![]() |
[quote=turkuas;607807]
En iyi Yorum yapan Üye: Üstat - Adem Etyemez - Ensartopcu-Gökmen Canım kardeşim en lerinde yer alabilmek çok güzel ;1 teşekkür ederim :) |
Enlerinde banada yer veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum... |
En Kibar Üye: Dilemma-Azra-Feride-Adem Etyemez
En Sabırlı Üye:Adem Etyemez En iyi Yorum yapan Üye: Üstat - Adem Etyemez -Ensartopcu-Gökmen teşekkürler turkuas kardeşim banada sadece teşekkür etmek düşer |
Diğer arkadaşlarımızında enlerini görmek isteriz :):):):):)
|
Alıntı:
Allah razı olsun muhterem teveccühünüz... |
Alıntı:
Allah razı olsun muhterem sağolasınız... |
En Kibar Üye: Dilemma-Azra-Feride-Adem Etyemez
Teşekkürler turkuas:) |
En Aktif Üye: İshak yılmaz , Meçhul , FarukArslan, Abdullah Kaç
En Yardımsever Üye: Abdullah Kaç , İshak Yılmaz , Ak Kelebek , [O]bjektif, En Ciddi Üye: İshak Yılmaz , Adem Etyemez , Abdullah Kaç , Ahmet Ermiş, Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye: Meçhul , aeo92 , Tarantula_ , bur-AK , Turk_of_the_toon En Fanatik Üye: unnamed En Tatlı Başbelası üye: - En Geveze Üye: - En Karizmatik Üye: İshak Yılmaz , Ümit Ak , Adem Etyemez , Ahmet Ermiş , Yalçın Karaca En Kibar Üye: Ak_kelebek , Adem Etyemez , Yalçın Karaca , İshak Yılmaz En Komik Üye: Meçhul :w: Ümit Ak En Daimi Üye: Abdullah Kaç En Paylaşımcı Üye: Meçhul , Turk_of_the_toon , aeo92 , bur-AK En Sevimli Üye: aeo92 , reyAkbay , politikacı En Sinirli Üye: Farukarslan , Duyguseli En Heyecanlı üye: En Sabırlı Üye: Bu ay izin verirseniz ben olayım Bayağı sabrettim galiba ;) En Sakin Üye: En iyi İmza: [OBJEKTİF] En iyi Kullanıcı Adı: Alemi _ervah , Ümmü seleme , Ruh-i Zar En Efendi Üye: Yalçın Karaca ,İshak Yılmaz , Turk_of_the_toon , Tarihsever En Muhalefet üye: kararli En Bilimsel üye: Bilimsel teklonojik konular sorumlusu aeo92 ;D En Tekrarcı üye: En Milliyetçi üye: Ak_Türk , Hunyabgu En Özgürlükçü üye: Özgün İrade En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca En Kendine güvenen Üye: ben pek korkmam kendime güvenirim :cool: En Anlaşılamaz üye: Holiganlar En Anlaşılır üye: Siyahgül07 En Yeteneğini yansıtan üye: Morte , aeo92 , politikacı Aklıma geldikçe yazdım Bu katagoriye uyan ama buraya sığamayacak o kadar üyemiz varki:gül: |
Alıntı:
|
K@RFEZ enlerinde yer verdiğin için teşşekürler.:gül: |
All times are GMT +3. The time now is 00:01. |