![]() |
Fener taraftarının ŞİKE ile Mücadeledeki Kısır Döngüsü
|
Yönetimsiz lideriz !
|
elle kolla babamda lider...;;)
|
O el koldan biz çok çektik gülüm (:
|
Alıntı:
|
ezileceksiniz (:
|
bi fenerbahçe mağlubiyetleri sonrası bizim uefa kupamız var döngüsü değil...
|
niye sizin gibi 6-0 lık maça belgesel çekecek kadar ezik değiliz en azından...;;)
herneyse ipimde değil fener ben makarayı ekledim... |
her ipinde olmayanı makaraya alıyon mu...
|
bu bence bir eziklik duygusunun ibaresi
hani na mağlup lideriz ya o açıdan yönetimsiz patır patır yeniyoruz ya hani çok uğraştılar ama yıkamadılar ya fenere yapılan gsye yapılaydı gs şimdiye komadaydı :) gerçi bir şey yapılmadan hala komada ama :hihi2: |
dua edin sevdiğimsiniz...
yoksa o ezik lafını yedirmezsem adam değilim... |
ezik değil ezileceksiniz :D:D
|
ben ak partiden iyice soğudum, bu soğumamın sebebide yeni spor, şiddet yasasının değişmesine izin vermeyen bir kaç vekile çok kızgınım, ve cumhurbaşkanında veto etmesi bu milletvekilin sayesinde oluyor, 132 yıl nedir ya ayıp ya böyle bir ceza sistemi olur aziz yıldırım adammı öldürdü, çocuk tecavüzcüsüne, adam öldürene, çocuk kaçıranlara, organ mafyalarına, teröristlere bu kadar ceza verilmiyor ayıptır ya bu nasıl yasa. o yüzden soğudum biraz ak partiden şuan bağımsızım, ak partiden soğumamının sebebi o vekillerdir, benim gibi binlerce ak partilden soğudu. Şamil tayyara ve bunun gibi konuşan vekili tekmeyi koyun gitsin ya, ayıp ya, spora siyasetin girmesi çok yazık
|
Alıntı:
senin gibi arkadaslari basbakani isliklayan gs lilere hükümetin verdigi tepkiden sonra gs tararaftarinda gördüm, sampiyonlugu kacirmayi hükümetten bilen trabzonspor taraftarinda gördüm ve simdide bu sike sorusturmasini hükümetin üstüne yikmaya calisan fenerbahce taraftarinda gördüm.. eger senin ak parti sevgin, ülke sevgin tuttugun renklerden daha önce geliyorsa bizahmet hep bagimsiz kal kardesim.. bende trabzonsporluyum hemde fanatik ve benimde o dönem ak partiye kirnginligim oldu ama pireye kizi, yorgan yakmayi asla düsünmedim.. biz takim tutar gibi partide tutmuyoruz ak partinin yanlisina yanlis deriz ama genel icin hayirli olan bir meselenin kendi icin cikmasini istemiyorsan ortada sorun vardir!.. bu arada bu korku nedir madem aziz yildirim sucsuz, madem aziz yildirim masum neden bu yaygara, neden bu propaganda.. pasalar gibi yargilanir ve aklanir.. aziz yildirim icin 6 tane suclama var ve bunlardan birisi terör örgütü üyesi olmak o halde bekleyip, görecegiz.. sorusturmada benim takimiminda ismi geciyor ve acik, net söylüyorum eger isin ucundan bulasmislarsa düsürsünler, ceza versinler, gerekeni yapsinlar.. alnimizin akiyla cezamizi ceker, adam gibi cikariz yillarca leke üstümüzde kalacagina.. bana görede yasalar cok agir ama bu yasa 6 ay önce cikdi ve daha ilk uygulamasi o acidan zamana birakilmalidir yoksa su anda yapilacak degisiklik sayin cumhurbaskanimizin dedigi gibi kiseye özel olacakdir! |
Alıntı:
|
kendinle celisiyorsun!.. sayin tayyar ve arincin evet oyu kullandigini nereden biliyorsun ki onlar bastan beri bu yasaya karsiydilar ve dogru olani yapmistirlar..
