AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   SON DAKİKA l Fenerbahçe Bank Asya'da (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=153861)

EpiVaTeS 08-26-2011 00:13

SON DAKİKA l Fenerbahçe Bank Asya'da

Ali Koc: "Yarin TFF'ye basvurup dusurulmeyi ve Bank Asya'da oynamak istedigimizi beyan edecegiz."

Bilal Baştan 08-26-2011 00:14

Kovulmadım ulan istifa ediyorum :w:

Hüdaverdi 08-26-2011 00:19

İsteğe bağlı mı bu işler ?

CeVHeR 08-26-2011 00:26

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939927)
Kovulmadım ulan istifa ediyorum :w:

Hayır Türkiyeyi bu aciz ve rezil durumdan kurtarmak istiyoruz...
Bu federasyon Feneri düşüremez...
O zamanda Fenerin suçsuzluğunu kabul etmiş olur ve Uefanın dayatması ile hukuksuz bir şekilde Fenerin men edildiği ayyuka çıkar ve artık açıklanamayacak bir rezilliğin içine düşeriz...
Biz memleketin onurunu kurtarmaya çalışıyoruz...
Sizin gibi menfaat milliyetçisi değiliz biz...

Eşref 08-26-2011 00:32

Beşiktaş kupayı telim ederken, Fener'de kupayı teslim edip "bizi düşürün" deseydi, ayakta alkışlardık. Ama şimdi Bilal Baştan kardeşimizin dediği gibi "kovulmadım, istifa ediyorum" demiş gibi oldu.

CeVHeR 08-26-2011 00:35

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939947)
Beşiktaş kupayı telim ederken, Fener'de kupayı teslim edip "bizi düşürün" deseydi, ayakta alkışlardık. Ama şimdi Bilal Baştan kardeşimizin dediği gibi "kovulmadım, istifa ediyorum" demiş gibi oldu.

Saçma...

Beşiktaş kupayı iade etti ama kupadan doğan haklarından feragat etmedi...

Ayrıca biz suçluluğumuzu kabul ettiğimiz için düşürülelim demiyoruz, farkı anlayın...

Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün farkına varın artık...

Menfaatleriniz için gözünüzü yumup ağzınıza konan herşeyi yutmayın...

EpiVaTeS 08-26-2011 00:39

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939952)
Saçma...

Ayrıca biz suçluluğumuzu kabul ettiğimiz için düşürülelim demiyoruz, farkı anlayın...

federasyon iddanameyi bekliyoruz diyince alın kapak dediniz mi dediniz...
şimdi böyle karar verince mi tu kaka...???

Eşref 08-26-2011 00:39

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939952)
Saçma...

Beşiktaş suçluyuz mu dedi? Suçlu değiliz, kendimizi aklayıp kupamızı geri alırız dedi. Fenerbahçe ise bunu demek bir yana Aziz Yıldırım'a sahip çıktı. Hiçbir iç soruşturma başlatmadı.

CeVHeR 08-26-2011 00:41

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939957)
federasyon iddanameyi bekliyoruz diyince alın kapak dediniz mi dediniz...
şimdi böyle karar verince mi tu kaka...???

Kendin diyorsun karar verildi diye...

Verilen kararın arkasında duramamanın verdiği sıkıntıdır bu ve duramamanın sebepleridir...

Sizde çok iyi biliyorsunuz Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün ama diyorum ya işte işinize gelmiyor...

İçinizde fenere olan haset memleketin rezil olmasına bile kapılarına kapatabiliyor...

CeVHeR 08-26-2011 00:43

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939958)
Beşiktaş suçluyuz mu dedi? Suçlu değiliz, kendimizi aklayıp kupamızı geri alırız dedi. Fenerbahçe ise bunu demek bir yana Aziz Yıldırım'a sahip çıktı. Hiçbir iç soruşturma başlatmadı.

Sıkıntı Beşiktaşın Fenerin yada trabzonun suçluluğu değil...
Ki haklarından fergat edilmeden iade edilen kupanın hiçbir ehemmiyeti yoktur, ama diyorum konu bu değil...

