AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kabine değişikliğini nasıl buldunuz? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=100316)

Necip Fazıl 05-01-2009 20:24

Kabine değişikliğini nasıl buldunuz?

Yerinde kalanlar;

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yeni bakanlardan önce kabinede kalan bakanları açıkladı. Kabinede kalan ve yerleri değişmeyen bakanlar,

-Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek,

-Devlet Bakanı Mehmet Aydın,

-AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış,

-Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül,

-İçişleri Bakanı Beşir Atalay,

-Sağlık Bakanı Recep Akdağ,

-Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım,

-Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay,

-Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu oldu.

Yeri değişenler ve yeni bakanlar:

-Meclis dışından Ahmet Davutoğlu Dışişleri Bakanı oldu.

-Ekonomi koordinasyon ve bankalardan sorumlu Başbakan Yard. Ali Babacan.

-Hazine müsteşarlığı da Ali Babacan'a bağlandı.

-Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,

-Bayındırlık Faruk Özak devlet bakanı olarak devam edecek.

-Faruk Çelik Devlet Bakanı olarak devam edecek.

-Bingöl Millietvekili Cevdet Yılmaz Devlet Bakanı,

-Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavak Devlet Bakanı

-Hatay Milletvekili Sadullah Ergin Adalet Bakanı

-Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek Maliye Bakanı

-İstanbul Milletvekili Nimet Çubukçu Milli Eğitim Bakanı

-İstanbul Ömer Dinçer Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı oldu.

-Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı

-Mustafa Demir Bayındır Bakanı

-Taner Yıldız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı

NS 05-01-2009 20:26

yerinde;110 numara :)
özellikle Arınca çok sevindim ;1

Necip Fazıl 05-01-2009 20:30

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598565)
yerinde;110 numara :)
özellikle Arınca çok sevindim ;1

Aynen öyle valla bende çok sevindim Arınç gücümüze güç katacak inşALLAH...

Feride 05-01-2009 20:35

Bayan bakanlar ve ertuğrul günay hariç diğerleri olumlu benim açımdan..ayrıca, bülent arınç'ın gelmesine de sevindim..

Ertuğrul ÖZGÜL 05-01-2009 20:38

Mehmet Ali Şahin

diğerlerini bilmem ama m. ali şahinin değişmesi beni şaşırttı ve üzdü bilmem belkide yıprandığı için değişmiştir çünkü ergenekon davasında dik durdu ve çok yıprandı inşallah hayırlı olur

Terennüm 05-01-2009 20:56

zaman gösterecek iyi olur inşallah

Tarantula_ 05-01-2009 21:01

Nimet Çubukçu Milli Eğitim Bakanı yapılmış bakalım altından kalka bilecek mi?

Feride 05-01-2009 21:02

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598595)

Hakkaten ya.. tuhaf geldi bana..

Ertuğrul ÖZGÜL 05-01-2009 21:03

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598595)

bence yapar hem iyide yapar...

Albatros 05-01-2009 21:06

Alıntı:

-Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,
Geç Kalınmış Bir Atamaydı Bu..

Alıntı:

-Hatay Milletvekili Sadullah Ergin Adalet Bakanı
Alıntı:

-Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı
Sadullah Ergin ve Nihat Ergün Kesinlikle Muhteşem Seçimler...

Kırık_Çocuk 05-01-2009 21:23

Arınç gücünüze ne katacak orasını bilemiyorum..RP deyken yalakası olanlar bir dönem önce düşman kesilirken bu dönem bülent arınç sayesinde partideler..İsim verebilirm..

Mehmet Ali şahin gibi gereksiz yeteneksiz makamsız mevkisiz sıfatsız ne üdüğü belirsiz bi bakanın artık zoraki bakanlıklardan alınmasını ulusal kurtuluşumuz sayıyorum..

Önce spordan sorumlu sonra adaletten..Federasyonda bile saglayamadığı adaleti 70 milyona mı sağlayacak...Lise arkadaşı çok şükür koltuktan indi...

