![]() |
Bülent Arınç'ın gözyaşları
AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Siyaset Akademisi kapsamında düzenlenen ''Deneyim Paylaşımı'' konulu derste konuşan Arınç, katılımcılara siyasi geçmişini ve tecrübelerini anlattı. Arınç, siyasette kararlı ve cesur olmak gerektiğini dile getirirken, pek çok insanın siyasete girmesine rağmen bunların çoğunun iz bırakamadığını, tarihte iz bırakanların ise ilkeli, prensip sahibi, cesur ve ilkelerinden vazgeçmeden toplum yararına tavır koyanlar olduğunu anlattı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Arınç'ın, Davos'ta Başbakan Erdoğan'ın çıkışından bahsederken gözleri doldu AK Parti'nin iç ve dış politikada bir çok başarıya imza attığını anlatan Arınç, Lübnan'a bir süre önce yaptığı ziyarette, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tavrının bu ülkede Türkiye'nin itibarını ne ölçüde artırdığına tanık olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Suudi Arabistan'da da bazı Türk vatandaşlarına benzer olumlu yaklaşımların gösterildiğini anlatırken Arınç'ın gözleri doldu. Habertürk |
bu videonun tamamını bulmak mümkün mü ?
|
Bülent Arınc'ı pek severim. hem duygusaldır, hem de zalimlere asla boyun eğmeyecek bir büyük yüreği vardır. Bazıları sivri dilli felan diye takdim ediyorlar basında, halt ediyorlar!
|
Mükemmel insan:) Emin Çölaşana verdiği cevapdan sonra daha bir sevmeye başladım Allah yolunu açık etsin:)
|
Alıntı:
Yeni bir olay mı var? Emin çölajanı'na ne dedi sayın arınç? |
Yok abi eski ve unutulmaz bir olay:) Çölaşan Arınçın meclis başkanlığı zamanında birşeyler demişti Arınç'da kanal7 ye TBMM de verdiği röportajda bir cevap vermişdi detaya giremiyorum :) az araştır anlarsın ''şey'' ana temaydı:)
|
Şeyini şey ettiğimin şeyi demişti bülent arınç. Yani harıka bır uslup mukkeml bır devlet adamın a yakısır bır ıfade kullanmıostı.Bırde kalkıp arınç gıbıler sıyaset yaparlar. Ne beklersın kı AKP lıuderı ne ıse bulent arıncda o olacak. bosuna demıyorlar balık bastan kokarmıs dıye. Ondan sonra ahlşak dıye mangalda kül bırakmazlar.
|
Daha denilecek cok şey varda... Ahlakından demiyor zaten.. Milletin tek başına iktidar yaptığı partiyi ve onun seçtiği TBMM başkanına hakaret edip meclis şunların şunların... elinde gibi ifade kullanıp, TBMM başkanının eşi örtülü diye 23 nisan resepsiyonuna çağrılmayan bir anlayışa makul bir cevaptır milletin kalbine ayna tutmuştur. Bir ülkenin başbanına cok ağır hakaretler edilip altın semer felan kullanılması nedense hiçde yankı bulmadı medyada bunlarıda konuşalım pall mall kardeş. Helal olsun Arınç'a ne as dinler ne üs ne derse kalpten destekcisiyim sonuna kadar...
|
Alıntı:
|
Bir parti genelbaşkanı ve başbakan bir vatandaşa Ananı alda git diye bilkiyorsa Askerlik yangelip yatma yeri değildir diyorsa fakat ABD askerlerinin sağ salim dönmes icin duacıyız dıyebiliyorsa mıkrofonlar acıken sımdı kufur ettıreceksınız bana dıyebılıyorsa arıncında boyle demesı normal bnalık bastan kokarmıs derler. İmam yellenırse cemaat ne yapar malum.
|
Alıntı:
Çölaşan yalancısı da AK Parti konusunda her dediği doğruymuş.. Neyse sus Faruk sus.. |
Zamanında İ.Melih Gökçeği o köşeye sıkıştırıyordu daha sonra Kemal kılıçdaroğlu. Gökçek neye uğradığını şaşırmıştı. Daha sonra işi dünyayı dar ederim deyip tehditlere başvurmuştuu. Çünkü çıkış yolu yoktu başka. Her yayın organınıun sizi poh pohlaması yıkaması yaglaması lazım değil mi? Siz şakşakçı medyanız yeterince var. Biri kalkıp KRAL ÇIPLAK dedimiydi kan şekeriniz düşüytor tansiyonunuz tavan yapıyor ve saldıracak yer arıyorsunuz.
|
Keşke herkes bülent arınç gibi dürüst siyasetçi olabilse...Gerçi dürüstleri bu ükede zor barındırırlar......
