AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Erbakanın intikamı.... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=132343)

milletinadami 07-16-2010 20:04

Erbakanın intikamı....

Fatih Erbakan'ın intikamı acı olacak!

Saadet'te kongre rövanşı. 'Numan Kurtulmuş artık muhterem babamın kontolünden çıktı' diyen Erbakan, son sözü söyledi: İstifa et yoksa deviririz...
"Parti yönetimi ellerinden alınacak. İlçe seçim kuruluna, kongrenin iptali için başvuru yapıldı. İptal çıkarsa, 45 gün içinde yeni kongreye gidilecek. Çıkmazsa, delegelerin imzasıyla olağanüstü kongre toplanacak. Kendilerine yazık oldu.."

08:51 | 15 Temmuz 2010

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...k--739927.Jpeg
Şevket Kazan'dan sonra şimdi de Erbakan'ın küçük oğlu Fatih Erbakan Numan Kurtulmuş'a ateş püskürdü...

Saadet Partisi'nde sular bir türlü durulmuyor. Kongrede Erbakan'ın listesine karşılık başka bir liste hazırlayan Kurtulmuş'a kongre sonrası tepkiler de gelmeye devam ediyor.
Şevket Kazan'dan sonra şimdi de Erbakan'ın küçük oğlu Fatih Erbakan Numan Kurtulmuş'a ateş püskürdü...
'Eğer Erbakan Hoca'nın isminden rahatsızsa o zaman gitsin başka parti kursun. 45 gün içinde yeni kongre olacak. Kendilerine yazık oldu' diyen Erbakan Akşam gazetesine konuştu
http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,26429,100024)

Cihan_ŞümuL 07-16-2010 20:08

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan gerilim ve tasfiye iddialarına NTV canlı yayınında açıklık getirdi.
Bugün Akşam gazetesinde manşetten verilen haberde söz konusu olan "Numan Bey gidecek" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyleyen Erbakan, "Numan Bey gidecek demedim. Buna karar verecek ben değilim. Bu takdir parti ve organlarınındır. Akşam gazetesinde çıkan haberde söz konusu cümleler bana ait değil. bBabamdan beslendi de demedim, böyle sözlerim olmadı" dedi.
Olağanüstü kongre sürecinin başlatıldığını belirten Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan olaylar için de şöyle konuştu:
Erbakan tasfiye edilmez. Buna kimsenin gücü yetmez. Erbakan demek Milli Görüş demek. Delegelerden imza toplanıyor, yakında olağan üstü kongreye gideceğiz. Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır. Geçmişte de AKP de aynı hataya düşmüştür. Geldikleri noktada ne halde olduklarını görüyoruz.

Cihan_ŞümuL 07-16-2010 20:09

Erbakan, yaptığı açıklamada, kendisinin 'Numan Bey gidecek' şeklinde bir ifadesi olmadığına işaret ederek, şu ifadeleri kullandı: "Böyle bir konuda ancak Milli Görüş Lideri muhterem babam ve Yüksek İstişare Kurulu karar verip kongrede delegelerimizin takdirine sunarlar. Ayrıca yine haberde verilen 'İstifa et yoksa deviririz' şeklindeki ifade de ağzımdan çıkmamıştır. Diğer partilerde de olduğu gibi Genel Başkanları bizim partimizde de delegelerimiz getirir ve yine delegelerimiz götürürler."

Haberde yer alan "Babamdan beslendi" sözünün kendisine ait olmadığını vurgulayan Erbakan, açıklamasını şöyle sürdürdü: " 'Beslendi' kelimesi zaten böyle bir durumu izah etmekte kullanılması bakımından hoş bir kelime değildir. Bu nedenle benim söylemem de söz konusu olamaz. Benim bu röportajdaki temel amacım şu anda kamuoyunda oluşan bölünme tereddütlerini gidermek ve Milli Görüş lideri muhterem Erbakan ve Yüksek İstişare Kurulu'nun Saadet Partisi'nin gelişmesi için yaptığı ikazlardan yararlanılmasını teşvik etmektir.

