AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Arkadaşlar Numan Kurtulmuş Bey partimize gelse daha iyi olmaz mı? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=138621)

sinan80 10-01-2010 22:21

Arkadaşlar Numan Kurtulmuş Bey partimize gelse daha iyi olmaz mı?

Ben kendi görüşümü söyleyeyim değerli bir insan Numan Bey ve çok yapıcı zeki bir insan. Eğer ilerde başkanlık sistemini getirsek yardımcı olarak görev yapabilir. Recep Tayyip Erdoğan Başkan Numan Kurtulmuş Bey yardımcı... Yanlış anlaşılmak istemem Partimizde çok değerli insanlar var fakat Numan Bey başka gibi geliyor bana. Numan Bey yeni parti kursa bile alacağı oy şu şartlarda %4 olur en fazla buda kimseye yarar sağlamaz... :çiçek:

İntifada 10-01-2010 22:23

şahsen ben isterim...
partimizde vasıfsız bir sürü adam var...
oysa ki numan bey donanımlı ve muhafazakr kesimin isteklerini iyi bilen bir insan...

Feride 10-01-2010 22:26

Valla Numan Kurtulmuş ak partiye gelse görev hiyerarşisi nasıl değişir o konuda fikir beyan edemeyeceğim lakin, ak partiye gelmesi gerçekten çok doğru olur diye düşünüyorum.

Parti kurması ise hiç düşünülmemesi gereken bir durum olmalı. Zira başarılı olabilceğini düşünmüyorum.

Saadet partisinin, Kurtulmuş konusunda takındığı tavır tam bir hezeyandı. Şu ana kadar ki tavrı itibariyle, Kurtulmuş'un halisane niyetli olduğunu düşünmekle beraber, ak partiye geçmesinin kendisi ve de ak parti açısından isabetli bir tutum olabileceği kanısındayım..

Cihannur 10-01-2010 22:39

Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılmasını istemiyorum. AK Parti'nin huzurlu olması ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Saadet Partisi'nde genel başkanlık görevinde bulunmuş Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılması AK Parti'de huzursuzluk yaşanmasına sebebiyet verebilir.

DELİ_BALTA 10-01-2010 23:33

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812509)
Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılmasını istemiyorum. AK Parti'nin huzurlu olması ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Saadet Partisi'nde genel başkanlık görevinde bulunmuş Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılması AK Parti'de huzursuzluk yaşanmasına sebebiyet verebilir.

saadet teki huzursuzluğu numan bey çıkarmadıki kaldıki ak partiyi neden huzursuz etsin
ben şahsen numan beyin ak partiye katılmasını isterim.çünkü ülke ekonomisini kalkındıracağına adım gibi eminim eğerki ak partide bir yere gelirse

unnamed 10-01-2010 23:35

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812509)

aksine çoğu problemi düzeltir diye düşünüyorum..
nitelikli bir siyasetçi Kurtulmuş..
günay yaptığı o kadar şeye rağmen huzursuzluk çıkarmıyorsa, kusura bakma da Kurtulmuş hiç çıkartmaz...

DELİ_BALTA 10-01-2010 23:35

tayyip bey cumhurbaşkanı olursa numan bey ak partiye geçmesi mükemmel olur ama böyle bir ihtimal yok gibi

DELİ_BALTA 10-01-2010 23:36

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812525)
günay yaptığı o kadar şeye rağmen huzursuzluk çıkarmıyorsa, kusura bakma da Kurtulmuş hiç çıkartmaz...

aynen katılıyorum sana

manifesto 10-01-2010 23:42

Bence gerek yok..ak partinin de kurtulmuşun da böyle bir adıma ihtiyacı yok.ne getireceğini önceden öngörmek zor.ak partide olup da yıllardır emek harcayanlardan öne çıkıp partide etkin olması huzursuzluğa da neden olur.Kurtulmuşu ak partiye alırsak O'nu alel ade bir pozisyona koyamazsın.Çok değerli bir insan sempatim var ama gerek yok

unnamed 10-01-2010 23:46

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812535)
Bence gerek yok..ak partinin de kurtulmuşun da böyle bir adıma ihtiyacı yok.ne getireceğini önceden öngörmek zor.ak partide olup da yıllardır emek harcayanlardan öne çıkıp partide etkin olması huzursuzluğa da neden olur.Kurtulmuşu ak partiye alırsak O'nu alel ade bir pozisyona koyamazsın.Çok değerli bir insan sempatim var ama gerek yok

Ak parti'nin böyle kaliteli siyasetçilere ihtiyacı kesinlikle var....
bu seçimlerden sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
tepedeki adamlarımız zaten belli..
inanıyorum o insanlar direk Kurtulmuşu yanlarına alacaklardır...

manifesto 10-01-2010 23:48

Alıntı:

bu seçimlerden sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
Erdoğanın daha 5 yılı var aktif siyasette.Önümüzde ki seçimlerde ne yapacağımız belli değil mi..Yola devam demiyormuyuz zaten..Ondan sonra genel başkanlıktan ayrılırsa 5 yıl sonrasının şartları farklı olur.

