AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Genelkurmayı protesto ediyorum... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=130351)

HaArP 06-20-2010 03:01

Alıntı:

bunu yeterince dinledim sagolsun facebookta yeterince paylasildi..
Mesele budur... Özel Harb dairesi bugünkü adıyla Özel kuvvetler komutanlığı'dır... Yer Altı ve yer üstü diye ikiye ayrılır... yer üstü kuvvetleri aslan gibi pkk ile çarpışırken yer altı kuvvetleri pkk, hizbullah, elkaide gibi oyunlar üretir... Faili meçhul cinayetlerin arkasında da onlar vardır... Masonların yönettiği oyunlardan başka bir şey değildir... !

İntifada 06-20-2010 03:01

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756317)
AKINCI BU OLAYIN KÖŞEYE SIKIŞANLARIN KULLANDIĞI BASİT BİR KOMPLO OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.AMAÇ KARŞINIZDAKİNİ KIZDIRMAK AMA BOŞ VER VARMI ELİNDE HOCAMA AİT SİYONİZT BASININ 28 ŞUBAT SENARYOLARINDAN CEVAP VERELİM.

Mesela kanlı kansız,arka bahçe,abdest suyu,kayıp trilyonlar.

Hangisini arzu edersin.

bunlardan bana ne ben sana bunlarla alakalı bir eleştiri getirdim mi :)

Hüdaverdi 06-20-2010 03:02

Bırakın şu erbakanı konu genel kurmay başkanlığı erbakan değil.Erbakan TSK başkanlığı yaptıysa konuşun yapmadıysa başka başlık altında tartışın.İyice bıkkınlık getirdi bu Erbakan kıyaslamaları.

Mavera 06-20-2010 03:02

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756317)
AKINCI BU OLAYIN KÖŞEYE SIKIŞANLARIN KULLANDIĞI BASİT BİR KOMPLO OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.AMAÇ KARŞINIZDAKİNİ KIZDIRMAK AMA BOŞ VER VARMI ELİNDE HOCAMA AİT SİYONİZT BASININ 28 ŞUBAT SENARYOLARINDAN CEVAP VERELİM.

Mesela kanlı kansız,arka bahçe,abdest suyu,kayıp trilyonlar.

Hangisini arzu edersin.

herhalde arsiv yapmissin.. bu hoca askiniz beni cok etkiledi..

İntifada 06-20-2010 03:02

[QUOTE=zilzal;756320]
Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756314)
ben eline halat al sağa sola fırlat demiyorum...
gerekli yede ezdirmeyeceksin kendini diyorum hadi kendini ezdirdin bu ülkeyi ezdirmeyeceksin...
o gafil müslüman neden recep tayyip erdoğana aynı tavırları sergileyemiyor...

Aynı aptallığı bir daha yaparmı.

öyle demeyelimde bu sefer karşısında susup tavanı izleyecek bir başbakan yok ondan yapmaz ;D

zilzal 06-20-2010 03:02

VİDEO da ŞEVKİ YILMAZ'ın Milli Görüş gömleğini çıkarmadan önce yaptığı muhteşem konuşmalarından biri var.

İntifada 06-20-2010 03:03

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756323)
Bırakın şu erbakanı konu genel kurmay başkanlığı erbakan değil.Erbakan TSK başkanlığı yaptıysa konuşun yapmadıysa başka başlık altında tartışın.İyice bıkkınlık getirdi bu Erbakan kıyaslamaları.

ne bilelim mesele birden kıbrıs ve erbakandan başladı bizde anlamadık :olmaz:

zilzal 06-20-2010 03:03

[QUOTE=AKıncı 34;756325][QUOTE=zilzal;756320]

öyle demeyelimde bu sefer karşısında susup tavanı izleyecek bir başbakan yok ondan yapmaz ;D

Kollarını sıvayıp dövecekmi?:w::hihi2:

Mavera 06-20-2010 03:03

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756321)
Mesele budur... Özel Harb dairesi bugünkü adıyla Özel kuvvetler komutanlığı'dır... Yer Altı ve yer üstü diye ikiye ayrılır... yer üstü kuvvetleri aslan gibi pkk ile çarpışırken yer altı kuvvetleri pkk, hizbullah, elkaide gibi oyunlar üretir... Faili meçhul cinayetlerin arkasında da onlar vardır... Masonların yönettiği oyunlardan başka bir şey değildir... !

hocam ne bileyim bunlar bana cok garip geliyor yani bu kadar komplo teorisi var olabilir mi diyecegim ama önümde etö gibi bir yapilanma var..

İntifada 06-20-2010 03:04

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756326)
VİDEO da ŞEVKİ YILMAZ'ın Milli Görüş gömleğini çıkarmadan önce yaptığı muhteşem konuşmalarından biri var.

işte bu söze bitiyorum...
ne yaptı şevki yılmaz hoca size ...
en başta çillerle koalisyon kurmayalım aklamayalım çileri dediği için mi suçlu adam...

All times are GMT +3. The time now is 02:14.