![]() |
Dersane Hakkinizda Gorusleriniz Neler?
Oncelikle hangi dersaneye gidiyorsunuz?Hangi subesine gidiyorsunuz? Gittiğiniz dersane hakkinda gorusleriniz neler?
|
Serhat dersanesine gidiyorum.Cok farkli bir ortam dusuncelerım herkesin gitmesini tavsiye ederim saygılar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
isminden dolayimi tercih ettin :)
|
Alıntı:
|
bende serhat yayinlariyla ünv ye hazirlanmistim o zamanlar bizim sakaryadafeki fem, sed diye geciyordu sonra fem oldu..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sorma ünv sinavinda bile sts lerden fazla puan almistim.. ama dersanede hep dereceye girerdim sts lerde havamizdan gecilmezdi..
birde ben dersane muhabbetini anlatayim bizim zamanimizda 28 subatin buhranli dönemleri, cemaatin üstüne cok gidiyorlar o yüzden güya karma egitim yapiyorlar dersanede ama ne karma 30 erkege 2 kiz yada tersi.. ben dersanenin ilk gününde oturdum ulan bakiyorum gelen kiz, giden kiz dedim ne ayak yanlis yerdemiyiz o sirada bir tane erkek geldi görme bir sevindim bir sevindim sonra yanima gelip yumusak bir ses tonuyla burasi bosmu demesiyle hayallerim yikildi.. sonra araya abileri filan soktukta sinifi degistirdik yoksa cidden durum vahimdi :) |
Fem'de idim. Adana'da olduğun için sanırım gittiğim şube pek bir şey değiştirmeyecek :) Dersane hakkında kanaatim olumludur. Eğitimi gayet iyi, bir dolu döküman da veriliyor... Ben memnun ayrıldım çok şükür. Yurt, ev gibi olanaklardan da faydalanabilirsin ;;) Bir daha gidecek olsan hangi dersane dersen yine Fem derim tabii ki...
|
dershaneye karşıyım...
cemaate direk para akışı....;D |
Alıntı:
|
fem dersanesinde hazırlanmıştım. memnundum gayet. rehberlikleri çok memnun etmişti beni.. bu senede kpss yani akademi versiyonuna gitmeyi düşünüyorum :)
|
Abi aptal hissetmeyi bırakın da zaten dersaneye gidenler seviyelerini görmek ve seviyeyi yükseltmek için gidiyor. Ben hiç kendini aptal hisseden görmedim. Bilakis adam sınıf atlayıp yükselmek için daha çok çalışıyor.
Karma sınıf düşünsenize en düşük seviyeyle en yüksek seviye aynı sınıfta. İkisine aynı seviye eğitim veriliyor. Hızlı anlatsan alt seviye anlamaz yavaş anlatsan yüksek seviyenin seviyesi bile düşebilir. Bildiğim kadarıyla çoğu dersane bu sistemi uygular ve yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkçası... |
Alıntı:
|
Ab sinif degistirmek icin neden araya abileri soktunuz birde siz hangi uniyi bitirdiniz
|
30 tane kizin arasinda tek erkek olmak kolay olmuyor memetcim.. ben yurtdisinda bitirdim kardesim türkiyede fatih ünv sinde okudum..
|
Alıntı:
|
Benim merak merak ettiğim o zaman abileri araya sok akmi gerekti yani zormuydu birde ne mezunusunuz
|
Alıntı:
|
Lafa bak adam heralde nezaman dersaneye gittiyse
|
Abi düz liseden mezun oldum. Dershanedeki sınıfımın derecesi iyiydi. Ve sınıfımda Anadolu liselerinden, iyi kolejlerden birçok kimse vardı. Ama 1 gün sorun olmadı bu sebepten dolayı. Seviyeler birbirine yakın olduğu için problem yaşanmıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
puhaha resme bak...;D
üff yaf...;D |
valla kötü bi resim yav...
tövbe ya;D |
Carman ben o nu sana demedim dersaneyle dalga gecen biri var o kendini bilir
|
Feme ve butun femin farklimadiyla olan dersanelere gidenler begeni versin
|
cartman carman olduya;D
bu çocuğun hakikaten dershaneye gitmeye ihtiyacı var;D hatta sadece uyumaya 6 saat evine gelsin;D beğeni istemeye bak yav;D bu çocuk komaya sokacak beni;D |
Ne yapayim cembtci olduk maddi yararini goremedik barI bu sekil yarari olsun
|
öyle ama unnamed oldu un ahmet...
cartman oldu Carman...;D |
Fem terkim...
Öneririm güzel ortamdır hocana her daim kek kahve ısmarlatabilirsin... |
Alıntı:
|
Telden kotu yaziyorum napiyim.
|
Bizim bir tane dersaned e ac hocamiz vardi adam kilisliyim diye utanmadan iki kere bana kilis tava yapin diye geldi odev yapmayanlara puskuvit cezasi verirdi bozde hergun gider hocanin hesabina yazdirip alirdik kendide yerdi ama bir gun hesaplarina bakinca
|
All times are GMT +3. The time now is 06:16. |