![]() |
Varan 1: Acıbadem ile Yollarımızı Ayırdık
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Bayan Voleybol Takımımızın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu ile yeni sezon için sponsorluk anlaşmasının yenilenmemesi kararı yönetimimiz tarafından alınmıştır. Kamuoyuna duyurulur, Fenerbahçe Spor Kulübü |
doğrusunu okumuş olduk heyecan yapcak birşey yokmuş :)
|
Keşke öbür konu kalaydıda sazanlık baki kalaydı...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
her ifade her yerde ve herkese söylenmemeli, her yerde rahatça ifade edebilme özgürlüğü olduğuda düşünülmemeli... sizin alışık olduğunuz ifadeler karşınızdaki insanların tahammülü dışında olabilir... |
duygu arkadaslar acili, fazla üzerlerine gitmeye gerek yok :D
|
varan 2
Klbümüz fenerbahce spor klübü, takimimizin ulasimini saglayan varan turizmle anlasmasini iptal etmisdir! fb yönetim kurulu :) |
Varan 3 Ankut Kocaman istifa etti haberleri geliyor.
CNNTürk |
Alıntı:
yok artik.. Allah verdikce veriyor.. verdikce veriyor ya ne mübarek bir gündeyiz.. |
Köpekler istedi diye atlar ölmez...
|
Nihat Özdemiri dinleyinde utanın...
|
trabzon yikiliyi, yikiliyi :)
|
Alıntı:
Herkesin bilgi paylaşımlarını yaptığı genel bir forumda okumadan yalan paylaşım yapmakda şık değil... |
olanların trabzonla alakası ne ?
|
SON DAKİKA...Aykut Kocaman istifa etti!
ajanslar |
Alıntı:
herneyse saygı duyuyorum... |
Alıntı:
Başlığı ve içeriği tamters olan bir konuyu okudunuz ve paylaştınız, iyiymiş... |
Aydınlara tepki bu şekilde ama ben aydınların gayet iyi bir fenerbahçeli ve sağ duyulu biri olduğunu düşünüyorum ama sanırım uefanın baskısı bu kararı aldırttı.
|
Uefa neden İtalyada eksi 8 le başlayan Milan için İtalya Federasyonuna aynı kararı verdirtmemiş, eksi 6 ile başlayan Porto için Portekiz federasyonuna neden aynı kararı verdirtmemiş...
Aydınlar ne diyor; Uefa bize dedi ki Yunanistanda aldığımız karardan dolayı Yunanlılar bize çok baskı yapıyor, o yüzden Feneri men etmemiz gerek... Koskoca memleketimin düştüğü hale bak. Yeminle ne Fener yanıyorum neden şampiyonlar liginin gidişine; Türkiyenin bu şekil 2. sınıf bir memlket olarak adledilip ona baskı uygulayarak haksız kararlar uygulatabilmesine ve memleketimizin saygın!!! federasyon yetkililerinin bu adi oyuna alet olmasına en çokda bu adi oyundan nemalandıkları için şampiyonlar ligine gidecek olan her fırsatta en milliyetçi olmakdan bahseden şehrin takımının taraftarının bu aymazlığına yanıyoprum... YAzıktır, ayıptır... Kendi menfaatleriniz söz konusu olunca nasılda vatan millet sakarya birden vatan millet kimin umrunda ben yoluma bakarıma dönüşüyor... Bu kararı verenler, bu karar verdirtenler, bu karara sevinenler alınlarına öyle bir kara çalmışlardırki seneler geçse temizlenemz ve elbet hesap sorulacaktır... Bir dahada sakın biz milliyetçiyiz demeyin... Zerre milliyetçi olsa idiniz yeni gelin gibi verilen kararın kucağıa atlamaz, Türkiyeye yapılan bu negatif ayrımcılıkdan dolayı Uefayı protesto eder ve gitmezdiniz o lige... Ama nerde milliyetçilik hep lafta... |
Kararı verdirtenlerden çok, veren çelimsizlere kızgınım..
|
Uefa Türkiye yi italyadan Portekizden daha altta görmüş ve baskı uygulamak sureti ile sırf şike ile mücadele ediyoruz imajı verbilmek için Fenerbahçeyi kupadan men ettirmiştir....