Konu Türkiyenin içine çekildiği rezil durumdur...

Eşref 08-26-2011 00:48

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939959)
Kendin diyorsun karar verildi diye...

Verilen kararın arkasında duramamanın verdiği sıkıntıdır bu ve duramamanın sebepleridir...

Sizde çok iyi biliyorsunuz Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün ama diyorum ya işte işinize gelmiyor...

İçinizde fenere olan haset memleketin rezil olmasına bile kapılarına kapatabiliyor...

TFF şike yapan bir takımın arkasında daha fazla duramazdı. Durursa, bu sefer Türk futbolunu uçuruma sürüklerdi.

EpiVaTeS 08-26-2011 00:50

sonuç net fener şike yaptı...
fener yapmadıysada başkanı-yöneticisi yada yardakçısı yaptı...
hala fenerli arkadaşlar Azizzzzzzzzzzzzzzzzzzz başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn derdindeler...

Eşref 08-26-2011 00:50

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939961)
Sıkıntı Beşiktaşın Fenerin yada trabzonun suçluluğu değil...
Ki haklarından fergat edilmeden iade edilen kupanın hiçbir ehemmiyeti yoktur, ama diyorum konu bu değil...

Konu Türkiyenin içine çekildiği rezil durumdur...

Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir.

cartman 08-26-2011 00:51

işin ilginc tarafı azız yıldırım nihat ozdemırle farklı fıkırlere sahip diyorlar ondan ıstıfa etmıs falan ..

Ya bu takım sütten cıkmıs ak kasık degıl nıhayetınde bır belge var kı ıcerde tutuyorlar o acıdan cok ta masum dusunmekte yerınde degıl

İntifada 08-26-2011 00:53

fenerbahçe şike yaptı hani kanıt :)
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı...
şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün :)
digitürk,havuz vb. görelim ligin kalitesini :D
o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor...
2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim :)
bak epivates 2 ay önce bana küme düşersek haber verecekti...

cartman 08-26-2011 00:55

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939972)
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı...
şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün :)
o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor...
2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim :)

hacı bank asya prim yapsın bıraz da (:

CeVHeR 08-26-2011 00:57

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939966)
TFF şike yapan bir takımın arkasında daha fazla duramazdı. Durursa, bu sefer Türk futbolunu uçuruma sürüklerdi.

Buda saçma...
Konuyu saptırıyorsun...Milan ve Porto örneği önümüzdeki dururken hiçbir yaptırım uygulanamazdı...
Bu çifte standartın farkındasınız ama işinize gelmiyor...
Takım meselesi değil bu, Trükiyenin uygulanan çifte standart ile nasıl rezil duruma düşürüldüğüdür...
Yahu sende en afilli milliyetçilerden değilmiydin...
Ne dedi akşam Aydınlar; Uefa bize dediki Yunanistanda verdiğimiz kararlardan dolayı Yunanlılardan çok baskı gördük ve bunu yapmaya mecburduk. Ayrıca üstüne basa basa defalarca söylüyorum çünkğü işinize gelmediği için bir türlü kabullenemyiorsunuz İtalyaya ve portekize bu baskı neden uygulanmadı ve fedrasyonlarına baskı yapılamadı. paşa paşa oynattılar şampiyonlar liginde...

EpiVaTeS 08-26-2011 00:59

Alıntı:

panpa...
tavuğa kişt dediler diye almadılar ya o kadar adamı...
madem öyle ergenekoncularda bi cikim yapmadı...
niye tapelerle onları alıyonuz da fenere gelince tu kaka...???
tutarlı olmak gerek panpa...
Galatasaray aynı durumdaysa düşürülmesi için konuşmazsam adam değilim...
siz hala anlamamışınız ince çizgiyi...
nusret hala aziz başganmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derdinde...
adam fenerin içine etti hala aziz başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırıyonuz...:)

İntifada 08-26-2011 00:59

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939973)
hacı bank asya prim yapsın bıraz da (:

bana yaramadı ;D
premier ligi izlemek için digitürk bağlatıcaktım eve ;D

CeVHeR 08-26-2011 01:00

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939969)
Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir.

