AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Bülent Arınç (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=379)
-   -   Bülent Arınç'ın gözyaşları (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=102988)

Necip Fazıl 05-14-2009 13:53

Bülent Arınç'ın gözyaşları

AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Siyaset Akademisi kapsamında düzenlenen ''Deneyim Paylaşımı'' konulu derste konuşan Arınç, katılımcılara siyasi geçmişini ve tecrübelerini anlattı.

Arınç, siyasette kararlı ve cesur olmak gerektiğini dile getirirken, pek çok insanın siyasete girmesine rağmen bunların çoğunun iz bırakamadığını, tarihte iz bırakanların ise ilkeli, prensip sahibi, cesur ve ilkelerinden vazgeçmeden toplum yararına tavır koyanlar olduğunu anlattı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arınç'ın, Davos'ta Başbakan Erdoğan'ın çıkışından bahsederken gözleri doldu

AK Parti'nin iç ve dış politikada bir çok başarıya imza attığını anlatan Arınç, Lübnan'a bir süre önce yaptığı ziyarette, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tavrının bu ülkede Türkiye'nin itibarını ne ölçüde artırdığına tanık olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Suudi Arabistan'da da bazı Türk vatandaşlarına benzer olumlu yaklaşımların gösterildiğini anlatırken Arınç'ın gözleri doldu.

Habertürk

KUBAL 05-15-2009 16:34

bu videonun tamamını bulmak mümkün mü ?

redyellow 05-15-2009 16:46

Bülent Arınc'ı pek severim. hem duygusaldır, hem de zalimlere asla boyun eğmeyecek bir büyük yüreği vardır. Bazıları sivri dilli felan diye takdim ediyorlar basında, halt ediyorlar!

Seyyah 05-15-2009 17:24

Mükemmel insan:) Emin Çölaşana verdiği cevapdan sonra daha bir sevmeye başladım Allah yolunu açık etsin:)

redyellow 05-15-2009 17:27

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612112)
Mükemmel insan:) Emin Çölaşana verdiği cevapdan sonra daha bir sevmeye başladım Allah yolunu açık etsin:)

Yeni bir olay mı var? Emin çölajanı'na ne dedi sayın arınç?

Seyyah 05-15-2009 19:10

Yok abi eski ve unutulmaz bir olay:) Çölaşan Arınçın meclis başkanlığı zamanında birşeyler demişti Arınç'da kanal7 ye TBMM de verdiği röportajda bir cevap vermişdi detaya giremiyorum :) az araştır anlarsın ''şey'' ana temaydı:)

PALL_MALL 05-15-2009 19:14

Şeyini şey ettiğimin şeyi demişti bülent arınç. Yani harıka bır uslup mukkeml bır devlet adamın a yakısır bır ıfade kullanmıostı.Bırde kalkıp arınç gıbıler sıyaset yaparlar. Ne beklersın kı AKP lıuderı ne ıse bulent arıncda o olacak. bosuna demıyorlar balık bastan kokarmıs dıye. Ondan sonra ahlşak dıye mangalda kül bırakmazlar.

Seyyah 05-15-2009 20:00

Daha denilecek cok şey varda... Ahlakından demiyor zaten.. Milletin tek başına iktidar yaptığı partiyi ve onun seçtiği TBMM başkanına hakaret edip meclis şunların şunların... elinde gibi ifade kullanıp, TBMM başkanının eşi örtülü diye 23 nisan resepsiyonuna çağrılmayan bir anlayışa makul bir cevaptır milletin kalbine ayna tutmuştur. Bir ülkenin başbanına cok ağır hakaretler edilip altın semer felan kullanılması nedense hiçde yankı bulmadı medyada bunlarıda konuşalım pall mall kardeş. Helal olsun Arınç'a ne as dinler ne üs ne derse kalpten destekcisiyim sonuna kadar...

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:03

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612346)
Daha denilecek cok şey varda... Ahlakından demiyor zaten.. Milletin tek başına iktidar yaptığı partiyi ve onun seçtiği TBMM başkanına hakaret edip meclis şunların şunların... elinde gibi ifade kullanıp, TBMM başkanının eşi örtülü diye 23 nisan resepsiyonuna çağrılmayan bir anlayışa makul bir cevaptır milletin kalbine ayna tutmuştur. Bir ülkenin başbanına cok ağır hakaretler edilip altın semer felan kullanılması nedense hiçde yankı bulmadı medyada bunlarıda konuşalım pall mall kardeş. Helal olsun Arınç'a ne as dinler ne üs ne derse kalpten destekcisiyim sonuna kadar...

