![]() |
GALATASARAY 4-3 Trabzonspor
Gaziantep'ten gelen mutlu haberle heyecanlanan Galatasaray, Trabzonspor önünde 2-0'dan 2-2'ye düştü. Arda ve Baros'un golleri fazla rahatlatınca, Colman farkı bire indirdi.
İSTANBUL - Fenerbahçe’nin yenilgi haberinin ardından Galatasaray için bir fırsat ele geçmişti. Yıllardır galibiyet alamadıkları Kadıköy’e sadece 2 puan geride gitme imkanı gelmişti ellerine. Tabii ki bu da bir stres yaratabilirdi ve rakip Trabzonspor’du ama Galatasaray’da bu durumu aşacak nice futbolcu vardı. Trabzonspor’da Yattara klasik olarak tribündeydi. Bu adamın varlığı da dert yokluğu da. Bir gün birisi yıllardır Gineli’nin ne getirip ne götürdüğünü söylerse sevineceğiz. Bir muhasebe yapılmalı. Eğer muhasebe de zararlı çıkan Trabzonspor’sa yol verilmeli İbo’ya. Gaziantep’ten gelen muştulu haberin havasıyla hızlı başladı oyuna Cimbom. Daha 39. saniye oynanırken Keita sağdan artık klasik hale gelen ortasını yaptı. Uzak direkte Kewell’ın volesi Sylva’da kaldı. 6’da Keita yine aynı noktadan ortaladı. Gökhan’ın kafası çatala çarpıp dışarı gitti. Galatasaray’ın etkili futbolunun meyve vermesi uzun sürmedi. 23’te yıllardır tribünlerden ortaları nedeniyle az küfür yemeyen Sabri, Keitavari bir orta kesti. Uzak direkte hazır ve nazır bekleyen Kewell şık bir gol attı: 1-0. 36’da aynı Kewell neredeyse boş kaleye, Sylva terse yatmış kaderini bekliyordu, topu dışarı gönderdi. 37’de Keita’nın şutu ceza alanını karıştırdı. Servet’in şutu Sylva tarafından içeriye bırakıldı: 2-0. Trabzonspor’un devre sonuna doğru hareketlenişi sürpriz gol getirdi. 44’te Ceyhun 30 metreden frikiği kaleye düşündü. Cılız vuruş savunmadan sekip Tayfun’un önüne düştü. Herkes nasıl olur diye birbirine bakarken top içeri gitti: 2-1. İkinci yarıya durgun girdi Galatasaray. Bunun cezası 54’te Colman’ın müthiş şutuyla kesildi: 2-2. 59’da Serkan, kaleciyle karşı karşıya Trabzonspor’u öne geçirme şansını tepti. Galatasaray şoku 69’da üzerinden attı. Keita sağdan ortaladı. Baros kafayla geriye indirdi. Arda da ağları buldu: 3-2. 71’de Barış sağdan ortaladı (Trabzonspor’un sol kanadı tam dağıldı). Baros ayak koydu: 4-2. 86’da Gökhan Ünal sağdan getirdi. Colman boş kaleye bıraktı: 4-3. 90’da Tayfun’un kornerden gelen topa vuruşu az farkla dışarı gitti. Galatasaray önemli bir galibiyet aldı. Ama nasıl Fenerbahçe’nin defoları göründüyse Gaziantep’te, Trabzonspor önünde de onların sıkıntıları ortaya çıktı. Rahat getirebilecekleri bir maçı az daha (ya Serkan o golü atsaydı ya da sonlarda bir gol yeselerdi) vereceklerdi. Demek ki gelecek hafta bir de Avrupa yorgunluğundan sonra renkli ve bol hatalı bir maç izleyeceğiz Kadıköy’de. NTVSPOR |
trabzon u hamsi tava yaptık :)
|
Alıntı:
|
Zor oldu ama sonu tatlı oldu:) inşaallah devamı gelir.
Fakat şu defansa biraz dikkat etmek lazıkm, hoca ve yönetim bunu görmeli artık, defans başımızı çok ağrıtacak. |
Alıntı:
|
Maç 2-2 giderken iskalanan bir penalti maçın seyrini degistirdi.. =)
|
beşiktaşı 3 ledik trazonu 4 ledik, istermisiniz feneride 5 leyelim :d
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Komikleşmeyin daha fazla yahu :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Geçmiş olsun diyelim yenilenlere.....
|
Alıntı:
Birde bana öğretsene bakalım şu 7 - 0 nasıl bişeymiş. Gollerini felan izleyelim. Sen çok iyi biliyormuşsun bana da senin gibi biri lazımdı bu 7 - 0 ı anlatacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM :güzel::güzel::güzel::güzel: |
Alıntı:
Ya sen golleri getirde benim kalbim insin sanane benim kalbimden felan. Evet golleri bekliyorum hadi bakalım. Sakın lafını yeme olurmu |
Alıntı:
Adamların başka işi yokta maçımı kaydedecekler...... Ha siz dersenizki ben kamerasız inanmam o zaman güzel bir cevap daha alırsınız... |
Alıntı:
Burda birisi golleri getireceğini iddaa ediyor da bende ona göre konuşuyorum. Daha terbiye edileceğiniz çok şeyler varda neyse şimdilik bunu ispat etsin |
Alıntı:
??? ne anlamda kullandığınızı merak ettim umarım yazıldığı anlamda değildir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Terbiye etmek tehlikeli bir kelime okunduğunda nasıl anlanıyorsa o şekilde anladım siz başka şekilde kullandıysanız belirtin ama olduğu gibi kullanmışsanız ayıp oluyor.... |
Alıntı:
Ben burada tartışılan konu neyse o manada söyledim. Kim nasıl kim tarafından terbiye edilir o manada söyledim. Umarım daha aydınlatıcı olmuştur. |
Alıntı:
:hihi2: http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_souness.png |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neden ben Fenerbahçeli olduğum için ve işinize gelmediği için değil mi ? Ben terbiyemi bozmadım diğeri senin düşüncen saygım sende bana saygı duymak zorundasın. |
Alıntı:
:hihi2:;D;D;D NAKAVT http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_souness.png |
Alıntı:
Yapma kardeşim Fenerli olmanın hiç önemi yok ki benim için... Sen bu foruma gelmen bile sana saygı dıymam için yeterli... Ama şuda varki o kullandığın kelime başta beni olmak üzere baya bi insanı kırıyor.... fanatikliği bu denli uzatıpda öyle bir kelime kullanman yanlış ben görevim olan uyarımı yaptım sadece.... |
Alıntı:
http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_souness.png |
Alıntı:
Salla evir çevir kıvır çevir salla :D |
Arkadaşlar:
Bu ne hiddet, bu ne sinir, bu ne çirkin usluplar yahu? niye birbirinizi kırıyorsunuz? karşılıklı olarak sadece latife yapsanız, şakalaşsanız daha hoş olmaz mı? Takım için, futbol için birbirinize bu şekilde davranmanız çok çirkin. Forum yönetiminden bu konu başlığını kilitlemelerini talep ediyorum. |
Çok değerli arkadaşlar bilgi birikiminizi daha yarralı konularda kullanıp bizlere de birşeyler kazandırmanızı ümit ederek konuyu kapatıyorum.
İlginizden dolayı teşekkür ederim ama bu kadar hakaret vari usluplar hiç birimize yakışmıyor.Kimsenin hakkına girmeye değmez... |
All times are GMT +3. The time now is 07:23. |