![]() |
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne yapılan saygısızlığı şikayet edelim lütfen.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben demin gördüydüm el hareketi yapıyordu büstte bir genç ama sakallı falan
bizde ufakken atatürk büstünü topla bombalardır kağıt mendille burnunu silerdik çocukluk işte ama buradaki çocuk değil :) |
Bu sakaryadaki olaymı hani büstü boyayıp baltayla saldırmış bir arkadaş omu?
|
Alıntı:
|
enik mi?
Neyse ben bu konuya yorum yapmayacağım sonra partimize zarar getirir diyerek kitleniyor konular. |
Alıntı:
Tamam bu tamamen çocukluk,ama resimdeki bir adamdı sakallı saçlı ve sarılıp hareket çekiyor.Bu kim olursa olsun ahlaksızlıktır.Ha bunu savunacak idiysen haklısın yorum getirme.Enik lafına kızdıysan da eğer bir yıllık üyeler bile "onun bunun çocuğu" dediğinde ağır ceza almıyor ise diyecek birşey yok. |
birincisi önce olayla ilgili fotoyu yenilede görelim ne olduğunu sonra gerisine karar veririz.
|
yeahh , seni büstleri beklemekle görevlendirelim
Kim büstün yanından geçerken NANİK yapmış Kim ATANA yan gözle bakmış Bir bir rapor et Ay sonu da şikayetleri toplu olarak ilet :) |
Alıntı:
Akıncı,site kaldırılmış ama gene rastlarsam buraya koyarım gerçi bi anlamı kalmadı nasısa kaldırmışlar.. |
Hz.İbrahimî (a.s) hareketler pek hoş karşılanmaz nedense doğru tabi fitneye mahal verilmemeli :)
Şu arkadaşın bahsettiği köpek yavruların'ın(o tatlı hayvanları tenzih ederim) puta tazim edenlerden başkası olmadığı kanaatindeyim (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim hoşgörü anlayışım da tek hoş görmediğim hoşgörü bu tür konular malesef.. Yinede uyarınız için teşekkürler... |
Şundan eiyice emin oldum ki gerçektende bu faccebookkokuyor :=)
Geçen de ''11-13 nisan arasından donduruyoruz''diye bir şey vardı.Neymiş efendim ''İslama hakaret eden sayfalar kapatılmıyormuş''. Eeeeeeeee ? ''Kapatmadıkları için faceyi protesto ediyoruz donduruyoruz'' Dondurup gülünç durumadüştüler.Kapatma eylemini yapanda ateist çıktı.Çok eğlendi atesitler.Allah razı olsun bende eğlendim sayelerinde. İnsanoğlunun facebookla kafayı yediğinigörünce kapadım tümden (=: Hoşnuk olmayan bir şey varsa girip bakmıcaksın kardeşim,olay bu kadar basit. İnsanın sayfası kapatılabilir am insan kapatılamaz.Facede yapmasının engellendiğinidışarıda daha güzel yöntemlerle haledebilir,insanlara enjekte edebilir bu düşünceleri. Youtubede ''kürt'' kadın,türk'' kadın kavgası vardı.''laik'',''türban'' kavgası oldu şimdi yoruldu herkes. Facede de bu saçma şeyler başladı.Beyninizi uyuşturmasın bu face çılgınlığı. Şunu bir zahmet izleyin facebok çılgınlığını güzel dile getirmiş :=) South Park http://www.dailymotion.com/video/xcx...ytu_shortfilms |
büyük bir üzüntü, büyük bir elem, büyük bir hoşnutsuzluk duydum..
yastayım, zordayım, dardayım.. resmen kahrolduk, bu büyük bir çirkinlik, kabul edilemez bir hakarettir atamıza. derhal yas ilan edilmeli ülkemizde.. ne demek efendim atamızın büstüne hakaret etmek.. çok ayıp çooook.. |
Bayrakları yarıya indirmeyen yönetimi kınıyorum (:
|
Alıntı:
|
yarın öbür gün bunlar çıkıp atamızın büstü üşüyor büstün yanına UFO koymayan hükümeti kınıyoruz deseler şaşırmam..
ya da yaz geliyor, malum sıcak.. klima isterler şimdi, atamızın büstü aşırı sıcakta eriyip pişmesin diye ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Klima koysan bu seferde ''hasta etmeye çalışıyorlar'' derler klimalar malum zararlı :p |
Alıntı:
|
bu arada konuyu açan coni kardeşim; nickinden de anlaşılacağı gibi milli hassasiyetlere fazlasıyla önem veren biri.. bu tür hassasiyetlerimizi paylaştığı için kendisine teşekkür etmeliyiz..
|
Vallahi bu konudaki adam ne yapmış bilmiyorum ama ben sakaryadaki hareketi gerçekleştiren arkadaşa ibrahim adını uygun görmüştüm.