AKP li biri derse iyi ama muhalefetten biri bir şeyler söylerse kötü öyle mi? ÇÖLAŞAN iyi demiş her zaman ÇÖLAŞAN haklı idi AKP ve yandaşları konusunda. Arınç bir de Mecls Başkanı idi. Cumhurbaşkanından sonra gelen adamın dediğine bak. Ama sizin bu çifte standardınız yok mu?

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:06

Bir parti genelbaşkanı ve başbakan bir vatandaşa Ananı alda git diye bilkiyorsa Askerlik yangelip yatma yeri değildir diyorsa fakat ABD askerlerinin sağ salim dönmes icin duacıyız dıyebiliyorsa mıkrofonlar acıken sımdı kufur ettıreceksınız bana dıyebılıyorsa arıncında boyle demesı normal bnalık bastan kokarmıs derler. İmam yellenırse cemaat ne yapar malum.

FarukARSLAN. 05-15-2009 20:08

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612349)
AKP li biri derse iyi ama muhalefetten biri bir şeyler söylerse kötü öyle mi? ÇÖLAŞAN iyi demiş her zaman ÇÖLAŞAN haklı idi AKP ve yandaşları konusunda. Arınç bir de Mecls Başkanı idi. Cumhurbaşkanından sonra gelen adamın dediğine bak. Ama sizin bu çifte standardınız yok mu?

Muhalefetten biri Millete muhalefetlik etmeyip dese hepsi iyi olur.
Çölaşan yalancısı da AK Parti konusunda her dediği doğruymuş..

Neyse sus Faruk sus..

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:11

Zamanında İ.Melih Gökçeği o köşeye sıkıştırıyordu daha sonra Kemal kılıçdaroğlu. Gökçek neye uğradığını şaşırmıştı. Daha sonra işi dünyayı dar ederim deyip tehditlere başvurmuştuu. Çünkü çıkış yolu yoktu başka. Her yayın organınıun sizi poh pohlaması yıkaması yaglaması lazım değil mi? Siz şakşakçı medyanız yeterince var. Biri kalkıp KRAL ÇIPLAK dedimiydi kan şekeriniz düşüytor tansiyonunuz tavan yapıyor ve saldıracak yer arıyorsunuz.

*AZRA* 05-15-2009 20:14

Keşke herkes bülent arınç gibi dürüst siyasetçi olabilse...Gerçi dürüstleri bu ükede zor barındırırlar......

FarukARSLAN. 05-15-2009 20:17

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612355)
Bir parti genelbaşkanı ve başbakan bir vatandaşa Ananı alda git diye bilkiyorsa Askerlik yangelip yatma yeri değildir diyorsa fakat ABD askerlerinin sağ salim dönmes icin duacıyız dıyebiliyorsa mıkrofonlar acıken sımdı kufur ettıreceksınız bana dıyebılıyorsa arıncında boyle demesı normal bnalık bastan kokarmıs derler. İmam yellenırse cemaat ne yapar malum.

Baykal'da vatandaşın anasını ağlatıyordu unutmayın.
İnsanlık halidir bunlar. ;;)

Askerlik de yan gelip yatma yeri değildir evet.
Bi itirazınız mı var?

Ama şehitler için denseydi bu söz tabii ki abes kaçardı ama çarpıtıp kelime cımbızlıyorsunuz.

--
Başbakanın ABD askerleri sağ salim dönmeleri için dua ediyorum lafını belgeleyebilir misiniz?
Bu ABD gazetesinde -mektup- diye haberleştirilmiştir.
Ama ne mektubu verilmiştir ne de orijinal bi fotokopisi vs.

Siz gösterebilir misiniz?

--
Onu da geçtim.
Mustafa Kemal'den esinlenmiş olabilir mi (demiş olsa) ?

Hım?
Mâlum, zât-ı şahanenin de toprakalrımızı işgale gelmiş Anzakların kabirlerine yıldönümlerinde "Kahraman askerler, siz analarınızdan babalarınızdan vazgeçerek bu topraklarda savaştınız. Hepiniz rahat uyuyun" vs gibisinden sözü var unutmayın.

Kendi topraklarımıza saldıranları bile tebrik etmiş, onların hallerinden gurur durmuş bi ceddin mâfâdıyız unutmayın. ;;)

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:17

AZRA ah espritüel hanfendi sizi. Akşamüstü akşamüstü beni güldürdünüz teşekkür ederim size.

*AZRA* 05-15-2009 20:19

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612377)
AZRA ah espritüel hanfendi sizi. Akşamüstü akşamüstü beni güldürdünüz teşekkür ederim size.

