AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   SP yi protesto ediyorum... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=108612)

milletinadami 06-14-2009 23:08

SP yi protesto ediyorum...

http://videonuz.ensonhaber.com/thumb...eldsptusiu.jpg
Taraf gazetesinin en son ortaya çıkardığı skandal irtica ile mücadele belgelerine karşı alevi ötgütleri kadar bile ses çıkarmayan veya çıkaramayan saadet partisini protesto ediyor ve kınıyorum.aklıma şevki yılmazın sp ile alakalı manidar sözleri geliyor....
NEREYE KADAR SAADET PARTİSİ NEREYE KADAR????
http://www.sicakgundem.com/resim/321...64d0a9734a.jpg

Özgür Çağrı 06-14-2009 23:09

Evet yahu saadetten ses soluk yok :)

Beritan 06-14-2009 23:09

nereye kadar saadet bilinmez ama...
sonuna kadar Milli Görüş....
sizde ikidebir düşünüp düşünüp protesto etmeyi kesiniz lütfen..

xhidayet 06-14-2009 23:15

Sadeet "Susurlukta" sesiz kalmıştı..
"Ergenekon"da mı konuşacak?!!..

Beritan 06-14-2009 23:16

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 637327)
Sadeet "Susurlukta" sesiz kalmıştı..
"Ergenekon"da mı konuşacak?!!..

susurluk saadetindi demi:w:
yav gece gece güldürdünüz beni..
Ergenokon neki neyine konuşmasın...
nede saadetin ismi geçmiş..açıklarmısnız..
ben bilmiyorumda aydınlanmak isterim

Yıldırım 06-14-2009 23:26

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 637319)
nereye kadar saadet bilinmez ama...
sonuna kadar Milli Görüş....
sizde ikidebir düşünüp düşünüp protesto etmeyi kesiniz lütfen..

Allah aşkına 28 Şubat süreci böyle oyunlarla gelmedi...
Nasıl protesto etmessiniz...
Nasıl karşı çıkmassınız...
28 Şubat'ı yaşamış bir parti olarak demokrasiye en fazla vurguyu sizin yapmanız gerekirken...
Susurluğa faso fiso diyin...
Ergenekon gibi bir illegal yapının karşısından duramayın...
Çıkan andıçlara mıhtıralara tepki vermeyin....
Ondan sonra gelin burada milli görüşten bahsedin...
yok öyle yağma
Sizin milli görüşü eleştirmek benim haddime düşmez ama Sp neden böyle yapıyor diye soru sorma zamanınız geldide geçiyor...

Benim sizden "evet haklısınız SP bu konuda yanlış yaptı,protesto etmesi gerekirdi" demenizi beklerdim.Ama böyle bir konuda bile parti menfaatlerinizi ön planda tutuyorsunuz.

xhidayet 06-14-2009 23:30

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 637346)
Allah aşkına 28 Şubat süreci böyle oyunlarla gelmedi...

Nasıl protesto etmessiniz...
Nasıl karşı çıkmassınız...
28 Şubat'ı yaşamış bir parti olarak demokrasiye en fazla vurguyu sizin yapmanız gerekirken...
Susurluğa faso fiso diyin...
Ergenekon gibi bir illegal yapının karşısından duramayın...
Çıkan andıçlara mıhtıralara tepki vermeyin....
Ondan sonra gelin burada milli görüşten bahsedin...
yok öyle yağma
Sizin milli görüşü eleştirmek benim haddime düşmez ama Sp neden böyle yapıyor diye soru sorma zamanınız geldide geçiyor...

Benim sizden "evet haklısınız SP bu konuda yanlış yaptı,protesto etmesi gerekirdi" demenizi beklerdim.Ama böyle bir konuda bile parti menfaatlerinizi ön planda tutuyorsunuz.