Cemil çiçek arınç mali şahin ve birkaç gereksiz şahsiyet bu partiden malulen emekli edilsin...yoksa Partiye verdikleri tahribatı herkes bir gün görecek..

Terennüm 05-01-2009 21:27

farkında mısınız bakanların büyük çoğunluğu milli görüş gömleğini çıkaranlardan:)

Seyyah 05-01-2009 21:28

Mükemmel. BÜLENT ARINÇ - NİHAT ERGÜN HAY ALLAHINA KURBAN TAYYİP YİNE COŞTURDUN BİZİ ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN BU EKİP DURMAZ DAHA :)

Necip Fazıl 05-01-2009 21:29

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598619)
Arınç gücünüze ne katacak orasını bilemiyorum..RP deyken yalakası olanlar bir dönem önce düşman kesilirken bu dönem bülent arınç sayesinde partideler..İsim verebilirm..

Mehmet Ali şahin gibi gereksiz yeteneksiz makamsız mevkisiz sıfatsız ne üdüğü belirsiz bi bakanın artık zoraki bakanlıklardan alınmasını ulusal kurtuluşumuz sayıyorum..

Önce spordan sorumlu sonra adaletten..Federasyonda bile saglayamadığı adaleti 70 milyona mı sağlayacak...Lise arkadaşı çok şükür koltuktan indi...

Cemil çiçek arınç mali şahin ve birkaç gereksiz şahsiyet bu partiden malulen emekli edilsin...yoksa Partiye verdikleri tahribatı herkes bir gün görecek..

Düşüncelerinizin katılmadığımı söylesem acaba saygısızlık yapmış olurmuyum... :utangaç:

Seyyah 05-01-2009 21:29

YA COK GÜZEL OLDU BE RENK GELECEK ANKARAYA RENK :) BÜLENT AMCA GELİYO KAÇINNNN :D

Seyyah 05-01-2009 21:31

Kırık cocuk bak herkese laf et Bülent Arınc a etme bozusuruz sana seyi tavsiye ediyorum kanal 7 de bi röportaj yapmıstı meclis baskanı iken meclide onu bi izle :):):)

Kırık_Çocuk 05-01-2009 21:32

Yok saygısızlık değil de zamanı gelince; "neden daha önce bunları görememişiz" diye hayıflanmasanız yeterli..

Serbest avukattan adalet bakanı olunmayacağı az çok yordanabilir.

Necip Fazıl 05-01-2009 21:35

Arınç gibi korkusuz inançlı ve adam gibi adam bir syasetçiyi desteklememek bize yakışmaz... :evet: Tam bir şeriat adamı sonuna kadar arkasındayım inşALLAH... Abdullah GÜL neyse Arınç'da odur benim gözümde... :saygılar:

Kırık_Çocuk 05-01-2009 21:36

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598632)
Kırık cocuk bak herkese laf et Bülent Arınc a etme bozusuruz sana seyi tavsiye ediyorum kanal 7 de bi röportaj yapmıstı meclis baskanı iken meclide onu bi izle :):):)

Bozuşmak mı :??
Adaletli davranmayan adam kayıran torpil yapan bir insan babam olsa yapacağım yorum değişmez. biz milli görüşle nikahlıyız deyip yerel seçimde akp nin karşısında seçime giren adamlar birkaç ay sonra Acaba başbakan sayesinde mi ak partiden vekil oldular ? Ki başbakanın bu tip adamlara tavrının ne kadar net olduğunu aytaç durak ve fakıbabadan görebilirsiniz..
Ama partinin ağır topplarından biri ya güya arınçın sayesinde zorda olsa giriyorlar işte 3 nokta

politikaci 05-01-2009 21:38

Ertuğrul Günay seçeneği hariç mutluluk verici bir kabine.

Necip Fazıl 05-01-2009 21:38

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598634)
Yok saygısızlık değil de zamanı gelince; "neden daha önce bunları görememişiz" diye hayıflanmasanız yeterli..

Serbest avukattan adalet bakanı olunmayacağı az çok yordanabilir.