Taktın bana yahuu konu ben değilim bülent arınç:hihi2::hihi2:

FarukARSLAN. 05-15-2009 20:19

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612365)
Zamanında İ.Melih Gökçeği o köşeye sıkıştırıyordu daha sonra Kemal kılıçdaroğlu. Gökçek neye uğradığını şaşırmıştı. Daha sonra işi dünyayı dar ederim deyip tehditlere başvurmuştuu. Çünkü çıkış yolu yoktu başka. Her yayın organınıun sizi poh pohlaması yıkaması yaglaması lazım değil mi? Siz şakşakçı medyanız yeterince var. Biri kalkıp KRAL ÇIPLAK dedimiydi kan şekeriniz düşüytor tansiyonunuz tavan yapıyor ve saldıracak yer arıyorsunuz.

Melih Gökçek, İ.Uğur Dündar'a demişti o sözü.
Dalavere Çölaşan'ı zaten mahkemelerde süründürmüştü.

Her davayı kazanıp dönerler yetiriyordu millete değil miii?? :evet:

Seyyah 05-15-2009 20:20

Sen o ''Ananı alda git'' i dile getiriyosan ben zaten seni muhattap alıp konuşmam bile.
Adam çiftçiyim diyor en usta tiyatroculardan iyi oynuyor..Çifte standartmış sen kendi söylediğine inan önce sonra bizi inandırmaya çalış.. Kardeşim senin yerin burası değil sen git facebook gibi mekanlarda Akpartiye çamur at işin bu değilmi? Senin gibi birini muhattap alıp değerlendirmem korkma. Temel sorunlara hiç değinmeyen, başörtüsü var diye etmedikleri kalmayan ve buna tepki olarak söğlenmiş bir sinirli ifadeyi mükemmel demogoji yapmışsın tebrikler. Zaten tek silahınız bu. Sorunlarla zerre kadar ilgisi olmayıp, yazılı,görsel,sanal medyada cıkan çamur at izi kalsın ifadeleri gelip sıralayıp birşey savunduğunu sanan kişilik. Hadi, konuş kendikendine kus içindeki hazımsızlığı rahatla! Düşün hemen ne bulsam ne bulsam da demogoji yapsam.... Yada dur hemen Atatürk'ü kullan bul birşey hep yaptığınız iş zaten. Oda olmadı kriz var de hadi çamur çok yerde al birde sen at..

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:23

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612375)
Baykal'da vatandaşın anasını ağlatıyordu unutmayın.
İnsanlık halidir bunlar. ;;)

Askerlik de yan gelip yatma yeri değildir evet.
Bi itirazınız mı var?

Ama şehitler için denseydi bu söz tabii ki abes kaçardı ama çarpıtıp kelime cımbızlıyorsunuz.

--
Başbakanın ABD askerleri sağ salim dönmeleri için dua ediyorum lafını belgeleyebilir misiniz?
Bu ABD gazetesinde -mektup- diye haberleştirilmiştir.
Ama ne mektubu verilmiştir ne de orijinal bi fotokopisi vs.

Siz gösterebilir misiniz?

--
Onu da geçtim.
Mustafa Kemal'den esinlenmiş olabilir mi (demiş olsa) ?

Hım?
Mâlum, zât-ı şahanenin de toprakalrımızı işgale gelmiş Anzakların kabirlerine yıldönümlerinde "Kahraman askerler, siz analarınızdan babalarınızdan vazgeçerek bu topraklarda savaştınız. Hepiniz rahat uyuyun" vs gibisinden sözü var unutmayın.

Kendi topraklarımıza saldıranları bile tebrik etmiş, onların hallerinden gurur durmuş bi ceddin mâfâdıyız unutmayın. ;;)

Büyük Önder Bu ülkede savaşmış askerler için dedi. Hatta bir yabancı komutanın savaşta kopan kolu için ''Sizxin kopan kolunuz iki ülke arasında köprü olacaktır'' da demiş BÜYÜK ŞAHSİYETTİR. Lakin kalkıpta emperyalistr bir mantalite ile başka ülkeyi işgal eden bir işgal devletinin askeri için demesi çok üzücü bir durum. Kusursa bakma iste senin Erdoğan'ın ''askerlik yan gelip yatma yerşi değildir'' lafınıu desteklemen bu ülkedeki şehitlerin kemiklerini sızlatır anladın mı? Asıl yan gelip yatanlar kimler. Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan eski maliye baklanı unakıtan olmasın. AKP kadar ağlatamaz yine. Her zamn diyorum akp NİN MANTALİTESİ STALİN'İN TAVUĞU gibi. Yani halkı yolup yolup ortalığa bırakmak ve canı yanan üşüyen tavuğun cebinden biraz yem çıkartan stalinin bacaklarının dibine sıgınması ve ona itaat etmesi gibi AKP nin mantalitesi de. Kaşikla verip kepçe ile almak ve vatandaşı bulgurla prıncle sadajka kültürü ile muhtaç hale gewtirmek. Acaba Kim bu ülkenin anasını ağlatıyor.

