![]() |
İstanbul arnavutköy de oturuyorum Kagithane de calisiyorum memleketim YozgaT
|
ADANA - İZMİR değişen bir ikametteyim.
|
ben konyaliyim şuan yurt dışında yaşıyorum.
|
Aslen malatyaliyim istanbulda dogdum buyudum ve hala istanbulda hikamet ediyorum
|
.....
|
KAĞITHANE/İSTANBUL
|
İzmirde ikamet ediyorum ancak bu kadar mürekkep yalamis güya kendini modern olarak adlandıran cahil insanı hicbiryerde görmedim. Yurtdışında yıllarca yaşamış biri olarak insanların fikirlerine saygı duymayan tek modern geçinen şehir. Aslen de izmirliyim ve artık bu kadar cahil cuhelanin arasında yaşamaktan utanıyorum. İnsanlar burda sizi siyasi goruslerinizden dolayi yobaz olarak görüyorlar. Oysa ki ak parti ve Başkanımız bu ülkenin ufkunu açmış olan en ulvi insanlardan biridir. Tüm calismalarinizi gönülden destekliyoruz.(Ezilen izmirliler)
|
Ben Emre İstanbuldayım
|
Alıntı:
|
İstanbul'da hikamet ediyorum memleketim Karaman/Ayrancı
|
Alıntı:
|
Ankara demetevlerden selamlar😊
|
Aslen Siirtliyim Mersinde ikamet ediyorum Afyonkarahisar da öğrenciyim.
|
memleket hakkari suanda orda ikamet ediyrm:)
|
AMASYADA İKAMET EDİYORUM . KÖKENİM AZERİ
|
Aslen Trabzon/Ofluyum :)
İkamet İstanbul :) |
Aslen Trabzon İkamet Kocaeli
|
ankara
ankara da ikamet ediyorum aslen kırıkkaleliyim ....
|
Ben dbakırdan
|
İstanbul bahcelievlerde ikahmet edıyorum aslen sıvaslıyım ☺☺
|
aslen afyonluyum doğma büyüme denizli de yaşıyorum.
|
Selamın aleyküm ak gönüllü ler
|
Ben Trabzonluyum. Rizede ilahiyat okuyorum
Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatı'nda görev alıp siyasetle uğraşmak istiyorum. Bunu gerçekten çok isterim. ;D ;1 :evet: :çiçek: |
Aslen Mardin Midyatliyim İstanbul'da ikamet ediyorum selamlar.
|
ben aslen ardahan lıyım istanbulda ikametgah ediyorum....
|
Mersinliyim. Mersin de oturuyorum ve doğdum doğalı evimizde Ak parti sevdası konuşuluyor. Bu dava için doğduğumu düşünmekteyim. Ak parti gençllik kollarında görev almak istiyorum. Allah RTE'yi başımızdan eksik etmesin
|
Ankara Kızılcahamamlıyım ve Ankara da yaşıyorum. Ankara Yenimahalle şentepe de ikamet etmekteyim.
|
Slm ben esra İstanbul sancaktepe 'de ikamet ediyorum
Neden üye olduğum bilmiyorum Akp de görev almak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz |
Esranur'cum formumuza hoşgeldin. Burası Ak parti sevdalıların olduğu bir platform.Burda paylaşımlarda bulunabilirsin.
Partimizde göre almak için yapman gereken bulunduğun ilçenin Ak parti ilçe binası gidip üye olmak ve aktif çalışmak istediğini onlara bildirmen olacak. İyi forumlar |
Kocaeliden Selamlar :)
|
Ben Erzurumluyum ama oraya hiç gitmedim. Nasip olmadı. İstanbul'da doğdum ve büyüdüm.
|
1453 Fetih İstanbul :)
|
mrb ak gençlik
mrb ben mersinden katılıyorum Aksaray doğumluyum
|
Alıntı:
|
İzmir aslen afyon
|
yasadıgımsehir
İstanbulda yaşamaktayım. Ataşehir.. İrfan AK_gül
|
Seyhan / Adana' da ikametgah etmekteyim
|
ankara etimesgutta ikamet etmekteyim
|
Trabzon/Akçaabat
bu arada seyhan adana ikametli olan kardeşim. Ben adanaya geliyorum bu ay kız arakdaşımın yanına çok güzel bi memleket bazı zadlar bozuyo memleketin havasını ama ben şunu farkettim adananın çok iyi çokta kötü insanları var ama olsun ak gönüller bir olduktan sonra o zadlarıda alt ederiz. |
hataylıyım ve antakyada ikamet ediyorum
|
All times are GMT +3. The time now is 03:43. |