AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=160)
-   -   GALATASARAY 4-3 Trabzonspor (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=118267)

sudaduran 10-19-2009 00:17

GALATASARAY 4-3 Trabzonspor

Gaziantep'ten gelen mutlu haberle heyecanlanan Galatasaray, Trabzonspor önünde 2-0'dan 2-2'ye düştü. Arda ve Baros'un golleri fazla rahatlatınca, Colman farkı bire indirdi.

İSTANBUL - Fenerbahçe’nin yenilgi haberinin ardından Galatasaray için bir fırsat ele geçmişti. Yıllardır galibiyet alamadıkları Kadıköy’e sadece 2 puan geride gitme imkanı gelmişti ellerine. Tabii ki bu da bir stres yaratabilirdi ve rakip Trabzonspor’du ama Galatasaray’da bu durumu aşacak nice futbolcu vardı. Trabzonspor’da Yattara klasik olarak tribündeydi. Bu adamın varlığı da dert yokluğu da. Bir gün birisi yıllardır Gineli’nin ne getirip ne götürdüğünü söylerse sevineceğiz. Bir muhasebe yapılmalı. Eğer muhasebe de zararlı çıkan Trabzonspor’sa yol verilmeli İbo’ya.
Gaziantep’ten gelen muştulu haberin havasıyla hızlı başladı oyuna Cimbom. Daha 39. saniye oynanırken Keita sağdan artık klasik hale gelen ortasını yaptı. Uzak direkte Kewell’ın volesi Sylva’da kaldı. 6’da Keita yine aynı noktadan ortaladı. Gökhan’ın kafası çatala çarpıp dışarı gitti.

Galatasaray’ın etkili futbolunun meyve vermesi uzun sürmedi. 23’te yıllardır tribünlerden ortaları nedeniyle az küfür yemeyen Sabri, Keitavari bir orta kesti. Uzak direkte hazır ve nazır bekleyen Kewell şık bir gol attı: 1-0. 36’da aynı Kewell neredeyse boş kaleye, Sylva terse yatmış kaderini bekliyordu, topu dışarı gönderdi.
37’de Keita’nın şutu ceza alanını karıştırdı. Servet’in şutu Sylva tarafından içeriye bırakıldı: 2-0. Trabzonspor’un devre sonuna doğru hareketlenişi sürpriz gol getirdi. 44’te Ceyhun 30 metreden frikiği kaleye düşündü. Cılız vuruş savunmadan sekip Tayfun’un önüne düştü. Herkes nasıl olur diye birbirine bakarken top içeri gitti: 2-1.
İkinci yarıya durgun girdi Galatasaray. Bunun cezası 54’te Colman’ın müthiş şutuyla kesildi: 2-2. 59’da Serkan, kaleciyle karşı karşıya Trabzonspor’u öne geçirme şansını tepti.
Galatasaray şoku 69’da üzerinden attı. Keita sağdan ortaladı. Baros kafayla geriye indirdi. Arda da ağları buldu: 3-2. 71’de Barış sağdan ortaladı (Trabzonspor’un sol kanadı tam dağıldı). Baros ayak koydu: 4-2. 86’da Gökhan Ünal sağdan getirdi. Colman boş kaleye bıraktı: 4-3. 90’da Tayfun’un kornerden gelen topa vuruşu az farkla dışarı gitti.
Galatasaray önemli bir galibiyet aldı. Ama nasıl Fenerbahçe’nin defoları göründüyse Gaziantep’te, Trabzonspor önünde de onların sıkıntıları ortaya çıktı. Rahat getirebilecekleri bir maçı az daha (ya Serkan o golü atsaydı ya da sonlarda bir gol yeselerdi) vereceklerdi. Demek ki gelecek hafta bir de Avrupa yorgunluğundan sonra renkli ve bol hatalı bir maç izleyeceğiz Kadıköy’de.

NTVSPOR

çiğdem1905 10-19-2009 22:08

trabzon u hamsi tava yaptık :)

sudaduran 10-19-2009 23:30

Alıntı:

çiğdem1905 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 678913)
trabzon u hamsi tava yaptık :)

:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w ::w::w::w::w::w::w:

redyellow 10-19-2009 23:58

Zor oldu ama sonu tatlı oldu:) inşaallah devamı gelir.

Fakat şu defansa biraz dikkat etmek lazıkm, hoca ve yönetim bunu görmeli artık, defans başımızı çok ağrıtacak.

çiğdem1905 10-20-2009 14:39

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 678978)
Zor oldu ama sonu tatlı oldu:) inşaallah devamı gelir.

