AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   CHP Absürdlükleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=444)
-   -   Chp'li teyzeler herne peşte oynuyorlar :D (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=153707)

Özgür Çağrı 08-23-2011 07:56

Chp'li teyzeler herne peşte oynuyorlar :D

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

puhahaha koptum laa ;D

teyzelere bak bee yakında dağa çıkarlar ;D

ALmi´ 08-23-2011 15:07

Halbuki bu şarkıda bir numaralı pkk şarkısıdır :)

İntifada 08-23-2011 16:08

durun nasıl oynanıyor bi öğreneyim yav :)
kısmetse gideceğim bu sene taksime 1 mayısta :)

Yıldırım 08-23-2011 16:15

Pkk'nın Top on listesinden düşmeyen bir şarkı...

İlgili Şarkı Alıntıdadır
Alıntı:

birayên delal hûn werin kurdino (gelin güzel kürt kardeşler gelin)
behişta welat em herin merdino (cennet vatana gidelim yiğitler)
eger hûn nayên van e keç em meşin (eğer gelmezseniz biz kızlar yeteriz)
bes e koletî serfiraz her bijîn (kölelik yeter yaşasın zafer)

herne pêş herne pêş dewr û dem ya me ye (İleri! İleri! Devir bizim devrimizdir)
welat çav li rê bendewarê me ye (vatanın gözü yoldadır bizi bekler)

keçên nûciwan em dixwazin xebat (gencecik kızlar biz çalışmak istiyoruz)
me canê ciwan danî rêka welat (bu körpe canı vatan yoluna verdik)
dilê me ji pola gurçik bûne hesin (yüreğimiz bu yolda çelik gibidir)
bo ala rengîn hûn werin em besin (kizil bayrak için siz de gelin yeteriz)

Hüdaverdi 08-23-2011 16:20

Türkçe sözlerine baktım,aslında hiçte şikayetçi olmamak lazım,kızlara yönelik,kızlar ileri falan filan,yani;

Alıntı:

yeni kuşağın genç kızları biz de çalışmak istiyoruz
deniliyor mesela,garhane de çalışmak haklarıdır ;D

Ayrıca o 1 mayısta hani chplilerin çok sevdiği atatürk varya,hani chp yi kuran,ha işte atatürkün heykelinin üstüne basarak bir kaç kişi aponun resmiyle atatürkün yüzünü kapadı,chpliler de alkışladı.
Yalan değil ha yaptılar.

Ama referandum da ak partili bir kaç genç atatürkün kafasına 'evet' yazılı şapka koydu diye feryadı figanı kopardı bu yavurun dölleri.

Aslen pkklı zaten bu chpliler,apo aşkıyla yanıp tutuşuyorlar,sözde ulusalcılar,özde gavurlar.Sabetay gibiler,ama beceremiyorlar gizlenmeyi böyle renk veriyorlar.

http://haber.mynet.com/ataturk-aniti...568680-guncel/

mErvE.G. 08-23-2011 16:27

hımm kolaymış..dönüyolar öyle bişe yok;)
herne peşte ilk defa duydum:)
bakayim bi hemen neymiş..
chp oynusa, bi oyun vardır ama bakacağım şimdi..

ALmi´ 08-23-2011 16:30

Alıntı:

mErvE.G. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938463)
chp oynusa, bi oyun vardır ama bakacağım şimdi..

Aslında bakmaya gerek yok. Chp'liler ile Pkk'lıların aynı şarkıda oynayıp zıplaması o kadar da şaşılacak bir şey değil :) aksine gayet doğal bir şey :)

Hüdavendigâr 08-23-2011 16:31

bence bunlar hangi şarkıda oynadıklarının farkında değiller.ayrıca o 1 mayısta chpliler alkollüydü sanırım.salak salak hareketler yaptılar.çıkıp biri ana avrat küfretse alkışlayacaklardı.

Yıldırım 08-23-2011 16:31

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938462)
Aslen pkklı zaten bu chpliler,apo aşkıyla yanıp tutuşuyorlar,

Ne yaptınız vurun dedik öldürdünüz.
Chp ile bir çok siyasi olarak hiç anlaşamayız fakat tutupta Chp'liler Pkk'lıdır,Chp'liler Apo aşkıyla yanıp tutuşuyor demek olmaz.
Bu Chp'li vatandaşlara yapılabilecek en büyük haksızlıktır.
Onlarda insan ve onlarda şehitlerimize yaş tutuyor.
Kusura bakmayın ama bu yaptığınız değerlendirme gerçekten çok yanlış olmuş.

