![]() |
Aziz Yıldırım tutuklandı!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için tutuklama kararı çıktı. 10.07.11 18:30 Tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen ancak mahkeme öncesi rahatsızlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için tutuklama kararı çıktı. Şike iddiaları kapsamında gözaltına alınan ve dün mahkemedeki sorgususu sırasında şekerinin 240'a çıkması üzerine Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Aziz Yıldırım yeniden adliyeye getirilmişti. 4 saat süren sorgu sonrası mahkeme Aziz Yıldırım hakkında tutuklama kararı çıkardı. http://www.medyafaresi.com/haber/643...utuklandi.html |
Aziz Yıldırım Tutuklandı
http://img.internethaber.com/news/133586.jpg
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sorgusunun ardından tutuklandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yıldırım cezaevine gönderilecek Daha önce getirildiği İstanbul Adliyesi'nde rahatsızlanması üzerine dün akşam mahkeme hakimi tarafından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hastaneden alınarak tekrar Adliyeye getirilmişti. |
Oh olsun ;)
|
iyi olmuş...;D
|
Ahahaha laf ebeliği yapın istediğiniz kadar Volkan Demirel'in lafı gelsin size ;)
|
"Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, çalışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Şenol Güneş Yazdı Hocam ! |
Polis tokatlayanların meclisde olduğu bir ülkede Türk Sporunu sporcusuna bu kadar emek vermiş birinin içeri alınmasına sevinmiş birilerinin olması, memleketin ve memleketin (özelliklede kuzey) insanın düştüğü aciz durumun göstergesi olsa gerek... Umarım hakkını helal etmezsin bu memlekete Büyük Başkan...
|
Alıntı:
Kusura bakma Holiganca yorumlarına anlam vermek güç... Cezası neyse çeksin işte niye zorluyorsunuz... |
Bu memlekette hep çalışanlar hizmet edenler mağdur olur...
Büyük Başkanın yerine gelecek olan yeni başkanı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu olayın iç yüzünü anlayabilmek adına yararlı olacak... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben çok daha ince görürümde yönetim editlemek için sırada bekliyor ;)
|
Alıntı:
|
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
TYH, CeVHeR, EpiVaTeS, Hüdavendigâr, Tarantula_, serdary, Cihannur, ALmi´ http://davocyan.co.uk/wp-content/upl...w_reserved.jpg |
Alıntı:
Mesajımın editlenmesi için küfüre gerek yok. Daha bu forumda ağzıma küfür almadım ama yüzlerce mesajım var editlenen yada silinen... Küfür edipde kimseye o hazzı yaşatmam... |
Cehver abi el insaf şu üslubun gerçekten alışılmamış bağdaştırmalarıyla ünlü olan kemalistlere benziyor, sayın başbakan ne dedi olaya duygusal bakmayın dedi, ha sen doğrusun Aziz Başkan doğru ama 8 ay boyunca takipte olan Polis teşkilatımız yanlış saygı değer yargımız yanlış öyle mi ? Türkiye'nin en prestijli iki kurumu yanlış karar vermekte siz olaya nasıl bir pencereden bakıyorsanız kaçıncı boyuttan görüyorsanız adamı sütten çıkmış ak kaşık yapmışsınız keza sizi bir yönetici olarak uyarıyorum üslubunuza dikkat edin... Kimse kimseye hakaret edemez, olayın şu durumunda ne yaş farkı ne sevgi ne arkadaşlık ilişkilerinin bir anlamı kalır kim olursanız olun hakaret edemezsiniz, bende kuzey insanıyım ne var mış bunda ? Böyle bir genelleme yapabilme hakkını ne cürretle kendinizde buluyorsunuz bunu anlamış değilim bakınız bu bir değil iki değil üç değil efendi gibi yorumunuzu yaparsınız ama insanları tahrik edemezsiniz bu konuda ki tavrım tüm forumca mâlum...
|
Hangi takım olursa olsun,kim olursa olsun,isterse 'ananız' olsun,suçlular daima cezasını çekmelidir.
Herkes haddini bilsin,suçluya göz yuman,merak ediyorum anasına tecavüz edeni hor karşılar mı ? İyi bir değerlendirme yapın. Takımcılık bir yere kadar.Stad girişinde başlar stad çıkışında biter. |
yok et olm...
kötü söz sahibinindir... yani hele takım muhabbetine bana küfür edeceksen hiç yani.. yazık der geçerim... |
Ortada hakaret yok...
O çok güvendiğiniz polis teşkilatı o yargı değilmiydi Sayın Başbakana yada Fethullah Gülene yada başka değerli insanlara zulmeden. Nolduda bir anda sonsuz saygı ve güven duymaya başladınız... 1 değil 2 değil 3 değil 123 olsada ben neysem oyum güzel kardeşim, ortada hakaret felan yok... Ayrıca madem yöneticisiniz ve buna binayen uyarma gereği hissediyorsunuz üstünüzdeki gömleği çıkarın, diğer taraftarlarında üsluplarına özen gözterin... Fenebahçeye söylenen her şeye kulağınızı tıkamayın... |
Alıntı:
Hadi burdan yak :) Bakın ne yargı ne polis ne ordu hiç biri %100 sağlıklı karar veren kurumlar değildir kusursuzluk Allah'a mahsusudur ayrıcı bahsettiğiniz olayları nasıl bir örgütlenmenin tezgahladığını biliyorsunuz tüm kurumu töhmet altına sokmak insafsızlıktır. Bakınız güzel abim burası sosyal bir alan burada fevri davranamazsınız ne demek kınalarınızı hazırladınız mı yahu ! nasıl bu kadar cürretkar olabiliyorsunuz bu terbiyesizliktir ve bunu savunmakta pişkinliktir, afedersiniz ama bunların karşılığı budur... Sizi sever sayarız o ayrı birşey fakat iş hakarete gelince iş bir başkasının özgürlüğünün sınırlarının ihlaline gelince işler değişir. |
haha fenere ne demişiz la biz...
