AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   BDP/KCK vesaireleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=448)
-   -   Altan Tan Kemalist Diktatörlüğe ve Zırvalara Değindi Chp Çıldırdı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=160664)

İntifada 02-29-2012 18:51

Altan Tan Kemalist Diktatörlüğe ve Zırvalara Değindi Chp Çıldırdı

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...torluk-kavgasi

''Bir arkadaşımız rahmetli İskilipli Atıf Hoca'yı İngiliz ajanlığıyla ve vatan hainliğiyle suçlamaya kalktı. Bunu esefle kınıyorum. İskilipli Atıf Hoca, mazlum ve mağdur bir Müslümandır. Kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce insandan sadece biridir. Onun da anısı önünde rahmetle eğiliyorum, Allah'tan rahmet diliyorum. Kemalist diktatörlüğün bir huyu var; öldürüyor, asıyor, işkence kuruyor ve ondan sonra da 'İngiliz ajanı' diyor'.İngilizler istanbulu işgal ettiler,bir kurşun atmadan istanbuldan çıktılar ve ankara hükümetine istanbulu teslim ettiler.Siz bunları anlatın,ingilizle ne yaptınız siz anlatın.''

Özgür Çağrı 02-29-2012 19:10

resmen ağzlarına tükürmüş oktay vural nasıl hopluyor ama ;D

Ebuzer 02-29-2012 19:24

Helal olsun bıravo.

_Ednâ_ 02-29-2012 19:27

Alıntı:

''Bir arkadaşımız rahmetli İskilipli Atıf Hoca'yı İngiliz ajanlığıyla ve vatan hainliğiyle suçlamaya kalktı. Bunu esefle kınıyorum. İskilipli Atıf Hoca, mazlum ve mağdur bir Müslümandır. Kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce insandan sadece biridir. Onun da anısı önünde rahmetle eğiliyorum, Allah'tan rahmet diliyorum. Kemalist diktatörlüğün bir huyu var; öldürüyor, asıyor, işkence kuruyor ve ondan sonra da 'İngiliz ajanı' diyor'.İngilizler istanbulu işgal ettiler,bir kurşun atmadan istanbuldan çıktılar ve ankara hükümetine istanbulu teslim ettiler.Siz bunları anlatın,ingilizle ne yaptınız siz anlatın.''
mükemmel mükemmel mükemmel...
Altan tan Rabbim razı olsun...
ülkenin daha ileri gelenlerinden olmanı isterdim bu temiz zihniyetinle...

Mavera 03-01-2012 01:40

Altan Tan: Kemalist Diktatörlük Öldürüyor !

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

İntifada 03-01-2012 01:51

açtım la ben bu konuyu...

Hüdaverdi 03-01-2012 01:53

Ermeni tohumu.

Mavera 03-01-2012 01:53

ben senin actigin konularimi takip ediyorum.. altan tan kirk yilin basi güzel bir konusma yapmis o heyacanla acayim dedim :D

Mavera 03-01-2012 01:54

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994392)
Ermeni tohumu.

altan tan yanlis birsey mi söyledi bu konuda söylediklerine sonuna kadar katilyiorum..

İntifada 03-01-2012 01:54

http://www.akpartiforum.com/altan-ta....html?t=160664

onurcan 03-01-2012 01:54

birleştirelim ....

Hüdaverdi 03-01-2012 01:55

Yahu aga bir git Allah aşkına ;D pkklılar 'barış' diyor onların bu sözüne kanıp ''katılıyorum mu'' diyeceksin yapma gözünü seveyim koca adam olmuşsun kanma bunlara ;D
Az bak nete veya foruma görürsün yanlışı doğruyu ;D

İntifada 03-01-2012 01:56

bugün bu konuşmayı canlı canlı dinledim dedem meclis tv yi izliyodu...
valla duygulandım...
helal olsun adama...
sanki hasan mezarcı konuşuyordu...
iktidar koltuğunu kazanıp sistemle barışık sözler konuşan ak partili vekillere örnek olsun...
bdp resmen az sayıda vekiliyle şov yapıyor mecliste bu dönem...
sırrı abe,altan bey helal valla...
mükemmel konuştu...
chpliler,mhpliler çıldırdı...
vursun böyle tarihi zırvalara helal olsun...
Hakikati konuşan herkese Allah güç kuvvet versin...