Hüdaverdi 08-23-2011 16:31

Ayrıca sahnedekiler grup yorum,forumda bunları dinleyenlere kapak olsun ;D

ALmi´ 08-23-2011 16:32

Grup yorumu ben de dinliyorum ara sıra :) her şarkısını değil ama bazı şarkıları çok güzeldir :)

İntifada 08-23-2011 16:34

ben dinliyorum :)
çokta beğenerek dinliyorum :)
1 mayısta ne söylesin adamlar çırpınırdı karadeniz mi la ...

Hüdaverdi 08-23-2011 16:38

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938468)
Chp ile bir çok siyasi olarak hiç anlaşamayız fakat tutupta Chp'liler Pkk'lıdır,Chp'liler Apo aşkıyla yanıp tutuşuyor demek olmaz.

La haksızlık değilde,hakaret desen anlarım zaten ben 7/24 hakaret ediyorum chpye ;D
Valla hacı orada atalarına sahip çıkmıyorlarsa bu dmeke oluyor ki apo onlar için alternatif bir seçenek ;D Neden sahip çıkmadı ? Yemedi mi desem olmaz,çünkü referandum da ak partili gençlerin yürüyüşünce,binlerce ak partiliye karşı birisi çıkıp küfür etmişti bu cesareti itliği ibneliği kendisinde bulmuş haliyle güzelce dayak yemişti.Ama madem vatan aşkıyla yanıyor bu mallar,sahnede terör örgütü şiirleri şarkıları söyleyen grup yorumun şarkılarına ne eşlik eder,ne oynar,ne göbek atar,bunları geçtim,atatürk heykeline neden sahip çıkmadılar ? Atatürkün anıtının yanında chpliler değilde neden bdpliler vardı ? Ben bunları sorgularım,ona göre bir sonuç çıkarırım,lafımı tartar öyle yazarım ;D Evet bunlar pkklı,bilinçli veya bilinçsiz fark etmez pkklı pkklıdır.Dağa çıkmış cahil kandırılmış kişi için ''lan bu cahil köylü kandırılmış vurmayalım'' demez asker,bilinçli pkklı olsun veya olmasın vurulacak kaçarı yok.

Bir yandan ulusalcıyım diyip,diğer yandan deniz gezmişe sahip çıkıp,öte yandan pkk düşmanlığı yapmak akıllara zarar.Oysa pkknın bir çok mitinginde deniz gezmişim posterini görürsün. İzmir de chpliler bdp konvoyuna saldırıp taşlıyorsa,istanbulda bdplilerin kucaklarına oturup atatürkün heykeline sahip çıkmıyor aksine halay çekiyorlarsa,benim söylediklerim az bile ;D Hele hele Hakkari mitingine bdpliler destek veriyorsa ben daha hiç bir şey demedim ;D

Hüdaverdi 08-23-2011 16:40

Yok yok kulak zevki zerre kadar yok sizde :w:
Onca müzik video konusu açtım hala öğretemedim ne tarz müziklerin dinleneceğini ;ı:

İntifada 08-23-2011 16:40

olum şarkı dediğinde dünyaya bi mesaj olur yav :)
aşk meşk şarkıları boş :)

Hüdavendigâr 08-23-2011 16:42

o zaman rap dinle grup yorumda nedir ?

Hüdaverdi 08-23-2011 16:42

Yemişim dünyayı herkes kendi dünyasına baksaydı dünyada sorun yaşanmazdı la ;D Aha bu da bir mesaj ;D

Yıldırım 08-23-2011 16:44

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938474)
La haksızlık değilde,hakaret desen anlarım zaten ben 7/24 hakaret ediyorum chpye ;D
Valla hacı orada atalarına sahip çıkmıyorlarsa bu dmeke oluyor ki apo onlar için alternatif bir seçenek ;D Neden sahip çıkmadı ? Yemedi mi desem olmaz,çünkü referandum da ak partili gençlerin yürüyüşünce,binlerce ak partiliye karşı birisi çıkıp küfür etmişti bu cesareti itliği ibneliği kendisinde bulmuş haliyle güzelce dayak yemişti.Ama madem vatan aşkıyla yanıyor bu mallar,sahnede terör örgütü şiirleri şarkıları söyleyen grup yorumun şarkılarına ne eşlik eder,ne oynar,ne göbek atar,bunları geçtim,atatürk heykeline neden sahip çıkmadılar ? Atatürkün anıtının yanında chpliler değilde neden bdpliler vardı ? Ben bunları sorgularım,ona göre bir sonuç çıkarırım,lafımı tartar öyle yazarım ;D Evet bunlar pkklı,bilinçli veya bilinçsiz fark etmez pkklı pkklıdır.Dağa çıkmış cahil kandırılmış kişi için ''lan bu cahil köylü kandırılmış vurmayalım'' demez asker,bilinçli pkklı olsun veya olmasın vurulacak kaçarı yok.

