AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne yapılan saygısızlığı şikayet edelim lütfen. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=127570)

TYH 04-21-2010 21:17

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne yapılan saygısızlığı şikayet edelim lütfen.

http://www.facebook.com/photo.php?pi...15286268495093

Allah razı olsun şimdiden

redyellow 04-21-2010 22:41

Alıntı:

Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemek için yeterli iznin olmayabilir.
Verdiğin linke tıklayınca bu uyarı geliyor arkadaşım.

TYH 04-21-2010 22:45

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736906)
Verdiğin linke tıklayınca bu uyarı geliyor arkadaşım.

Bu iyi haber abi o zaman kaldırılmış sayfa :)

Özgür Çağrı 04-21-2010 22:51

Ben demin gördüydüm el hareketi yapıyordu büstte bir genç ama sakallı falan
bizde ufakken atatürk büstünü topla bombalardır
kağıt mendille burnunu silerdik

çocukluk işte ama buradaki çocuk değil :)

İntifada 04-21-2010 23:17

Bu sakaryadaki olaymı hani büstü boyayıp baltayla saldırmış bir arkadaş omu?

TYH 04-22-2010 00:10

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736926)
Bu sakaryadaki olaymı hani büstü boyayıp baltayla saldırmış bir arkadaş omu?

yok,bu başka bir enik.

İntifada 04-22-2010 00:16

enik mi?

Neyse ben bu konuya yorum yapmayacağım sonra partimize zarar getirir diyerek kitleniyor konular.

TYH 04-22-2010 00:18

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736983)
enik mi?

Neyse ben bu konuya yorum yapmayacağım sonra partimize zarar getirir diyerek kitleniyor konular.

Bak 3-4 mesaj üzerinde bi arkadaş ne demiş."küçükken kağıt mendille burnu silinirdi"
Tamam bu tamamen çocukluk,ama resimdeki bir adamdı sakallı saçlı ve sarılıp hareket çekiyor.Bu kim olursa olsun ahlaksızlıktır.Ha bunu savunacak idiysen haklısın yorum getirme.Enik lafına kızdıysan da eğer bir yıllık üyeler bile "onun bunun çocuğu" dediğinde ağır ceza almıyor ise diyecek birşey yok.

İntifada 04-22-2010 00:20

birincisi önce olayla ilgili fotoyu yenilede görelim ne olduğunu sonra gerisine karar veririz.

manifesto 04-22-2010 00:20

yeahh , seni büstleri beklemekle görevlendirelim

Kim büstün yanından geçerken NANİK yapmış
Kim ATANA yan gözle bakmış
Bir bir rapor et
Ay sonu da şikayetleri toplu olarak ilet
:)

TYH 04-22-2010 00:25

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 736991)
yeahh , seni büstleri beklemekle görevlendirelim

Kim büstün yanından geçerken NANİK yapmış
Kim ATANA yan gözle bakmış
Bir bir rapor et
Ay sonu da şikayetleri toplu olarak ilet
:)

Çok şükür ata olarak gördüklerim Mustafa Kemal Atatürk'den ibaret değil.Kemalist bücürlerle karıştırdın anladığım kadarıyla.Fatih Sultan Mehmet veya Mustafa Kemal heykeli için öyle bi görev versinler seve seve de yaparım,dediğini yapmaya kalkışan enikleri de zehirleriz belediye gibi :)
Akıncı,site kaldırılmış ama gene rastlarsam buraya koyarım gerçi bi anlamı kalmadı nasısa kaldırmışlar..

depare 04-22-2010 11:31

Hz.İbrahimî (a.s) hareketler pek hoş karşılanmaz nedense doğru tabi fitneye mahal verilmemeli :)
Şu arkadaşın bahsettiği köpek yavruların'ın(o tatlı hayvanları tenzih ederim) puta tazim edenlerden başkası olmadığı kanaatindeyim (:

Ukbâ 04-22-2010 11:35

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737109)
Hz.İbrahimî (a.s) hareketler pek hoş karşılanmaz nedense doğru tabi fitneye mahal verilmemeli :)
Şu arkadaşın bahsettiği köpek yavruların'ın(o tatlı hayvanları tenzih ederim) puta tazim edenlerden başkası olmadığı kanaatindeyim (:

