AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   www.bizkackisiyiz.com! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=12354)

erenon 11-11-2007 21:37

www.bizkackisiyiz.com!

ARKADAŞLAR LÜTFEN HİTLERİ SAVUNAN BİRİSİ İLE YAHUDİLERİ BOŞ YERE YAKMADI DİYEN BİR KİŞİ İLER TARTIŞMAYIN ZAMANINIZA YAZIK UNUTMA KARDEŞİM YAHUDİ DEVLETİ İLE SORUNUMUZ OLABİLİR AMA YAHUDİ TOPLUMUYLA SORUNUMUZ YOK SEN GİT NASYONAL SOSYALİST EZBERLERİNLE NEREDE NASİL KATLİAMLAR YAPARSIN,NEREDE KİMİN GÖZYAŞI DÖKMESİNDEN MUTLU OLURSUN ONUN HESABINI YAP.

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:38

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"

Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...

"Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz.."
çevresinde deli kanlı görmekten yoksun kalmış bakın işte. her gördüğüne delikanlı diyor.. evet bizim bayanlarında delikanlı gibi yüreği var:)

Ne delikanlısı yaa ,size şuan sadece gülüyorum! Evet C.Başkanlığı konusundan siz ve sizin gibilere bahsedilmez çünkü siz anlamazsınız GÜL gibi insanlardan...

ben de cok guldum yavvv :D :D :D ;D ;D ;D
bende sana delikanli diyecegim bundan sonra musaade var mi???

ak_mavish 11-11-2007 21:38

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"

Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...

"Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz.."

Ne delikanlısı yaa ,size şuan sadece gülüyorum! Evet C.Başkanlığı konusundan siz ve sizin gibilere bahsedilmez çünkü siz anlamazsınız GÜL gibi insanlardan...

ben de gülmekten yorum yazamadım :D ;D ;D ;D

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:39

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

çevresinde deli kanlı görmekten yoksun kalmış bakın işte. her gördüğüne delikanlı diyor.. evet bizim bayanlarında delikanlı gibi yüreği var:)

deli kanlı görmemiş hiç çevresin de işte çok görmeyin arkdaşlar.. işte böyle faşist arkdaş bizim insanımız kadını erkeği ile delikanlı bir yüreğe sahip :)

GÜLseven 11-11-2007 21:40

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

;D ;D :D :D :D ;D

Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyoruz yaa,bu kadar doğru ona fazla geldi sanırım tabi kaldıramaz onun kapasitesi,haklı yani gitmekte :D

erenon 11-11-2007 21:40

www.bizkackisiyiz.com!

HEYYYTT ZAFER BİZİM:)))) NASYONAL SOSYALİZMİ DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞACAĞIZ :) :D :D :)

Ak_Kelebek 11-11-2007 21:41

www.bizkackisiyiz.com!

Bernacım bundan sonra sana DELİKANLI mı diyeceğiz??? ;D

GÜLseven 11-11-2007 21:45

www.bizkackisiyiz.com!

"Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle.

Bu her yerde böyledir haddini aşan huzursuzluk yaratan insanlar uzaklaştırılır o ortamdan...

Yavuz_ErTürk 11-11-2007 21:47

www.bizkackisiyiz.com!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle..

Alıntı:

a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.

guc kavgasini onumuzde ki yillarda da insallah biz iktidarda olacagimiz icin kimse yapamaz sizden baska

Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..

senin ne farkin ki almanlardan sen de dinini yasamaya calisani katlediyorsun psikolojik olarak,
biz ateiste, dinsize, solcuya saygiliyiz.. saygisi olmayan sizsiniz...
bizim inancimiz mevlana celaleddin i rumi den gelir, yaratilani sev yaratandan oturu

Belli ki Türbanı Allah'ın emri olarak görüyorsun.Bakıyorum da sokaklarda altında dar,vücudu gösteren kıyafetler üstte türban.Bumudur dini yaşamak.Elbette müslüman bir ülkede yaşıyoruz,bende müslümanım fakat bazı siyasi simgelerle dinin görevlerini karıştırmak yanlış olur.

Bir daha söyleyeyim siteden gitmedim.Atıldım fikirlerim yöneticileri rahatsız etti zahir.

suraya kendine yakışır bir isim ile gelsen emin ol hiç kimse seni atmaz. adı üstünde burası tartışma platformu ama arkadaşım sen biel bilmiyorsun ne olduğunu. demokrat olmak demokrasi bu mudur arkdaş. insnaları dini ile kılık kıyafeti ile yargılamak mıdır ???

selahattin_ay 11-11-2007 21:49

www.bizkackisiyiz.com!

tamam bakalim efendim baska bir emrin varsa soyle moderatorluk falan da veririz sana :)
yahu 70 milyondan genelleme yapabilmek de ayri kabiliyet ben yurt disindayim ama bir genelleme yapmiyorum burada da biz 70 milyonluk bir ulkeyiz
ve 70 milyonu da kucaklayan bir siyasi iktidarimiz gurur duyuyoruz onlarla, ben ateist Turk ile gurur duyuyorum kimsenin inanci, ne giydigi beni baglamaz
sadece ONU HAZMEDEMEYENLERI BAGLAR, mini etekliyi hazmeden, ama dini yasamaya calisan insani hazmedemeyen,,
ayrica ben kimin altta ne giydigine ustte ne giydigi ile ilgili degilim..
sen cok meraklisin herhalde
akpirinimiz vardi bizim meshurdur sana bulayim da ic iyi gelir :)
hemen bulup gonderiyorum

All times are GMT +3. The time now is 17:26.