Fakat şu defansa biraz dikkat etmek lazıkm, hoca ve yönetim bunu görmeli artık, defans başımızı çok ağrıtacak.

defanstan çok kaleci problem

Erhan KARACA 10-20-2009 14:51

Maç 2-2 giderken iskalanan bir penalti maçın seyrini degistirdi.. =)

hipermuhafazakar 10-20-2009 14:55

beşiktaşı 3 ledik trazonu 4 ledik, istermisiniz feneride 5 leyelim :d

LeyaL 10-20-2009 14:58

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679156)

Hayal kurmak güzeldir : ))

Ak_Urfalı 10-20-2009 14:59

Alıntı:

hiç şüpem yok...5 in üstüdür altı degilll

sudaduran 10-20-2009 17:34

Alıntı:

neden olmasın 5,daha önce 7-0 ımız var :w:

YuZaRSiF 10-20-2009 17:36

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679157)
Hayal kurmak güzeldir : ))

:güzel::güzel::güzel:

LeyaL 10-20-2009 17:36

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679271)
neden olmasın 5,daha önce 7-0 ımız var :w:

Ben 6-0 ı çok iyi biliyorum da o dediğinizi dedem bile bilmiyor :))
Komikleşmeyin daha fazla yahu :)

sudaduran 10-20-2009 17:40

Alıntı:

LeyaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679274)
Ben 6-0 ı çok iyi biliyorum da o dediğinizi dedem bile bilmiyor :))
Komikleşmeyin daha fazla yahu :)

bilmemek bizim sorunumuz değil,bilmeyenlerin sorunu :),hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,sende öğrenmiş oldun ;;)

çiğdem1905 10-20-2009 17:43

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679279)
bilmemek bizim sorunumuz değil,bilmeyenlerin sorunu :),hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,sende öğrenmiş oldun ;;)

yaniii doğru:güzel:

Gölge 10-20-2009 18:08

Ertuğrul ÖZGÜL 10-20-2009 19:00

Geçmiş olsun diyelim yenilenlere.....

YuZaRSiF 10-20-2009 19:50

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679279)

Birde bana öğretsene bakalım şu 7 - 0 nasıl bişeymiş. Gollerini felan izleyelim. Sen çok iyi biliyormuşsun bana da senin gibi biri lazımdı bu 7 - 0 ı anlatacak.

sudaduran 10-20-2009 20:03

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679393)

Birde bana öğretsene bakalım şu 7 - 0 nasıl bişeymiş. Gollerini felan izleyelim. Sen çok iyi biliyormuşsun bana da senin gibi biri lazımdı bu 7 - 0 ı anlatacak.

tabi güzel bi şey öğrenmek istemen,bilgi güçtür :),madem burası ak parti forum o zaman sana burda açılan bi konuyla 7-0 ı kanıtlıyorum,link bu http://www.akpartiforum.com/galatasarayin-feneri-7-0-yendiginin-kanitlari-t112779.html HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM :)

YuZaRSiF 10-20-2009 20:09

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679409)
tabi güzel bi şey öğrenmek istemen,bilgi güçtür :),madem burası ak parti forum o zaman sana burda açılan bi konuyla 7-0 ı kanıtlıyorum,link bu http://www.akpartiforum.com/galatasarayin-feneri-7-0-yendiginin-kanitlari-t112779.html HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM :)

Senin kafan güzel mi ? Sağdan soldan konu topla getir demedim sana. Benim sana6 - 0 gollerini göstereceğim gibi sende bana getir göster dedim.

sudaduran 10-20-2009 20:15

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679414)
Senin kafan güzel mi ? Sağdan soldan konu topla getir demedim sana. Benim sana6 - 0 gollerini göstereceğim gibi sende bana getir göster dedim.

kafam her zaman güzel ALLAH'a ŞÜKÜR;1,golleri ne yapacan bu size yeter,gol videolarını kalbine inmesin diye koymuyorum sonuçta sen de insansın:)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM :güzel::güzel::güzel::güzel:

YuZaRSiF 10-20-2009 20:17

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679421)
kafam her zaman güzel ALLAH'a ŞÜKÜR;1,golleri ne yapacan bu size yeter,gol videolarını kalbine inmesin diye koymuyorum sonuçta sen de insansın:)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM :güzel::güzel::güzel::güzel:

Ya sen golleri getirde benim kalbim insin sanane benim kalbimden felan. Evet golleri bekliyorum hadi bakalım. Sakın lafını yeme olurmu

Ertuğrul ÖZGÜL 10-20-2009 20:17

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679414)

sizde iyi biliyorsunuzki o dönemde kamera yeni yeni kullanılıyordu....
Adamların başka işi yokta maçımı kaydedecekler......

Ha siz dersenizki ben kamerasız inanmam o zaman güzel bir cevap daha alırsınız...

YuZaRSiF 10-20-2009 20:18

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679423)
sizde iyi biliyorsunuzki o dönemde kamera yeni yeni kullanılıyordu....
Adamların başka işi yokta maçımı kaydedecekler......

Ha siz dersenizki ben kamerasız inanmam o zaman güzel bir cevap daha alırsınız...

Burda birisi golleri getireceğini iddaa ediyor da bende ona göre konuşuyorum. Daha terbiye edileceğiniz çok şeyler varda neyse şimdilik bunu ispat etsin

Ertuğrul ÖZGÜL 10-20-2009 20:20

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679424)

Burda birisi golleri getireceğini iddaa ediyor da bende ona göre konuşuyorum. Daha terbiye edileceğiniz çok şeyler varda neyse şimdilik bunu ispat etsin

??? ne anlamda kullandığınızı merak ettim umarım yazıldığı anlamda değildir...