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:29

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612382)
Sen o ''Ananı alda git'' i dile getiriyosan ben zaten seni muhattap alıp konuşmam bile.
Adam çiftçiyim diyor en usta tiyatroculardan iyi oynuyor..Çifte standartmış sen kendi söylediğine inan önce sonra bizi inandırmaya çalış.. Kardeşim senin yerin burası değil sen git facebook gibi mekanlarda Akpartiye çamur at işin bu değilmi? Senin gibi birini muhattap alıp değerlendirmem korkma. Temel sorunlara hiç değinmeyen, başörtüsü var diye etmedikleri kalmayan ve buna tepki olarak söğlenmiş bir sinirli ifadeyi mükemmel demogoji yapmışsın tebrikler. Zaten tek silahınız bu. Sorunlarla zerre kadar ilgisi olmayıp, yazılı,görsel,sanal medyada cıkan çamur at izi kalsın ifadeleri gelip sıralayıp birşey savunduğunu sanan kişilik. Hadi, konuş kendikendine kus içindeki hazımsızlığı rahatla! Düşün hemen ne bulsam ne bulsam da demogoji yapsam.... Yada dur hemen Atatürk'ü kullan bul birşey hep yaptığınız iş zaten. Oda olmadı kriz var de hadi çamur çok yerde al birde sen at..

Sevgili AKP'li bünye. Çok komiksiniz. Türbanı gündemden düşürmeme çabasında olanlar islami kesimdir. Bizim gündemimizde yok. ÇÜNKÜ YASAK. Bunu biliyoruz. Hatta bu karar bozulmayacak. Yargı karartı. Bu nedenle öyle türban mavraları atmayın oldu mu? Saadece o olsa iyi. Zamanında Tansu ÇİLLER'in gafları, şimdide Eredoğan'ın gafları ve söyledikleri. Tarih tekerrürden ibaretmi ne? Tabi rol yapıyor artislik yapıyor değil mi? Bir bakanınız da urfada genç bir çocuğa ARTİSLİK YAPMA SEN ARTİSSİN demişti evet mermlekette meğer ne çok artist varmış bravo. Atatürk husuna gelincede ATATÜRK bu ülkenin asla batmayacak olan güneşi. CUMHURİYET GİB BİR ALTIN ÇÖPE DÜŞSE DEĞERİNİ ASLA KAYBETMEZ AMA AKP DENİLEN TENBEKEYİ PARLATSANIZ ÇEYREK ALTIN DAHİ ETMEZ.

FarukARSLAN. 05-15-2009 20:32

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612385)
Büyük Önder Bu ülkede savaşmış askerler için dedi. Hatta bir yabancı komutanın savaşta kopan kolu için ''Sizxin kopan kolunuz iki ülke arasında köprü olacaktır'' da demiş BÜYÜK ŞAHSİYETTİR. Lakin kalkıpta emperyalistr bir mantalite ile başka ülkeyi işgal eden bir işgal devletinin askeri için demesi çok üzücü bir durum. Kusursa bakma iste senin Erdoğan'ın ''askerlik yan gelip yatma yerşi değildir'' lafınıu desteklemen bu ülkedeki şehitlerin kemiklerini sızlatır anladın mı? Asıl yan gelip yatanlar kimler. Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan eski maliye baklanı unakıtan olmasın. AKP kadar ağlatamaz yine. Her zamn diyorum akp NİN MANTALİTESİ STALİN'İN tavuğun cebinden biraz yem çıkartan stalinin bacaklarının dibine sıgınması ve ona itaat etmesi gibi AKP nin mantalitesi de. Kaşikla verip kepçe ile almak ve vatandaşı bulgurla prıncle sadajka kültürü ile muhtaç hale gewtirmeTAVUĞU gibi. Yani halkı yolup yolup ortalığa bırakmak ve canı yanan üşüyen k. Acaba Kim bu ülkenin anasını ağlatıyor.

Allah Allah..
ABD emperyalist işgalci oluyor da, M.Kemal'in kutladığı İngilizler ne oluyor?
Okşayıcı işgalci mi?

Ortada kuyu var yandan geç.