Sen kendi taptıklarına hakaret edilmesini istemiyorsan başkalarının taptıklarına hakaret etmemek zorundasın , insan başkasının taptıklarına hakaret ederek kendi taptıklarına hakaretin kapısını aralar sen ona hakaret edersin oda gelir senin taptığınına hakaret eder ne yapmış olursun kendi kendine hakaret etmiş olursun o yüzden bunun yöntemi incelik ister depare

depare 04-22-2010 11:44

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737113)
Sen kendi taptıklarına hakaret edilmesini istemiyorsan başkalarının taptıklarına hakaret etmemek zorundasın , insan başkasının taptıklarına hakaret ederek kendi taptıklarına hakaretin kapısını aralar sen ona hakaret edersin oda gelir senin taptığınına hakaret eder ne yapmış olursun kendi kendine hakaret etmiş olursun o yüzden bunun yöntemi incelik ister depare

Tamda enik lafını kullanan arkadaşa verilecek cevap olmuş ortada bir hakaret olmadığı sürece hakaret etmem ama hakaret varsa misliyle karşılık veririm yanağına tokat yiyip susan derviş olmayı hepimiz isterdik benim için namümkün :)

Benim hoşgörü anlayışım da tek hoş görmediğim hoşgörü bu tür konular malesef..

Yinede uyarınız için teşekkürler...

Hüdaverdi 04-22-2010 11:45

Şundan eiyice emin oldum ki gerçektende bu faccebookkokuyor :=)

Geçen de ''11-13 nisan arasından donduruyoruz''diye bir şey vardı.Neymiş efendim ''İslama hakaret eden sayfalar kapatılmıyormuş''.
Eeeeeeeee ?
''Kapatmadıkları için faceyi protesto ediyoruz donduruyoruz''

Dondurup gülünç durumadüştüler.Kapatma eylemini yapanda ateist çıktı.Çok eğlendi atesitler.Allah razı olsun bende eğlendim sayelerinde.

İnsanoğlunun facebookla kafayı yediğinigörünce kapadım tümden (=:

Hoşnuk olmayan bir şey varsa girip bakmıcaksın kardeşim,olay bu kadar basit.
İnsanın sayfası kapatılabilir am insan kapatılamaz.Facede yapmasının engellendiğinidışarıda daha güzel yöntemlerle haledebilir,insanlara enjekte edebilir bu düşünceleri.

Youtubede ''kürt'' kadın,türk'' kadın kavgası vardı.''laik'',''türban'' kavgası oldu şimdi yoruldu herkes.
Facede de bu saçma şeyler başladı.Beyninizi uyuşturmasın bu face çılgınlığı.

Şunu bir zahmet izleyin facebok çılgınlığını güzel dile getirmiş :=)

South Park

http://www.dailymotion.com/video/xcx...ytu_shortfilms

Beylerbeyi 04-22-2010 11:53

büyük bir üzüntü, büyük bir elem, büyük bir hoşnutsuzluk duydum..

yastayım, zordayım, dardayım..

resmen kahrolduk, bu büyük bir çirkinlik, kabul edilemez bir hakarettir atamıza.

derhal yas ilan edilmeli ülkemizde.. ne demek efendim atamızın büstüne hakaret etmek.. çok ayıp çooook..

depare 04-22-2010 11:55

Bayrakları yarıya indirmeyen yönetimi kınıyorum (:

Hüdaverdi 04-22-2010 11:56

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737130)
Bayrakları yarıya indirmeyen yönetimi kınıyorum (:

deparem gel sildirelim üyeliğimizi bizde (=:

Beylerbeyi 04-22-2010 11:59

yarın öbür gün bunlar çıkıp atamızın büstü üşüyor büstün yanına UFO koymayan hükümeti kınıyoruz deseler şaşırmam..

ya da yaz geliyor, malum sıcak.. klima isterler şimdi, atamızın büstü aşırı sıcakta eriyip pişmesin diye ;D

depare 04-22-2010 12:01

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737131)
deparem gel sildirelim üyeliğimizi bizde (=:

Sildirelim tabi ya yoksa bu utançla yaşayamayız buralar da (8

Hüdaverdi 04-22-2010 12:03

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737132)
yarın öbür gün bunlar çıkıp atamızın büstü üşüyor büstün yanına UFO koymayan hükümeti kınıyoruz deseler şaşırmam..

ya da yaz geliyor, malum sıcak.. klima isterler şimdi, atamızın büstü aşırı sıcakta eriyip pişmesin diye ;D

Hacım UFO konsa bile diyecekler ''Atamıza ufo demeye çalışıyorlar'' :D Her şeye bir kılıf bulurlar ;D

Klima koysan bu seferde ''hasta etmeye çalışıyorlar'' derler klimalar malum zararlı :p

sarar 04-22-2010 12:07

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737134)
Hacım UFO konsa bile diyecekler ''Atamıza ufo demeye çalışıyorlar'' :D Her şeye bir kılıf bulurlar ;D

Klima koysan bu seferde ''hasta etmeye çalışıyorlar'' derler klimalar malum zararlı :p

Haha Süper ;D;D;D;D;D xD

Beylerbeyi 04-22-2010 12:09

bu arada konuyu açan coni kardeşim; nickinden de anlaşılacağı gibi milli hassasiyetlere fazlasıyla önem veren biri.. bu tür hassasiyetlerimizi paylaştığı için kendisine teşekkür etmeliyiz..