Klavyene sağlık! diyeceklerimi özetlemişsin...:saygılar:

Yıldırım 06-14-2009 23:33

!!!
Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım.
Konuyu saptırmaya yönetlik bütün mesajlar silinecektir.Başka konu açın istediğinizi orada tartışın.

milletinadami 06-15-2009 13:24

evet dogru

Terennüm 06-15-2009 16:53

açıklama yapılmıştır siz duymadınız galiba.faso fiso......

Özgür Çağrı 06-15-2009 17:00

Faso fiso dememiştirki hoca arkadaşlar biraz dikkatli olalım itham ederken

neyse ama sp den hala ses seda yok :) Allah Allah :)

Milli Görüş'lü 06-15-2009 17:45

ben sadece bulduğum ve olaya farklı bir bakış açısı getirmiş olan bir yazıyı sizinle paylaştım.. neden bu kadar tepkinizi çekti ?..

Neyse.. Hayırlı işler... !

Yıldırım 06-15-2009 17:57

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 637651)
ben sadece bulduğum ve olaya farklı bir bakış açısı getirmiş olan bir yazıyı sizinle paylaştım.. neden bu kadar tepkinizi çekti ?..

Neyse.. Hayırlı işler... !

Farklı bir bakış açısı diyorsunuz fakat 300 sayfalık andıç uydurma bir belge değilki ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan bir askerin bilgisayarından çıkan belgeler...biraz incelemek takip etmek lazım....
hem yazılan yazı şuanki prtesto konusu ile hiçbir alakası yoktur.Alıntı yaptığınız yazı bu yüzden silinmiştir....

Milli Görüş'lü 06-16-2009 12:11

http://www.akpartiforum.com/sp-tsk-y....html?t=108743

Demekki bir gün daha bekleseniz bu konuyu açmanıza gerek kalmayacakmış !..

milletinadami 06-18-2009 09:32

alevi örgütlerinden bile geç kaldılar ve muglak bir tepki verdiler....anlayın artık kandırıldığınızı ey holiganlar...

şeysü 06-18-2009 10:04

Saadetin tepkisi böyle olur...

Genel Başkan Vekilimiz Esengün,TSK başta olmak üzere bütün kurumların TBMM’nin denetimine açılması gerektiğini kaydetti.

http://www.sp.org.tr/foto/0000002717.jpg
Saadet Partisi Genel Başkanvekili Lütfü Esengün, Taraf Gazetesi’nde çıkan “andıç” haberi üzerine başlayan tartışmaları değerlendirdi. Türkiye’de antidemokratik, yasa dışı faaliyetlerin biran önce sona erdirilmesi gerektiğini belirten Esengün, bunun için TSK başta olmak üzere bütün kurumların TBMM’nin denetimine açılması gerektiğini kaydetti. “Bu işin arkasında kimler varsa muhakkak ortaya çıkarılmalıdır” diye konuşan Esengün, TSK’nın yasa dışı faaliyetlerde bulunanlardan temizlenmesi gerektiğini ifade etti.
Yaptığı yazılı açıklamada, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” misali medyaya akseden iddiaların ciddiyetle üzerinde durulması gerektiğini anlatan Esengün, “Bunun için hem Genelkurmay Askeri Savcılığı’nın, hem de Ergenekon soruşturmasına bakan savcıların bu konunun üzerinde titizlikle durmasını istiyoruz” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanvekili Lütfü Esengün, son tartışmalarla ilgili olarak Meclis’i de göreve çağırarak, şunları kaydetti: “En önemlisi de TBMM’nin harekete geçmesidir. Demokrasinin tam olarak yerleşmesi, milli iradenin tam olarak geçerli hale gelmesi ve egemenliğin gerçekten millete ait olduğunun tescillenmesi için her türlü yasal değişikliklerin de artık vakit geçirmeden yapılması gerekiyor
AKP’nin Meclis’te Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğa sahip olmasına rağmen 7 yıldır bu konularda hiçbir adım atmayarak, halkın demokratikleşme ve sivilleşme taleplerini ötelediğini vurgulayan Lütfi Esengün, “Ertelemenin sonucu da işte buraya çıkıyor” tepkisinde bulundu. TBMM’nin denetiminin etkin hale getirilmesinin önemine vurgu yapan Esengün, “TBMM’nin denetiminin dışında hiçbir kurum ve kuruluş kalmasın” dedi.
AKP’nin bu konuyu siyasi bir rant malzemesi haline getirmemesi gerektiğini de dile getiren Esengün, bunun ülkenin demokratikleşme ve sivilleşmesinin aleyhine olacağını söyledi. Esengün, ayrıca yayın yasağının da biran önce kaldırılmasını isteyerek, “Ortada bir suç varsa yayın yasağı koymak kamuoyunda bu suçun üzerini örtmek şeklinde algılanıyor” şeklinde konuştu.