|
Alıntı:
İnsanlık halidir bunlar. ;;) Askerlik de yan gelip yatma yeri değildir evet. Bi itirazınız mı var? Ama şehitler için denseydi bu söz tabii ki abes kaçardı ama çarpıtıp kelime cımbızlıyorsunuz. -- Başbakanın ABD askerleri sağ salim dönmeleri için dua ediyorum lafını belgeleyebilir misiniz? Bu ABD gazetesinde -mektup- diye haberleştirilmiştir. Ama ne mektubu verilmiştir ne de orijinal bi fotokopisi vs. Siz gösterebilir misiniz? -- Onu da geçtim. Mustafa Kemal'den esinlenmiş olabilir mi (demiş olsa) ? Hım? Mâlum, zât-ı şahanenin de toprakalrımızı işgale gelmiş Anzakların kabirlerine yıldönümlerinde "Kahraman askerler, siz analarınızdan babalarınızdan vazgeçerek bu topraklarda savaştınız. Hepiniz rahat uyuyun" vs gibisinden sözü var unutmayın. Kendi topraklarımıza saldıranları bile tebrik etmiş, onların hallerinden gurur durmuş bi ceddin mâfâdıyız unutmayın. ;;) |
AZRA ah espritüel hanfendi sizi. Akşamüstü akşamüstü beni güldürdünüz teşekkür ederim size.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dalavere Çölaşan'ı zaten mahkemelerde süründürmüştü. Her davayı kazanıp dönerler yetiriyordu millete değil miii?? :evet: |
Sen o ''Ananı alda git'' i dile getiriyosan ben zaten seni muhattap alıp konuşmam bile.
Adam çiftçiyim diyor en usta tiyatroculardan iyi oynuyor..Çifte standartmış sen kendi söylediğine inan önce sonra bizi inandırmaya çalış.. Kardeşim senin yerin burası değil sen git facebook gibi mekanlarda Akpartiye çamur at işin bu değilmi? Senin gibi birini muhattap alıp değerlendirmem korkma. Temel sorunlara hiç değinmeyen, başörtüsü var diye etmedikleri kalmayan ve buna tepki olarak söğlenmiş bir sinirli ifadeyi mükemmel demogoji yapmışsın tebrikler. Zaten tek silahınız bu. Sorunlarla zerre kadar ilgisi olmayıp, yazılı,görsel,sanal medyada cıkan çamur at izi kalsın ifadeleri gelip sıralayıp birşey savunduğunu sanan kişilik. Hadi, konuş kendikendine kus içindeki hazımsızlığı rahatla! Düşün hemen ne bulsam ne bulsam da demogoji yapsam.... Yada dur hemen Atatürk'ü kullan bul birşey hep yaptığınız iş zaten. Oda olmadı kriz var de hadi çamur çok yerde al birde sen at.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ABD emperyalist işgalci oluyor da, M.Kemal'in kutladığı İngilizler ne oluyor? Okşayıcı işgalci mi? Ortada kuyu var yandan geç. - Erdoğan'ın o sözünü desteklerim tabi. Askerlik yan gelip yatma yeri midir diye soruyorum sana? Yan gelip yatma yeriyse, Erdoğan'a ne gerek, sorarız büyüklerimize anlatırlar Askerde ne güzel dayak yediklerini. Yani yan gelip yatma değildir demek oluyor bu. ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEMİŞSE AMENNA diyorum. O da öyle söylenmemiştir. Getirin bakalım o konuşmanın tam metnini görelim nerede ne demiştir. Laf cımbızlamakla siyaset yorumlanmak ne zamanın adeti? -- Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan(...) Satma değil o Özelleştirme. Hadi söyle bakalım bana, özelleştirmeyen iktidar var mı? Göster bakalım. İstiyorsan ben göstereyim sana hangi iktidarın nereleri Özelleştirdiğini. İstersen Bay Baykal'dan da verelim. Olur mu? -- AK Parti şöyle ağlatıyor böyle ağlatıyor BUNLAR "YERLER SOSYAL MESAJINI" kategorisine giriyor. KİM AĞLATIYOR ANASINI MİLLETİN diye niye lafı çeviriyorsun? Erdoğan "ananı da al git" dedi diyorsun. Bende unutma Baykal'da vatandaşın anasını ağlattı diyorum. Hem de kadın.. Gırtlaklamalar felan.. Hıı??? |
Cumhuriyet
Yargı Özlü sözler Atatürk? hepsi bu kadarmı? Yaratıcı ol bul birşeyler daha sanatını konuştur. |
Alıntı:
İncik boncuk oynamaya mı geldin? Mum felan satılıyor mu sandın? Aşağılıklaşma. Zora gelme belirtilerin başladı yine. |
Bak ısınmaya başladın.''Şehitler''
Hadi zorla biraz daha ekonomidende birşeyler kullan doyurucu olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Özelleştirme - vatan satmak,
Erdoğanın başbakan sıfatı ile aldığı jet, İyi gidiyosun ara netten bişiler daha cıkacaktır Bak şeyide kullan metrobüs konusunu sizin zübükde açtı bu konuyu hiçmi takip etmiyosun sadece webden bulmak olmaz! Bekliyoruz.. |
ATATÜRK CUMHURİYET VE LAİKLİK :) bende diyordum ne zmn aklına gelecek bu klasik:)
Devam devam bul birşeyler.. Demogoji şovunu izleyelim Arınç'ın başlığında:) |
Yoo gerek yok olanlarda sizin gibilerin çenesini kapatmaya yetiyor. Bir laf vardır KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ'' diye. Sizler ordan burdan arakladığınız (vakit zaman yeni şafak v.s. şakşakçı medyadan) ve internet sitelerinden arakladığınuız haberleri burda yayınladığınız için herkezi kendfinişz gibi bilmeniz gayet normal.
