![]() |
İlluminati.org sitesindeki sayaç ! Şok .
http://illuminati.org/
Siyah sayfa açılacak sol üst tarafa mouse ile soldan sağa tutup seçin.Sayaç çıkacak karşınıza. Çıkacak olan tarihte kıyamet kopacağı iddia ediliyor illuminati tarafından. |
evanjelistler gibi malliklariyla kalirlar
|
Olum bu sitede bi ğeri sayım olması lazım ama bişey gözükmüyo bitti mi yoksa geri sayım sonunda da siteyi mi kapattılar... :w: ;D
|
Hee çift tıklayınca gözüküyor tamam :güzel:
|
Hakan sol üst tarafı seçer gibi yap sayaç çıkacak gizlemişler şerefsizler.
İlluminati orgtaki çıkan o sayaç hakkında araştırmacı yazar aytunç altındal önemsenmemesi gerektiğini söylüyor. |
54 Gün kalmış hacı bi tahminin varmı napar manyaklar :hihi2:
|
Bu programı mutlaka izleyin.
Kanaltürk'te 13.10.2011 tarihine gece canlı yayın yapan programda konu başlığındaki konular çok önemli araştırmacılar tarafından ele alındı. İlluminati,Beyin Kontrol,Tavistock Örgütü,Tapınak Şövalyeleri , Turgut Özal Komisyonu ! vs. Tekrarını bu alttaki linkten izleyebilirsiniz. mutlaka izleyin. http://tvarsivi.com/?y=36&z=2011-10-...:00&b=Ne%FEter |
Gençler ctrl+A yapın çıkıyor
Bizim siteden öğrenmişler |
Buna göre hangi tarihte ve günde kıyametin kopacağını merak edip hesapladım. Gün olarak Cuma olabilir diye düşünmüştüm ama Salı günü sallanacakmışız.
Fakat tarih çok ilginç; 6 Aralık. Kenan Evrenli darbe yöneticilerinin, okullarımızda baş örtüsünü yasakladığı şu meşhur tarih. Hal böyle olunca, 6 Aralık'ta kıyamet kopar mı bilmem ama Kenan Evren için 6 Aralık, tam bir kıyamet günü olacak. |
illuminati kuruluş yıl dönümüde olabilir
büyük eylem planlıyorda olabilirler gündemi çok fena sarsacak açıklamada gelebilir her türlü ihtimal var ama birşey olacak galiba. |
Kim la bunlar satanist mi ?
Amuda kalkıp güldüm ;D |
uluslararası mason örgütü.
Dünya'nın her yerindelerdi eskiden şimdi onların yerine tavistock örgütü,gül haç tarikatı ,tapınak şövalyeleri vs. geçti. İlluminati eski etkisini kaybetmiş araştırmacılardan dinlediğim kadarıyla. Tavistock örgütü illuminatiyi arka cebinde mendil diye dolaştıracak kadar güçlüymüş. |
Bir sonraki an'i yasamaya elinde garantisi olmayan aciz varliklar olarak bu tür geri sayimlarin ancak sizofrenik kisilerin ciddiye alabilecegini düsünüyorum....
|
Toplayın bavulları..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bütün sitelerde böyle olmuyormu? |
Alıntı:
:ağla::ağla::ağla::ağla::ağla::ağla::ağla::ağla::a ğla: |
Hey Allah'ım..
Bu saçmalığa inanan yoktur heralde burada: ) Bu soru bile abesle iştigal aslında ya neyse: ) Sapıtmış bunlar. Allah hidayet versin.. |
Alıntı:
bende 2 ay sonra ödemeye başlamak kaydı ile 10 trilyon kredi çekmiştim :ağla: 54 gün sonra iş bitecek diye :( illumunati yaktı beni :( davacıyım... |
Ne bilim inanan çıkar belki: D belli olmaz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
iki satır kod yani zaten onarda kaynakta mecvut.. |
ben adnan oktarin müridiyim siz düsünün :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aytunç altındal habertürk'te ateizmi anlatıyor ve isaac nevtonu izleyin derim.
|
Bunlar artık kendi çevirdikleri filmlere inanmaya başladılar :D
|
Bu ne :)
Böyle efsunlu şeylere bayılıyorlar |
Yahu milletin işi gücü yok kıyamet le uğraşıyo.ALLAHtan başka hiç kimse kıyameti bilemez.Cahil cühelalar(arkadaşlar sizlere söylemiyorum , çıkıpta yok 2012 te yok bilmem kaçta olacak diyenlere diyorum)
|
Dün akşam bu konuda uzman olduklarını söyleyen birilerin'in programını izledim gerçi program da Yaşar Nuri de vardı her ne kadar onun konuşmaları beni uyuz etsede sabırla dinledim bu sitedeki sayaçtan bahsedildi adam hikaye inanmayın böyle şeylere hepsi sembolik bir şey olacağı yok diyor..
İllimunati denen örgütün miladı dolmuş şimdi onu arka cebinde mendil diye taşıyacak çok daha güçlü örgütler varmış isim farklı ama ideoloji aynı imiş mesela bir tanesi Gül ve Haç örgütü imiş ben onların yalancısıyım aslın da bu konuların erbabı Harp idi :) O tarihte kıyametin kopacağı hikaye ama yine o tarihte bu örgütler sansasyonel faaliyetlere imza atabilirmiş falan filan işte :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Pc takvimini 6-7 aralıktan sonra bir tarihe ayarlayıp siteye girince 'sorry,you are too late' diyor,ama neye geç kaldığımızı o tarihten sonra görebileceğiz tabi.Adamlar o kadar arıza ki,çok kötü şeyler de olabilir,hiçbir şey de olamayabilir:)
|
bir şey olmaz yav :)
|
Onlardan korkan onlar gibi olsun:)
|
Allah bilir hangi zırto açtı bu siteyi adamların işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak :)
|
Ama sonuçta dikkat çekiyor
|
iluminatiden yapılan açıklamaya göre siteyi yapan web editörü html kodlamasında amatör olup henüz sadece sitelere sayaç ekleyebildiğini açıkladı.
Bu mallıktan dolayı web editörünü işten kovduk sizlerden özür diliyoruz. Yalanhaber.com (: |
kaynak yazmasaydı ciddiye alabilirdim gerçekten:)
|
yahuu,, şu sayacın pili bitsede kurtulsak şundan :):):):)
|
All times are GMT +3. The time now is 05:12. |