Arkadaşlar, tepki verilmedi diyor bazı arkadaşlar. Buradaki tepkiyi bir tane Ak Parti yetkilisi verebildi mi acaba? İlk paragrafa dikkat!

Milli Görüş'lü 06-18-2009 10:30

Alıntı:

şeysü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639101)
Genel Başkan Vekilimiz Esengün,TSK başta olmak üzere bütün kurumların TBMM’nin denetimine açılması gerektiğini kaydetti.

http://www.sp.org.tr/foto/0000002717.jpg
Saadet Partisi Genel Başkanvekili Lütfü Esengün, Taraf Gazetesi’nde çıkan “andıç” haberi üzerine başlayan tartışmaları değerlendirdi. Türkiye’de antidemokratik, yasa dışı faaliyetlerin biran önce sona erdirilmesi gerektiğini belirten Esengün, bunun için TSK başta olmak üzere bütün kurumların TBMM’nin denetimine açılması gerektiğini kaydetti. “Bu işin arkasında kimler varsa muhakkak ortaya çıkarılmalıdır” diye konuşan Esengün, TSK’nın yasa dışı faaliyetlerde bulunanlardan temizlenmesi gerektiğini ifade etti.
Yaptığı yazılı açıklamada, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” misali medyaya akseden iddiaların ciddiyetle üzerinde durulması gerektiğini anlatan Esengün, “Bunun için hem Genelkurmay Askeri Savcılığı’nın, hem de Ergenekon soruşturmasına bakan savcıların bu konunun üzerinde titizlikle durmasını istiyoruz” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanvekili Lütfü Esengün, son tartışmalarla ilgili olarak Meclis’i de göreve çağırarak, şunları kaydetti: “En önemlisi de TBMM’nin harekete geçmesidir. Demokrasinin tam olarak yerleşmesi, milli iradenin tam olarak geçerli hale gelmesi ve egemenliğin gerçekten millete ait olduğunun tescillenmesi için her türlü yasal değişikliklerin de artık vakit geçirmeden yapılması gerekiyor
AKP’nin Meclis’te Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğa sahip olmasına rağmen 7 yıldır bu konularda hiçbir adım atmayarak, halkın demokratikleşme ve sivilleşme taleplerini ötelediğini vurgulayan Lütfi Esengün, “Ertelemenin sonucu da işte buraya çıkıyor” tepkisinde bulundu. TBMM’nin denetiminin etkin hale getirilmesinin önemine vurgu yapan Esengün, “TBMM’nin denetiminin dışında hiçbir kurum ve kuruluş kalmasın” dedi.
AKP’nin bu konuyu siyasi bir rant malzemesi haline getirmemesi gerektiğini de dile getiren Esengün, bunun ülkenin demokratikleşme ve sivilleşmesinin aleyhine olacağını söyledi. Esengün, ayrıca yayın yasağının da biran önce kaldırılmasını isteyerek, “Ortada bir suç varsa yayın yasağı koymak kamuoyunda bu suçun üzerini örtmek şeklinde algılanıyor” şeklinde konuştu.