-
Erdoğan'ın o sözünü desteklerim tabi.
Askerlik yan gelip yatma yeri midir diye soruyorum sana?
Yan gelip yatma yeriyse, Erdoğan'a ne gerek, sorarız büyüklerimize anlatırlar Askerde ne güzel dayak yediklerini.

Yani yan gelip yatma değildir demek oluyor bu.

ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEMİŞSE AMENNA diyorum.
O da öyle söylenmemiştir.
Getirin bakalım o konuşmanın tam metnini görelim nerede ne demiştir.

Laf cımbızlamakla siyaset yorumlanmak ne zamanın adeti?

--
Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan(...)
Satma değil o Özelleştirme.

Hadi söyle bakalım bana, özelleştirmeyen iktidar var mı?
Göster bakalım.

İstiyorsan ben göstereyim sana hangi iktidarın nereleri Özelleştirdiğini.

İstersen Bay Baykal'dan da verelim.
Olur mu?

--
AK Parti şöyle ağlatıyor böyle ağlatıyor BUNLAR "YERLER SOSYAL MESAJINI" kategorisine giriyor.

KİM AĞLATIYOR ANASINI MİLLETİN diye niye lafı çeviriyorsun?
Erdoğan "ananı da al git" dedi diyorsun.
Bende unutma Baykal'da vatandaşın anasını ağlattı diyorum.
Hem de kadın..
Gırtlaklamalar felan..

Hıı???

Seyyah 05-15-2009 20:32

Cumhuriyet
Yargı
Özlü sözler
Atatürk? hepsi bu kadarmı? Yaratıcı ol bul birşeyler daha sanatını konuştur.

FarukARSLAN. 05-15-2009 20:33

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612394)
Sevgili AKP'li bünye. Çok komiksiniz. Türbanı gündemden düşürmeme çabasında olanlar islami kesimdir. Bizim gündemimizde yok. ÇÜNKÜ YASAK. Bunu biliyoruz. Hatta bu karar bozulmayacak. Yargı karartı. Bu nedenle öyle türban mavraları atmayın oldu mu? Saadece o olsa iyi. Zamanında Tansu ÇİLLER'in gafları, şimdide Eredoğan'ın gafları ve söyledikleri. Tarih tekerrürden ibaretmi ne? Tabi rol yapıyor artislik yapıyor değil mi? Bir bakanınız da urfada genç bir çocuğa ARTİSLİK YAPMA SEN ARTİSSİN demişti evet mermlekette meğer ne çok artist varmış bravo. Atatürk husuna gelincede ATATÜRK bu ülkenin asla batmayacak olan güneşi. CUMHURİYET GİB BİR ALTIN ÇÖPE DÜŞSE DEĞERİNİ ASLA KAYBETMEZ AMA AKP DENİLEN TENBEKEYİ PARLATSANIZ ÇEYREK ALTIN DAHİ ETMEZ.

AK Parti'ye teneke diyorsan burada ne işin var?
İncik boncuk oynamaya mı geldin?

Mum felan satılıyor mu sandın?
Aşağılıklaşma.
Zora gelme belirtilerin başladı yine.

Seyyah 05-15-2009 20:34

Bak ısınmaya başladın.''Şehitler''
Hadi zorla biraz daha ekonomidende birşeyler kullan doyurucu olsun.

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:49

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612397)
Allah Allah..
ABD emperyalist işgalci oluyor da, M.Kemal'in kutladığı İngilizler ne oluyor?
Okşayıcı işgalci mi?

Ortada kuyu var yandan geç.

-
Erdoğan'ın o sözünü desteklerim tabi.
Askerlik yan gelip yatma yeri midir diye soruyorum sana?
Yan gelip yatma yeriyse, Erdoğan'a ne gerek, sorarız büyüklerimize anlatırlar Askerde ne güzel dayak yediklerini.

Yani yan gelip yatma değildir demek oluyor bu.

ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEMİŞSE AMENNA diyorum.
O da öyle söylenmemiştir.
Getirin bakalım o konuşmanın tam metnini görelim nerede ne demiştir.

Laf cımbızlamakla siyaset yorumlanmak ne zamanın adeti?

--
Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan(...)
Satma değil o Özelleştirme.

Hadi söyle bakalım bana, özelleştirmeyen iktidar var mı?
Göster bakalım.

İstiyorsan ben göstereyim sana hangi iktidarın nereleri Özelleştirdiğini.

İstersen Bay Baykal'dan da verelim.
Olur mu?

--
AK Parti şöyle ağlatıyor böyle ağlatıyor BUNLAR "YERLER SOSYAL MESAJINI" kategorisine giriyor.

