![]() |
Akgencler.Net açıldı.
Akparti Gençlik Kolları Olarak Forum Sitemizde Güncel paylaşımlar yapalım arkadaşlar. www.Akgencler.Net
|
sormasi ayip siz kimsiniz, necisiniz?
|
Adım Gökhan
istanbul ili kağıthane ilçesi yönetim kurulu üyesiyim. tanıtım medya birimi. |
peki acilan forumu genclik kollari destekliyormu..
|
Hosgeldiniz kardesim,
ins. istifade edecegiz....ve sitenizide ziyaret ederiz. |
Mavera İstanbul İl Gençlik Kolları Destekliyor Sitemizi.
|
Alıntı:
Saolun Teşekkürler. |
hayır desteklemiyor...
gençlik kolları başkanına soram hemen... du... ismail karaosmanoğlu...;D arıyam bi başkanı hele...;D |
Alıntı:
|
hayirli olsun ne diyelim ama uzun ömürlü olacagini sanmiyorum cünkü farkli bir yapi degil buranin kopyasi gibi..
zaten aslinda online sorunu var kopyasinda fazlasiyla olur.. |
uzun ömürlü bir forum olacak. gençlik kolları var olduğu sürece forumumuz aktif durumda olacaktır.
|
hadi insallah..
|
uzun ömürlü olması problem değil...
önemli olan aktif olması... kağıthane dedin... gültepe'demi ikamet ediyorsun...??? |
Alıntı:
ben üye oldum siteye arada uğrarım...herhangibir ticari faaliyet yürütülmediği sürece gelirim... |
gürsel mahallesinde ikamet ediyorum bu akşam başbakanımızın annesi için çeliktepe de bir mevlit imiz olacak katılmak isteyenler irtibata geçebilirler.
|
Alıntı:
Allahın izniyle Her hangi bir ticari düşünce içinde olmayacağız. |
Sorması ayıp logonuzu kim yaptı ?
|
teşkilatı toplayıp geleyim...
|
gitmiş adamın nickine karışmış :D
bizim forumun başkanları kendi adını kullanıyorda ne oluyor :D |
adamda hic iki etmeden nickini degistirmis :D.. bende üye olup, sitenin ismini degistirelim fikrini sunacagim :D
|
Forumdaki logo bizzat bana ait teşekkür ederim kullandığınız için.Fakat çok eski o yahu. (:
|
Alıntı:
kendi nickinizi değiştirebiliyorsunuz arkadaşlar... |
Hayırlı olsun...
|
Yetki değilde smf olmasından kaynaklanıyor.
İlk önerim vbulletine geçiş yapın bence . |
Alıntı:
|
Hop Kağıthaneyide Gültepeyide ebn temsil ediyorum :karizmatik:
Çok gereksiz olmuş o forum,direk bizim forumun linki verilip yönlendirmek lazım buraya. Geçmiş bakımındanda,arşiv bakımındanda,gelişmişlik olsun üye sayısı olsun bizimki daha gelişmiş olduğu açık seçik ortada. Diğer ak parti forumları gibi o da gider yakında hhevesinizi kırmayım ama ;D Hayırlı olsun. |
O site radyoya çevrilebilir 2.önerim :)
|
Alıntı:
sana dediğimi bile yapamadın...;D gültepe telsizleri bilion mu diyom... yok diyon nan... ne biçim gültepelisin olm...;D |
bilen biri el atsında şu siteye yeni bi logo koyulsun...
en olmadı ben yapayım birşeyler |
Hayırlı olsun ama.. umudunuzu kırmak istemem.Forum işi zor iş. Facebook gibi paylaşım siteleri forum sitelerinin belini kırdı.
Ben bu forumdan başka bir foruma geçmem. Biz artık burada bir aile gibi iç içeyiz, reelde de birbirimizi tanıyoruz.. |
Sınırlarım odamdan ibaret :w:
|
Diyorum ki o site radyo sitesi olabilir.Shoutcast üzerinden yayın yapan.
100 lerce kişiye ulaşılabilir böylece radyoya. Kaliteli hizmet verecek bir radyo platformu şart. |
ak buluşma, ak gençler vb. dolu forum üstünede dolu sayfa var..
bence güçler birleştirilip tek yol üzerinden gidilmeli.. bölünme olmasın.... |
Alıntı:
teşekkürler logo için logo güzeldi siteye kullanmayı uygun gördüm sorun olmaz umarım. |
Arkadaşlar Radyo istek hattıda kurulacak bilginize ak gençliğe özel bi radyo kurulacak. Kendim hostingciyim bunlar basit şeyler. bir kaç güne radyomuz sitemizde aktif halde dinlenmeye başlayabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
http://radyo.akgencler.net AKGENCLER FM online. :)
|
Bune hız yahu helal olsun.
|
Hayırlı olsun..
|
hayırlı olsun..ama baya ısındık bu foruma. nasıl atlarız senin oraya bilmem valla.
|
All times are GMT +3. The time now is 21:40. |