Arkadaşlar, tepki verilmedi diyor bazı arkadaşlar. Buradaki tepkiyi bir tane Ak Parti yetkilisi verebildi mi acaba? İlk paragrafa dikkat!

El-Cevap yani... :)

milletinadami 06-18-2009 10:33

milli görüşlü sizin tepkileriniz hiçde inandırıcı değil ergenekona destek çıkan adaylarınızı hala unutmadı bu millet...
chp ile stratejik ortaklığınızıda duymayan kalmadı...

LeyaL 06-18-2009 10:36

Benim babamda milli görüşlü ama bu şeklide düşünmüyor..
Milli görüşlü demiyorum bunlara saadet partili bazı insanlar burada chp nin kazanmasına bile sevinirken, ve bu davada da en büyük destekçi olacağı yerde bi köşede sessiz kalan ve bunu savunan arkadaşlar görmek ne acı..

elif zeynep 06-18-2009 10:48

Saadet partisi en gür tepkiyi vermeliydi, evet, Genel Başkanvekili Lütfü Esengün tarafından konuya ilişkin tepki gösterilmiş , ama ben yeterli bulmuyorum.
Ben de milli görüşcüyüm,aktif çalışmalarım var ; ama malesef saadetin bazı politik tavırlarını beğenmiyorum, şu kritik zamanlarda daha iyi düşünmeli, yerinde tepki ve kararlar vermelidir...

..................

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:02

Erbakan Hocam'ın bir sözü var.. "En tehlikeli yanlış doğruya en yakın olanıdır diye".. Chp'nin yapmaya cesaret edemeyeceği bir çok şeyi Ak Parti zorlanmadan yapmıştır.. Ben buna üzülüyorum.. Bunu göremiyor olmanıza üzülüyorum.. Çünkü biliyorum ki siz de buna razı olmazdınız.. Fakat şuan "Bizimkiler yapıyorlarsa bir bildiği vardır" Psikolojisi ile hareket ediyorsunuz (Tüm Ak Partilileri kast etmiyorum, ama büyük bir çoğunluğu böyle)..
CHP ile bizim stratejik ortaklık yaptığımız falan yok.. ! Nitekim DOĞRU olan bazı paydalarda buluşmamız bizim YANLIŞIMIZ değil !.. ya da AKP'nin yanlış yaptığını birşeyi CHP'liler de görüp yanlış olduğunu dile getirse bu da bizim suçumuz değil !... Saadet Partisi hiçbir zaman Ak Partiyi Haksız yere suçlamamıştır.. Suçlamaz da.. Haklıya Hakkını her zaman veririz.. Ama yanlışların karşınıda da Dik durmasını biliriz.. Nitekim Davos çıkışından sonra Syn Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş başta olmak üzere bütün Saadet Partisi tarafından tebrik edilmiştir Başbakan. Tabi ki bu dik duruşunun devamının gelmesi temennileri ile !..

Ergenekon davasının tarafında hiçbir Saadet Partili bulunmamıştır bulunamaz'da. Seçim öncesinde ve sonrasında yakından takip ettiğim konuşmalarından hiçbirinde Ergenekon taraftarı açıklama yapılmamıştır. Fakat bazı tarafsız(!) muhafazakar(!) medya kuruluşları tarafından açıklamalar saptırılmıştır. Görüyorum ki siz de o saptırılmış açıklamalara binaen böyle konuşuyorsunuz. Gerekli açıklamalar bu saptırılmış haberlerin hemen ardından yapılmıştır. Keşke onları da takip edebilseydiniz ... !

Sürçü lisan ettiysem affola.. Niyetim kimseyi kırmak değil !..

