![]() |
Bunu Masalmı Sandın Etkilemez Ölüm Beni İnan Hiç... |
Son eyLem oLmaLı Kin besLemek ! |
Alıntı:
|
Abdestsiz Kur'an okumakla bayanın takıldığı şekil arasında ne gibi bir bağ var ?
Kişi bulunduğu mesleki durum sebebiyle başı kapalı olmayabilir,veya bunu seçmemişte olabilir. Kişi bu tür paylaşımlarda bulunduğu için kemalist çevrelerden dahi inanılmaz karalama kampanyasına maruz kalmışken,onun açık veya kapalı olması,veya fotoğraflarıyla birlikte kendisinin yazıp söylediği sözleri paylaşmakta sakınca yok gibi görüyorum Fotoğraflarla sözler sakınca oluşturuyorsa eğer,müzik eşliğinde konser alanlarında veya CD yapıp başı açık şekilde kendisini dinleyen kişilere sunması büyük bir günah olsa gerek ? Fotoğraflarda herangibi dişilik söz konusu değil.Baldır/bacak açmasıda söz konusu değilken gariplenmesi baya ilginç.Saygı duyarım ama saygıda beklerim. Namaz kılmaya vesile olmuş bir şahsiyet var karşımızda,her sanatçının yapabildiği bir şey değildir bu.Sözleri/şarkıları samimiyetinin bir aynasıdır. |
Yaptığı ibadetlerin hanım efendiyi ne kadar değiştiği etkilediğide ortada tam bir müslüman kadın tipi..
Ters giden bir şeyler var yada bende bir gariplik var o kadar alim varken dini vecizeleri bu kadan dinleyecek kadar aciz mi düştük bu kadar mı alimden yoksunuz.. Ben şekilde tipede takılırım kusura bakmayın hiç bu konuda. İslam dini kadının saçına yasak koyarken siz orası burası açık birini bize alim diye yutturamazsınız siz mutluysanız karışan yok ama götürüp gözümüze sokmayın bari.. |
Alıntı:
okadar alim varken demi$iniz..? sizce..$uanki durummuz..dü$ünürsek..genclik alim hocami ..->dinLiyor..? kadinin orasi burasi acik degil..ba$i acik..ve unutmayalim..niyetLer amellere göredir.." nokTa. |
Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi,bebekti ceninin ergeni,bir erdi büyümüş meyvesi.Sakal bıyıkla geride kaldı Yunusun hamlık evresi,sivilce,akne katledildi soldu yüzümün güneşi.Ve çivisi düşmüş tablolarda bir resimdi kendisi,kükreyen şu gökyüzüde kuşun kilitli kafesiTersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi,fincan kahve içtim kursağımda kaldı telvesi.Kırıştır yalan kahpesi,baştan akıl alır ya cilvesi.Yıkar,geçer bir dostun düşmancasına hamlesi.İki boy aşmış ihanetin ki kat`i yok bahanesi,hayrından umutsuzum getirme bari şerrini.Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi,meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi.Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin. |
Altın harflerle yaz mahlasımı.Halvetim kasvet,kem gözlere şiş!...Cadü ya herru!.. ya merru!.. kaf-kef, gölge haramilerine bir selam çak!..Abile patladı,demlenir simam,nüşinrevandan handan ummmam ben.Ahu-yi felek mum,ben şamdan.Düşmez kalkmaz bir Allah`tır uyan!.. |
Her çıkışınıza verecek tutarlı bir cevabım var tabi ama madem nokta koydunuz sizi kırmıyacam kardeşim konuya yorum yazmacağım daha paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz bunu size izin verdim diye algılamayın sakın. Kusura bakmayın bir yanlışı görsem bazen sert bir şekilde eleştiririm tutamam kendimi kırmadım umarım sizi. Hassas konu din benim için. Hayırlı paylaşımlar size..
|
Sen SuçLu DeĞiLSin DuyGuLaR KenDini öLDüRüR . . [ ! ] |
All times are GMT +3. The time now is 15:09. |