve din düşmanı çakallar bizden önce girip pisliklerini kusmuşlar. Ağız tadıyla tartışamayacaz galiba. Konu içeriğinden farklı yönlere çekilmiş.

Yalnız Atmaca denen arkadaş krizden Bahçeliyi sorumlu tutarken şu anda ülkenin içinde bulunduğu krizi unutmuş galiba. Hem ayrıca Alevi dedesinin elini öpende o diyerek ne ima etmeye çalışıyor. Aleviler ve dedeler Terörist mi , hırsızmı , vatan hainimi...

ben terörist demedim alevilere karşı çıkan milliyetçi kesim şimdi solcular ile işbirliği yapıyor, ergenekonun bende avukatıyım diyor, ne olduda bahçeli aslan iken kedi oldu bunu soruyorum.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:56

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592930)
Bak özellikle yazımdan alıntı yaparak cevap yazmışsın.Ben orada yanlış gördüğümü eleştiririm,doğrusunu belgeler,bilgilendirirsin demişim.Ben benim dediğim herzaman doğrudur diye birşey hiçbir yerde yazmadım.Ayrıca soykırım konusunda da Başbakanın doğru davranışını belirttim.Şimdi sen bana "senin gibiler" diye tabir kullanıyorsun.Benim kayıt tarihim çok eski değil ancak hakaret eden,aşağılayan,doğru budur siz yalancısınız deseydim çoktan atılırdım forumdan.Haksızlık etmiyor musun şimdi sen bana?

arkadaşım bu forumda öernekleri var düzgünce muhalefet edenlere kimse dokunmuyor sende düzgünce edersen sorun çıkmıyor zaten hakaret edenin kim olduğu önemli değilki o saydıkların kötü bişey bunu yapan kim olursa olsun ceza alır. ama körü körüne muhalefet edenlerde ağzının payını alır aksinide beklememek lazım adam 2-3 gündür girip dine küfrediyor bizde sırtarıp aaa ne güzel adam düşüncelerini söylüyor deyip bakılmasını bekle benim gönlüm okadar geniş değil hele söz konusu dinse zerre kadar taviz olmaz...

hasan_ist 04-25-2009 19:56

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592904)
ozaman git baheçli adamını sorgula 200 yılında ki krizin sebebi o, hemde bir alevi dededinin elini öpende o, ne çabuk değişmiş sizin bu bahçeliniz aslan kesiliyordu, şimdi ise kedi...

Ben Tayyip ERDOĞAN'ı aşağılayıp,Bahçeli'yi mi yücelttim burada? Sen başkalarına kızıp benden mi çıkartacaksın sinirini? Ben milliyetçiyim.Benim ideolojime en yakın partide mhp.Ama ben her yaptıklarını tasvip ediyorum demedim.Aslan kim,kedi kim ben bilmem.Ben ülkemi,vatanımı bilirim.Kim menfaatine çalışırsa alkışlarım.Kim hata yaparsa da eleştiririm.Bundan daha doğal birşey olamaz.Ben nazik bir üslup takınmaya dikkat ettikçe,çirkin söylemlerle karşılaşıyorum.Eğer tahammül gösteremiyeceksen yöneticilere bildirebilirsin.Gerekçeleri varsa eğer silebilirler hiç gocunmam.

hasan_ist 04-25-2009 20:02

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592941)
arkadaşım bu forumda öernekleri var düzgünce muhalefet edenlere kimse dokunmuyor sende düzgünce edersen sorun çıkmıyor zaten hakaret edenin kim olduğu önemli değilki o saydıkların kötü bişey bunu yapan kim olursa olsun ceza alır. ama körü körüne muhalefet edenlerde ağzının payını alır aksinide beklememek lazım adam 2-3 gündür girip dine küfrediyor bizde sırtarıp aaa ne güzel adam düşüncelerini söylüyor deyip bakılmasını bekle benim gönlüm okadar geniş değil hele söz konusu dinse zerre kadar taviz olmaz...