milletinadami 07-16-2010 20:46

Muhterem babanızla beraber artık bir köşeye çekilsenizde...
Muhterem partiniz rahat etse biraz...

aslan1276 07-16-2010 22:57

fatih erbakan a ne oluyorsa sen daha toysun büyüklerin varken sen niye koşuyorsun
ben bir spli olarak utandım maalesef

aslan1276 07-16-2010 22:58

gerçekten numan kurtulmuş tasfiye edilirse veya numan kurtulmuş ayrılırsa dava diye bişey kalmaz çok yazık
seçimde %0 alır biter yani

aslan1276 07-16-2010 23:01

mgf da böyle söyleyince banladılar beni çok yazık

zilzal 07-16-2010 23:06

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770043)
gerçekten numan kurtulmuş tasfiye edilirse veya numan kurtulmuş ayrılırsa dava diye bişey kalmaz çok yazık
seçimde %0 alır biter yani

Kardeşim kusura bakmada çok duygusal yazmışsın,amma sallamışsın.;1

Hakan Özkan 07-16-2010 23:10

Siyaset işte ne oldum değil ne olacam diyeceksin üzücü durumlar.

Mavera 07-16-2010 23:12

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770045)
Kardeşim kusura bakmada çok duygusal yazmışsın,amma sallamışsın.;1

bu konuyla alakali bir hadis yada ayetle konuyu aciklaga kavusturmadiniz..

ben konuyla alakali hadis ve ayet söylemeyi sana birakiyorum ama bir deyim söylemeden gecemeyecegim..

"dam üstünde saksagan, vur beline kazmayi"

zilzal 07-16-2010 23:16

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770049)
bu konuyla alakali bir hadis yada ayetle konuyu aciklaga kavusturmadiniz..

ben konuyla alakali hadis ve ayet söylemeyi sana birakiyorum ama bir deyim söylemeden gecemeyecegim..

"dam üstünde saksagan, vur beline kazmayi"

Hadis ve ayetten ne kadar çok rahatsız oluyorsun.Bu tavırlarınız CHP yi hatırlatıyor.:ağla:

EVET SENİN BU CEVABINA,YİNE SENİN CEVABINLA KARŞILIK VERİYORUM

bakarsan bağ olur,bakmazsan göremezsin???

Hakan Özkan 07-16-2010 23:17

Zilzal alem biri , siyasi boyutları sonunda ayetler ile dengelemeye çalışması yokmu. :) sp 'nin dünya siyaseti adına ortaya koyabileceği bir şey yoktur. Yaşanılan olaylar siyasi kariyerleri ile sabit değilmi.

Mavera 07-16-2010 23:18

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770052)
Hadis ve ayetten ne kadar çok rahatsız oluyorsun.Bu tavırlarınız CHP yi hatırlatıyor.:ağla:

Allahin kelamindan rahatsiz olmak ne haddimize rahatsiz oldugum sey sizin gibi beserlerin dünyevi cikarlara ayet ve hadisleri alet etmenizdir ;)..

bu arada bir sözde benden... saldim cayira, Mevlam kayira :)

zilzal 07-16-2010 23:19

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770053)
Zilzal alem biri , siyasi boyutları sonunda ayetler ile dengelemeye çalışması yokmu. :) sp 'nin dünya siyaseti adına ortaya koyabileceği bir şey yoktur. Yaşanılan olaylar siyasi kariyerleri ile sabit değilmi.

:gül: Ayet ve Hadisler AHİR ZAMAN FİTNELERİNİN çoğaldığı zamanda tek dayanağım.Tek ümidim.Kurban olayım kuran ayetleri ve hadislere.:gül:

Hakan Özkan 07-16-2010 23:19

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770052)

Zilzal sürekli takip ediyorum sizide

İslami bir konumu varki sürekli ayetler ile mukabele ediyorsun konulara.

