AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Bugün İzmir'de seçim olsa (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=60285)

Yıldırım 03-17-2009 20:41

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533447)
SADECE BENİM İÇİN VEYA SENİN İÇİN DEĞİL BU SÖZ HERKES İÇİN GEÇERLİDİR
DAHA BU SÖZÜ VE NE MANAYA GELDİĞİNİ KAVRAYAMAMIŞSIN AMA İLERDE İNŞALLAH KAVRARSIN

BİDE İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİ DEDEN Mİ ?:şaşkın:

BİRAZ MANTIKLI OLALIM SP Yİ MEDYA ŞİŞİRMEKTE HİÇBİŞEYDE ÇIKMAZ BELKİ BELEDİYE BİLE ALAMASSINIZ...BU BENİM İDDİAM..

EVET DEDEM DİR..... HASANKALELİ TORUNLARINDANIM..

akmmr 03-17-2009 20:59

izmirdeki son genel secimlerden sonra akpartinin sansının arttıgını herkes görmeli..son yerel seçimlerde de chp değil ahme piriştina kazanmıştı bu seferki aday ahmet piriştinanın yerin dolduramıyan bir başkan inş izmiride chp işgalinden kurtaracagız ve izmirimizi çağdaş bir kent yapacagız...

evet güveniyoruz kendimize çünkü kemik oyumumuz değil halkın oyları arkamızda..

Terennüm 03-17-2009 21:04

BU NE KARAMSARLIK ARKADAŞLAR ÖNCE KENDİMİZ İNANALIM SON ANA KADAR PES ETME YOK SİZ HALA OLAYIN FARKINDA DEĞİLSİNİZ GALİBA BENİM DERDİM İZMİR FALAN DEĞİL BEN TÜRKİYEDEKİ OY OARANIN BAZ ALIYORUM DEĞİL YÜZDE 47 YÜZDE 48 BİLE BAŞARISIZLIKTIR DİYE ELLERİNİ OVUŞTURAN CEPHE BEKLİYOR ONA GÖRE İŞİ SIKI TUTALIM

yavuz-tr 03-17-2009 21:17

çok anlamsız bir umutsuzluk var bazılarınızda. sağ partilerden % 5 oy kaysa ak parti'ye kesinlikle kazanır. kaldı ki şu an bile başa baş gidiyor. zaten korktuklarını kendileride itiraf ediyor.

mücahit_2121 03-17-2009 22:04

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533451)
BİRAZ MANTIKLI OLALIM SP Yİ MEDYA ŞİŞİRMEKTE HİÇBİŞEYDE ÇIKMAZ BELKİ BELEDİYE BİLE ALAMASSINIZ...BU BENİM İDDİAM..

EVET DEDEM DİR..... HASANKALELİ TORUNLARINDANIM..

*MANTIKLI OLMAK GEREKİRSE AKP Yİ MEDYA ŞİŞİRDİ HATIRLARSAN 2002 YILINDAN BERİ
*BELEDİYEYİ ALIP ALMAMAMIZI ŞUAN ALLAH TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ
KALDIKİ NUMAN KURTULMUŞLA SAADET PARTİSİ HİÇBİR SEÇİME GİRMEMİŞTİ EĞER %2.5 OY ORANI BENZETMESİ YAPACAK İSEN BU YANLIŞ OLUR

'MEVLA GÖRELİM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER':gül:

ak61 03-17-2009 22:12

Numan ile Saadet %5'i garanti bulur bencede. Fazla bile alır, zaten bizim çekimserliğimiz bu yüzden, Konuştuğumuz Saadetliler şimdi bize düşman olmuş, rakip olmuş size oy moy yok diyorlar.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-17-2009 22:14

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533502)
*MANTIKLI OLMAK GEREKİRSE AKP Yİ MEDYA ŞİŞİRDİ HATIRLARSAN 2002 YILINDAN BERİ
*BELEDİYEYİ ALIP ALMAMAMIZI ŞUAN ALLAH TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ
KALDIKİ NUMAN KURTULMUŞLA SAADET PARTİSİ HİÇBİR SEÇİME GİRMEMİŞTİ EĞER %2.5 OY ORANI BENZETMESİ YAPACAK İSEN BU YANLIŞ OLUR

'MEVLA GÖRELİM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER':gül:

medyanın şişirdiği sp akparti değil tv ye dikkatli bakın

ak61 03-17-2009 22:19

Kesinlikle Medya SP ni destekliyor, Star özellikle bilhassa Ak Partinin oy kaybetmesi için bunu yapıyor.

politikaci 03-17-2009 22:43

Alıntı:

turhan007 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533441)
izmir alamayız izmir Atatürkcu laik kesimin yaşadıgı kesimdir. hem de g.... izmir bize oy vermez

Yetkili: Mesaj düzeltildi. Tabirlere dikkat edelim.

İzmir hakkında düzgün konuş.!

mücahit_2121 03-17-2009 23:33

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533508)
medyanın şişirdiği sp akparti değil tv ye dikkatli bakın

*DİKKATİNİ ÇEKERİM 2002 YILINDAN BERİ AKP Yİ MEDYA ŞİŞİRDİ VE HALA ŞİŞİRİYOR .HANGİ TV KANALI AKP MİTİNGİNİ GÖSTERMİYORKİ
* TV LER SP MİTİNGİNİ GÖSTERİYOR DİYE ŞİŞİRME KELİMESİ KULLANMAN YANLIŞ

All times are GMT +3. The time now is 23:34.