AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Yavru köpekleri nehre atan şerefsizi..! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=135813)

depare 09-01-2010 14:00

Yavru köpekleri nehre atan şerefsizi..!

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...pek.hlarge.jpg

http://cdn1.cnnturk.com/handlers/fil...ackWhite=False

Bu adi,şerefsiz insan müsvettesi ve bu caniliği kameraya alan adiyi bir an önce yakalayıp ağzını,yüzünü dağıtıp ellerini bacaklarını kırıp aynı yerden nehre fırlatmalarını ne kadar çok istiyorum tahmin edemezsiniz..!

Allah belanı versin nasıl kıyarsın o yavrulara adi mikrop birde gülüyor elime geçirebilsem o suratını duvar gibi dümdüz yapardım..!

Yüzü belli oluyor bulun şu şerefsizi günaha soktu Ramazan günü beni.. :@:@

Köpek demişim birde o sinirle yanından bile geçemez pislik..!

akgurbetci 09-01-2010 14:04

Allah da bir gün seni öyle nehirlere atacak sen bekle.

Hüdaverdi 09-01-2010 14:24

Yorum yok,yapılamazda,anca içimde sövüp sayarım o kadar.

Bir bu yaratık evladına yaptığına bakın.

Bir de şu anne köpeğin yaptığına.

Yavruları ölen anne köpek dayanamayarak ağladı
http://facebookvideoindir.me/yavrula...ak-agladi.html

Bunu yapanın hapse girme,ceza alma gibi bir durumu söz konusu mu ?
Merak ettim.
Zevk olsun diye hayvan öldüren,toplu kıyım yapanlara ağır bir ceza verilmesi lazım,eğer yoksa bu mahluku gören sövsünsaysın vursun öldürsün.
Kız milleti hassastır,mideye 2 yumruk komaya girmesine sebeb olur..

Ak_Kelebek 09-01-2010 15:00

Hayvandan daha aşağıdaki mertebede olduğu kesin.

Mâsivâ 09-01-2010 16:30

uff yazık ya yavrulara :(

Beylerbeyi 09-01-2010 17:28

olay yanılmıyorsam ingiltere'de yaşanmış. türkiye değil yani.

akgurbetci 09-01-2010 17:30

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794450)
olay yanılmıyorsam ingiltere'de yaşanmış. türkiye değil yani.

Evet sanirim öyle. Facebookta videosu var hatta 'ingiltere' diye yaziyordu orda... (Izlemedim ben ama..)

EpiVaTeS 09-01-2010 17:30

Valla bizde var eşşekoğlu eşşekler bunu yapan...

Kadızâde Rûmi 09-01-2010 17:55

Alıntı:

akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794453)
Evet sanirim öyle. Facebookta videosu var hatta 'ingiltere' diye yaziyordu orda... (Izlemedim ben ama..)

Evet, İngiliz. Haberin detayı şu şekilde;

İngiliz kızın köpek yavrularını canlı canlı nehrin azgın sularına fırlatırken çekilen görüntüleri, dünyayı ayağa kaldırdı. Hırvatistan'da çekilen ve sosyal paylaşım sitelerinde milyonlarca kişi tarafından izlenen görüntüler, hayvanseverlerin sert tepkisine yol açtı. Genç kıza ölüm tehditleri yağıyor. İngiliz ve Hırvat hayvanseverler dernekleri, yavru köpekleri nehre fırlatan İngiliz kızın kimliğinin tespit edilmesi için kampanya başlattı. Hayvan sağlığı örgütü PETA sözcüsü, bu tür olayların çok fazla olduğunu ve her gün hayvanlara işkence yapıldığı yönünde bir çok şikayetler aldıklarını açıkladı. Sözcü, Hırvatistan yerel hayvan severler derneklerinin bu tür olaylardan haberdar olduklarından emin olmak için çalışmalar yaptıklarını iletti. Daha önce de Mary Bale isimli İngiliz kadının, sokakta gördüğü bir kediyi önce sevip sonra çöp bidonuna atarken çekilen görüntüleri tüm dünyada tepkiye yol açmıştı. Bale, benzer şekilde ölüm tehditleri alıyor.

