![]() |
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne Katılmayacak!
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/fb3_BU4J2.jpg Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir. Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal Fenerbahçe Kulübü'ne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fillien mümkün olamayacağını bildirmiştir. Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı. |
la tam troll bu federasyon ya :)
halbu ki takım bombaydı yav önüne geleni tokatlıyoz iş yapardık bu sene... |
Oldu mu şimdi bu..
|
çok yerinde bir karar...
otursun evinde o tokatlamaların temizliği iddiasını kanıtlasın önce :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
TFF'yi şahsım adına kınıyorum.
|
sen aydın doğanı gör :)
ne sövüyordur ha :) |
TFFspor Fenerbahçe SK'ya karşı .
|
Ulan çok üzüldüm be.Sıfır çekip eleneceklerdi ne güzel.
Neyse,ülke rezi l olmaktan kurtuldu ;D |
Alıntı:
gidemiyomuş oda hiç birine niye ;D |
Alıntı:
|
Fenerasyon diyenlere kapak olsun !
|
Uslu çocuk olun oturun,bu gece saat 23:30'da AVRUPA FATİHİNİN maçını izleyin ,Real Madrid ile.:w::w:
|
Sporun ergenekonu temizleniyor..
|
he la...
nerede o kral şimdi :D |
Alıntı:
|
GS A Takım ile Real Madrid Alt yapısının mücadelesi demek istedin heralde
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Emre Belezoğlu : " Umarım kuralarda Barcelona ile eşleşiriz "
Selçuk Şahin : " Barcelona veya Real Madridle eşleşmek istiyoruz " Aykut Kocaman : " Barcelona dışında kim gelirse gelsin " UEFA : " Uyanın lan sabah oldu '' :w::w::w: |
Yazık oldu
|
Alıntı:
Hani belge yoktu , delil yoktu karar alamazlardı ???? Play Off bilmem ne diye gündemi değiştirdiler kiii ; bu olay patlak verdi. Birde açıklama yapıyor UEFA karar almadı biz aldık diyor. Bu ne biçim iştir ? |
he la o nasıl iş...
uefa almıyorsa sana ne oluyor çoban ya :D |
Alıntı:
|
fenerasyon diye zırlayanların yüzünü merak ediyorum :hihi2:
|
ama fb sampiyon olmadimi, simdi neden katilmiyor :D.. elin oglu bizim federasyon gibi degil öyle gerekeni yapar..
|
Alıntı:
Bu adam değil miydi delil yok , belge yok bir karar alamayız diyen ? Ne oldu da karar alabildiler. Dedim ya Başmüfettiş Corno sadece baklava yemek için gelmemiş. Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamasını izlediysen her halinden belliydi kararı TFF'nin almadığı. UEFA'nın bastırmasıyla karar verdikleri gün gibi ortadaydı çelişkili sözleri ve cevaplarıyla. |
Alıntı:
|
Ayıpdır, yazıktır, günahtır...
HAni karar için iddianamenin beklenmesi gerekiyordu. Koskoca TFF diyemedi, arkadaş benim lararıma göre yaptırım iddianame açıklandıktan sonra verilecek, kendi tükürdüğümü yalayamam... Diğer takım taraftarlarının leş karga ruhlarıda yine yüzünü gösterdi ;) Türküye Futbol Federasyonunu aciz duruma füşüren bu kararı alkışlayabiliyorsunuz... Bu arada neden serviniyorsunuz ki, Barcelonayı yenemeyeceğiz belki ama size aynı tarife uygulanmaya devam edecek... İçerdeki İrlandalılar ile dışardaki İrlandalılar çok mutlu... Barcelonayı düşüneceğinize kendinizi düşünün... |
tarabizasyon la resmen
trabizasyon başkanı istifa :hihi2: uhaha hemen bu şekilde ağlamaya başlamılıyım :hihi2: |
Alıntı:
http://desmond.yfrog.com/Himg739/sca...=640&ysize=640 |
Trabzonsporun başkanının şike soruşturmasından yurt dışı yasağı yokmu, neden Trabzon men edilmedi... ( Hem deplasman maçlarınada gidemeyecek... )
Beşiktaşın teknik direktörü ile yöneticisi şike idiialarından içeride değil mi, neden Beşkitaşa men yok... |
valla istediginiz söyleyin, ister les kargasi deyin.. fb hakettigini bulmustur ve bundan sonrasida fb icin aydinlik degildir..
basmüfettis turkish raki icmeye gelmedi herhalde, geldi verdi ayari, gitti.. yok biz süpheliysek bizide men etsinler avrupa dan umrumda degil ama aglamaya, sizlamaya, yakinmaya gerek yok.. adalet er yada gec yerini bulmusdur, darisi türkiyedeki adalette yani küme düsürme, puan silme, men cezasi adi her neyse bütün takimlar icin yapilmalidir.. öyle elin oglu topu taca atmaz, iddanemeyi beklemez öyle verir ayari, sikiysa yapma der :) |
ne diyonuz lan;D
|
Alıntı:
ben size hep dedim ts ve bjk sizin gazinizi almak icindi ama siz hala daha anlamadiniz ;D |
Alıntı:
Şaka bir yana belki Beşiktaş'a da gelebilir men ama Trabzon'a geleceğini sanmıyorum . Ve şunu tekrar yineliyorum: 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur.. |
Allah'tan federasyon bizim tarafımızı tutuyor ;D
|
All times are GMT +3. The time now is 18:21. |