KİM AĞLATIYOR ANASINI MİLLETİN diye niye lafı çeviriyorsun?
Erdoğan "ananı da al git" dedi diyorsun.
Bende unutma Baykal'da vatandaşın anasını ağlattı diyorum.
Hem de kadın..
Gırtlaklamalar felan..

Hıı???

''Satmak değil, özelleştirme'' öyle mi? ha hasan kel ha kel hasan. Unutma bu ülkede yabancılar en çok emlak v.s gayri menkul ve taşınmaz malları AKP döneminde almış. Ex Maliye Bakanı Unakıtan'ın lafı değlmiydi ''satareım babalar gibi de satarım'' lafı eslki maliye bakanı'nın lafı idi. Bakalım şimdi Sir Mehmet Şimşek neleri satacak? (Sir = ''Sör'' diye okunur. İngilterede avam kamarasında bulunanlaraverilen bir ünvandır) Mehmet Şimşek neleri satacak. Ayrıca Baykal'ın böyle bir şey yaptığına dair ıspat varmı belge,delil görüntü v.s. var mı yok. Yani iftiradan başka hiç bir şey değil. Ama Erdoğan'ın yaptıklarını bütün medya yayınladı.Ama tabi karikatüristleri bile mahkemeye veren bir Başbakan'ın muhalefetten algıladığı sadece ona muhalefet edenler'in hakaret ettiği mantığı. YSK yasaklamasına rağmen iktidar gücünü kullanıp yasaları çiğneyerek beyaz eşya dağıtan kimdi? Ama ağzınızın payını aldınız o ayrı. Kredi Kartı mağdurlarını samimiyetsiz buluyorduda sokaklarda her köşe başında kredi kartı verilirken aklı nerdeydi başbakan'ın. Mejmleket krızde iken bilmem kaç mılyon avrıo vererekk jet almak hangi aklın işi idi? İngiltere Başkani Blair de alacaktı ama halk ayaklandı diye vazgeçiyor, Belçikada Dışişleri Bakanı tarifeli uçak bulamayıp, jet kiraladı diye halk ayaklanıyor ve istifa ediyor ama Erdoğanb Jet alıyor vay be. Tayyip Erdoğan'ın bir çocuğu bile kenara çekip azarladığını bilmeyen yok. Ama medya karşısında oyuncak dağıtmalar falan. Komik olmayın lütfen.

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 20:52

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612399)
Cumhuriyet
Yargı
Özlü sözler
Atatürk? hepsi bu kadarmı? Yaratıcı ol bul birşeyler daha sanatını konuştur.

Fazla söze hacet yok diye. Bunlar zaten yetewrli. Evet ATATÜRK CUMHURİYET VE LAİKLİK bunlar bu ülkenin yaşamsal hayat organlarıdır ve öyle kalacak

Seyyah 05-15-2009 20:57

Özelleştirme - vatan satmak,
Erdoğanın başbakan sıfatı ile aldığı jet,
İyi gidiyosun ara netten bişiler daha cıkacaktır
Bak şeyide kullan metrobüs konusunu sizin zübükde açtı bu konuyu hiçmi takip etmiyosun sadece webden bulmak olmaz!
Bekliyoruz..

Seyyah 05-15-2009 21:00

ATATÜRK CUMHURİYET VE LAİKLİK :) bende diyordum ne zmn aklına gelecek bu klasik:)
Devam devam bul birşeyler.. Demogoji şovunu izleyelim
Arınç'ın başlığında:)

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 21:00

Yoo gerek yok olanlarda sizin gibilerin çenesini kapatmaya yetiyor. Bir laf vardır KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ'' diye. Sizler ordan burdan arakladığınız (vakit zaman yeni şafak v.s. şakşakçı medyadan) ve internet sitelerinden arakladığınuız haberleri burda yayınladığınız için herkezi kendfinişz gibi bilmeniz gayet normal.

Neşe 05-15-2009 21:09

bülent arınç'ı çok severim . çok karakterli olduğu kadar da pek duygusaldır. kimseye boyun eğmez ve hersöze de bir cevabı vardır..