Hüdaverdi 03-01-2012 01:57

La sen de az yanar döner değilsin ha kız olsaydın her göz kırpana öpücük atacakmışsın 'ay ne hoş yakuşuklu' diye ;D

Mavera 03-01-2012 01:58

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994398)
Yahu aga bir git Allah aşkına ;D pkklılar 'barış' diyor onların bu sözüne kanıp ''katılıyorum mu'' diyeceksin yapma gözünü seveyim koca adam olmuşsun kanma bunlara ;D
Az bak nete veya foruma görürsün yanlışı doğruyu ;D

hüda seninle fikir tartismasi yapmayacagim :).. altan tan bdp lidir hatta pkk sempazitani ve pkk lidir diyebiliriz ama bu söylediklerinin altina imzami atarim ve bu konuda onu kutlarim..
bir insani kinamasini nasil biliyorsak, kutlamasinida biliriz..
aslinda bu adami önceden severek dinlerdim ama bdp den milletvekili olunca cok sacmaliyordu yinede o mecliste bu konusmayi yapmak bana göre takdir edilecek bir durumdur, kim ne derse, desin umrumda degil..

EpiVaTeS 03-01-2012 02:00

bozuk saat işte...

HaArP 03-01-2012 02:04

Alıntı:

İntifada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994229)

Hakkını vermek lazım... MaşaAllah...

Lakin neden şimdi neden bdp'li söylüyor naçizane düşündürüyor !

onurcan 03-01-2012 02:08

Özde doğru .... birde kendi yerine bakmak değerlendirme yapmak lazım gelir...

Hüdaverdi 03-01-2012 02:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994403)
hüda seninle fikir tartismasi yapmayacagim :).. altan tan bdp lidir hatta pkk sempazitani ve pkk lidir diyebiliriz ama bu söylediklerinin altina imzami atarim ve bu konuda onu kutlarim..
bir insani kinamasini nasil biliyorsak, kutlamasinida biliriz..
aslinda bu adami önceden severek dinlerdim ama bdp den milletvekili olunca cok sacmaliyordu yinede o mecliste bu konusmayi yapmak bana göre takdir edilecek bir durumdur, kim ne derse, desin umrumda degil..

Aga kusura bak veya bakma ama deniliyor ya hani şiir de ''yumuşak başlıysak kim demiş uysal koyunuz'' diye,yumuşak başlılık iyidir ama koyunluk meselesi işte burada sorun oluyor ;D Koyun olmadığım için itibar etmem bu tür lavuklara.Adam paso din iman Allah diyip duruyorken pkklı olması,pkklıların içinde olması,seçimlerde polise dönüp hakaret etmesi,zerdüştlerle kucak kucağa durması,şehit verildiğinde alay çeken yavşaklarla birlik olması,onlar için din iman diyip oy toplamaya kalkması,ermeni soy kırımını tanıması bunlar yetiyor onun ne kadar suçlu olduğunu.Yezid için hatim indirin adam müslüman halife ne de olsa ? ;D Esatda destek verilmesi lazım adam dindar ne de olsa ;D Halkının iyiliğini düşündüğünü söylüyor,söylemlerinde fesatlıkta yok oysa ;D

Valla benim midem geniş değil bunları sindirecek kadar.

İntifada 03-01-2012 02:10

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994401)
La sen de az yanar döner değilsin ha kız olsaydın her göz kırpana öpücük atacakmışsın 'ay ne hoş yakuşuklu' diye ;D

he yavrum sensin...
adamın söyledikleri yanlış,yalan diyebilir misin ?
yok...
ak partili vekiller şimdiye kadar bu kadar yürekli davranabildiler mi ?
yok
o zaman fazla uzatma...
Alıntı:

Ey müminler, her davranışınızda Allah'ı sıkı sıkıya gözeten ve adalete bağlı şahitlik eden kimseler olunuz. Sakın herhangi bir gruba karşı duyduğunuz kin, sizi adaletsiz davranmaya sevk etmesin.(..)
maide 8

oldu mu...
biz akpartiden bekleyip oy veriyoruz,bdpliler yapıyor alkşlarım...
bdp mecliste başörtüsü sorunu için kıyafet özgürlü teklifi verdi ak parti onuda reddetti...
akla bak...

İntifada 03-01-2012 02:15

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994406)
Hakkını vermek lazım... MaşaAllah...

Lakin neden şimdi neden bdp'li söylüyor naçizane düşündürüyor !

şahsi kini olduğunu zannediyorum abi...
sisteme kini hepimizden fazladır...
babası diyarbakır cezaevinde işkence sonucu hayatını kaybetmiştir altan tanın...

Mavera 03-01-2012 02:20

midem genis mi, görüsüm dar mi bilmem adam yillardir cogu kisinin söylemekten korktugu seyleri meclis kürsüsünden dile getirmis o acidan kendisini tebrik ederim..
biz kinayacagimiz zaman kinamasinida biliriz..