LeyaL 06-18-2009 11:11

Örnek verir misiniz? Ne yapmıştır Ak Parti chp nin bile yapamadığı merak ettim şimdi?
Özeleştiri var herzaman da olur..Siz Sayın Başbakanın ağzından parti hakkında en ufak kötü birşey duydunuz mu?
Bir taraf dinci diye suçlarken diğer taraf yani sizde adamı dinden çıkardınız neredeyse...
Bu ne çelişkidir! Milli Görüş milli görüş tavrını muhafaza etmeli ve oyuna gelmemelidir...

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:17

Eşcinsellik,
Domuz Eti,
Tezkereler,
Mayın Arazisi... aklıma gelenler..

Ama dediğim gibi "Bizimkiler yapıyorsa vardır bir bildikleri" düşüncesi muhtemelen görmenizi engelleyecektir... İnşaAllah görebilirsiniz..

LeyaL 06-18-2009 11:21

Biz körü körüne itaat etmiyoruz..
Dediğim gibi özeleştiri mevcut..
Verdiğiniz örneklere gelince tatmin etmedi desem yeridir...
Bizimkiler yaparsa doğru diye bir şey yok..Ama sizde tam aksi onlar yapıyorsa yanlıştır
düşüncesi var..Dediğim gibi bir tarafım milli görüşlü ve siz..

ya bakıyor göremiyorsunuz ya görmek istemiyorsunuz ya da işinize gelmiyor..
Vesselam.

elif zeynep 06-18-2009 11:30

Evet ,sizinde belittiğiniz gibi "Ak Parti ne yapıyorsa bir bildiği vardır.." diye düşünen kimselerde var, ama buna karşın özeleştiriden kaçınmayan, olayları yorumlama gayreti gösteren kimselerde hiç küçümsenmeyecek kadar çoğunluktadır.

Saadet Partisi'ninde yanlışları var, ama bunu görmek istemeyen ve buna karşın her fırsatta Ak parti'nin karşısında yer alacağım diye , farkında olmadan Chp zihniyetinin sınırına iştirak eden kardeşlerimde var, ben görüyorum, kendileriyle görüşüyorum, ve bir türlü bu tavrı anlayamıyorum.

Ben de Milli Görüşcü'yüm... Ne sıkı sıkıya Ak parti'ye bağlıyım, ne de Saadet'e... Bizim davamıza kim hizmet ediyorsa, ondan yana tavrımı koyuyorum, olayları iyi analiz etmeden hemen önyargıya kapılmamak gerekiyor. Sonuçta, isteklerimizi yerine getirmek için malum zihniyete karşı bin bir engelle karşılaşıyoruz...

......................

LeyaL 06-18-2009 11:33

Evet öncelikle bunu idrak edelim..Davamız Hakk yolu..

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:35

Verdiğim örnekler için öz eleştiri yaptınız mı ?.. Yaptıysanız rica etsem paylaşır mısınız..

Hatalıysam o zaman özür dilerim.. Ama peki ya sizin başınızdakiler aynı şeyi yapar mı ?

elif zeynep 06-18-2009 11:37

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639192)

:saygılar::evet::evet:

Sorunda burda başlıyor ya, davamız tek olduğuna göre; davaya hizmet öncelik olmalıdır ... Önyargılarla hareket etmek ancak davamıza zarar verebilir, o kadar.

...............

Milli Görüş'lü 06-18-2009 11:39

Alıntı:

Davanız Hakk olabilir... ! Ama uygulamalar yanlış !..

Eşcinselliği serbest bırakarak,
Zinayı suç olmaktan çıkartarak,
Domuz etinin kasaplara girmesine müsade ederek,

Hakk dava yolunda ilerlenmez... Siz ilerlenir diyorsanız o başka.. !

LeyaL 06-18-2009 11:42

Milli görüşlü kardeşim siz bizi anlamadınız sanırım..
Sizin başınızdakiler diye bir şey yok..Siz biz yok bunu bilin..
Başbakan hepimizin başbakanı ve ülkenin ve milletin iyiliği için çalışıyor..
aksini düşünmek nankörlükten öte bişey değildir..