Seyyah 05-15-2009 21:11

Ama olmadıki bak tıkandın sen şimdi git siteleri gez birşeyler daha bul hazırlıklı gel : )

FarukARSLAN. 05-15-2009 21:16

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612427)
. Ex Maliye Bakanı Unakıtan'ın lafı değlmiydi ''satareım babalar gibi de satarım'' lafı eslki maliye bakanı'nın lafı idi. Bakalım şimdi Sir Mehmet Şimşek neleri satacak? (Sir = ''Sör'' diye okunur. İngilterede avam kamarasında bulunanlaraverilen bir ünvandır) Mehmet Şimşek neleri satacak. Ayrıca Baykal'ın böyle bir şey yaptığına dair ıspat varmı belge,delil görüntü v.s. var mı yok. Yani iftiradan başka hiç bir şey değil. Ama Erdoğan'ın yaptıklarını bütün medya yayınladı.Ama tabi karikatüristleri bile mahkemeye veren bir Başbakan'ın muhalefetten algıladığı sadece ona muhalefet edenler'in hakaret ettiği mantığı. YSK yasaklamasına rağmen iktidar gücünü kullanıp yasaları çiğneyerek beyaz eşya dağıtan kimdi? Ama ağzınızın payını aldınız o ayrı. Kredi Kartı mağdurlarını samimiyetsiz buluyorduda sokaklarda her köşe başında kredi kartı verilirken aklı nerdeydi başbakan'ın. Mejmleket krızde iken bilmem kaç mılyon avrıo vererekk jet almak hangi aklın işi idi? İngiltere Başkani Blair de alacaktı ama halk ayaklandı diye vazgeçiyor, Belçikada Dışişleri Bakanı tarifeli uçak bulamayıp, jet kiraladı diye halk ayaklanıyor ve istifa ediyor ama Erdoğanb Jet alıyor vay be. Tayyip Erdoğan'ın bir çocuğu bile kenara çekip azarladığını bilmeyen yok. Ama medya karşısında oyuncak dağıtmalar falan. Komik olmayın lütfen.

Alıntı:

''Satmak değil, özelleştirme'' öyle mi? ha hasan kel ha kel hasan. Unutma bu ülkede yabancılar en çok emlak v.s gayri menkul ve taşınmaz malları AKP döneminde almış
EN ÇOK yada en az ne fark eder HER HÜKÜMET ÖZELLEŞTİRMİŞ Mİ ÖZELLEŞTİRMEMİŞ Mİ ONA GEL SEN?!?

Ha.
En çok kim mi özelleştirmiş?

İyi bak gözüm ;;)

http://img29.imageshack.us/img29/942...tanchp11oc.jpg

--

http://img5.imageshack.us/img5/2319/...tanchp211o.jpg

Zoruna gidebilir bunlar.
İdeloji sarsıntısı geçirebilirsin dikkat et.

--
Alıntı:

Bakalım şimdi Sir Mehmet Şimşek neleri satacak? (Sir = ''Sör'' diye okunur. İngilterede avam kamarasında bulunanlaraverilen bir ünvandır) Mehmet Şimşek neleri satacak. Ayrıca Baykal'ın böyle bir şey yaptığına dair ıspat varmı belge,delil görüntü v.s. var mı yok.
Baykal'ın da satmışsa herkes de satar gözüm satar. ÇÜNKÜ DAYDALI BİR ŞEY.;;)

Baykal'ına bak şimdi, kurumları iyi kazı kafana:

Bu Çiller Karayalçın (öylesine veriyorum)

http://img18.imageshack.us/img18/481...illermurat.jpg

--

BAAK BURDA KİM VAAAR:

http://img13.imageshack.us/img13/169...metler9596.jpg

Alıntı:

YSK yasaklamasına rağmen iktidar gücünü kullanıp yasaları çiğneyerek beyaz eşya dağıtan kimdi? Ama ağzınızın payını aldınız o ayrı.
YSK yasakladı yardım durdu.
Yardım durması iyi bir şey mi?
Siz sosyal devlet nedir bilir misiniz?

Ne demek İKTİDAR GÜCÜNÜ KULLANIP..

Beyaz Eşya sorunluları sizi..
BAK GÖZÜM BAK.
BİZ İŞKEMBE-İ KÜBRA'DAN ATMIYORUZ BAK:

http://img4.imageshack.us/img4/333/ensonhaber.jpg

TAYYİB KÖMÜRCÜLERİ SİZİİİ... :olmaz:

Alıntı:

Mejmleket krızde iken bilmem kaç mılyon avrıo vererekk jet almak hangi aklın işi idi? İngiltere Başkani Blair de alacaktı ama halk ayaklandı diye vazgeçiyor, Belçikada Dışişleri Bakanı tarifeli uçak bulamayıp, jet kiraladı diye halk ayaklanıyor ve istifa ediyor ama Erdoğanb Jet alıyor vay be. Tayyip Erdoğan'ın bir çocuğu bile kenara çekip azarladığını bilmeyen yok. Ama medya karşısında oyuncak dağıtmalar falan. Komik olmayın lütfen.
Başbakan Jet almadı uçak aldı.

Bu da Başbakanlığa aid olur. Tayyip Erdoğan'a ait olmaz.
Ne kadar Başbakanlıkta ise o kadar ona aiddir.

