AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=51)
-   -   MALATYALI SOHBET MEKANI... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=8875)

Gönülden 04-04-2008 12:22

MALATYALI SOHBET MEKANI...

Oh be çoğalmışız valla...buranın sesi çıkmıyodu şimdi maşallahı var arkadaşlar arada girelim buraya bölümümüzü canlı tutalım...hemde hemşolarımızı tanırız demi..
Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
istanbulun neresindensin hemşo ::)

Acizane z. burnunda ikamet ediyom canım sen..

ibrahim44 04-04-2008 13:04

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Oh be çoğalmışız valla...buranın sesi çıkmıyodu şimdi maşallahı var arkadaşlar arada girelim buraya bölümümüzü canlı tutalım...hemde hemşolarımızı tanırız demi..
Alıntı:

Yeni üyeler Malatyalıların forumda daha yeni yeni çoğaldığını zannederler fakat yanılırlar. Malatyalı heryerde! :-*

acizane44 04-04-2008 14:07

Alıntı:

Alıntı:

Bahçelievler canm

Gönülden 04-04-2008 14:22

He öyle olsun İbrahim ama ben geldiğimde sen, Fatih, Çilik, kayısılı bide Polat vardı...ama şimdi daha çok sesli olduk..tutmayın Malatyalılar geliyo.. :DAcizane yakın sayılırık ben sana bi bağırdım mı sesimi duyarsın ordan.. :D

acizane44 04-04-2008 14:26

Alıntı:

He öyle olsun İbrahim ama ben geldiğimde sen, Fatih, Çilik, kayısılı bide Polat vardı...ama şimdi daha çok sesli olduk..tutmayın Malatyalılar geliyo.. :DAcizane yakın sayılırık ben sana bi bağırdım mı sesimi duyarsın ordan.. :D

EFET CANM YAKINIZ okuyormusun?

Gönülden 04-04-2008 16:54

Yok canım çalışıyorum taksimde'yim..liseyi bitirdik sadece ..şimdi çalışıyoz..sen okuyon mu

çilik 04-05-2008 19:57

gönülden malatyalı hemşerim taksimde çalışıyo musn bende şişli de okuyorum
BU ARADA S.A MALATYALI HEMŞERİLERİM...

acizane44 04-05-2008 20:37

Aleykümselam hoşgeldiniz gönülden kardeşim bende çalışıyorum bir yandanda okumaya çalışıyorum:)

Eşref 04-05-2008 20:48

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
gönülden malatyalı hemşerim taksimde çalışıyo musn bende şişli de okuyorum
BU ARADA S.A MALATYALI HEMŞERİLERİM...

a.s Sen de mi Malatyalıydın :-*

acizane44 04-05-2008 23:11

selamünaleyküm hemşolar

All times are GMT +3. The time now is 13:16.