AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet Partisi'nden Atatürk Açılımı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=119818)

depare 11-17-2009 15:10

Alıntı:

Olcay ATAY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689657)
saadet partisi muhafazakar bir çizgi izleyen parti olarak Atatürkçülüğü pek onlara yakıştıramadım...

İslamcı mı muhafazakar mı bi karar verin ama :)
Biz muhafazakar isek siz sosyalist misiniz yani ???
Atatürkü 10 kasım'da anmayan Taraf gazetesini linç edip Atatürk düşmanı ilan etmediler mi...?
E siyasi bir parti anmasa hal ne olurdu..?
Bakın ben Ak parti ile Saadet partisini "siz,biz" diye ayırmayı sevmiyorum bunuda yaptırıyonuz bana..
Partizanlıktan nefret ediyorum şu tartışılan şeye bakın...

Beritan 11-17-2009 16:21

Alıntı:

bariscan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689678)
ümmü seleme kardeşimiz demokratik açılıma hükümetten önce başlamız imzanız güzel yalnız kürtçe klavye üretildi bazı kelimeleri o klavyeden düzeltebilirsiniz. pek anlaşılmıyorda :):):)

bakın tek anlaşabildiğimiz nokta:) inşallah onuda alırız:)

Beritan 11-17-2009 16:22

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689683)
bak ümmü kardeşim dört elif miktarı uzatmakdansa bir elif miktarı susmanı tavsiye ederim.zira manayı bozuyorsa illa uzatıcam diyorsan bu sana kalmış birşey ama dört elif miktarı uzatınca hiç hoş durmuyor ve uhuvvet bozuluyor sevgilerimle

ben orda uzatıcam demedim...uzatılacak dedim..
bakın 6 sayfa olmuş....konu ne numan başkan ne demiş...geçsinler bu işleri..

hasantalha 04-18-2010 03:09

Atatürk'ün olumlu yönlerini söylemiş adam olumsuz bir özelliğini sayıp da övmemiş.. o yüzden eleştirmeye gerek yok. bir insan toptan iyi ya da kötü değildir unutmayın

Mavera 04-18-2010 09:00

numan hoca konjoktör ne gerektiriyorsa onu yapmistir ben bunu baykalin kutlu doguma katilmasi gibi görüyorum..
zaten bu siralarda bir "acilim" modasidir gidiyor nedense bazen olmasi gerekenler cok aykiriymis gibi algilaniyor buda yeni bir acilim olarak önümüze sunuluyor..

EZEL 04-18-2010 09:43

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689665)
sevgili dostlar niyetimiz üzüm yemekse yiyelim.ama bağcıyı dövmekse ayrı. her iki kesimin bakış açısından sizlere binlerce tartışacak konu ve done bulabilirm.ama faydası varmıdır?bence yoktur.bu tür tartışmalar sadece birbirimize olan sevgimizi ve saygımızı köreltiyor..nefretimizi artırıyor..bence herkes bir elif miktarı susmalı...

:güzel: İşte benim gibi düşünen biri ..

TYH 04-18-2010 11:48

Hey Allah'ım anlamıyorum ya bu kadar sabit görüşlü olunamaz.Mustafa Kemal Atatürk'e alerjiniz mi var anlamadım ki,adam adam hayatını ülkesine vermiş,hataları olmuş tamam.Vatan haininden falan mı bahsediyoruz,anacak tabi ki iyi yönleriyle.Biraz minnet duygusuna sahip çıkın.Bu kafayla gidilirse gelecek nesil de Fatih Sultan Mehmet'e dil uzatacak hale gelir göze göz diyerekten..

redyellow 04-18-2010 12:12

Alıntı:

yeahh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734920)
Hey Allah'ım anlamıyorum ya bu kadar sabit görüşlü olunamaz.Mustafa Kemal Atatürk'e alerjiniz mi var anlamadım ki,adam adam hayatını ülkesine vermiş,hataları olmuş tamam.Vatan haininden falan mı bahsediyoruz,anacak tabi ki iyi yönleriyle.Biraz minnet duygusuna sahip çıkın.Bu kafayla gidilirse gelecek nesil de Fatih Sultan Mehmet'e dil uzatacak hale gelir göze göz diyerekten..

Bazılarında öyle bir hal almış ki... saadetci birisi mesela numan bey ne derse kötüdür!

adanalı 05-17-2010 19:22

abartılacak bir açıklama değil ki yerinde

All times are GMT +3. The time now is 14:16.