İntifada 04-22-2010 13:25

Vallahi bu konudaki adam ne yapmış bilmiyorum ama ben sakaryadaki hareketi gerçekleştiren arkadaşa ibrahim adını uygun görmüştüm.

Özellikle İbrahim kardeşimi linç etmeye çalışanları görünce dahada bu İsmi hakettiğini düşünmüştüm

Ukbâ 04-22-2010 13:39

Zihinlerdeki putları yıkmadan heykelleri yıkmaya çalışmak mantıklı olamaz , İbrahim ile kabedeki putları bu olayda aynı kefeye koymak müslümana yakışır müslümanın hayrına bir iş asla olamaz. Akla mantığa ihtiyacımızın en gerekli olduğu bu dönemlerde hissi duygusal davranarak ısırılmanın anlamı yok , akıllı müslüman firaset sahibi müslüman asrın fitnesini hissederek ona göre davranışlar sergileyen dir .

İntifada 04-22-2010 13:44

Ah be sayın büyüğüm çok doğru size katılıyorum ama bu olaylarla ilgili o kadar çok gördük duyduk ki öyle mantıkta insanlar tanıdık ki ister istemez insanın aklına geliyor.
Zaten bütün tepkim o insana enik diyen zihniyete eminim o gün ataürk büstüne yapılan bu harekete saldıran insanı linç etmeye çalışanlar karikatürü çizen o kafire bu şiddetle saldırmazlar.

Eğer bu gün bazı insanlar böyle kendini kaybetmişcesine atatürk büstlerine saldırıyorsa bunun tek sebebi atatürkü putlaştıran kemalist zihniyettir.
Yere düşen para yüzünden insana hakaret eden adamlar var.Üzerinde atatürk resmi var diye

El Emin 04-22-2010 13:48

Hocaefendi'nin çok güzel bir telkini var.Diyor ki" bazılarını birer piyon gibi kullanıp bizim aleyhimizde kullanıyorlar bu tür şeylere kapılmamak gerekir." Tam hatırlamıyorum fakat videoyu bulursam paylaşırım.
Hocamızın sözünün üstüne söz söylemeyi gereksiz görüyorum(kendi açımdan).

El Emin 04-22-2010 13:55

Dikkat ettim yeah adlı arkadaş durmadan sakal durmadan yazıyor anlaşılan amaçlar muhafazakar kesimi karalama çalışmaları.

Ama muhafazaklar onlar gibi ölmüş bitmişler ile uğraşmıyor.O kadar lüzumsuzca vakit harcamadıklarını en azından biliyoruz.

TYH 04-22-2010 14:02

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737137)
bu arada konuyu açan coni kardeşim; nickinden de anlaşılacağı gibi milli hassasiyetlere fazlasıyla önem veren biri.. bu tür hassasiyetlerimizi paylaştığı için kendisine teşekkür etmeliyiz..

Kullanıcı adını ilk alan başkasıydı,1 yıldır ben kullanıyorum ve geçen hafta bir yöneticiye değiştirmek için özel mesaj attım hala cevap bekliyorum.Ayrıca yapılan yorumlar da gerçekten bu veritabanının kaldıramayacağı kadar zekice olmuş.Lütfen zekice yapılan yorumlar silinsin.

AK-Şemşettin 04-22-2010 22:37

Atatürk söz konusu olunca bazılarının gocunması ve de enik lafına alınması son derece anlamlı...Ak parti forumuna bu yakışMAZ...Atatürk deyince hemen rahatsız olacak olanlar doğuştan atatürk düşmanı olanlar ya da cahil kafalrı doldurulup düşman olanlar hemen kendini belli etmiş...
işte herkesin Ak partililere Atatürk düşmanı gibi bakmasının sebebi budur...Lütfen kendinize gelin.

Mavera 04-22-2010 22:50

bu forumda iki konu tartisilinca malesef konular rekor kiriyor bunun nedenini gercekten merak ediyorum..
Bu rekor kiran konular Atütürk ve Milli Göürsle alakali konular.. isterse konular havadan, sudan konular olsun yinede uzadikca uzuyor..

TYH 04-23-2010 18:05

Güncelleme.

