![]() |
Alıntı:
Olayın yarısını biliyorsun yarısını bilmiyorsun...duyuncada şaşırıyorsun. Sen ammar'a sor o biliyor ne zaman açıldığını? |
Alıntı:
Osmanlı zamanında Kürtler isyandaymış ;D O yüzden mi Abdülhamid Hazretleri indirildiğinde ilk Kürtler ayaklandı ;D Git bi tarih oku öyle gel hacı.. |
Oyşşhh Ahmet abi beni büyük hayal kırıklığına uğrattın :/ ;D
|
ismimi karistirmayalim lütfen :).. her duydugunuz ahmet abi ben degilim :D
|
Yok abi olmadı şimdi
Ahmet Abiyi inkar yasa tasarısını forum meclisine sunuyorum. Yasa şu Ahmet Abiyi inkar edenler hapisle yargılanacak.Red eden en azından banlacaktır. |
Irak Anayasası'nın 113. maddesinin birinci paragrafı şöyle:
"Bu anayasa, Kürdistan Bölgesi'ni ve onun mevcut bölgesel ve federal otoritelerini bu anayasanın yürürlüğe girdiği tarih itibariyle resmen kabul eder ve onaylar." Yani kürdistan diye bir yer vardır... Ben Muhsin Yazıcıoğlu'nun şu sözünü hatırlatırım her zaman bu vatanı , bayrağı bizim gibi sahiplenen kürt kardeşlerimize... Türk, Türkmen, Yörük, Kürt, Arap, Laz bir milletiz. Adımız Türk milletidir. Anadoluda yoğrulmuş, hamurlanmış, karışmış, kaynaşmış bir milletleşme sürecinin adıdır. Kürtlerle Türkmenler arasında ayrım yapmıyoruz. Bizi kimse kopartamaz. Barzani yahudidir. Kürtler kardeşimizdir. Kuzey Irak'ta ki yönetimin amacı bellidir... Bu vatanı seven herkes kardeşimizdir... Ve ayrıca forum nezdinde şunu belirtmek isterim ben burada yeri geldi bir Vatan şiiri paylaştım provakatif oldum , Ne mutlu Türk'üm diyene yazdım provakatif oldum... Kürdistan her ne kadar bir bölge olsada Türkiye Cumhuriyet'i bu bölgeyi tanımamaktadır... Burada teröristlerin propogandasını yapan insanlar ceza almadı konuları kilitlenmedi pkk'lı ahmet kaya'nın konusunu açtım kilitlendi , şiir yazdım kapatıldı , ismail türüt'ün şarkısını paylaştım milletin damarına bastığı gerekçesiyle kaldırıldı... Adalet ve Kalkınma Partisi forumundayız... Fakat ben bu Adalet'i bu yaptırımları uygulayan yöneticilerden göremiyorum kusura bakmayın. Bu Ülkenin menfaatine ters düşen hareketi yapan etnik kökeni , dini , ırkı ne olursa olsun düşmanımızdır... En azından kendi adıma bunu bilir bunu söylerim... |
onurcum gel söyle anlasalim.. sen espiri yapma bende sana begeni vereyim :)
|
Resmen yaşama diyosun yani :D.
Olmaz abi olmaz imkansız . |
Alıntı:
Yanlışım varsa da başımın üstüne koyarım, minnet etmem bundan Git bak bakayım osmanlı devletindeki kürt isyanlarına, 1889-1912-1913-1914 -1855 vs vs. |
cartman ne ayak ya hu..
furkan reyizle benim mesajımı silmiş.. yönetime isyan edicem valla ;D |
All times are GMT +3. The time now is 02:09. |