|
bülent arınç'ı çok severim . çok karakterli olduğu kadar da pek duygusaldır. kimseye boyun eğmez ve hersöze de bir cevabı vardır..
|
Ama olmadıki bak tıkandın sen şimdi git siteleri gez birşeyler daha bul hazırlıklı gel : )
|
Alıntı:
Alıntı:
Ha. En çok kim mi özelleştirmiş? İyi bak gözüm ;;) http://img29.imageshack.us/img29/942...tanchp11oc.jpg -- http://img5.imageshack.us/img5/2319/...tanchp211o.jpg Zoruna gidebilir bunlar. İdeloji sarsıntısı geçirebilirsin dikkat et. -- Alıntı:
Baykal'ına bak şimdi, kurumları iyi kazı kafana: Bu Çiller Karayalçın (öylesine veriyorum) http://img18.imageshack.us/img18/481...illermurat.jpg -- BAAK BURDA KİM VAAAR: http://img13.imageshack.us/img13/169...metler9596.jpg Alıntı:
Yardım durması iyi bir şey mi? Siz sosyal devlet nedir bilir misiniz? Ne demek İKTİDAR GÜCÜNÜ KULLANIP.. Beyaz Eşya sorunluları sizi.. BAK GÖZÜM BAK. BİZ İŞKEMBE-İ KÜBRA'DAN ATMIYORUZ BAK: http://img4.imageshack.us/img4/333/ensonhaber.jpg TAYYİB KÖMÜRCÜLERİ SİZİİİ... :olmaz: Alıntı:
Bu da Başbakanlığa aid olur. Tayyip Erdoğan'a ait olmaz. Ne kadar Başbakanlıkta ise o kadar ona aiddir. -- SENİN JET DEDİĞİN SAKIN ŞU OLMASIN: http://img269.imageshack.us/img269/1...nlama20nis.jpg SİZİ GİDİ YALANCILAR SİZİİİİ... :olmaz: -- Başbakan çocuk felan da kenara çekip azarlamamıştır. DÖVDÜ diye yalan attınız. O da yalanlandı: http://img4.imageshack.us/img4/4454/sdsaqy.jpg -- LAFLARININ HEPSİ YALAN. Karşımda fazla durma. Sonra yalan kıvırmalarından başın döner travma geçirirsin, felç olursun inme iner "ışık görürsün".. ;) |
evet AMA SENIN AKP kadar satılmıs degıl oldumu unakıtanın dedfıgı gıb babalar gıbı satarım dıyen galata port ıhalesını unutma dubaı towersları sakın unutma oldu mu turk telekomuı sakın unutma oldumu memleket sızın yuzunuzden araplardan gecılmez oldu be. hala dha kalkmıs uyydfurmA Belgelrle benım karısma cuıkıyorsun. o k0omur olayının delılı nerde bırı tayyıp grup dıye komnrun resmı yanında yazı delılın nerde sızın gıb fırsartcxı canak yalayuıucıların her zamn yaptıgı ıdtıralar bu e mınareyı calan kılıfı hazırlar.ç sızler once saban dıslılerı ayıklaytın eroın kacakcısı dengır fıratı ayıklayın ondan sonra bıoze camur atmaya kalkın oldu mu
|
Alıntı:
Belediyeyi çağıralım da toplasın şu parçalarını.. CHPli bi belediye olsun daha iyi toplar.. (: Had, forum ahalisi çağırın şuna bi tane.. Acil.. (: |
Bak gözüm buna da iyi bak..
Seçime 24-25 gün kala.. Tayyib kesmediyse burdan yak: http://img193.imageshack.us/img193/8...rt09saryer.jpg Sarıyer yolcusu kalmasın chpem :utandım: |
Tüh yaa..
Uçtu kuşum :( (: |
Bülent Arıncın benim ve ailemin arasında yeri çok ayrıdır...
Hiç bi yakınlığımız olmadığı, Yapmak zorunda olmadığı halde, Çok yardımını gördük.. Ve insanlığını... Kaç sene olmasına rağmen unutmayıp vefasınıda gördük...(: Onun gibi bi adama laf söyleyenin vay haline diyorum sadece..! Ayrıca çok içten... Bizzat kendisi ve eşiyle sohbet etmişliğim var... Kahve bile yaptım kendisine. :karizmatik: Bol köpüklüsünden... |
Alıntı:
|
Bülen Bey'le yakinen tanıma fırsatım olmadı.. Bir kez telefonda konuştum.. İnşeallah bana randevu verecek.. ve ben de sizinle deneyimimi paylaşacağım..:)
|
Ama yüreğinin saf ve coşku dolu olduğuna da hiç şüphem yok!..:):)
|
All times are GMT +3. The time now is 13:13. |