Alıntı:

Batman'da, internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profillerinde Atatürk'e hakarette bulunan ve polisin takibi sonucu yakalanan E.G. ve Ö.Ö., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Batman'da, bir süre önce Atatürk'e hakaret ve aşağılayıcı davranışları fotoğraflayarak Facebook'taki profillerine koyup yayınlayan E.G. ve Ö.Ö., ihbar üzerine harekete geçen polisin takibi sunucu dün sabah yakalanıp gözaltına alındı.
Polisteki ifadeleri tamamlanan 2 kişi, dün akşam saatlerinde sevk edildikleri Adliye'de çıkarıldıkları Sulh Ceza Mahkemesi'nce ‘Atatürk'e hakaret etmek’ suçunden tutuklanarak Batman M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Belediye çalışmış.. :)

İntifada 04-23-2010 18:40

Alıntı:

AK-Şemşettin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 737591)
Atatürk söz konusu olunca bazılarının gocunması ve de enik lafına alınması son derece anlamlı...Ak parti forumuna bu yakışMAZ...Atatürk deyince hemen rahatsız olacak olanlar doğuştan atatürk düşmanı olanlar ya da cahil kafalrı doldurulup düşman olanlar hemen kendini belli etmiş...
işte herkesin Ak partililere Atatürk düşmanı gibi bakmasının sebebi budur...Lütfen kendinize gelin.

anlamadığım bu ülkede neden atatürkü sevmiyorum demek birilerine yakışmıyor?
Yada hepimiz atatürkü sevmek zorundamıyız?Atatükü sevmiyorum diye bir insan beni eleştiremez hele hele bunu kemalist zümre hiç yapamaz.

Allaha inanmıyorum dini sevmiyorum diyen insanlara saygı gösteriyorlarsa benimde görüşüme saygı gösterecekler.Bu insanlık vazifesidir.Ben kimsenin Atatürk sevgisini sorgulamıyorum kimsede çıkıp benim sevmememi sorgulamasın.
Zaten bir kişi yüzünden bunu bütün camiaya mal edenler varsa oda onların saçmalamasıdır

Beylerbeyi 04-23-2010 18:42

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738105)
Yada hepimiz atatürkü sevmek zorundamıyız?Atatükü sevmiyorum diye bir insan beni eleştiremez hele hele bunu kemalist zümre hiç yapamaz.

Allaha inanmıyorum dini sevmiyorum diyen insanlara saygı gösteriyorlarsa benimde görüşüme saygı gösterecekler.Bu insanlık vazifesidir.Ben kimsenin Atatürk sevgisini sorgulamıyorum kimsede çıkıp benim sevmememi sorgulamasın.
Zaten bir kişi yüzünden bunu bütün camiaya mal edenler varsa oda onların saçmalamasıdır

Kesinlikle katılıyorum..

insanlarda zorla Atatürk sevgisi oluşturmaya çalışmak en büyük eşekliktir..

El Emin 04-23-2010 18:43

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738105)

:saygılar::saygılar:

TYH 04-23-2010 19:16

Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir bunda hemfikiriz.Vicdana kalmış bir durum,isteyen Kanuni'yi de sevmez ,Cengiz Han'ı da sevmez kendinin bileceği iş,ama eğer sen gidip de merhum bir kişinin(ki ülkesi adına savaşa katılmış bir insandan bahsediyoruz en azından) anıtına,resmine veya onu temsil eden herhangi birşeye böyle bir terbiyesizlik yaparsa öyle ya da böyle cezasını bulur.Ki yukarda da yazdım,terbiyesizliği yapan enikler içeri alınmış :) Ayrıca Kemalizm saçmalığını burada tartışmayalım aynı durum başka bir büyüğümüze,ataya yapılsaydı gene aynı tepkiyi verirdim/verilirdi.

depare 04-24-2010 10:11

Hakaret etmediğimiz için Batmanda ki olayla kimse gözümüzü korkutamaz :)

Hüdaverdi 04-24-2010 10:32

Ne oldu ki Batman da ?

depare 04-24-2010 10:35

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738606)
Ne oldu ki Batman da ?

İki kişi facebook'ta Atatürke hakaret etmiş sonra tutuklanmış arkadaşta sanki bizde hakaret ediyormuşuz gibi onu alıntılamış güya bize göz dağı verecek :)

Hüdaverdi 04-24-2010 10:45

Hadi ya hakaret etmiş ve başarılı polis memurlarımız IP den iz takip edip üşenmeden o 'kardeşlerimizi' gözaltına almış öyle mi ?
Hak veririm ;D

Ben varken burada kimse hakaret edemez,merak etmesinler :p

All times are GMT +3. The time now is 09:59.