Adalet konusunda size hak veriyorum biraz... Şahsen ben Adalet bakanının Burhan KUZU olmasını isterdim... :güzel:

Kırık_Çocuk 05-01-2009 21:42

Açıkça vatan haini olduğunu bildiğimiz,Komünist ve doğu perinçek gibi davasını iki dakkada satabilen bi komünist Nazıma İadei itibar veren zihniyeti de kınıyorum..Bir anlam da veremiyorum..
Katledilen onca azeriye iki satır şiir yazmamış,yazamamış,Komünist Rusyanın baş düşmanı ABD nin japonyaya saldırmasına yüreği eriyen vatan haini nazımın şiirini POPÜLİST bir tavırla okuyan Emine Erdoğanı da kınıorum..

Seyyah 05-01-2009 21:42

Bülent Arınç yerel secimlerde Başbakanımızı eleştiren ve özeleştiri yapan biridir ve nadirdir lütfen önyargını yen Bülent Arınç bu kabinedeki en doğru tercihtir tartışmaya kapalıdır.

Feride 05-01-2009 21:42

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598638)
Ayrıca Seçmeni tehdit eden kendini bi halt zanneden bi tarafı büyüyen mali şahin in partide durması gün geçtikçe kaybettirecek partiye. Bu kadar basit.. Siyaset yapmasını bilmez işinin ehli değildir yüzüne gözüne bulaştırır.Ama bir kalemde silinmez..Liseli vardı ya ah o liseli :@

Yok artık ya daha neler.. baya abarttınız hatta saygısızlık bukadarı da. sadece belki biraz yıpranmış olabilir. ama dedikleriniz kesinlikle tasvip edilecek türden ithamlar değil!

Seyyah 05-01-2009 21:43

Tartışmaya kapalı derken Başbakanımızın kararıdır ve sorgulanamayan 2 şeyden biridir örtülü ödenek ve kabine kurmak.

Necip Fazıl 05-01-2009 21:46

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598638)
Ayrıca Seçmeni tehdit eden kendini bi halt zanneden bi tarafı büyüyen mali şahin in partide durması gün geçtikçe kaybettirecek partiye. Bu kadar basit.. Siyaset yapmasını bilmez işinin ehli değildir yüzüne gözüne bulaştırır.Ama bir kalemde silinmez..Liseli vardı ya ah o liseli :@

Şaşırdım valla bu ne kin kardeş...

Ne kötülüğünü gördün acaba bizim görmediğimiz...

Enteresan yani görende kan davalısı sanır valla...

(Kişiler hakkındaki yorumlarda saygı çerçevesini koruyalım lütfen...)

Seyyah 05-01-2009 21:49

Kardeş az daha yumuşak dilli ol lütfen ağır kaçmaya başladı su sevinçli günümüzü karartma! Bülent Arınç bu kadar kötü biri olsaydı Başkanımız görevlendirmezdi korkma.

Kırık_Çocuk 05-01-2009 21:49

belki biraz yıpranmış dediğiniz Yüzde 47 den yüzde 38,,,böyle devam ederse daha iyisini de beklemezsiniz herhalde ama böyle gitmeyeceği umudunu taşıyorum..

Necip Fazıl 05-01-2009 21:52

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598650)
belki biraz yıpranmış dediğiniz Yüzde 47 den yüzde 38,,,böyle devam ederse daha iyisini de beklemezsiniz herhalde ama böyle gitmeyeceği umudunu taşıyorum..

%47'yi genelde almıştık karıştırma bundan bir önceki yerel seçmde %42 aldık şimdi %39 arada %3'lük bir fark var bu oran abartılıyor ve nedense genel seçmle mukayese edilyor... yerel ayrı genel ayrıdır... :saygılar:

Terennüm 05-01-2009 21:52

kardeş senin derdin ne açık konuş...

Feride 05-01-2009 21:52

Heralde burada tek başına Bülent Arınç ya da Mehmet Ali Şahin suçlu değil. özellikle bu kişileri ağır bir dille hedef almak çok yersiz bir tavır!