Alıntı:

Sorunda burda başlıyor ya, davamız tek olduğuna göre; davaya hizmet öncelik olmalıdır ... Önyargılarla hareket etmek ancak davamıza zarar verebilir, o kadar.
Aynen öyle kardeşim..Keşke bbirazcık düşünseler..!

LeyaL 06-18-2009 11:48

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639199)

Eşcinselliğin serbest bırakılması hoşuma gitti desem yalan olur..
Zina suç sayılmalıdır bana göre ve bunu okuduğumda cidden çok kızmıştım
Domuz çiftliklerinin bile bulunmasına karşıyım bu ülkede..

İşte gelelim sonuca..
Hiç bir insan ve hiçbir parti dörtdörtlük değildir olamaz..
Saadet partisi tek başına iktidara geldi diyelim inanın bu tür şeyler yine görülecek..Kendimizi kandırmayalım..

eğer istemiyorsak bu tür şeyleri:
El ele vermeliyiz köstek değil destek olmalıyız..O malum şahısların oyununa gelip ister istemez işbirlikçi olmamalısınız.
Vesselam.

yavuzdemir 06-18-2009 11:49

Zina konusuyla ilgili forumun bu başlığına bakabilirsiniz sanırım :

Zinayı Ak Parti Serbest Bıraktı Yalanı

yavuzdemir 06-18-2009 11:59

Bu eşcinselliğin serbest bırakılması konusuyla ilgili bilgi alabilir miyim ?

Nasıl serbest bırakılmıştır eşcinsellik ?

Kanun maddesi vs. verebilir misiniz ? Ben incelemek istiyorum. Okuduktan sonra o konu ile ilgili de görüşlerimizi yazabiliriz sanırım. Konunun dışına çıkıyor isek özelden de atabilirsiniz.

Teşekkürler..

elif zeynep 06-18-2009 12:00

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639199)

Her partinin yanlışı vardır ,önemli olan yanlışları görerek, bu durum karşısında tavır alabilmektir. Zaten düşünmesini bilen bir insan için, körü körüne bağlılıktan söz edilemez...
Saadet'in de yanlışları olmuştur, Ak parti'ye karşı tavır göstereceğim diye ,malum zihniyetin sınırlarına iştirak etmiştir. Farkında olarak ya da olmayarak... O nedenle Saadet'in bu yanlışlarını da göz ardı edip, başkasına yüklenmek doğru değildir.

Elimizden geldiğince birlik olmalıyız, destek olmalıyız, kösteklik yapmak kimsenin işine gelmiyor ; bir türlü kendimize gelemiyoruz, birbirimizle mi uğraşalım yoksa malum zihniyetin oyunlarıyla mı baş edelim...

..................

yavuzdemir 06-18-2009 12:10

Tabi her partinin her grubun yanlışları olabilir. Ama zaman zaman gerçek olmayan efsaneler öyle yayılıyor ki bir bakmışsınız Tayyip Bey vatan haini olmuş, Deniz Baykal vatansever.
Bu yüzden her konuyu iyi araştırıp o şekilde üzerinde yorum yapılması lazım.

Milli Görüş'lü 06-18-2009 12:13

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639205)
....

..Kendimizi kandırmayalım..

..O malum şahısların oyununa gelip ister istemez işbirlikçi olmamalısınız.
Vesselam.

Aynı şeylerden farklı şekilde bahsediyoruz...

Hani klişe bir söz vardır.. yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye.. Buna binaen size şunu garanti edebilirim ki Milli Görüş'ün %47'lerle tek başına iktidar olduğu bir hükümette bahsettiğimiz hataların hiçbiri ya da benzer başka bir hata olmaz Allah'ın izniyle.. Hata olmaz demiyorum !.. Ama bahsi geçen hataların benzeri olmaz !..