Hala Beşikteş diyorsun ya...
Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum...

Uefa İtalyaya Portekize yapamadığını Türkiyeye yapmıştır...
Olayı takımlara indirgeyerek bakmayın...

Konu kimsenin suçluluğu yahut suçsuzluğu değil. Uefanın uyguladığı çifte standart ve buna binayen federasyonun gösterdiği basiretsiz tutum... Ve türkiyenin dünya ülkeleri nezdinde düşürüldüğü aşağılık durum...

EpiVaTeS 08-26-2011 01:00

Alıntı:

ayrıca koymuşum digitürkün paracıklarına banane ulan ben futbolumuza bakarım...
ayrıca şike yaptığına dair bulgulara rastlanmıştır ve belge bulunamamıştır gibi saçma sapan bir açıklamayı yapan adam o gün övüp bugün yerdiğiniz m.ali aydınlardan başka birisi değildir...;;)

İntifada 08-26-2011 01:00

ben gs nin düşmesini istemem la :D
dalga geçsemde izlemem...
hatta biz 15. hafta küme düşmek için başvuralım...
14.hafta şu nikahı tazeliyek öyle...

onurcan 08-26-2011 01:01

yahu şu maçlara veya takımlara harcadığınız enerjiye yazık...

CeVHeR 08-26-2011 01:02

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939979)
panpa...
tavuğa kişt dediler diye almadılar ya o kadar adamı...
madem öyle ergenekoncularda bi cikim yapmadı...
niye tapelerle onları alıyonuz da fenere gelince tu kaka...???
tutarlı olmak gerek panpa...
Galatasaray aynı durumdaysa düşürülmesi için konuşmazsam adam değilim...
siz hala anlamamışınız ince çizgiyi...
nusret hala aziz başganmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derdinde...
adam fenerin içine etti hala aziz başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırıyonuz...:)

Yahu bi okuyun dediklerimide boş laf kalabalığı yapmayın...
Fenerin derdine düşen kim...
Memlektin düştüğü ril durumdan söz ediyoruz...
Uefanın Türkiyeyi hafife lıpğ uyguladığı çifte standarttan ve federasyonun bu duruma basiretsizce ve korkakça yaklaşmasından bahsediyoruz...

Diyecekelerdi İtalyaya Portekize karışamayan Uefa, Türkiyeyede karışamazsın...

Tarantula_ 08-26-2011 01:03

Beşiktaş'ın kupa teslimine reklam kokan hareketler bunlar dediniz ama ben birileri gibi fanatik değilim...

Helal olsun...!

cartman 08-26-2011 01:03

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939990)
Beşiktaş'ın kupa teslimine reklam kokan hareketler bunlar dediniz ama ben birileri gibi fanatik değilim...

Helal olsun...!

dimi gardaşım :)

CeVHeR 08-26-2011 01:04

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939983)
ayrıca şike yaptığına dair bulgulara rastlanmıştır ve belge bulunamamıştır gibi saçma sapan bir açıklamayı yapan adam o gün övüp bugün yerdiğiniz m.ali aydınlardan başka birisi değildir...;;)

Al bi boş konuşma daha...

Ne diyoruz Uefanın uyguladığı çifte standarttan korktuğu için kendi kararını yiyerek tutum değiştirmiştir. Konuştupğumuz bu...

Allah aşkına susunda boş adam oladuğunuzu düşünmeye başlamayayım...

İntifada 08-26-2011 01:04

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939983)

1 ay önce değilmiydi sizin başkan yardımcısınında katıldığı toplantıda fenerbahçeye destek oldu klüpler birliği ;D
hepimiz aynı saftayız dedi başkan yardımcınızında bu kararda onayı var...
demek ki klüpler futbolumuza bakmıyor

manifesto 08-26-2011 01:04

Bu delikanlılık para etmez :)

İntifada 08-26-2011 01:05

Alıntı:

Helal olsun...!

bjk nin uefada işi ne ?
kupadan doğan hakkını teslim etme kupayı teslim et...
karşılıksız çekten farklı birşey değildir o :)

CeVHeR 08-26-2011 01:05

Alıntı:

Helal olsun...!