Sp islami bir partimi yoksa demokrasi ve hukukun üstüne yemin ederek bu alanda koşan siyasi partimi. Eğer siyasi parti ise din opjeli meselelerin taşıycığını neden yaparsınız ki

Mavera 07-16-2010 23:21

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770055)
:gül: Ayet ve Hadisler AHİR ZAMAN FİTNELERİNİN çoğaldığı zamanda tek dayanağım.Tek ümidim.Kurban olayım kuran ayetleri ve hadislere.:gül:

cevir, kazi, yanmasin.. bazen fitnenin kaynagi olan sizler caldiginiz minareye kilif uydurmak icin o Allahin kelamini kullaniyorsunuz ya bütün samimiyetiniz gözümde yerle bir oluyor!

Hakan Özkan 07-16-2010 23:21

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770055)

Mubarek o zaman demokrasi üzerine yemin ederek siyaset yapmayacaksın . Ayetler üzerine kurulu sistemin savunucusu bizlerin diyerek örgütleneceksin.

zilzal 07-16-2010 23:22

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770054)
Allahin kelamindan rahatsiz olmak ne haddimize rahatsiz oldugum sey sizin gibi beserlerin dünyevi cikarlara ayet ve hadisleri alet etmenizdir ;)..

bu arada bir sözde benden... saldim cayira, Mevlam kayira :)

Rabbim beni o sıfatlardan etmesin.Edenleri ALLAH CC ne yapacağını açıklıyor.Ne makamım var ne mevkim.Azıcık aşım(dertsiz değil) dertli başım var.Ben O büyük mahşer gününü düşünüyorum.Her şey boş,geçici.Sadece imtihan var.

zilzal 07-16-2010 23:23

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770059)
Mubarek o zaman demokrasi üzerine yemin ederek siyaset yapmayacaksın . Ayetler üzerine kurulu sistemin savunucusu bizlerin diyerek örgütleneceksin.

NE ALAKA?

Mavera 07-16-2010 23:24

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770059)

olurmu hocam öyle sey takiyye denilen birsey var o halde bir koltugun altinda iki karpuz pekala tasinir..
aslinda erbakan hoca cok demokrattir hatta son kongre bunun kanitidir öyle bir listeyle kongre olur mu, bunun adi demokrasi olur mu diye kongre üyelerine ikinci bir secenek olarak alternatif liste sundu.

zilzal 07-16-2010 23:28

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770058)
cevir, kazi, yanmasin.. bazen fitnenin kaynagi olan sizler caldiginiz minareye kilif uydurmak icin o Allahin kelamini kullaniyorsunuz ya bütün samimiyetiniz gözümde yerle bir oluyor!

kıymetli kardeşim senin beni samimi bulup bulmaman inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah cc insana şah damarından daha yakındır.Beni sen değil Rabbim sorgulayacak.
Kuran ve hadislerde işlediğim günahıda görüyorum,Hakkıda,batılıda.

Mavera 07-16-2010 23:28

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770062)
Rabbim beni o sıfatlardan etmesin.Edenleri ALLAH CC ne yapacağını açıklıyor.Ne makamım var ne mevkim.Azıcık aşım(dertsiz değil) dertli başım var.Ben O büyük mahşer gününü düşünüyorum.Her şey boş,geçici.Sadece imtihan var.

o halde o Allahin kelamini, Peygamberimizin buyrugunu siyaset gibi hilenin kol gezdigi, kirliligin ayyuka ciktigi, ihtiraslarin tavan yaptigi mevzulara alet etmeyelim!

Mavera 07-16-2010 23:29

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770067)
kıymetli kardeşim senin beni samimi bulup bulmaman inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah cc insana şah damarından daha yakındır.Beni sen değil Rabbim sorgulayacak.
Kuran ve hadislerde işlediğim günahıda görüyorum,Hakkıda,batılıda.

ama o Yaradan karsima kul hakkiyla gelmeyin diyor.. sen burada hadis ve ayetlerle bizleri imali, dolayli yada direkt olarak batili olarak yorumluyorsun bunun adi kul hakki olmuyor mu?

