![]() |
EN AZ 3 ÇOCUK
merhaba sevgili arkadaşlar.aslında bu konuyu açmamın sebebi orhan gündoğdu arkadaşımızın füze kalkanı projesi ile ilgili protestosunda ilgimi çeken sonundaki uyanın artık haçlılar etrafımızı sarıyor.yazısı üzerinedir oraya yorum yazamadığım için bu konuyu açtım.geçen gün facebook da avrupalıların müslümanlardan korktukları için yayınladıkları bir video da müslümanların yıllar içerisinde giderek çoğaldıkları ile ilgili idi bu nedenle ben diyorumki arkadaşlar müslümanlar günden güne artıyor. ve haçlılar günden güne azalıyor.bu nasıl mı? oluyor avrupalılar çocuk yapmaktan korktukları için zaman içerisinde azaldılar. ve müslümanlar daha fazla çocuk yaptıkları için dünyanın her yerinde çoğaldılar. avrupa ekonomik olarak çöküşe geçti onun için ben başbakanımızın en az 3 çocuk tezini destekliyorum.sizin de düşüncenizi almak istiyorum.teşekkür.
|
Nufus önemli ama eğitim daha önemli,bilgilendirme çabaları sayesinde avrupada İslama yöneliş hızla artmakta,bunların korkuları bundan kaynaklanıyor,bizim nufusumuzdan değil,kendi nufuslarının İslam'a yönelişinden :güzel: Nufusumuzun çokluğu ülkemizi ilgilendiren bir durum.Nufusu hızla artan ülkeyiz bu konuda sıkıntı yok ;D
Cephe savaşı olsa avrupanın anasını ağlatırdıkda neyse ;D Bizde de köpeği çocuk gibi gören var ama genellikle travestiler yapıyor bunu ;D Buna uyan normal insan varya vay onun haline ;ı: |
arkadaşlar aç ayı oynamaz diye bir tabir vardır...
bir asgari ücretlinin maaşı ortadadır... 600 lira maaşla bu adam evlenecek, üstüne çocuk yapacak, üstüne birde o evin giderlerini ödeyecek... Tayyip baba, burda eksik olan birşeyler var.. onları bir düzeltsin daha sonra gerisi gelir.. o yüzden bu teze şiddetle KARŞI ÇIKIYORUM!!! |
dunyada en gelişmiş ulkelerde az cocuk vardır.
eger nufus dagılımı piramid şeklinde ise o ulke gelişmiş sayılmaz. şu adreste nedemek istedigimi anlatan guzel bir yazı var. bakınız...http://cografyalise.blogcu.com/nufus...ikleri/3982174 |
Alıntı:
|
Doğan çocuğun Rızkını ALLAH verir Tayyip Erdoğan değil Ebubekir...;)
|
Alıntı:
çeşitli tarım urunleri ihracatında dunyada ilk sıralarda olan turkiye gibi verimli tarıma sahip bir ulkede açlıktan olen olursa işte buna isyan ederim. ama yinede insanlar mutfak ihtiyaclarını bile karşılamakta zorlanıyorlar. yani varlık içinde yokluk çekiyorlar. varmı bizden daha verimli ulke. |
Alıntı:
|
Alıntı:
oysa uretim yapmak daha zor şimdi bana piyangodan para çıksa iş kursam herhalde ticaret ile ilgili bir iş kurarım uretim yapmam. etrafına bir bak her yer market oldu adım başı super market bu kadar çok markete ihtiyac yok aslında. |
Alıntı:
|
Teoride istek mantıklı gibi görünebilir lakin pratikte zor biraz. Evet kimse açlıktan ölmüyor cehaletten ölüyor insanlar.
|
Alıntı:
dediginiz gibi uretim sadece tarlada fabrikalarda vs olur. ancak ticaret ile uretimi ayırmak lazım birisinde oraya yeni bir urun çıkartıyorsun. ticarette ise zaten var olan birşeyin el değişiminden kar saglıyorsun. ulke zenginligi açısından ikisi aynı şey degiller. |
Bence gücün yetiyorsa bakmaya en az 4 çocuk olmalı :)
|
3 çocukmuş.
Çocuk bakmanın yedirip içirmekten ibaret olduğunu düşünenler var hala. Her çocuk rızkıyla doğar maddiyat aşılmayacak mesele değil. Bilinçsiz, çocuğa evde nasıl eğitim vermesi gerektiğini bilmeyen ebebeyinlerle dolu her yer. Onları geçtim devlet okullarda bu çocuklara adam gibi eğitim veriyo mu da 3 çocuk yapın diyo? Eğitimsiz nüfusun artması yarardan çok zarar getirir. Önce bunu düzeltmeye çalışsınlar sonra zemin müsait herkes 3 çocuk yapsın desinler. |
Alıntı:
tarihini bilmeyen insanlar yetiştirieksinki apolitik insanlar siyasetle ilgilenmeyen insanlar olsun. seçim zamanı sadece oy veren ama hangi partiye neden oy verdigini bilmeyen insanlar olsun egitimsiz insanı yonetmek daha kolay. Bulgaristanda tarih dersleri 2000 li yıllara kadar veriliyor bizde ise 1950 den sonrası tarih derslerinde yok sanki birileri yakın tarihimizi bilmemizi istemiyor. belki ozaman seçim sonuçlarıda farklı olurdu. |
sanki 1950 den önceki tarihi doğru anlatıyorlar ;D;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
[ http://www.youtube.com/watch?v=tuLd6g-dtGk 7. kısımda geçer bu sözü ama tavsiyem baştan sona izleyin.] Der ki; ''Eğitim insanlara belli bilgileri empoze etmek değildir, onun adı propagandadır.'' Demem o ki Tarih Coğrafya Fizik şu bu insanı eğitmez sadece bilgilendirir. Eğitimden kastım çok daha farklı bişey. |
Alıntı:
|
Alıntı:
turkiyede oakdar geçinemeyen aç insan varki o akıllı gençlerin hedefi emekliliklerinde deniz kanarında yaşamak. |
3 çocuklu vatansever bir tsk. general i gösterin gidip elini öpeyim...