Özgür Çağrı 10-02-2010 00:41

Numan kurtulmuş ak partiyi yöneten üst kadrolar gibi milli görüş kökenli o terbiye ve ahlakla büyütülmüş eğitim almış bir isim. Ak partinin içinde etkili olma kaygısı güden bazı örgütlenmeler onun ak partiye katılmasını istemeyecektir. Ertuğrul günay cemil çicek gibi her devrin adamları bakanlık yapabiliyorsa bu partide numan kurtulmuş başbakanlık bile yapabilir.
Ama benim gönlümdeki yeri maliye ekonomi bakanı olmasıdır. Çünkü çok kaliteli bir iktisatçı ...

Eşref 10-02-2010 00:58

İnanıyorum ki bizim kapımız Numan Kurtulmuş'a açıktır. Ya bize gelsin, ya saadette geri dönsün, ya da siyaseti bıraksın. Ama ne yaparsa yapsın, yeni parti kurmasın. Yapacağı en büyük hata, yeni parti kurmak olur.

EpiVaTeS 10-02-2010 01:01

Gelsin Tabi...
MİLLİ RANTÇILAR ile ne işi olacak bundan sonra...
Zaten geç kalmış bir buluşma idi...:)

ishakyilmaz 10-02-2010 02:17

zamanında Başbakan en güzel teklifi yapmıştı ama geri çevirmişti numan bey.Bu saatten sonra geleceğini zannetmiyorum.

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:27

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812662)
zamanında Başbakan en güzel teklifi yapmıştı ama geri çevirmişti numan bey.Bu saatten sonra geleceğini zannetmiyorum.

en güzel derken?

İntifada 10-02-2010 02:36

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812671)
en güzel derken?

;D;D;D;D
numan bey kutusuna gitmeyi tercih etmiş demek ki ;D;D

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812676)
;D;D;D;D
numan bey kutusuna gitmeyi tercih etmiş demek ki ;D;D

güldürdün beni :):):)
bakalım ne cıkacak..

Cihannur 10-02-2010 02:43

Alıntı:

DELİ_BALTA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812524)
saadet teki huzursuzluğu numan bey çıkarmadıki kaldıki ak partiyi neden huzursuz etsin
ben şahsen numan beyin ak partiye katılmasını isterim.çünkü ülke ekonomisini kalkındıracağına adım gibi eminim eğerki ak partide bir yere gelirse

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812525)

Numan Beyin kişisel özelliklerine bir itirazım olduğu için AK Parti'ye katılmasın demiyorum. Eğer Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nde genel başkanlık değil de mesela genel başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş olsaydı, onun öyle bir durumdan sonra AK Parti'ye katılmasında bir sorun görmeyebilirdim. Fakat Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nde genel başkanlık görevinde bulunduğu için, Saadet Partisi'nde genel başkanlık görevinde bulunduktan sonra AK Parti'ye katılırsa AK Parti'de huzursuzluk çıkabilir.

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:45

bazen haklı olabiliyor...:)

Cihannur 10-02-2010 02:49

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812680)
bazen haklı olabiliyor...:)

Hemen hemen her zaman haklı olabiliyor.

Cihan_ŞümuL 10-02-2010 02:50

Hadi numan bey geldi diyelim partinize.

Arkasındaki şeref malkoç vs takımın da lacakmısınız.yoksa destur mu diyeceksiniz.

ALmi´ 10-02-2010 13:48

Gelmesini isterim. Fakat böyle bir şey olacağına da çok fazla ihtimal vermem. Her ne kadar çok az bir oy oranı alacaksa da Kurtulmuşun kuracağı yeni parti, yine de o partiyi kurup başına geçeceğini düşünüyorum.

Ak Hilal 10-02-2010 14:30

numan kurtulmuşun ;bence partimize gelmesi bizi daha da güçlendirir. saadet partisiyle oylarımızın bölunmesini büyük bir oranla engellemiş oluruz. tamamen engellememiş olmasakta ...:)

AkKadıköy 10-03-2010 14:09

Numan Kurtulmuş Takımı '' Sofu, Süleyman '' Takımı Bizimkiler '' Nurcu '' Takımı Başbakanımız Ak Parti Kuruluşu İtibariyla Bu Çizgi Üzerinden Gitti. Bu Durumda Partimiz İçindeki Başlıca Nurcularıda Tanıyorsunuz Ki Numan Kurtulmuşun Ak Partiye Gelme İhtimalini Düşürür '' Bence '' Teşekkürler.