Hakan Özkan 07-16-2010 23:30

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770064)
olurmu hocam öyle sey takiyye denilen birsey var o halde bir koltugun altinda iki karpuz pekala tasinir..
aslinda erbakan hoca cok demokrattir hatta son kongre bunun kanitidir öyle bir listeyle kongre olur mu, bunun adi demokrasi olur mu diye kongre üyelerine ikinci bir secenek olarak alternatif liste sundu.

Hocam şeriat özlemi ile demokrasi anlayışı işlemiyor işte bunu defelarca yaptılar. Şeriat ayet hadis gibi söylemleri oy için kullanıyorlar ama demokrasinin gerekliklerini uyguladıkları zamanda takiye yapmak zorunda kalıyorlar bende buna kızıyorum. Secim süreçlerinde vaatlerde sürekli ayet ve hadis lafızlarını kullanın o halde neden kullanamıyorsunuz. Siyaset işte hocam farklı bir saha onun kurallarını ya oynacaksın yada takiye yapacaksın değilmi

zilzal 07-16-2010 23:32

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770064)

O lafları bize değil İzmirde kadeh Erzurumda Kuran kaldıran,İstanbulda bara,konyada mevlanaya gidenlere ayrıca .....GÖMLEKTEN ÖNCEKİLER VE GÖMLEKTEN SONRAKİLERE söyleyeceksin.Oy oranımız %1 de olsa çizgimizden asla dönmeyiz.

Mavera 07-16-2010 23:33

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770070)
Hocam şeriat özlemi ile demokrasi anlayışı işlemiyor işte bunu defelarca yaptılar. Şeriat ayet hadis gibi söylemleri oy için kullanıyorlar ama demokrasinin gerekliklerini uyguladıkları zamanda takiye yapmak zorunda kalıyorlar bende buna kızıyorum. Secim süreçlerinde vaatlerde sürekli ayet ve hadis lafızlarını kullanın o halde neden kullanamıyorsunuz. Siyaset işte hocam farklı bir saha onun kurallarını ya oynacaksın yada takiye yapacaksın değilmi

hocam insanin icindeki hirs, ihtiras herseyi yerle bir edebiliyor.. bende hep bunu demisimdir..
cemaatsen yolunu belli et yok ben siyaset yapacam diyorsan o zaman oyunun kurallari belli zorla takiyye yapmanin alemi yok!..
sonucta herkes siyasetle hizmet edecek diye bir fayda yok ilmi ve dini olarak gayet güzel hizmetlerde yapilabiliniyor..

zilzal 07-16-2010 23:34

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770069)
ama o Yaradan karsima kul hakkiyla gelmeyin diyor.. sen burada hadis ve ayetlerle bizleri imali, dolayli yada direkt olarak batili olarak yorumluyorsun bunun adi kul hakki olmuyor mu?

Yine söylüyorum,her şeyi üzerinize alınmayın.Size bir şey söylersem bunu açık ve net anlarsınız.

Mavera 07-16-2010 23:35

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770071)
O lafları bize değil İzmirde kadeh Erzurumda Kuran kaldıran,İstanbulda bara,konyada mevlanaya gidenlere ayrıca .....GÖMLEKTEN ÖNCEKİLER VE GÖMLEKTEN SONRAKİLERE söyleyeceksin.Oy oranımız %1 de olsa çizgimizden asla dönmeyiz.

o gömlek artik deli gömlegindne farkli degilse bir faydasi yoktur!.. Allaha sükür ki böyle bir zihniyet azinlik cok bunlar azinlik olmasaydi azginlik olurdu!..
kimin nereye gittigini bilemem ben önce kendimden mesulum daha kendimi düzeltmeden dünyayi düzeltmeye kalkma gibi bir hadsizlikte bulunmam!

