AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Sizce Türkiye gerçekten müslüman bir ülkemi (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=38981)

siyah gül 07 08-09-2008 10:47

Sizce Türkiye gerçekten müslüman bir ülkemi

Malesef yasşayamıyor kendimden örnek verebilirim en başta başörtülüyüm diye aylarca işsiz gezdim bu aklıma gelen ilk örnek buna benzer o kadar çok örnek varki

çilik 08-09-2008 10:56

bende başörtülüyüm diye okula alınmıyorum .....TÜRKİYE MÜSLÜMAN BİR ÜLKE OLSAYDI BÖYLE SORUNLAR YAŞAMAZDIK...

Eşref 08-09-2008 11:04

Sorunlarımızın, sıkıntılarımızın olduğu muhakkak. İnşAllah hepsi zaman içinde aşılacak. Fakat ben herşeye rağmen ülkemin müslüman bir ülke olduğunu ve bu dini mevcut müslüman ülkeler içinde en iyi şekilde taşıdığını düşünüyorum.

CHATLAK 08-09-2008 11:13

Allah cc zalimlerin eliyle bizleri imtihan ediyor

Bunun bilincinde olalım başörtüsünden dolayı vaya vs vs yaşantısından dolayı engellenenler Allah cc imtihanı ile imtihan edildiklerinin farkında olsunlar sabretsinler mücadele etsinler asıl sabır zalime karşı mücadele etmek demektir allah'ın ipine sım sıkı yapışıp bırakmamak demektir

Yukarıdakı kardeşlerim başörtünüz sizin icin Allah cc ipi konumundadır ona sım sıkı sarılın

çilik 08-09-2008 11:14

Alıntı:

CHATLAK Nickli Üyeden Alıntı

Bunun bilincinde olalım başörtüsünden dolayı vaya vs vs yaşantısından dolayı engellenenler Allah cc imtihanı ile imtihan edildiklerinin farkında olsunlar sabretsinler mücadele etsinler asıl sabır zalime karşı mücadele etmek demektir Allah'ın ipine sım sıkı yapışıp bırakmamak demektir

Yukarıdakı kardeşlerim başörtünüz sizin icin Allah cc ipi konumundadır ona sım sıkı sarılın

Eyvallahh zaten o ipi bırakmayız daha....allah razı olsun

CHATLAK 08-09-2008 11:22

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bunun bilincinde olalım başörtüsünden dolayı vaya vs vs yaşantısından dolayı engellenenler Allah cc imtihanı ile imtihan edildiklerinin farkında olsunlar sabretsinler mücadele etsinler asıl sabır zalime karşı mücadele etmek demektir Allah'ın ipine sım sıkı yapışıp bırakmamak demektir

Eyvallahh zaten o ipi bırakmayız daha....Allah razı olsun

Ecmain olsun kardeşim

siyah gül 07 08-09-2008 11:32

Alıntı:

Rabbim ondan ve doğru yolundan ayırmasın inşallah biz her zorluğa dayanmaya hazırız

Beritan 08-09-2008 21:45

anlayışıyla yaşayışı tezat ülke :-\

muhafazakargenc 08-09-2008 22:15

Müslüman bir ülke fakat inanışları yasalarına yasımayan ülke

Düş... 08-09-2008 22:28

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı
bence tam anlamıyla müslüman bir ülke değiliz bunun ıspatı da hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla gerçekleştiremiyor olmamızdır...

soruya cevp "evet müslüman bir ülkedir" diyememek ne acı ..
ben diyemiyorum şahsen ..
ne dışardan bakıldığında ne de yaşayış tarzımıza bakıldığında en müslümana benzemeyen müslüman ülke bizimkisi bence ...

All times are GMT +3. The time now is 12:10.