Federasyonumuzda sümsük bir köpek gibi ağzını açamayıp bu oyuna alet olmuşlardır... Yuanistan baskı yapıyor diye Fenerbahçe men edilmiştir... Memlketimin milliyetçileride sevine dursum memleketimin düştüğü bu rezil hale... |
aydınlar bu konuya ne diyor ki merak ettim madem milan porto oynuyor da fenerbahceyi niye oynatmıyorlar ..
|
Alıntı:
Onun hesabını Fenerbahçe sorsun diyor :) Önce 0 tölerans kuralından bahsediyor, e o zaman aynı 0 tölerans neden Ts yede uygulamıyor diye sorma gereği hissetmedinizmi diye soruluncada, haklısınız onuda bir soralım diye cevap veriyor... Fiyasko, rezalet... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Konuşabilmekden aciz bir adam... Yahu adam sana diyecekki memleketinin takımını men et ama sen ona diyemeyeceksin İtalyada Portekizde neden men ettirmedinde benden böyle birşey istiyorsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman sorsana Uefaya bu 8 sene men olayı İtalyaya Portekize işlemiyorr mu diye... Federasyon azıcık işini biliyor olsa idi yada bilmek istese idi memleketi bu rezil hale sokmaz. Söke söke hakkını alırdı. Verdiği kararın arkasında durudu... İtalya ve Portekiz örneği önümüzde dururken Uefa Türkiyeye hiç bir yaptırım uygulayamazdı... Emsal var arkadaş... |
Alıntı:
hacı hukuksal proseduru bılmıyorum ama bunu dusunmeden hareket etceklerını sanmıyorum sen bı anda bakarsın oyle gelebilir ama detayları bilmiyoruz ne kadar aynı durumda ? Sımdı bu sıke olayları basıt degıl once bunu kabul edelım eger gercekten bır baskı varsa bunu zaten tazmınatla alırız ama sıke oldugunu bıle bıle yollarsak bunun da bedelını tum turkıye oderse yazık olur |
Alıntı:
Yahu çifte stndart ortada ve emsal var... Hukukçu değilim ama bir davada haklı olabilmen için en büyük nmet aynı davanın bir emsali olması... Emsal varsa olay bitmiştir. Kurallar herkese eşittir... İtalyaya Portekiz baskı yapma cürreti gösteremeyen Uefa hem yunanlılar baskı yapıyor hemde şike ile mücadele ediyorum imajı verebilek adına Türkiyeyi kullanmıştır... Ve bu ıyuna alet olanlar ve bu pis oyundan nemalanan sahte milliyetçiler elbet tarih önünde hesp vereceklerdir... |
nba de playoff var diyen bir adam işte...
|
Trabzonspor klübü başkanı Sadri Şener yaptıgı son açıklamaya göre acıbadem sponsorlugunun kendilerinin hakkı oldugunu fenerbahçenin bu hakkı ellerinden aldıgını iddia etti.konuşmanın devamında "adaletin yerini buldugu"nun altını çizmeyi ihmal etmedi..
|
Ferenebahçenin yerine şampiyonlar ligine gittiğimize göre Fenerbahçenin tüm haklarınıda bize vermelisiniz. Mesela Şükrü Saraçoğlunda oynamalıyız, mesela Fenerbahçede olupda bizim rüyalarımızda bile göremeyeceğimiz topçuları kadromuzda oynatabilmeliyiz. Daha taleplerimiz olacak zamanla sıralayacağız. dediklerimiz yapınki İlahi adalet yerini bulsun...
trabzonspor kulübü |
bence aziz yıldırımın eşi kendini güvene alsın...
sadri bu hakkım der gelir ... |
All times are GMT +3. The time now is 20:53. |