AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Süper Final Şampiyon Galatasaray! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=162165)

Özgür Suriye 05-07-2012 22:58

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008180)
ona kimsenin itirazı yokta puanlarımızı niye siliyorlar...

Bu uygulama da sezonun başında ve maçlar başlamadan ilan edilmişti.

Bu uygulama (puanların yarıya inmesi) Türkiye dışındaki Avrupa ve Dünyadaki bazı futbol liglerinde de uygulanıyor.

Ayrıca Voleybol liginde normal sezonu FB açık ara önde bitirmişti ama 1. ile 2. arasındaki puan farkının yarıya inmesi bir yana play off'ta 1. ile 2.'nin puanları tamamen silindi ve play off maçlarında Vakıfbank Fener'i bir maç farkla geçerek şampiyon oldu. Ama FB bu olay yüzünden ağlayıp mızıklamadı.

Hakeza NBA'de de puan farkları ne kadar olursa olsun, play off'a kalan takımların puan farkları sıfırlanıyor (yani puan farkları yarıya bile inmiyor tamamen sıfırlanıyor).

Eğer Süper Final başında da puan farkları böyle sıfırlansaydı , Fenerbahçe şimdiden şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.

O ölüm vakalarına gelirsek , ecel diye bir şey duymadın mı sen ?

Supraliminal 05-07-2012 23:00

Onlar ecelide Fenerbahçe'nin belirlediğini düşünecek kadar düştüler be furkanım.

Özgür Suriye 05-07-2012 23:02

.....

_SoN_ 05-07-2012 23:04

Karşılık tahrik edici,kırıcı yorumlar yapıyorsunuz,ama unutmayın ki daha hiçbirşey bitmedi,bence cumartesiyi bekleyin.

EpiVaTeS 05-07-2012 23:05

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008182)
Bu uygulama da sezonun başında ve maçlar başlamadan ilan edilmişti.

Bu uygulama (puanların yarıya inmesi) Türkiye dışındaki Avrupa ve Dünyadaki bazı futbol liglerinde de uygulanıyor.

Ayrıca Voleybol liginde normal sezonu FB açık ara önde bitirmişti ama 1. ile 2. arasındaki puan farkının yarıya inmesi bir yana play off'ta 1. ile 2.'nin puanları tamamen silindi ve play off maçlarında Vakıfbank Fener'i bir maç farkla geçerek şampiyon oldu. Ama FB bu olay yüzünden ağlayıp mızıklamadı.

Hakeza NBA'de de puan farkları ne kadar olursa olsun, play off'a kalan takımların puan farkları sıfırlanıyor (yani puan farkları yarıya bile inmiyor tamamen sıfırlanıyor).

Eğer Süper Final başında da puan farkları böyle sıfırlansaydı , Fenerbahçe şimdiden şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.

O ölüm vakalarına gelirsek , ecel diye bir şey duymadın mı sen ?

Bak güzel kardeşim...
bu aptal uygulamayı belçika gibi kıytırıktan bir avrupa ülkesi hariç kimse kullanmıyor...
Play Off'ta puan mı var NBA'de...
git önce ne olduğunu öğren öyle tartışalım saçma sapan yorumlar yapıp haklı çıkmaya uğraşmayın...

ecel diye bir şey elbet var...
kimin ne zaman öleceğini ALLAH'u Teala bilir...
Ama Tetikleyen unsurlarda elbet vardır...
İnsan Kalb krizinden ölecekse o zaman hiç hastane teşhis koymaya gerek yok...
nasıl olsa ecel diyip ehemniyeti elden mi bırakalım...
at o zaman kendini köprüden ecel diyip geçelim...
bu ecel değil bile bile intihardır...
şerefsizin evladı m.emin karamehmet az buçuk para kazansın diye birbirimize düşüyoruz...
kalkıp ileri geri konuşuyorsunuz...
hele onur sen ağzını açma mümkünse benimle muhattap bile olma...
fanatizmi din boyutuna getiren biriyle hiç birşey konuşmam ben...
sonra kalkıp din-iman muhabbeti yapmayın...

Supraliminal 05-08-2012 00:24

Ağzımıda açarım sizene?
Takım yüzünden çok değiştin sen ibrahim abi!
Asıl siz muhattap olmayın benimle görüşmek üzere bye bye!
Arkadaşlık listenden çıkarman bana hiçmi hiç koymadı bunuda bilesin.
Ha varsın ha yoksun artık benim için.
AK Parti'li olmadığını da artık öğrenmiş olduk.
Sana artık başbakanı sevmeyen biri olduğun için gerekli şekilde davranacağım!

Özgür Suriye 05-08-2012 00:28

İbrahim abi kim ? ???

Supraliminal 05-08-2012 00:30

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008218)
İbrahim abi kim ? ???

Epivates?

EpiVaTeS 05-08-2012 00:41

Alıntı:

Supraliminal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1008217)
Ağzımıda açarım sizene?
Takım yüzünden çok değiştin sen ibrahim abi!
Asıl siz muhattap olmayın benimle görüşmek üzere bye bye!
Arkadaşlık listenden çıkarman bana hiçmi hiç koymadı bunuda bilesin.
Ha varsın ha yoksun artık benim için.
AK Parti'li olmadığını da artık öğrenmiş olduk.
Sana artık başbakanı sevmeyen biri olduğun için gerekli şekilde davranacağım!

ben başbakanı sevmem demem...
,icraatlarını uygulamam derim...
sen istediğin kadar zırla sen değilmisin takım yüzünden gelip amele amele yorum yapan...
hermesajında sana güzellikle ikaz etmememe rağmen anlamadın...
arkadaşlık muhabbetini takım yüzünden yapsaydım başta Enes Bektaş ve Nusret Cevher ile Rıdvanı çıkartırdım ki...
onlar senin gibi mabed yüce gibi saçmalıklarda bulunmuyor...
hiciv farklı bişey hakaret farklı bişeydir sen bu ikisini ayıramıyorsun ayır gel...
sonra görüşürüz...

Özgür Suriye 05-08-2012 00:54

Fenerbahçe, Galatasaray'ı TT Arena'da (Fener'li Başbakan'ın yaptırıp GS'ye hediye ettiği ve sonra da açılışında nankörce yuhalandığı stad'da) yendikten sonra Trabzonspor'u Trabzon'da (Trabzon'lu futbolcuların , Trabzon'lu taraftarların ve hakemin çirkefliklerine rağmen) yenmeyi başardı !
:)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

All times are GMT +3. The time now is 22:24.