YuZaRSiF 10-20-2009 20:22

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679428)
??? ne anlamda kullandığınızı merak ettim umarım yazıldığı anlamda değildir...

Sen ne anlamda algıladın ?

Ertuğrul ÖZGÜL 10-20-2009 20:25

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679431)
Sen ne anlamda algıladın ?

Terbiye etmek tehlikeli bir kelime okunduğunda nasıl anlanıyorsa o şekilde anladım siz başka şekilde kullandıysanız belirtin ama olduğu gibi kullanmışsanız ayıp oluyor....

YuZaRSiF 10-20-2009 20:29

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679437)
Terbiye etmek tehlikeli bir kelime okunduğunda nasıl anlanıyorsa o şekilde anladım siz başka şekilde kullandıysanız belirtin ama olduğu gibi kullanmışsanız ayıp oluyor....

Ben burada tartışılan konu neyse o manada söyledim. Kim nasıl kim tarafından terbiye edilir o manada söyledim. Umarım daha aydınlatıcı olmuştur.

sudaduran 10-20-2009 20:31

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679422)

Ya sen golleri getirde benim kalbim insin sanane benim kalbimden felan. Evet golleri bekliyorum hadi bakalım. Sakın lafını yeme olurmu

dediğim gibi golleri gösterirsem kalbine iner fenerlide olsa insan insandır:w: o yüzden sana bayrağımızın her yerde dalgalandığını gösteren bi foto koyacam ama üzülme:):):) İŞTE ŞANLI BAYRAĞIMIZ NERELERE DİKİLİYOR BAK BİZ KALENİZİ ÇOKTAN FETHETTİK
:hihi2:
http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_souness.png

Ertuğrul ÖZGÜL 10-20-2009 20:31

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679445)

Ben burada tartışılan konu neyse o manada söyledim. Kim nasıl kim tarafından terbiye edilir o manada söyledim. Umarım daha aydınlatıcı olmuştur.

O zaman bende sizden terbiyenizi takınmanızı rica ediyorum bence o kelime uygun bir kelime değil lütfen cevaplarımızda ve yorumlarımızda hakarete varan kelimeler kullanmayalım.....

YuZaRSiF 10-20-2009 20:33

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679451)
O zaman bende sizden terbiyenizi takınmanızı rica ediyorum bence o kelime uygun bir kelime değil lütfen cevaplarımızda ve yorumlarımızda hakarete varan kelimeler kullanmayalım.....

Neden ben Fenerbahçeli olduğum için ve işinize gelmediği için değil mi ? Ben terbiyemi bozmadım diğeri senin düşüncen saygım sende bana saygı duymak zorundasın.

sudaduran 10-20-2009 20:39

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679422)

dediğim gibi golleri gösterirsem kalbine iner fenerlide olsa insan insandır:w: o yüzden sana bayrağımızın her yerde dalgalandığını gösteren bi foto koyacam ama üzülme:):):) İŞTE ŞANLI BAYRAĞIMIZ NERELERE DİKİLİYOR BAK BİZ KALENİZİ ÇOKTAN FETHETTİK
:hihi2:;D;D;D NAKAVT

Ertuğrul ÖZGÜL 10-20-2009 20:40

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679452)

Neden ben Fenerbahçeli olduğum için ve işinize gelmediği için değil mi ? Ben terbiyemi bozmadım diğeri senin düşüncen saygım sende bana saygı duymak zorundasın.

Yapma kardeşim Fenerli olmanın hiç önemi yok ki benim için... Sen bu foruma gelmen bile sana saygı dıymam için yeterli... Ama şuda varki o kullandığın kelime başta beni olmak üzere baya bi insanı kırıyor.... fanatikliği bu denli uzatıpda öyle bir kelime kullanman yanlış ben görevim olan uyarımı yaptım sadece....

sudaduran 10-20-2009 20:44

Alıntı:

YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679467)
Sanane benim kalbimden arkadaş. Sen golleri getir kıvırma şimdi hadi

kalp önemli kalbini koru;D

YuZaRSiF 10-20-2009 20:47

Alıntı:

sudaduran Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679470)

Salla evir çevir kıvır çevir salla :D

redyellow 10-20-2009 23:20

Arkadaşlar:

Bu ne hiddet, bu ne sinir, bu ne çirkin usluplar yahu?

niye birbirinizi kırıyorsunuz? karşılıklı olarak sadece latife yapsanız, şakalaşsanız daha hoş olmaz mı?

Takım için, futbol için birbirinize bu şekilde davranmanız çok çirkin.

Forum yönetiminden bu konu başlığını kilitlemelerini talep ediyorum.

Ak_Kelebek 10-22-2009 16:32

Çok değerli arkadaşlar bilgi birikiminizi daha yarralı konularda kullanıp bizlere de birşeyler kazandırmanızı ümit ederek konuyu kapatıyorum.
İlginizden dolayı teşekkür ederim ama bu kadar hakaret vari usluplar hiç birimize yakışmıyor.Kimsenin hakkına girmeye değmez...

All times are GMT +3. The time now is 07:23.