Bir yandan ulusalcıyım diyip,diğer yandan deniz gezmişe sahip çıkıp,öte yandan pkk düşmanlığı yapmak akıllara zarar.Oysa pkknın bir çok mitinginde deniz gezmişim posterini görürsün. İzmir de chpliler bdp konvoyuna saldırıp taşlıyorsa,istanbulda bdplilerin kucaklarına oturup atatürkün heykeline sahip çıkmıyor aksine halay çekiyorlarsa,benim söylediklerim az bile ;D Hele hele Hakkari mitingine bdpliler destek veriyorsa ben daha hiç bir şey demedim ;D

Verdiğiniz mynet linkine göz atarsanız aponun açılan bayrağına tepki gösterenler olmuş.
Chp'lilerinde buradan desteklediğini siz çıkartıyorsunuz.
Bu konuda biraz hayal aleminde yaşıyorsunuz ve nereden ne bulsamda vursam derdindesiniz.
Ne yani CHP'liler Atatürk heykellerinin başında nöbetmi tutsun.
Pkk da çıkıp dağlarda bizim topraklarımızda yaşıyor biz onlara müsade ettiğimiz anlamımı çıkıyor buradan.
Biraz sahaya inin Chp'lilerin gazete haberlerindeki gibi olmadıklarını göreceksiniz...

İntifada 08-23-2011 16:44

rapte dinlerim,marşta dinlerim,ezgide,ahmet kayada...
belli başlı bazı şarkılarıyla grup yorumda...
emperyalizme karşı güzel şarkıları vardır tavsiye ederim...

İntifada 08-23-2011 16:45

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938479)
Yemişim dünyayı herkes kendi dünyasına baksaydı dünyada sorun yaşanmazdı la ;D Aha bu da bir mesaj ;D

herkes kendi dünyasına bakıyo diye dünya bu halde zaten ;D

Hüdavendigâr 08-23-2011 16:45

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938480)
Verdiğiniz mynet linkine göz atarsanız aponun açılan bayrağına tepki gösterenler olmuş.
Bu konuda biraz hayal aleminde yaşıyorsunuz ve nereden ne bulsamda vursam derdindesiniz.
Pkk da çıkıp dağlarda bizim topraklarımızda yaşıyor biz onlara müsade ettiğimiz anlamımı çıkıyor buradan.
Biraz sahaya inin Chp'lilerin gazete haberlerindeki gibi olmadıklarını göreceksiniz...

aslında chpliler çok namuslu ve şerefli insanlardır(!) ;D

İntifada 08-23-2011 16:49

Alıntı:

aynen gazetelerde oldukça şirin gösteriyorlar...

chp gençlik kollarının bilmem hatun kişi kollarının katıldığı bir organizasyonda oluyor bu olay ;D
ama chp için sorun değil ya akparti yapmasında kim yaparsa yapsın ;D

ALmi´ 08-23-2011 16:51

Burak; sözkonusu AK Parti'yi devirme çabası olunca parti ayrımı yapmaya gerek duyulmaz. Belli başlı bazı partiler bu konuda hemfikir olur. O belli başlı partilerin içinde de muhakkak chp de var. Amaç devirmek olduğu için kiminle ittifak kurdukları ya da kurmaya çalıştıklarının bir önemi yok onlar için. Menfaat onlar için en önemli şeydir. O menfaat uğruna pkk'lılarla dost da olurlar, şarkıları çaldığında da oynarlar, bdp'nin en fazla oy aldığı yerlerde mitingi kalabalık göstermek adına pkk'lılarla da anlaşırlar, doğuda af'tan da bahsederler, özerklikten de.

Bu yuzden bu tür haberlere şaşırmak, yadırgamak, abartıyorsunuz demek yersiz bence.

