AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne Katılmayacak! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=153798)

Mavera 08-24-2011 23:47

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939097)
Bunu sormamız gerekn kurum UEFA değil, TFF...

TFF, Uefadan korkarak tükürdüğünü yalamıştır ve Türkiye spor tarihine utabnç dolu bir gün yaşatmıştır ve bunun altından kalkamayacaktır...

Azıcık onuru olsa ben kararımı verdim iddianemeyi bekleyeceğim, sen ne yaparsan yap diyebilmeliydi...

kardes yazdigina, inaniyormusun..
tff kimki, uefaya kafa tutuyor.. adam senin bütün takimlarini men eder, niye fb yüzünden diger takimlar yaniyormus..
fenerasyon sikiysa yapmasaydi.. milli takim dahil bütün takimlar men olacak, niye fb nin sikesini aklamak icin..
geciniz.. geciniz..
bak basmüfettis geldi savciyla bir görüstü nasil ertesi gün karar cikdi..

Bilal Baştan 08-24-2011 23:48

Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu varmış.

Fener Ligden çekilirse kulüplere çok büyük zararı olur. Geçen sene çoğu takıma şike ve teşvikle baya katkıları oldu. Kimse istemez şimdi çekilmelerini :w::w:

Mavera 08-24-2011 23:49

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939101)
Trabzon temmenilerimin arasına girebilecek kapasitede bir takım değil, çokda fifi yani; bu sene havlu atar ve önümüzdeki 10 yıl yine ilk 5 e oynar ;)

Ben olacaklardan bahsediyorum...

Trabzonu kaale alacak değilim, zira rakibimiz değil, olsada 15 senede bir belki olur ;)

evet biz avrupada takiliyoruz siz babanizin liginde ;D;D..
rakibiniz degilse neden 3 mesajindan birisi ts, sadri sener, burak yilmaz, anadolu takimlari ;D;D..
haci ya su alexi verseniz adam türkiye liginde heba olmasin, turu gecersek bize verinde avrupada oynasin
:karizmatik:

Mavera 08-24-2011 23:50

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939104)
Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu varmış.

Fener Ligden çekilirse kulüplere çok büyük zararı olur. Geçen sene çoğu takıma şike ve teşvikle baya katkıları oldu. Kimse istemez şimdi çekilmelerini :w::w:

bu durum ne biliyormusun.. sen beni kovamazsin, ben istifa ediyorum.. fb cim karpuz kesecekdik, pardon pardon iddanameyi bekleyecekdik
;D;D

Bilal Baştan 08-24-2011 23:51

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939106)

evet biz avrupada takiliyoruz siz babanizin liginde ;D;D..
rakibiniz degilse neden 3 mesajindan birisi ts, sadri sener, burak yilmaz, anadolu takimlari ;D;D..
haci ya su alexi verseniz adam türkiye liginde heba olmasin, turu gecersek bize verinde avrupada oynasin
:karizmatik:

Aman hemşo kalsın hele avrupa da kaç yıldır fenerde avrupada hangi maç da faydası olmuş kalsın onlarda BankAsya tecrubesi edinsin :w::w:

Mavera 08-24-2011 23:53

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE...

YANLIŞ ANONS DİKKATE ALMAYINIZ :)

İntifada 08-24-2011 23:53

ne bu sevinç tirabzona mı vermişler şampiyonlar ligi hakkımızı :)
ne bu mutluluk
keşke benfica çakmasaydı size ya iyi para kaldırırdınız :)
darısı bilbaonun başına ;D

Bilal Baştan 08-24-2011 23:54

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939114)
ne bu sevinç tirabzona mı vermişler şampiyonlar ligi hakkımızı :)
ne bu mutluluk
keşke benfica çakmasaydı size ya iyi para kaldırırdınız :)
darısı bilbaonun başına ;D

Hacı merak etme o paraları kaldırıcaz yine mahkeme sonuçlanınca sıkıntı yok :)

Mavera 08-24-2011 23:54

hepiniz bölücü yani baskci oldunuz ha :D.. hadi barca halkin takimi ya bilbao :D

Bilal Baştan 08-24-2011 23:56

PKK'yı destekleyen Bilbao taraftarlarının İspanya'da onların yanında olan Fenerliler görmüştük şaşırmadık burada da olursa şaşırmayız :)

All times are GMT +3. The time now is 18:18.