AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=124)
-   -   AKP'lileri Çıldırtacak Yazı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=98818)

hasan_ist 04-25-2009 20:25

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592968)
ama bir gerçek varki sende faruma üye oldun olalı genelde muhalifsin hiçmi iyi şey paylaşılmıyor bu forumda. ceza işne gelince bir hata görürsen önce elinle düzeltmeye çalış beceremezsen dilinle düzelt oda olmazsa buğzet demiş peygamberimiz adam küfredecek bizde direk buğzmu edeceğiz öndeki iki maddeyi deneyeceğiz önce tabiki. mahkemede kurşunlayacak arkadaş dinine söylenen laftan dolayı otomatik olarak öyle bir kelime kullanmış olabilir bu tepkiyi müzlüman olan herkes verebilir normaldir sonuçta insanız

İyi de ben güzel birşey yok demedim.Tamam güzel olanları tebrik etmemekte benim eksikliğim.Ben kutsal değerlere sövülünce sessiz kalınsın demedim.Ama hakaret eden adama hakaret edince o seviyeye inilmiyor mu.Zaten maneviyatını geliştirmiş biri değerlere küfür etmez.İslamiyetin güzel bir yanıda hoşgörü ve sabır.Peygamberimiz Allah'ı inkar edenlere bile herzaman güler yüzle anlatmış islamiyeti.Zorbalık yapmadı.Doğrusu anlatılır,uyarılır.Eğer hidayete ermek istemiyorsa ona hakarette etsen fikrini değiştiremeyiz kimsenin.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 20:29

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593002)
İyi de ben güzel birşey yok demedim.Tamam güzel olanları tebrik etmemekte benim eksikliğim.Ben kutsal değerlere sövülünce sessiz kalınsın demedim.Ama hakaret eden adama hakaret edince o seviyeye inilmiyor mu.Zaten maneviyatını geliştirmiş biri değerlere küfür etmez.İslamiyetin güzel bir yanıda hoşgörü ve sabır.Peygamberimiz Allah'ı inkar edenlere bile herzaman güler yüzle anlatmış islamiyeti.Zorbalık yapmadı.Doğrusu anlatılır,uyarılır.Eğer hidayete ermek istemiyorsa ona hakarette etsen fikrini değiştiremeyiz kimsenin.

tamam haklısında güzel kardeşim şahsen ben dün yada öbürgün aynı kişiyle(aynı olduğu belli) özeldede geneldede uzun uzadıya konuştum adam anlamamak için direniyor bende insanım diğerleride bi yere kadar sabrediliyor....

Yıldırım 04-25-2009 20:34

Bu yazıyı kaleme alan zevat sanırım kendini gazeteci zannediyor..gerçekten çok komik...hangi akla hizmet neye dayanarak yazmış çok merak ediyorum..bu arada çok üzüldüm buraya dünyanın mesajını yazmışlar...böyle çocuk ağzıyla bu işler olmaz...bizler bile burada bir yorum yaparken veya yazı yazarken bir dayanak söyleme ihtiyacı duyuyoruz...bu kadında utanmadan çıkıp ben gazeteciyim diyor...

hasan_ist 04-25-2009 20:38

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593010)
tamam haklısında güzel kardeşim şahsen ben dün yada öbürgün aynı kişiyle(aynı olduğu belli) özeldede geneldede uzun uzadıya konuştum adam anlamamak için direniyor bende insanım diğerleride bi yere kadar sabrediliyor....

Tamam arkadaşım ben kişiyi savunur duruma düşüyorum yazdıkça.Daha ne yazayım.

Tarantula_ 04-25-2009 21:06

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592694)
olurmu kardeşim sen tanımaya bilirsin ama bu adamlar çok kişiyi zehirliyor hem yaniçağ hem tv hemde gazete bazında iş yapıyor yani türkiye genelince tanınmasada kendi çapına tanınan biri ve eğer o kadat önemsiz birisi olsa haberi çıkmazdı üstelik dikkat çekici geldi ithamları bana, akparti forum üyeleriyle paylaşmak istedim he nasıl olursa olsun düşmanı iyi tanımak lazım

Bencede... :güzel::güzel::güzel::güzel:

All times are GMT +3. The time now is 07:40.