AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=372)
-   -   PEKİ BANA DESELER NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE...İŞTE NEDENLERİ RESİMLERLE. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=1792)

akgunes 07-18-2007 15:47

PEKİ BANA DESELER NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE...İŞTE NEDENLERİ RESİMLERLE.

1- O KISALTTIĞIN P.S NEDİR
2- PARTİNİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM.
3- ÖYLE PARTİNİ GİZLEYİPTE 23 TEMMUZ SABAHI '' YA KARDEŞ SİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ, BENDE AKPARTİLİYİMDİ AMA SİZE SÖYLEMEYİ UNUTTUM'' DEME SONRA. PARTİNİ SÖYLE MERTÇE 23 TEMMUZ SABAHI HEP BERABER BEKLEYELİM OLMAZMI? BAKALIM GÜZEL BİR GÜN OLACAKMI SİZİN İÇİN?

ArsLan 07-18-2007 16:32

Alıntı:

akgunes Nickli Üyeden Alıntı
1- O KISALTTIĞIN P.S NEDİR
2- PARTİNİ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM.
3- ÖYLE PARTİNİ GİZLEYİPTE 23 TEMMUZ SABAHI '' YA KARDEŞ SİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ, BENDE AKPARTİLİYİMDİ AMA SİZE SÖYLEMEYİ UNUTTUM'' DEME SONRA. PARTİNİ SÖYLE MERTÇE 23 TEMMUZ SABAHI HEP BERABER BEKLEYELİM OLMAZMI? BAKALIM GÜZEL BİR GÜN OLACAKMI SİZİN İÇİN?

1- p.s. = not demektir, forum kültürü neyse herkeste olmaz.
2- BBP'liym kardeşim, ancak seçime girmeyeceği için oyum MHP'yedir.
3- Partimi gizlediğim falan yok, asla AKP'li olmam.Zaten benim mesajlarımı arat, milliyetçi hareket diye yazmışımdır.

güzel günler göreceğiz inşallah.selametle

p.s. konuyu dağıtmayalım artık.

akgunes 07-18-2007 16:39

güzel kardeşim, partine, düşüncene saygım var. bizim kapımız herkese açık. Yani başka biri olsa yani başka partili biri olsa ilk diyeceği laf '' yanlış kapıya gelmişsin'' olurdu. Ama ben bunu söylemiyorum sana hoşgeldin kardeşim diyorum. Partimiz bir kenara hepimiz insanız, hepimiz Türküz ve hepimiz çok şükür müslümanız. senin düşüncene ve fikirlerine saygım var. Sana bu akgençlik forumuna hoş geldin diyor, bol muhabbatler diliyorum ama Lütfen sende bazı şeylere saygılı ol kardeşim. Bak ben bunu başlığını açtım ve resim eklemek için bir emek sarf ettim ama sen bu güzellikleri bozmaya çalışıyorsun lütfen biraz saygı...Senin de anlatmak istediğin bişeyler varsa başka bir konu başlığında topla kardeşim olurmu.

GoKSeL 07-19-2007 02:16

Alıntı:

ArsLan Nickli Üyeden Alıntı
1- p.s. = not demektir, forum kültürü neyse herkeste olmaz.

Forum kültürüyle ne alakası var?? Sen kim oluyorsun da karşındakini aşağılarcasına konuşuyorsun?? Ben 6 yıldır Forum kullanırım böyle saçmalık görmedim.. Sen BBP'lisin bir de.. Has Milliyetçi olmalısın. PS İngilizce'de Not anlamında kullanılmaktadır.. Yani TAMAMEN İngilizce bir kelimedir forum kültürüyle alakası yoktur..

Asıl söylemek istediğimi söyleyeyim.. Hani diyorsun ya BBP'Liyim diye.. Afferin güzel yapıyorsun da yazının altına İngilizce bir kısaltma olan P.S.'yi eklemekten çekinmiyorsun. Güzelim Türkçemizde duran NOT kelimesi varken neden P.S. ??? Ama lafa gelince Milliyetçisindir.. Elhamdülillah çevremiz sizin gibi insanlarla dolu da Ak Parti'ye oy vermek için sebeplerimiz artıyor.. Sen her 2 kelimeden birinde İngilizce kullan sonra Milliyetçiyim diye gezmeye devam et olur mu ? ;) ::)

akmaya 07-19-2007 09:27

http://img241.imageshack.us/img241/1...0705191ff6.jpg

Allah yolunu açık etsin başbakanım
bu yolda yanındayız!

çok teşekkürler resimler için arkadaşım
hepsi birbirinden güzel.

akgunes 07-19-2007 09:50

BEĞENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM, SAĞOLASIN.

akgunes 07-19-2007 09:54

AYRICA GÖKSEL KARDEŞİMİZE DE BİZLERİ PS KONUSUNDA AYDINLATTIĞI İÇİN VE YORUMU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

merve 07-19-2007 10:11

bizde müslümanız elhamdülillah...

hayat 07-19-2007 10:29

aman

başbakanı karalamak için en güsel karelerden bile herhangibi kötülük düşünebilirsiniz

herşey ortada

inş 22 temmuzdada doğru ortaya çıkacak

akmaya 07-19-2007 10:36

Güzel düşünen güzeli güzel görür. hepsi bu ;)
ben resimlere bakarken duygulandım
ülkemizde böyle bir başbakanın döneminde yaşadığım için Allah'a şükrettim!

All times are GMT +3. The time now is 11:41.