7 senedir tek başına iktidar olan bir parti için çok fazla yanlış yaptılar.. ! Sizleri tebrik etmeden de geçemiyorum.. Bu büyük yanlışları gördüğünüz halde hala bu kadar iyi niyetli olabilmek takdire şayan :) :gül:

yavuzdemir 06-18-2009 12:21

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639224)

Hani klişe bir söz vardır.. yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye.. Buna binaen size şunu garanti edebilirim ki Milli Görüş'ün %47'lerle tek başına iktidar olduğu bir hükümette bahsettiğimiz hataların hiçbiri ya da benzer başka bir hata olmaz Allah'ın izniyle.. Hata olmaz demiyorum !.. Ama bahsi geçen hataların benzeri olmaz !..

7 senedir tek başına iktidar olan bir parti için çok fazla yanlış yaptılar.. ! Sizleri tebrik etmeden de geçemiyorum.. Bu büyük yanlışları gördüğünüz halde hala bu kadar iyi niyetli olabilmek takdire şayan :) :gül:

Milli Görüşlü kardeşim bu eşcinsellikle alakalı kaynağını bana verebilir misin ?
Bu büyük yanlışları biz de görelim...

LeyaL 06-18-2009 12:32

Alıntı:

Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639224)

Sizin yaptığınıza nankörlük ötesi derler..
Ben imamhatipten mezun oldum ve..
o okulda rahat rahat okuduysam bu devletin sayesindedir...derine inmeyeceğim..
Bardağın birde dolu kısmına bakın ya yaptıkları 7 senede? Bunları neden göremiyorsunuz?
Yavuzdemir abinin cevbı nerede hani kaynak?

Milli Görüş'lü 06-18-2009 12:32

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639196)
:saygılar::evet::evet:

...............

Alıntı:

Alıntı:

yavuzdemir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 639222)
Tabi her partinin her grubun yanlışları olabilir. Ama zaman zaman gerçek olmayan efsaneler öyle yayılıyor ki bir bakmışsınız Tayyip Bey vatan haini olmuş, Deniz Baykal vatansever.
Bu yüzden her konuyu iyi araştırıp o şekilde üzerinde yorum yapılması lazım.

Allah sizlerden razı olsun.. Sizlerin samimiyetinden hiçbir şüphem yok... Bu millet için istiyorsunuz ne istiyorsanız.. Buna eminim.. Yeter ki memleket kalkınsın, Ümmet bir araya gelsin.. Adil Düzen kurulsun istiyorsunuz.. Sizde belki memleket meselelerini düşünüp ağlıyorsunuz.. Belki (!) sizin başınızdakiler (Ak Parti Yönetimini kastediyorum) de bu düşüncelerle yola çıktılar 7-8 sene önce.. Fakat bilinçli ya da bilinçsiz olarak yaptıkları hatalar, temennisinde bulunduğumuz "Güçlü Türkiye'ye" bizleri ulaştırmayacak hatta daha da kötü hale getirecek hatalar.. Destek olmamızı istiyorsunuz ama bu kadar bariz ve Ciddi hatalardan sonra nasıl destek olalım.. ! Hataya destek olmak bizi de hatalı konuma düşürmez mi? Doğru yapılan hangi iş eleştirildi?..

Biz Milli Görüş düşüncesini benimsemişler olarak, Hakk Olan yolda, ancak Milli Görüş düşüncesi ile mücadele edilirse muvaffak olunacağına inanıyoruz.. Siz vatanını seven kardeşlerimi de bu düşünce çatısı altına davet ediyorum..

Allah dinini, müslüman kardeşini, vatanını seven herkesten razı olsun inşaAllah.. Rabbim cümlemize feraset versin, Yar ve Yardımcımız olsun inşaAllah.. !

Milli Görüş'lü 06-18-2009 12:33

yorumlarınıza geç cevap verebiliyorum Hakkınızı helal edin.. Zira şuan iş yerindeyim..

All times are GMT +3. The time now is 08:45.