kendi cikarlarimiz icin ülkemizdeki dengeleri alt,üst etmenin anlami yokdur..bu yasa degisecekse bile simdi degildir.. birakin su aziz yildirim aski yüzünden ülkenin hukuk sisteminin icine etmeyi.. madem o kadar aziz baskaniniza güveniyorsunuz birakin aklansin ayrica aziz yildirim hakkinda sadece sike yapmak degil 6 suclama var ekonomik cikar saglama, terör örgütüne üye olmak gibi o yüzden birakalimda yargi kararini versin.. bu acidan bu konuda bastan beri dik duran bülent arinc, yazdigi mektupla milyonlarin tercümani olan samil tayyar ve orada sadece noter olmadigini gösteren sayin abdullah güle sükranlarimi sunuyorum!.. |
340 milletvekili katılmamış zaten oylamaya neyin tartışmasıdır ki bu...
|
Alıntı:
Alıntı:
sallama kardeşim sallama tbmm kanalı açıp izledinmi ki 340 milletvekili katılmadı diyorsun. |
cevir,kazi, yanmasin.. buyur kanitla bakalim oylamaya kac kisi katilmis kimler evet oyu kullanmis, kimler hayir..
nedir derdiniz, neden kivraniyorsunuz anlamiyorum.. birakinda suclu cezasini ceksin neden mac ortasinda kurali degistirme cabasi icindesiniz.. bu aziz yildirim askindan daha önemli meseleler var ülkemizden, bu yüzden ak partiye oy vermeyeceksen bir dakika düsünme verme, cek, git cünkü böyle düsünen bagnazlardan ne ülkesine nede kendisine fayda gelir.. bu ayni sekil trabzonspor, besiktas ve galatasaray taraftarlari icinde gecerli.. sayin arinc, tayyar ve gül cok yerinde hareket etmislerdir onlari kutluyorum sizin gibi fanatizmi asan holiganlarin degil milyonlarin sesi, kulagi oldular!.. git kinini antu.com da kus orada da partimize, cumhurbaskanimiza,sayin tayyara agza alinmayacak hakaret, küfür, ve karalama yapan angutlar yeterince var! |
Alıntı:
|
bir insan babasini bu kadar savunmaz.. sen aziz yildirimi ne kadar taniyorsun, onunla berabermisin nasil sucsuz olduguna kanaat getirdin..
varya tam anlamiyla komedisiniz hem diyorsunuz aziz yildirim sucsuz hemde cezanin inmesi icin yirtiniyorsunuz bu ne perhiz ne lahana tursusu.. eger sucu yoksa adalet er yada gec yerini bulur birakin laf kalabaligi yapmayi!.. |
TBMM'de şike depremi Meclis'ten jet hızıyla geçen şike yasasına ... 304 MİLLETVEKİLİ ŞİKE YASASINA OY VERMEDİ.
hmmm oke... |
304 milletvekili katılmazken, sadece 246 milletvekili oylamaya katıldı. ... Şike Yasası Meclis'de grubu bulunan 4 parti grup başkanvekillerinin imzası ile başkanlığa gönderildi...
neymiş bilader... buymuş... demek ki sallamıyormuşuz... napıyormuşuz... mors ediyomuşuz...;;) |
Puhahaha ;D
|
özür kabahtından beter...
başbakan önemli bi konuda gireceksiniz meclise oy kullanacaksınız dese doluşurlar meclise... vekilliktede devamsızlık sınırı olmalı... bilmem kaç kere gelmeyenin vekilliği düşsün... keyfe bak adamalrdaki oh anasını satayım... |
dediğim doğrumuymuş ben ona bakarım...