Necip Fazıl 05-01-2009 21:54

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598647)
vay be
2009 Türkiyesi..Demokrasi naraları atan bir Hükümet..Ve bana oy vermezsen Hizmet gelir mi ödenek alırmısın bilmiyorum diyen bi ADALET bakanı..Daha bunun kanunla sabit olduğunu bilmiyor densiz..Halkı tehdit eden bi siyaseti ancak siyasetten anlamayan asker yapabilirdi..sen buna ağır itham diyorsun..Yazık be körü körüne bağlanmak bu olsa gerek..

Bak kardeşm adamın demek istediğini anlamamışsın önce bunu bir anlatalım...

Bana oy vermessen hizmet gelirmi bilemem derken başka partilerin ne kadar hizmetten aciz olduğunu anlatmaya çalışmış burada tehtit falan yok önce bi anla derim ben... :evet:

Kırık_Çocuk 05-01-2009 21:54

Vay yüzde 3 ha ?
İyi oyumuz düşmedi de mhp nin saadetin chp nin de oyları artmadı dimi hah..

Seyyah 05-01-2009 21:56

Kardeşim bak ben ne dersem doğrudur deme. Secimde o kadar partinin birleşip akpartiye karsı yaptıgı oyunları medyanın yaptıklarını saymadan 2 kişiye suc atıp siz oy düşürdünüz dersen seni dikkate almam hiç açıkcası ne yapmak istediğinide çözmüş değilim ama Bülent Arınç hakkında yorumlara dikkat lütfen bardak doluyo!

Terennüm 05-01-2009 21:56

kusura bakma seni çözebilmiş değilim bu açıklamalarınla nereye varmak istiyorsun onu söyle...

Necip Fazıl 05-01-2009 21:58

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598658)
Vay yüzde 3 ha ?
İyi oyumuz düşmedi de mhp nin saadetin chp nin de oyları artmadı dimi hah..

Ben artmadı diye bşey mi dedim şimdi...

Mhp'nn güçlü olduğu yerlerde Sp ve Chp nin yardımları Chp'nin güçlü olduğu yerde Mhp nn yardımları Ve sp nin güçlü olduğu yerde diğerlerinin bunlara yardımları sayesinde arttı oyları evet... :evet:

Necip Fazıl 05-01-2009 22:03

Alıntı:

Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598664)
Duyumla konuşmuyoruz.Kendi memleketimizde olanları söylüyoruz..Bülent arınçın elini ayağını öpüp partiye girenleri kastediyoruz.Ne merhametli bi insanmış diyoruz.. bizi de alsa ..Biz yalakalık bilmeyiz ki

İsim ver kim Arınç'ın elini öperek partiye giriyormuş...

Kırık_Çocuk 05-01-2009 22:04

10bin oyu almak için Mecliste en az süre alan hemşerisine bi faydası olmayan eğitimsizleri partiye sokmak için güdülen politikaya kızıyoruz..Elinde böyle bi fırsat varken bakanlıkları UZMAN lardan oluşturamamasına kızıyoruz..bunlar da mı medyanın işi

Seyyah 05-01-2009 22:04

Malatyada Sp rekor kırdı nasıl biliyomusun Mhp nin eski baskanı M.yasar cerçi Mhp den aday gösterilmedi Akpartiyede müracaat etti ama kabul edilmedi sonra ne oldu Saadet partisi kabul etti Akpartiye demediğini komadı secim arabaları Chp-Mhp kendi partilerine deil saadete verdi %20küsür aldı Akparti yine %52 aldı Akparti kazanamasaydı şimdi ben burdan malatya millet vekillerine lanetmi okusaydım ya az düşünüp konusun.

Kırık_Çocuk 05-01-2009 22:06

Elazığ 2. sıra akp vekili El öpen nikahlı saadtçi

Konuşmayı bilmeyen de 3. sıradan takip..

5. sıradaki ana avrat küfürlerini youtubeden dinleyebilirsiniz

4. sıradakinin 100-200 öğrenciye verdiği 30 liralık bursu kestiğini

1.Sıradakinin bunların bütün müsebbibi bir kişi olduğunu..

All times are GMT +3. The time now is 07:12.