Mavera 07-16-2010 23:36

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770073)
Yine söylüyorum,her şeyi üzerinize alınmayın.Size bir şey söylersem bunu açık ve net anlarsınız.

ama ben size diyorum, üstünüze alabilirsiniz ;)

zilzal 07-16-2010 23:45

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770072)
hocam insanin icindeki hirs, ihtiras herseyi yerle bir edebiliyor.. bende hep bunu demisimdir..
cemaatsen yolunu belli et yok ben siyaset yapacam diyorsan o zaman oyunun kurallari belli zorla takiyye yapmanin alemi yok!..
sonucta herkes siyasetle hizmet edecek diye bir fayda yok ilmi ve dini olarak gayet güzel hizmetlerde yapilabiliniyor..

peygamberimizde siyaset yapmıştır.Yanlış şeyler konuşmayın.

Ayrıca Siyaset yapmıyorum diye insanları inandıran,Fakat 30 yıldır bu ülkede başa işine gelenleri iktidara taşıyan,Pensilvanyada yaşayan zata söyleyin bunları,

zilzal 07-16-2010 23:46

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770075)
ama ben size diyorum, üstünüze alabilirsiniz ;)

ZATEN ALDIĞIM İÇİN CEVAP VERDİM.

Mavera 07-16-2010 23:48

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770076)
peygamberimizde siyaset yapmıştır.Yanlış şeyler konuşmayın.

Ayrıca Siyaset yapmıyorum diye insanları inandıran,Fakat 30 yıldır bu ülkede başa işine gelenleri iktidara taşıyan,Pensilvanyada yaşayan zata söyleyin bunları,

o zaman Peygamberimizi düstur alin.. bu mesajiniz bile ümmetin icine fitne sokma amacli, ayrimci ve hizipci..
oysaki Peygamberimiz medinede yahudileri bile dislamamistir ama sizler isinize geldiginiz gibi yorumladiginiz icin ne desek bos ;)

zilzal 07-16-2010 23:49

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770074)
o gömlek artik deli gömlegindne farkli degilse bir faydasi yoktur!.. Allaha sükür ki böyle bir zihniyet azinlik cok bunlar azinlik olmasaydi azginlik olurdu!..
kimin nereye gittigini bilemem ben önce kendimden mesulum daha kendimi düzeltmeden dünyayi düzeltmeye kalkma gibi bir hadsizlikte bulunmam!

''Siz onları ''SAHABEYİ''GÖRSENİZ YAŞANTILARI NEDENİ İLE DELİ DERDİNİZ,ONLAR SİZİ VE YAŞANTINIZI GÖRSELER,BUNLAR MÜSLÜMAN MI?''DİYE SORARLAR'':hmm

(Lütfen bunuda üzerinize almayın.Demem DELİLERİ hafife almayın çoğu belde onların hürmetine ayakta duruyor.Benden uyarması):evet:

Mavera 07-16-2010 23:49

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770077)
ZATEN ALDIĞIM İÇİN CEVAP VERDİM.

aferin sana..

zilzal 07-16-2010 23:51

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770079)
o zaman Peygamberimizi düstur alin.. bu mesajiniz bile ümmetin icine fitne sokma amacli, ayrimci ve hizipci..
oysaki Peygamberimiz medinede yahudileri bile dislamamistir ama sizler isinize geldiginiz gibi yorumladiginiz icin ne desek bos ;)

HAŞA,SÜMME HAŞA,
Dışlamak değil kucaklamak,Biz Hz.Ömer'in lafını düstur edinmişiz.,

''ALLAHIM VÜCUDUMU ÖYLE BÜYÜTTÜ Kİ,CEHENNEMİ KAPLASIN,ONA KİMSEYE YER KALMASIN''

Müslümanın,Müslümanı uyarması dışlamamı.

Fırat 07-16-2010 23:51

Pensizlvanyadaki istedi diye değil halk istedi diye geldi iktidara.. Yanılıyorsunuz zilzal hanım.. Gülen hareketinin o kadar oy verecek mensubu yok bu topraklarda..

zilzal 07-16-2010 23:52

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770081)
aferin sana..