--
SENİN JET DEDİĞİN SAKIN ŞU OLMASIN:

http://img269.imageshack.us/img269/1...nlama20nis.jpg

SİZİ GİDİ YALANCILAR SİZİİİİ... :olmaz:

--

Başbakan çocuk felan da kenara çekip azarlamamıştır.
DÖVDÜ diye yalan attınız.
O da yalanlandı:

http://img4.imageshack.us/img4/4454/sdsaqy.jpg

--
LAFLARININ HEPSİ YALAN.

Karşımda fazla durma.
Sonra yalan kıvırmalarından başın döner travma geçirirsin, felç olursun inme iner "ışık görürsün".. ;)

YÜREĞİM_REHİN 05-15-2009 21:20

evet AMA SENIN AKP kadar satılmıs degıl oldumu unakıtanın dedfıgı gıb babalar gıbı satarım dıyen galata port ıhalesını unutma dubaı towersları sakın unutma oldu mu turk telekomuı sakın unutma oldumu memleket sızın yuzunuzden araplardan gecılmez oldu be. hala dha kalkmıs uyydfurmA Belgelrle benım karısma cuıkıyorsun. o k0omur olayının delılı nerde bırı tayyıp grup dıye komnrun resmı yanında yazı delılın nerde sızın gıb fırsartcxı canak yalayuıucıların her zamn yaptıgı ıdtıralar bu e mınareyı calan kılıfı hazırlar.ç sızler once saban dıslılerı ayıklaytın eroın kacakcısı dengır fıratı ayıklayın ondan sonra bıoze camur atmaya kalkın oldu mu

FarukARSLAN. 05-15-2009 21:27

Alıntı:

YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612485)
evet AMA SENIN AKP kadar satılmıs degıl oldumu unakıtanın dedfıgı gıb babalar gıbı satarım dıyen galata port ıhalesını unutma dubaı towersları sakın unutma oldu mu turk telekomuı sakın unutma oldumu memleket sızın yuzunuzden araplardan gecılmez oldu be. hala dha kalkmıs uyydfurmA Belgelrle benım karısma cuıkıyorsun. o k0omur olayının delılı nerde bırı tayyıp grup dıye komnrun resmı yanında yazı delılın nerde sızın gıb fırsartcxı canak yalayuıucıların her zamn yaptıgı ıdtıralar bu e mınareyı calan kılıfı hazırlar.ç sızler once saban dıslılerı ayıklaytın eroın kacakcısı dengır fıratı ayıklayın ondan sonra bıoze camur atmaya kalkın oldu mu

(:
Belediyeyi çağıralım da toplasın şu parçalarını..
CHPli bi belediye olsun daha iyi toplar.. (:

Had, forum ahalisi çağırın şuna bi tane..
Acil.. (:

FarukARSLAN. 05-15-2009 21:32

Bak gözüm buna da iyi bak..
Seçime 24-25 gün kala..

Tayyib kesmediyse burdan yak:

http://img193.imageshack.us/img193/8...rt09saryer.jpg

Sarıyer yolcusu kalmasın chpem :utandım:

FarukARSLAN. 05-15-2009 21:33

Tüh yaa..
Uçtu kuşum :( (:

Ruh-i zar 05-15-2009 21:36

Bülent Arıncın benim ve ailemin arasında yeri çok ayrıdır...
Hiç bi yakınlığımız olmadığı,
Yapmak zorunda olmadığı halde,
Çok yardımını gördük..
Ve insanlığını...
Kaç sene olmasına rağmen unutmayıp vefasınıda gördük...(:

Onun gibi bi adama laf söyleyenin vay haline diyorum sadece..!
Ayrıca çok içten...

Bizzat kendisi ve eşiyle sohbet etmişliğim var...
Kahve bile yaptım kendisine. :karizmatik:
Bol köpüklüsünden...

Seyyah 05-16-2009 01:19

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612518)
Bizzat kendisi ve eşiyle sohbet etmişliğim var...
Kahve bile yaptım kendisine. :karizmatik:
Bol köpüklüsünden...

İmrendim... Ben görsem bir elini öpüp sarılsam bir ömür yeter bana :)

xhidayet 05-20-2009 18:10

Bülen Bey'le yakinen tanıma fırsatım olmadı.. Bir kez telefonda konuştum.. İnşeallah bana randevu verecek.. ve ben de sizinle deneyimimi paylaşacağım..:)

xhidayet 05-20-2009 18:11

Ama yüreğinin saf ve coşku dolu olduğuna da hiç şüphem yok!..:):)

All times are GMT +3. The time now is 13:13.