aç bak makara hariç ne demişim fenere... ha diyosan aziz eşittir fener o ayrı... |
Aziz Yıldırım'a sabır diliyorum. Allah kurtarsın.
|
BAk biri daha silmiş mesajımı, vay arkadaş ya :)
İbo başkan sende sil bi mesajımıda eksik kalma sakın ;) Kıbnalrı hazırladınız mı sözü günlerdir dört gözle Aziz Yıldırım ın tutuklanmasını bekleyenler için gayet makul bir söylem. Kültürümüzde hep mutlu günlerde kına yakılır. Arkadaşlarda mutlu olduklarından sebep kına yakabilirler.. |
Alıntı:
işim olmaz zira... ama şu kına mevzusu canımı sıktı... suçlu eğer mahkemece tutuklanmışsa gereği yapılmıştır demektir... sen hala Azize ögggg diyorsan o senin sorunun kardeş... benim demek istediğim şu... fener için galatasaray için veya bir başka takım için arkadaşlarımı kırmam... sen bunu anlamıyon işte...;;) |
Alıntı:
Yahu o zaman Başbakan tutuklanınca neden isyan ettik... |
Bilader o zamanki türkiye ile bu zamanki türkiye bir mi allasen ya...
Aziz yıldırım suç örgütü lideri... ergenekondan içeride bulunan sedat pekerin kankası... şimdi daha neyini savunacan bunu ya... fenerbahçe bu adam yüzünden kötüleniyor hala anlamamkta ısrar ediyorsan ben napim...;;) |
Hepimiz aziziz :)
|
Alıntı:
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise savcılığın elindeki delillere göre, suç örgütü kurmak ve şike yapmak suçlamalarıyla tutuklandı. |
Alıntı:
Sayın abim konumuzun bununla alakası yok... Hakim suçlu buldu ise suçludur dedi ona mahsuben o benzetmeyi yaptım ;) |
Alıntı:
Sence Aziz Yıldırım suçlu değil mi? Fenerbahçeli savcı Mehmet Berk, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti. Aziz Yıldırım'ı tutuklayan mahkeme hâkimi -veya hâkimleri- de Fenerbahçelidir belki. |
Aziz Yıldırımı bitirme operasyonu Fenerbahçe üzerinden yapılmamalıydı...
Bunu yapanlar elbet hesap verecek... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha degil haci biz tff den de bitirici bir darbe bekliyoruz ama pek umutlu degilim :)
|
Lütfen ne trabzon icin ne fenerbahce icin burda birbirimizi kırmayalım.Herkesin sevdigi bir takım oldugunu bilerek onların da hassasiyetini anlıyalım.Forumdaki kardesligimize zeval gelmesin bir oyun için..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte farkımız... Siz darbeleri hep başkasından beklersiniz, biz kendimiz yaparız... |
aferin size :)
|
Arkadaşlar her şeyi abartmak zorunda mıyız? Hem gerekli görüldüğü için hem de talep sebebiyle birkaç konu kilitlendi ve silindi. Fakat görüyorum ki bazılarınız bu durumdan bile tatmin olmamış, memnun olmamış, işi abartmış ve öyle yorum yapmış. Sadece bir takım, bir şahıs yüzünden birbirinizi kırıyorsunuz. Pişman olacağınız sözler sarfediyorsunuz.
Açılan bu konu, haftalardır gündemden düşmeyen, herkesçe tartışılan çok önemli bir haber. Bu yüzden bu konu ile alakalı haberlerin bu forumda da açılmak istenmesi ya da açılmış olması gayet doğal. İşi abartanların konuları ve mesajları az önce de söylediğim gibi zaten uyarıldı, kilitlendi, silindi. Onun dısında bu konu ile alakalı haberler gerektiği süre boyunca açılmaya devam eder. Fenerbahçeyi sevmeyen biri olarak bile kimsenin hapishaneye gitmesini istemezdim. Bu durumdan mutlu da olmadım. Sevinecek bir durum yok çünkü ortada. Sadece ceza verilecekse o da futbolun direkt içinde verilseydi, mesela küme düşürme. En fazla bunu isterdim bu takım için, onun dısında ''hapise girdiler, oh ne güzel'' demedim, demek de yakışmaz bence hiçkimseye. Herkes düşüncesini özgürce yazsın ama işi abartmadan yapsın bunu, işin suyunu çıkarmadan yapsın lütfen, rica ediyorum hepinizden. Hak ne ise zaten er geç yolunu bulur. Yanlış karar vermişlerse o da er geç ortaya çıkar. Fakat biz bugün yorumlarımızı en fazla şuan mevcut duruma göre yapabiliriz, yapmalıyız. Diğer türlü yorumlar yapılırsa, daha sonra sarf ettiği sözlerden dolayı pişman olması an meselesi olabilir o kişi ya da kişilerin. Allah rızası için çok ufak ve komik sebepler yüzünden birbirinizi kırmayın. Hepiniz kocaman insanlarsınız. |
All times are GMT +3. The time now is 15:51. |