AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Forumda Kürt bölümü açılmasını istiyormusunuz? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=130848)

EZEL 06-27-2010 15:19

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760180)
O zaman bende çerkes bölümü istiyorum...

Forumda kaç Çerkes varki talep varsa açmalılar tabii .

EpiVaTeS 06-27-2010 15:19

Niye bölme gereği duyuluyor...???

Tarihimiz ve Kültürümüz bölümleri yetmiyormu...
Bak bana Irkçı-Türkçü sözler ile gelmeyin ama...

Bu bölücülük gibi geldi bana ve "Hayır" şıkkını işaretledim...

El Emin 06-27-2010 15:26

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760191)

Bölmek değil abim tüm kültür zenginliklerimizi derli toplu bir şekilde ortaya koyup tüm renklerimizi göstermek...Neden bölmek olsun ki birilerinin sesini kıstığımız yok tıkanan boğazları açmaya çalışıyoruz...

ALmi´ 06-27-2010 15:47

Türkleri övücü o kadar çok yazı , resim varki . Nereye baksak görürüz. Ki bu övmek için yapılanlar haklı olarak da yapılıyor. Ona bir şey demem.
Ama kürtlere gelince devamlı olarak 'kürt sorunu' başlığı altında tartısmadan başka bir şey görmüyoruz , işitmiyoruz.
Çanakkalede Kürdün de , Türk gibi savaştığı birçok kişinin aklına gelmiyor. Onlar konusulacagına devamlı olarak , malum görüntüler daha da perçinleştirilerek önümüze sunuluyor.

Tüm bunlar olurken , hala da kalkıp bu bir ayrımcılıktır diyenlere şaşıyorum. Zaten şimdiye kadar yeterince dışlanmış bir ırk olarak kalmış. Ki dağlara çıkmanın bir sebebi de özellikle Türkler tarafından dışlanıldığını düşündüğü içindir bu çıkışlar.
Madem ak parti 'öteki' kavramını yıkmak isteyen bir parti.
O zaman bence daha aklı selim ve sağduyulu olmak gerek diye düşünüyorum bu konuda.

ALmi´ 06-27-2010 16:13

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760015)
Düşüncelerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ZOR SPAS :gül::)

Amacım ayrımcılık yapmak kesinlikle değildir.BÖLÜMÜN İSMİ HER NE OLURSA OLSUN onlarca kökeni ve kültürü barındıran anadoluda birbirimzi ne kadar tanıyoruz.Merak ettiklerimiz olmuyormu hiç türkiyedeki bu kargaşada kendimize biraz pay alıp az da olsa elimizden geleni yapmak sizce de güzel olmazmı.

Elbette yapılacak olan bölümde tarafsız bilgiler paylaşılacak her hangi bir ideolojinin benimsediği değil gerçekler paylaşılır.Sadece kürtlerin değil herkes kendi kökeninden bilgiler paylaşabilir Eğer bölüm çokluğundan olacaksa var olan bölümlerde alt başlık açılabilir yani kültürel zenginliğimizi TEK YERDE toplamak adına bir şey yapılmalı diyorum.

İşin özü burada anlatılmış zaten..

Özgür Çağrı 06-27-2010 16:50

Zaten direk olarak Kürt bölümünün açılmasına kesinlikle karşıyım. Bu ayrımcılık olur diğer etnik unsurlara haksızlık olur.

Anadolu Halkları diye bir bölüm açılsın. Alt bölümler olarakta Kürt Halkı Çerkes Halkı Laz Halkı Gürcü Halkı Arap Halkı vb. alt bölümler açılsın.

Zaten bölümler canlı olur. En azından Kürt Halkı bölümü için güvence veriririm. Çerkes halkını nusret abi :) Laz Halkınıda E.T.K kontrol eder.
Bu bölümler bize bir şey kaybettirmez fakat çok şey kazanırız.

Çerkes bölümünde 4-5 cümle çerkesce
Laz bölümünde 4-5 cümle lazca öğrensek fenamı olur.

Yarın bir gün belki Türkiyenin dört bir tarafına dağılacağız. Kültürleri dilleri öğrenmek zarar vermez.

Anadolu Halkları Kategorisinin
Alt bölümleri olarak etnik unsurların açılmasını talep ediyorum.

El Emin 06-27-2010 17:07

Almi ve furkan yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

unnamed 06-27-2010 17:10

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760191)

:saygılar::saygılar::saygılar:

El Emin 06-27-2010 17:22

Bir çok kişi başlığa takıldı ve bir kaç kişininde olumsuz oy vermesine bu neden oldu.Bence bu konuyu kapatıp yeni bir konu açılmalı ve orada başlığı açan kişi güzel bir şekilde durumu izah etmeli.

unnamed 06-27-2010 17:37

Alıntı:

Muhammet İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760267)
Bir çok kişi başlığa takıldı ve bir kaç kişininde olumsuz oy vermesine bu neden oldu.Bence bu konuyu kapatıp yeni bir konu açılmalı ve orada başlığı açan kişi güzel bir şekilde durumu izah etmeli.

Doğru bir nokta...
her gelen başlığa takılıyor...
Muhammet bu görev senindir kardeşim...

All times are GMT +3. The time now is 13:02.