Video

akgurbetci 09-01-2010 18:19

Alıntı:

Kadızâde Rûmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794483)
Evet, İngiliz. Haberin detayı şu şekilde;

İngiliz kızın köpek yavrularını canlı canlı nehrin azgın sularına fırlatırken çekilen görüntüleri, dünyayı ayağa kaldırdı. Hırvatistan'da çekilen ve sosyal paylaşım sitelerinde milyonlarca kişi tarafından izlenen görüntüler, hayvanseverlerin sert tepkisine yol açtı. Genç kıza ölüm tehditleri yağıyor. İngiliz ve Hırvat hayvanseverler dernekleri, yavru köpekleri nehre fırlatan İngiliz kızın kimliğinin tespit edilmesi için kampanya başlattı. Hayvan sağlığı örgütü PETA sözcüsü, bu tür olayların çok fazla olduğunu ve her gün hayvanlara işkence yapıldığı yönünde bir çok şikayetler aldıklarını açıkladı. Sözcü, Hırvatistan yerel hayvan severler derneklerinin bu tür olaylardan haberdar olduklarından emin olmak için çalışmalar yaptıklarını iletti. Daha önce de Mary Bale isimli İngiliz kadının, sokakta gördüğü bir kediyi önce sevip sonra çöp bidonuna atarken çekilen görüntüleri tüm dünyada tepkiye yol açmıştı. Bale, benzer şekilde ölüm tehditleri alıyor.

Video

Cöp bidonu yaziyor da daha gecen internette okumustum (haber degildi bu ama) bir bayan kedi yavrusunu cöp bidonuna atmis sokak köpeklerine yem olmasin diye. :karasız:

Cihannur 09-01-2010 23:12

Yavru köpekleri nehre atan o vahşi kızı Allah'a havale ediyorum. Rabbim o vahşi kızın hakkından gelsin. Amin.

nrsbh 09-01-2010 23:14

ne yazık ki bu sahneleri defalarca gördüm... genelde köylerimizde köpeklerin yavrularını beslememek için akar suya atıyorlar

Cihan_ŞümuL 09-01-2010 23:16

Merhamet duygusu gidince insandan vahşileştikce vahşileşiyor.

yurdagül61 09-02-2010 01:32

yazık yavrulara bende ingiliz kızını ALLAH a havale ediyorum.içim acıdı görünce kızın suratından belli vahşi olduğu insanlık namına bişey yok yüzünde

Hüdaverdi 09-02-2010 02:38

Türkiye değil yani ?
Ülkemizde oldu sandım bende.

depare 09-04-2010 11:46

Youtube gibi siteler de çok iyi haltmış gibi izlenme rekoru kırdığı için ayrıca haber sitelerin de,televizyon da verildiği için bende çoğunluğun haberi vardır diye Türkiye de olmadığını belirtmedim..
Bu adiler bakamayacağından değil tamamen sadist ruhlu oldukları için yapıyorlar bunu..
Bizim arızalılar başka alem adam bakamayacak diye sıpayı uçurumdan aşağı atıyor,erkekleri peşine takıyor diye dişi köpeği iple ağaca asıp ondan sonra da silahla vuruyor manyak abi adam köpeği ağaca asıyor köyler de hep olan şeyler komşuna ver yahut götür uzak bir yere doğaya bırak öldürmek kolay da bunu yapmak mı zor..?

depare 09-04-2010 11:54

Bosna Hersek polisi, köpek yavrularını nehre atarken çekilen görüntüleriyle hayvan hakları savunucularının hedefi haline gelen ve ölümle tehdit edilen genç kızın bulduğunu açıkladı.
Ülkenin orta kesimlerindeki Bugoyno kasabasında yaşadığı tespit edilen genç kız, altı köpek yavrusunu teker teker nehre fırlatırken görüntülenmişti. Genç kızın reşit olmadığını açıklayan polis, ebeveyninin sorgulanacağını belirtti.
Bosna Hersek'te yeni uygulamaya giren hayvanları koruma yasasına göre, hayvanlara kötü muamelede bulunanlara 5 bin Euro'ya kadar para cezası verilebiliyor.

BULANA 50 BİN DOLAR ÖDÜL VERECEK
Ünlü film direktörü Michael Bay, Amerika'nın Chicago şehrindeki ‘Transformers 3’ adlı filminin çekimleri sırasında köpek yavruları nehre atan kızın görüntülerini izlemiş ve genç kızı bulan kişiye 50 bin dolar ödül vereceğini açıklamıştı.

Kaynak: Milliyet

Reşit değilmiş kahkaha ile yavru köpekleri nehre atmasını biliyor ama reşit değil hay sizin reşitlik anlayışınıza..!

Hüdaverdi 09-04-2010 11:57

Türk değilsevinirken Boşnak çıktı şerefsiz adi sadist ne utanç verici.
Gerçi kim olursa olsun utanç verici ama boşnak birde,eminim müslüman değildir yoksa oranın halkı insanı yapmaz asla.

O 50 bindolar ne için ? Kesin film içindir baktı kız güzel,sadist alayım oynatayım diyedir yoksa napcak cebine koycak hali yok elbet.

All times are GMT +3. The time now is 17:22.