Mavera 10-03-2010 14:23

Alıntı:

AkKadıköy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813438)
Numan Kurtulmuş Takımı '' Sofu, Süleyman '' Takımı Bizimkiler '' Nurcu '' Takımı Başbakanımız Ak Parti Kuruluşu İtibariyla Bu Çizgi Üzerinden Gitti. Bu Durumda Partimiz İçindeki Başlıca Nurcularıda Tanıyorsunuz Ki Numan Kurtulmuşun Ak Partiye Gelme İhtimalini Düşürür '' Bence '' Teşekkürler.

biz oy verenler ne takimi oluyoruz, ayak takimimi :)... forumdaki ilk mesajin cok ama cok derin olmus :saygılar:

M.Atilla 10-03-2010 15:27

Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçmesi bazı yönlerden olumlu bazı yönlerden olumsuz durumlar getirebilir..yeni bir partiyle siyasete devam etmesi AK Parti'ye 5-6 puan oy kaybettirebilir..ancak AK Parti'ye geçmesi durumunda da parti içi anlaşmazlıklar doğabilir..kamuoyu saadet genel başkanlığından AK Parti'ye geçmesine sıcak davranmayabilir..tabi ki şu günlerde yol haritasını zannediyorum yeni bir parti üzerinde yoğunlaştırdı..genel seçimlere kadar da hazırlıklarını sürdürecek sanırım..Sn. Başbakanımızın son seçimi olmasını da değerlendireceklerdir..

Hüdaverdi 10-03-2010 15:31

Partiye girip daha sonrasında parti içi muhalif olacaksa girmesin.
Siyaset bu,nerde ne zaman kimin ne yapacağı belli olmaz.

Yeni bir parti kuracak izlemini verdi,ak partiye geçişi de kendi aralarında konuşuyorlarmış.

fikret şimşek 10-05-2010 23:34

Dürüst Siyaset ahlakına sahip herkezin,
Ak Parti çatısı altında toplanması gerekmektedir. Zaman parçalanma değil, birleşme ve dahada güçlenme zamanıdır. Kesinlikle gelmesi,hayırlı olur diye düşünüyorum..

Asi_isyankar 10-05-2010 23:40

Eğer gelirse Ak parti için daha iyi olacaktır
ancak gelmeyecek büyük ihtimalle.
Başka bir parti kurmaya çalışıyor takip ettiğim kadarıyla.
Öyle yada böyle, Saadetin böyle bölünmesi Ak partinin işine yarayacaktır.

sinan80 10-08-2010 20:24

Alıntı:

AkKadıköy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813438)

Reis bu olmamış yahu:evet:

Terennüm 10-08-2010 20:27

numan bey yolunu çizmiştir.bizede yolu açık olsun demek düşer..bu konuya yorum yapmak kasaptaki ete soğan doğramak olur..

orhan gündoğdu 11-18-2010 14:34

olmazmı yakışır hemde çok.

Hüseyin ŞİMŞEK 11-18-2010 17:05

Kurtulmuş Ak Parti'ye gelmez. Çünkü, Tayyip bey onu çağırdığı zaman gelirdi gelseydi.

Birde Tayyip ERDOĞAN'dan sonra Ak Parti'yi iktidarda koruyacak kişi Numan KURTULMUŞ'tur. Bu böyle biline.

Tayyip ERDOĞAN'dan sonra Ak Parti iktidarı zor görür gibi geliyor bana göre.

münih 02-07-2011 21:28

Gelsede pek farkeden bir şey yok, olmaz. Açıklamasında sol partiler gibi açıklama yapıyor. Barajı aşamayacak belki yüzde 5 i bile bulamayacak seçimde. Bu sefer hedef 400 millet vekili AKP nin olabilir ama seçim arefesinde çok dikkatli hareket etmesi gerekir.

Onair 07-14-2012 19:15

Ak Partide Adam Mı Kalmadı Ki Dışardan İthal Başbakan Geliyor. Partimizin Kuruluş Sürecinden Bu Yana Emeği Olan Onca Kişi Ezilip Geçilir Mi Böyle.
Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Suat Kılıç gibi Bomba isimler varken Daldan dala geçen bir adamla Ak Partinin ne işi olur. Bence Numan Kurtulmuş asla bu millete hizmet edemez Başbakanımız gibi.

Bence şu anda Bülent Arınç Başbakanlığı Hak Eden Bir İnsan.

manifesto 07-14-2012 21:33

Alıntı:

sinan80 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812501)
Ben kendi görüşümü söyleyeyim değerli bir insan Numan Bey ve çok yapıcı zeki bir insan. Eğer ilerde başkanlık sistemini getirsek yardımcı olarak görev yapabilir. Recep Tayyip Erdoğan Başkan Numan Kurtulmuş Bey yardımcı... Yanlış anlaşılmak istemem Partimizde çok değerli insanlar var fakat Numan Bey başka gibi geliyor bana. Numan Bey yeni parti kursa bile alacağı oy şu şartlarda %4 olur en fazla buda kimseye yarar sağlamaz... :çiçek:

konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum..sene 2010

All times are GMT +3. The time now is 16:23.