Hüdaverdi 08-23-2011 16:54

Alıntı:

Valla tepki gösteren ben görmedim ;D
Hem chpliler neden atatürk uğruna dövüşmemiş madem bu kadar çok seviyorlar ,'hopss in aşağıya' demekle sevgi mevgi olmaz.Zaten o bölgede bdpliler başta olmak üzere terör örgütüne destek veren diğer partiler,yavşak gruplar vardı. Ama ak partili gençlere o bir kişi ana avrat sayıyordu bir şapka taktı diye.Tartıyorum tartıyorum hep eksik çıkıyor chp ;D

Her bokta anıtkabire koşan ben olmadığıma göre ;D
Haa nöbette olmalarını beklemem elbet çünkü genelde izindeler kendileri sonsuz izi kullanıyorlar ;D
Ak partiden rahatsız olunca,her nanede anıtkabire ''atam buradayız rahat uyu nöbetini tutuyoruz'' dediklerine göre,sahip çıkacaklar elbet.1 mayısa pkklıların,bdplilerin geleceğini cümle alem biliyorken,anıt çevresini kendilerine saklayacaklardı,orada bulunacaklardı,olası anıta tırmanmaları önleyeceklerdi.Atatürkü sömüren veya seven kendileri neticede ;D

Çıkardığın anlam alakasız ;D

Hüdaverdi 08-23-2011 16:58

Alıntı:

[B][COLOR=black]

Ohhyyşş chplilerin arasında yaşıyorum ben ne sahasından söz ediyorsun bizzat oyundayım :w:

Yıldırım 08-23-2011 17:03

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938485)
Burak; sözkonusu AK Parti'yi devirme çabası olunca parti ayrımı yapmaya gerek duyulmaz. Belli başlı bazı partiler bu konuda hemfikir olur. O belli başlı partilerin içinde de muhakkak chp de var. Amaç devirmek olduğu için kiminle ittifak kurdukları ya da kurmaya çalıştıklarının bir önemi yok onlar için. Menfaat onlar için en önemli şeydir. O menfaat uğruna pkk'lılarla dost da olurlar, şarkıları çaldığında da oynarlar, bdp'nin en fazla oy aldığı yerlerde mitingi kalabalık göstermek adına pkk'lılarla da anlaşırlar, doğuda af'tan da bahsederler, özerklikten de.

Bu yuzden bu tür haberlere şaşırmak, yadırgamak, abartıyorsunuz demek yersiz bence.

Çıkarlar ortak olunca tabiki birlikte yapıalcak işler vardır ama
CHP'liler Pkk'lıdır demek kabul edilebilecek bir şey değildir.

Yıldırım 08-23-2011 17:04

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938488)
Ohhyyşş chplilerin arasında yaşıyorum ben ne sahasından söz ediyorsun bizzat oyundayım :w:

Sen defansta kalmışsın ozaman bak onların forvetlerine Pkk'lı diyebilirsin:w:

Hüdaverdi 08-23-2011 17:06

Adam adama mücadele olmuş olur senin dediğine göre ;D

ak sevda 08-23-2011 23:23

seçim sürecinde bizim beldeye geldiklerinde chp ile bdp aynı müziği çalıyor onun için ben çok normal karşıladım.
birde bu müziğin oyunu bu değil ki yanlış oynuyorlar

Mavera 08-23-2011 23:29

arkadaslar sarki bir zevk meselesidir..
ben mesela asla rock yada pop dinlemem tam bir özgün müzik, sanat müzigi ve halk müzigi hastasiyimdir..
hic sevmedigim edip akbayram, selda bagcan,yavuz bingöl ü dinlerim ayni sekidle grup yorum, ahmet kaya, yusuf hayalogluda dinlerim..
yani nasil ki ben sizin raptan, rock dan ne anladiginizi anlamiyorsam sizinde beni anlamainizi acikcasi beklemiyorum..

Özgür Çağrı 08-24-2011 03:56

grup yorum fanıydım bir ara ona göre :)
hala çok dinlerim ama eskisi gibi değil

AdaletinKılıcı 08-24-2011 15:31

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 938468)

bur-AK bey çok kıymetlidir ama maalesef yorumuna net şekilde muhalefet ediyorum:

Yas tutuyorlar ama ne zamandır yas tutuyolar? 10 sene önce, 15 sene önce ne kadar etkileniyorlardı?

Şimdi teröre karşı tepkili olmalarının sebebi İSLAM ile özdeşleştirdikleri birisinin devletin lideri olmasından dolayı terör olaylarının yönetimi etkilemesi ihtimali olmasın...

İsmet inönünün oğlu erdal inönü pkklıların yakını bir partiyi meclise toplu halde ilk sokan parti başkanı olmadı mı?

Chp için önemli kişilerden murat karayalçın bir mahalli seçimde pkklıların yakını bir partiyle ittifak yapmadı mı?

All times are GMT +3. The time now is 06:38.