. |
arkadaşlar tevekkül evet...
Allah rızkını verir elbet... Rabbimin hazinesi geniş amenna.. ama bile bilede lades denilmez... hesap ortadayken, bile bile niye bakamayacağım birşeyi üstleneyim ki.. mantıklı davranın bence... |
Alıntı:
Ayrıca ailelere baksan 10 undan 8 i bi çocuğu nasıl eğitmesi gerektiğini bilmiyodur. Biliyosada bildiğini sandığı şey yanlıştır.:) Hem anne baba bilinçsizse bunu görüp, onları biliçlendirmekte devletin görevidir. Kedi köpek eğitiyoruz sanki. Doğur sonra eğit diyosunuz çok basit bir şeymiş gibi:) |
Alıntı:
|
Ben en az 4 tane yapacam...
İnşallah... |
çocuk konusu gerçekten önemli
bunun üzerine çevremde ufak bir araştırma yaptım. ve 3 çocuklu ailede var bunlar arasında 10 çocuklu olanda maddiyat bu konuda hiç önemli değil ne kadar zengin veya fakir ol herkes rızkını ne eksik ne fazla bu dünyadan alır. eğitim çok önemli bu eğitim bu okula göndeyim bu kursu bitirsin değil eğer çocuğunuza siz 10 veya 11 yaşına kadar dini ve kültürel değerlerinizi öğretirseniz ve çocuğunuza özellikle dini sevdirirseniz gerisi çok kolay eğer siz çocuğunuzun ilk eğitim dönemi olan ilkokul döneminde ona sahip çıkabilecekseniz 3 te olabilir 5 te 7 de hiç farketmez ama çocuk yapıp sokağa salanlar ona eğitimin adına sadece maddi istekten mahrum bırakmayanlar elbetteki 3 çocuğu bile çok fazla görüyor çünkü böyleleri toplama bela oluyor |
Alıntı:
|
insanlar artık cocuk yapmıyorlar yapsalarda tek cocuk cunku cocuklarının yarın oburgun hangi şartlarda yaşayacakları belli degil.
|
Alıntı:
|
Üç çocuk çok ideal bir sayı. Gelir ve gidere pek takılmadan bilincli bir ebeyvensek bu tarz sıkıntılar yaşamımızı etkilemez. Cahilliğimiz ve kültürel anlayışımız fakirse bir evlatınız olsa bile bunun sıkıntısını aşamassınız. Bireyler öncelikle kendilerini her yönden geliştirerek evliliği düşünsünler istenilen zemin hazır olduktan sonra evlat sayısı huzurlarını rahatlıklarını etkilemez.
|
3 çocukta emin değilim ama kesinlikle tek çocuk olmamalı 2 en ideali ama 3 olmasıda normal bence Rabbim doğan çocuğu mutlaka rızkıyla gönderiyor ama geleceği de mutlaka önemli tek çocuk bencil olabiliyor paylaşımcı oolmuyor ve yalnız oluyor Başbakanımız 3 diyorsa 3 tür o halde körü körüne değil bencede uygunu :ayutandım:
|
Alıntı:
çunku kurtler bu hızla cocuk yaparsa cogunluk olukcalar. |
Alıntı:
he işimiz yok Kürt nüfusu geçmesin diye türklere 3 çocuk yapın diyor... Töbe Töbe ya... |
Alıntı:
ulkede ubkadar nufusu besleycek yiycek varmı? |
Alıntı:
O genç nüfus artsın diye... İş gücü 2050'de düşecek diye... Onu bunu geçmek için değil... Ya siz KOMUNİSTLER hep böyle malmısınız...??? Hiç bir şeye aklınız basmaz mı sizin...??? doğru bassa gomunist olmassın...:güzel: |
Alıntı:
2050 de iş gucu dusecekmiş şuanda işgucu iyide noluyor. işçi kirasını bile odeyemiyor. tabi sizin keyfiniz gıcır . |
Alıntı:
açlıktan bi hâl olduk... ahhh kominstler nerdesiniz? ölüyoruz ölüyoruz... sen verdiğim ödevi yaptınmı? |
evlenicek para yokki 650 lira maaşla tek basımıza geçinemiyoruz cocuk nasıl yapalım.
|
Alıntı:
bu nasıl olcak? |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:10. |