Özellikle İbrahim kardeşimi linç etmeye çalışanları görünce dahada bu İsmi hakettiğini düşünmüştüm |
Zihinlerdeki putları yıkmadan heykelleri yıkmaya çalışmak mantıklı olamaz , İbrahim ile kabedeki putları bu olayda aynı kefeye koymak müslümana yakışır müslümanın hayrına bir iş asla olamaz. Akla mantığa ihtiyacımızın en gerekli olduğu bu dönemlerde hissi duygusal davranarak ısırılmanın anlamı yok , akıllı müslüman firaset sahibi müslüman asrın fitnesini hissederek ona göre davranışlar sergileyen dir .
|
Ah be sayın büyüğüm çok doğru size katılıyorum ama bu olaylarla ilgili o kadar çok gördük duyduk ki öyle mantıkta insanlar tanıdık ki ister istemez insanın aklına geliyor.
Zaten bütün tepkim o insana enik diyen zihniyete eminim o gün ataürk büstüne yapılan bu harekete saldıran insanı linç etmeye çalışanlar karikatürü çizen o kafire bu şiddetle saldırmazlar. Eğer bu gün bazı insanlar böyle kendini kaybetmişcesine atatürk büstlerine saldırıyorsa bunun tek sebebi atatürkü putlaştıran kemalist zihniyettir. Yere düşen para yüzünden insana hakaret eden adamlar var.Üzerinde atatürk resmi var diye |
Hocaefendi'nin çok güzel bir telkini var.Diyor ki" bazılarını birer piyon gibi kullanıp bizim aleyhimizde kullanıyorlar bu tür şeylere kapılmamak gerekir." Tam hatırlamıyorum fakat videoyu bulursam paylaşırım.
Hocamızın sözünün üstüne söz söylemeyi gereksiz görüyorum(kendi açımdan). |
Dikkat ettim yeah adlı arkadaş durmadan sakal durmadan yazıyor anlaşılan amaçlar muhafazakar kesimi karalama çalışmaları.
Ama muhafazaklar onlar gibi ölmüş bitmişler ile uğraşmıyor.O kadar lüzumsuzca vakit harcamadıklarını en azından biliyoruz. |
Alıntı:
|
Atatürk söz konusu olunca bazılarının gocunması ve de enik lafına alınması son derece anlamlı...Ak parti forumuna bu yakışMAZ...Atatürk deyince hemen rahatsız olacak olanlar doğuştan atatürk düşmanı olanlar ya da cahil kafalrı doldurulup düşman olanlar hemen kendini belli etmiş...
işte herkesin Ak partililere Atatürk düşmanı gibi bakmasının sebebi budur...Lütfen kendinize gelin. |
bu forumda iki konu tartisilinca malesef konular rekor kiriyor bunun nedenini gercekten merak ediyorum..
Bu rekor kiran konular Atütürk ve Milli Göürsle alakali konular.. isterse konular havadan, sudan konular olsun yinede uzadikca uzuyor.. |
Güncelleme.
Alıntı:
|
Alıntı:
Yada hepimiz atatürkü sevmek zorundamıyız?Atatükü sevmiyorum diye bir insan beni eleştiremez hele hele bunu kemalist zümre hiç yapamaz. Allaha inanmıyorum dini sevmiyorum diyen insanlara saygı gösteriyorlarsa benimde görüşüme saygı gösterecekler.Bu insanlık vazifesidir.Ben kimsenin Atatürk sevgisini sorgulamıyorum kimsede çıkıp benim sevmememi sorgulamasın. Zaten bir kişi yüzünden bunu bütün camiaya mal edenler varsa oda onların saçmalamasıdır |
Alıntı:
insanlarda zorla Atatürk sevgisi oluşturmaya çalışmak en büyük eşekliktir.. |
Alıntı:
|
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir bunda hemfikiriz.Vicdana kalmış bir durum,isteyen Kanuni'yi de sevmez ,Cengiz Han'ı da sevmez kendinin bileceği iş,ama eğer sen gidip de merhum bir kişinin(ki ülkesi adına savaşa katılmış bir insandan bahsediyoruz en azından) anıtına,resmine veya onu temsil eden herhangi birşeye böyle bir terbiyesizlik yaparsa öyle ya da böyle cezasını bulur.Ki yukarda da yazdım,terbiyesizliği yapan enikler içeri alınmış :) Ayrıca Kemalizm saçmalığını burada tartışmayalım aynı durum başka bir büyüğümüze,ataya yapılsaydı gene aynı tepkiyi verirdim/verilirdi.
|
Hakaret etmediğimiz için Batmanda ki olayla kimse gözümüzü korkutamaz :)
|
Ne oldu ki Batman da ?
|
Alıntı:
|
Hadi ya hakaret etmiş ve başarılı polis memurlarımız IP den iz takip edip üşenmeden o 'kardeşlerimizi' gözaltına almış öyle mi ?
Hak veririm ;D Ben varken burada kimse hakaret edemez,merak etmesinler :p |
All times are GMT +3. The time now is 09:59. |