kendisi sallayan herkesi sallar zannediyor herhalde...;;) |
Alıntı:
bende öyle diyorum er geç adalet yerini bulur diyorum ama bu konu niye sizi bu kadar sıkıyor, rahatsız ediyor ben onu anlıyamıyorum, sorun sizden kaynaklanıyor bana yorum yaparak fenerbahçe konusu sizi ilgilendirmeyen şeye yorum yapmazsınız olur biter bu sitede ben senden daha eskiyim unutma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
birincisi eski olman yada olmaman hic birseyi degistirmez ki öyle sazan gibi üyelik tarihi üzerinden eski olduguna kanaat getirirsen ibrahim abinin deyimiyle mors olursun bu sitede sen yokken ben adam banliyordum sene 2007!..
gelelim diger noktaya burasi forum isteyen, istedigi yorumu yazar sen bu yasadan rahatsiz olursun ben olmam bunda gocunacak bir durum yok bana göre sizin gibi holiganlar zararli cünkü siz takim cikarlarini, ülke cikarlarindan önce gören ve takiminiza is dokununca dava dediginiz, dava arkadasim dediklerinizi aninda satan tiplersiniz ki daha önce sizin gibileri gs stadinda basbakani yuhalarken, secim dönemimde trabzonda ak parti teskilatlarini taslarken gördük.. iki dakikaya ben ak partili degil, bagimsizim diyenden hersey beklenir! |
Alıntı:
demokrat nikine... kim eski görelim... mors olabilirsin yine... ettimi 2 bu...:) |
Alıntı:
ben yokken derken bende 2007'de üye olmuşum nasıl ben yoktum :D ne olduda 2010'da yeni bir üyelik açmışsın ? yoksa birileride senimi banladılar ? :w: Alıntı:
senden daha iyi mors takım mı var :w: mor desene şuna mors diyorsun türkçeyi güzel kullan bölüm sorumlusun, görevini iyi üstlen |
Alıntı:
ben o mors yerine daha sağlam bir terim kullanırımda işte forum kuralları ve edebim müsaade etmiyor... artistlik yaptın sallama dedin... kimin salladığını gösterdim... sonra ben senden yeniyim dedin ahmete... aralık 2007'de gelmişsin... temmuzda üye olmuş birine artistlik yaptın... illa bişey oldun mu demem gerek...??? |
Alıntı:
senin gibilerinede bu yakışır zaten ''edebim müsade etmiyormuş'' lafa bak sıkıyorsa söyle haydi, özelden bakiyim. |
Alıntı:
mahomusun len sen...;D hippi bebe... sen git büyüklerin gelsin... |
ula aziz yıldırımı bilmesek iyi adam diye yutturacaksınız he ;D
gerçi alayı aynı sırf adama patlıyorlar... bıktım keyfim kaçtı futboldan... 3-4 haftadır maç izlemiyorum fener maçlarından facebook sayfalarından skor bildirilince haberim oluyor... ligin anasını ağlattılar bi fenere yüklemeye çalıştılar yükü olmadı ;D ula geçen sene tüm maçları izledim 2.yarı rahat kazandığımız 2 maç var biri gs maçı diğeri ts eğer aldıysak o maçları almışızdır... play off sistemi,şike söylentileri keyif bırakmadı... dahada umrumda değil lig... |
Alıntı:
ağıza bak ağıza ''sen git büyüklerin gelsin''miş :D ben 83'lüyüm sende 83'lüsün sen kimsin ki bana çocuk muhammelesi yapıyorsun |
oha...
ayıp la size... basın gidin işinize gücünüze 83 lü adamlar mesai saati napıyor la forumda... evlenin çoluğa çocuğa karışın... |
Alıntı:
ben bir ağustos 1982 doğumluyum... neymiş ben senden büyükmüşüm... ister bi gün ister bi saat... artistlik yapma battıkça batıyorsun...;;) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:58. |