Beşiktaş neden Uefa kupasında biliyormusun ;)

Türkiye Kupasını kazandığı için ;)

O kupayı aldığı için katıldığı turnuvadanda katılım payınıda aldı ;)

EpiVaTeS 08-26-2011 01:06

boş konuşma derken...
hele fenerbahçe taraftarı hiç bahsetmesin...
milli duygulardan en azından geneli...
ülkemizden bir temsilcimiz avrupada mücadele ederken pankart açıp rakip takımı destekleyen...

milli takım maç yaparken seninleyiz avusturya seninleyiz norveç diyen fenerlilerden başkası değil...;;)

Tarantula_ 08-26-2011 01:07

Bende diyorum ki birileri gibi niyet okumuyorum :) Sonuçta beşiktaş'ın da yaptığı "bence" takdire şayan bir hareketti tıpkı bunun gibi...

cartman 08-26-2011 01:08

yaw bu uefa yetkılısı mehmet berke besıktası sormayı unutmus olabilir mi..

CeVHeR 08-26-2011 01:11

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940000)
boş konuşma derken...
hele fenerbahçe taraftarı hiç bahsetmesin...
milli duygulardan en azından geneli...
ülkemizden bir temsilcimiz avrupada mücadele ederken pankart açıp rakip takımı destekleyen...

milli takım maç yaparken seninleyiz avusturya seninleyiz norveç diyen fenerlilerden başkası değil...;;)

Sizin için Yunanlı bile olduk pankartları açanlarda Bucalılar idi değilmi...

İstisnaların arkasına sığınarak tartışma yapmak liseli ergenlerin işi, sana yakışmıyor reyiz...

Uefa memlektimizi dünya nezdinde rezil etmiştir, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz...

cartman 08-26-2011 01:11

Ali Koç, açıklamasında şunları söyledi:

''Burada tarihi bir toplantı yaptık. Fenerbahçe camiası ve yönetim olarak böyle sporculara sahip olduğumuz için böyle bir teknik kadroya sahip olduğumuz için son derece gururluyuz. Futbolcularımız, artık Fenerbahçe'nin bu son gelişmeler çerçevesinde Bank Asya 1. Ligi'nde devam etmesinin ve bunun gerçekleşmesini bizden talep ettiler. Biz artık onurumuzla Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edip hem ulusal hem de uluslararası arenalarda bu kabul etmediğimiz iddiaların artık geride kalmasını, ondan sonra hukuk süreci ne karar verirse ilerlemenin herkes açısından, herkes derken Fenerbahçe Spor Kulübü, Türk futbolu, Türk futbol seyircisi, Fenerbahçe taraftarı, herkes açısından daha doğru olduğunu düşünüyoruz.

Ağzından bal damlıyor adamın (:

EpiVaTeS 08-26-2011 01:13

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 940005)
Sizin için Yunanlı bile olduk pankartları açanlarda Bucalılar idi değilmi...

İstisnaların arkasına sığınarak tartışma yapmak liseli ergenlerin işi, sana yakışmıyor reyiz...

Uefa memlektimizi dünya nezdinde rezil etmiştir, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz...

tabi ilk barçelona seninleyiz diye pankart açan fenerliler olunca ister istemez bizimkilerde cevap veriyor...
oyunu kördüğüme çevirmeye gerek yok...
başlatan sizsiniz...
bz değiliz...

İntifada 08-26-2011 01:14

ula çelsiyi karşılayan siz değilmiydiniz o işlere girersek temiz türk takımı bulamazsın...

İntifada 08-26-2011 01:14

bizimkiler stada pislese sizinkilerdemi pisleyecek irade yokmu ula amma taklitçisiniz yav...

CeVHeR 08-26-2011 01:15

Rivaldonun 90+3 de attığı golden sonra şampiyon olmış gibi sevivnenlerde bizlerdik değil mi...

All times are GMT +3. The time now is 06:20.