![]() |
Alıntı:
Yahu bir çok şey söylendi sadece resmi gazetede kimliğim yayınlanmadı , başta mavera olmak üzere kimliğim üzerinden derin devlet ile beni irtibatlandıran herkesi referandum sonrası darbecilerin eline teslim edicem.:) Bu arada Kadızade Rumi kardeşim bari sen yapma bak yenisin milletin kafasını bulandırma.:) Milli eğitim sızdırılan soruların teşhisini koyamamış siz burda sızdırmadan bahsediyorsunuz. Tanımam etmem Minikkelebek 'i :) |
Benim kafa şundan gitti,nicki kızsanıyordum erkek çıktı,Yalçın dediklerinde eskiden 'tayipleyiz' vardı ilk önce o sandım onla harmanladım,sonra 'başkan' dediklerinde 'yalçın başkan' diye düşündüm iyice hayret ettim çünkü o nickle yazardın diye düşündüm.Tayyipleyiz'de senin gibi yorum yazardı,o yüzdenaklım ona kayıverdi.
Acayip bir şey oldu.Hala tam çözemedim kim kız kim erkek ??? İkra mesela,dün ruh-i zar'a sordum dedi 'kız ismi o'. Valla bu nickler yüzünden karıştırıyor insan.Akgurbetçide bayan çıktı. Kendimden şüphem yok neyse ki :) |
Alıntı:
Bu işleri karıştıran bir kişi yani müsebbibi var oda sevgili Mavera telif haklarım hepsi onun elinde neyse kim olduğum önemli değilde Erkek olarak bilinmek istiyorum gerisi teferruat :) |
Yuh yani kimleri karıştırmış araya :hihi2:
|
Alıntı:
Yanlış duymadım değil mi...? |
Alıntı:
|
Bencede takılmasın...
Kalsın yerinde... Ne yapacak nette... |
Alıntı:
|
Gelsin gelsin eskileri görmek güzel :)
Ama Allah aşkına biraz net yazsın anlamıyorum yazdıklarından üstadın ;D Kelimeleri çok kadayıflı ;D Başkanımseninde valla öyle gerçekler bunlar :w: Bu arada,beğenilerimi alayım Ak Kelebek :karizmatik: |
Alıntı:
Levent bey geri dönecekse çok sevinirim bende;1 kendisi gerçekten çok değerli bir beyefendi. Hüdaverdi kafan karışmasın Ukba erkek :w::w::w: Ne beğenisi :V |
All times are GMT +3. The time now is 19:28. |