Marşandiz isimli üyeye uyarımıda okuduysan bana "senin gibiler" diye bir söylemle yaklaşmazdın.Birileri iki dakika girip tansiyonu yükseltiyor,ayrıldıktan sonra stres topu biz oluyoruz.Din kimsenin malı değil.Allah ıslah etsin küfür edenleri.Günahının vabalini kendisi öder.Hesabını Allah'a verir.Cezasını kulun vermesi doğru değil.Sözüm sana değil.Mahkemede kurşunlayacak olan arkadaşıma.

ATmaCA53 04-25-2009 20:05

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592942)
Ben Tayyip ERDOĞAN'ı aşağılayıp,Bahçeli'yi mi yücelttim burada? Sen başkalarına kızıp benden mi çıkartacaksın sinirini? Ben milliyetçiyim.Benim ideolojime en yakın partide mhp.Ama ben her yaptıklarını tasvip ediyorum demedim.Aslan kim,kedi kim ben bilmem.Ben ülkemi,vatanımı bilirim.Kim menfaatine çalışırsa alkışlarım.Kim hata yaparsa da eleştiririm.Bundan daha doğal birşey olamaz.Ben nazik bir üslup takınmaya dikkat ettikçe,çirkin söylemlerle karşılaşıyorum.Eğer tahammül gösteremiyeceksen yöneticilere bildirebilirsin.Gerekçeleri varsa eğer silebilirler hiç gocunmam.

;) burası ak forum, mhp forumuna bizde bahöeliyi eleştirsek hemen balnaırdık ama sen yine banlanmadın yorumlarına saygı duyduklarımızda var.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 20:07

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592957)
Marşandiz isimli üyeye uyarımıda okuduysan bana "senin gibiler" diye bir söylemle yaklaşmazdın.Birileri iki dakika girip tansiyonu yükseltiyor,ayrıldıktan sonra stres topu biz oluyoruz.Din kimsenin malı değil.Allah ıslah etsin küfür edenleri.Günahının vabalini kendisi öder.Hesabını Allah'a verir.Cezasını kulun vermesi doğru değil.Sözüm sana değil.Mahkemede kurşunlayacak olan arkadaşıma.

ama bir gerçek varki sende faruma üye oldun olalı genelde muhalifsin hiçmi iyi şey paylaşılmıyor bu forumda. ceza işne gelince bir hata görürsen önce elinle düzeltmeye çalış beceremezsen dilinle düzelt oda olmazsa buğzet demiş peygamberimiz adam küfredecek bizde direk buğzmu edeceğiz öndeki iki maddeyi deneyeceğiz önce tabiki. mahkemede kurşunlayacak arkadaş dinine söylenen laftan dolayı otomatik olarak öyle bir kelime kullanmış olabilir bu tepkiyi müzlüman olan herkes verebilir normaldir sonuçta insanız

hasan_ist 04-25-2009 20:16

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592964)
;) burası ak forum, mhp forumuna bizde bahöeliyi eleştirsek hemen balnaırdık ama sen yine banlanmadın yorumlarına saygı duyduklarımızda var.

Bak arkadaşım ben forum karşılaştırması yapmak,sırf muhalefet edeyim diye bir niyetle üye olmadım buraya.Ayrıca ben o forumda da sedece üyeyim.Yönetici olsam üstüme alınırdım.Dediğim gibi Bahçeliyi sert bir şekilde eleştiren biri de bendim orada.Dediğim gibi ben sadece muhalefet edeyim diye girmedim buraya.Sadece siyaset yapılmıyor burada.Birçok güzel bölüm var ve bende sizler gibi faydalanıyorum.Ben fikirlerime saygı duymanızı beklemiyorum.Ancak ben her daim yazdıklarımda incitici olmamaya dikkat ediyorum.Aynı duyarlılığı da beklemek hakkım.İnciten,kıran,kızdıran tabirlerlede karşılaştım yer yer.Ben körü körüne kimseye destek vermedim.Fikir olarak benimsediğim yanını savunurum fakat bunu hakaret ederek bildirirsede uyarır,eleştiririm.Nitekim bunu yaptım da zaten.

All times are GMT +3. The time now is 07:19.