Birşey değil öğretmenim.:olmaz:

Mavera 07-16-2010 23:54

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770082)
HAŞA,SÜMME HAŞA,
Dışlamak değil kucaklamak,Biz Hz.Ömer'in lafını düstur edinmişiz.,

''ALLAHIM VÜCUDUMU ÖYLE BÜYÜTTÜ Kİ,CEHENNEMİ KAPLASIN,ONA KİMSEYE YER KALMASIN''

Müslümanın,Müslümanı uyarması dışlamamı.

o zaman konunun prennsilvanyayla alakasini söyleyebilir misiniz!.. neden baskalari yerine önce kendinizi elestirmiyorsunuz..
azgin azinlik dedigim zaman bana kiziyorsunuz ama sizin gibi marjinaller bana göre hem dinimize zarar veriyor hemde ülkemizdeki muhafazakar kesime..
cünkü sizler böyle lafta mangalda kül birakmayan cengaverler gibi ortaya cikiyorsunuz is icraate geldigi zaman ortadan kayboluorsunuz..
en iyi yaptiginiz sey camur, iftira ve karalama cünkü size ezberletinlerle bunlar ;)

zilzal 07-17-2010 00:03

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770086)
o zaman konunun prennsilvanyayla alakasini söyleyebilir misiniz!.. neden baskalari yerine önce kendinizi elestirmiyorsunuz..
azgin azinlik dedigim zaman bana kiziyorsunuz ama sizin gibi marjinaller bana göre hem dinimize zarar veriyor hemde ülkemizdeki muhafazakar kesime..
cünkü sizler böyle lafta mangalda kül birakmayan cengaverler gibi ortaya cikiyorsunuz is icraate geldigi zaman ortadan kayboluorsunuz..
en iyi yaptiginiz sey camur, iftira ve karalama cünkü size ezberletinlerle bunlar ;)

1-Diyorsunuz ya,''ya siyaset,,ya cemaat''bende diyorumki biz hem siyasetin hemde cemaatin içinde.Pensilvanyadaki zat yıllarca siyaset dışı sadece hoca olduğunu söyledi fakat hep siyasetin içinde idi.

2-Azgın azınlık senin içinden geçen yafta.''bende senin için mutlu ve putlu çoğunluk ''diyebilirim,üzülmezmisin.

3-Muhafazakarlık lafı nedir?neyi muhafaza?bu kelimeyi kim çıkardı?neyi temsil ediyor?

4-Herzaman cengaveriz ALLAHa şükür.İnandığımız yoldan taviz verseydik,Ne ÖZALLAR,Nede ERDOĞANLAR olurdu bu ülkede.

Mavera 07-17-2010 00:11

birincisi ben kimsenin savunucusu degilim, konu altinoluktaki sen onu savunacagim diye baskalarini ortaya atarak acziyetini gösteriyorsun!..
siz ne siyaseti becerebildiniz nede cemaati o yüzden su anda kivrim kivrim kivriliyor, ele güne rezil oluyor, birbirinize düsüyorsunuz...
senin bana hangi yaftayi uygun gördügün umrumda degil cünkü samimiyetine inanmadigim kisilerin söylediklerine itibar etmem o acidan ben hala daha senin gibi kafalari azgin azinlik olarak görüyorum..
muhafazakarligin neyi muhafaza ettigini yada etmedigini bilemeyecek seviyedeyseniz ben burada size ders verecek degilim öyle kelimeler üzerinden demogoji yapmayalim neyi, nasil kastettigimiz bellidir!..
ve son olarak o özallar, erdoganlar, güller sizin icinizden cikmis olabilir ama sizinle ayni yolda yürümeme karari almistir ki bunun son örnegi kurtulmiustrur cünkü hirsin, ihtrasin, benciligin oldugu bir dava birilerinin oyuncagi olmaktan öteye gidemez!

All times are GMT +3. The time now is 18:46.