Hüdaverdi 03-01-2012 02:25

Bilindik bir kaç şeyleri söylemesiyle beni tav edemez aga ;D
Hem kendi doğrusu değil bunlar,doğruları dile getiripte kendisini doğrultamaz.Anca laf ebeliği yapar daha ilerisine gidemez.Kıçı başı yiyorsa pkkya sövebilsin hadi ? Veya madem kemalist zihniyet baskıcı falan filan diyor,çıksın desin eğer hakiki inançlı biriyse ''pkk sivil öldürüyor mensubu olduğum partideki yavşak ve kaşarlar halay çekiyor'' diye.pkk imam öldürdü,kuran kurslarına ve imam hatip yurtlarına saldırdı çoluk çocuk yaktı oralarda ne diyebildi ? pkknın zalimliği ve el sıktığı yavşakların zalimliğini görmeden çıkıp kemalistler zalim demesine alkış tutmak travestilikten bile daha aşağı konumdur.Bir travesti bile çıkar der ''ben eşcinseldim,sonra kabullenemedim erkekliğimi ibneliği seçtim peruk taktım silikon taktım aldım kolumdaki bacağımdaki kılları indim köprü altına kendimi falan filan'' diye,inkar etmez.Bu da sözde baskıcılık zalimlik karşıtıyım diye buldu bir kemalist kılıfı giydirmeye çalışsın.Valla afiyet olsun aga sizlere ne diyim ;D Arkadaşları antalyada karının kıındayken fotoları yayınlandı ardından kandile çağırdılar,kandile gittiğinden bu yana hiç bir şov gerçekleştiremedi o malum pis terörist,pkknın zalimliğini dile getirsin madem demokrat özgürlükçü baskı karşıtı kendisi,bir arkadaşının bir bayanın kıçındayken fotosu çekilmiş bunda ne avr ki desin,hakkını arasın arkadaşının.Foss bunlar.

İntifada 03-01-2012 02:28

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994424)
Bilindik bir kaç şeyleri söylemesiyle beni tav edemez aga ;D
Hem kendi doğrusu değil bunlar,doğruları dile getiripte kendisini doğrultamaz.Anca laf ebeliği yapar daha ilerisine gidemez.Kıçı başı yiyorsa pkkya sövebilsin hadi ? Veya madem kemalist zihniyet baskıcı falan filan diyor,çıksın desin eğer hakiki inançlı biriyse ''pkk sivil öldürüyor mensubu olduğum partideki yavşak ve kaşarlar halay çekiyor'' diye.pkk imam öldürdü,kuran kurslarına ve imam hatip yurtlarına saldırdı çoluk çocuk yaktı oralarda ne diyebildi ? pkknın zalimliği ve el sıktığı yavşakların zalimliğini görmeden çıkıp kemalistler zalim demesine alkış tutmak travestilikten bile daha aşağı konumdur.Bir travesti bile çıkar der ''ben eşcinseldim,sonra kabullenemedim erkekliğimi ibneliği seçtim peruk taktım silikon taktım aldım kolumdaki bacağımdaki kılları indim köprü altına kendimi falan filan'' diye,inkar etmez.Bu da sözde baskıcılık zalimlik karşıtıyım diye buldu bir kemalist kılıfı giydirmeye çalışsın.Valla afiyet olsun aga sizlere ne diyim ;D

verecek iyi bir cevabın olmadığı için mi sürekli küfrediyorsun senle farklı görüşte olanlara ?
yoksa hakaretvari konuşmadan cümle kuramıyor musun ?
senin adama dayattığın şeylerin tersini senin partin sistem için söyleyebildi mi meclis kürsüsünden ?
başbakan olmasa ölmüş bu parti ölmüş...

Fırat 03-01-2012 02:30

Kerkükü musulu falan peşkeş çekmesinler mi ingilizlere kardeşlik.. Şöyle bi taradım da yurdu misakı milli de bi o gıdımlık değerli o kısım da bizde değil..

İntifada 03-01-2012 02:34

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994431)
Kerkükü müslü falan peşkeş çekmesinler mi ingilizlere kardeşlik.. Şöyle bi taradım da yurdu misakı milli de bi o gıdımlık değerli o kısım da bizde değil..

lozanın bereketi kardeşlik...

Hüdaverdi 03-01-2012 02:35

Aga pkklı olan herkese küfürederim ben ;D Adettir.
Aha ayet koymuşsun bak adalet vs. deniliyor,kin min deniliyor,kini kusan da o,adaletsiz davranında,kindarların içinde bulunan da.Kin beslenir masumlarını canına kastedenlere.Ayete ters düşen ben değil tamamen o mahluktur ;;) Bir yandan kemalistlere zalim de,diğer yandan pkknın zalimliği için kıç yırtsın adalet mi bu ? pkknın adaleti denir buna anca,kayıtsız şartsız hizmet.
Ben çıkar atatürkü de eleştirim alayımı ederim ama asla bir pkklıya ezdirmem,el ele kol kola verip sövmem,onun bulunduğu konum da amacı farklı benim konumum ve amacım farklı.Düşmanımın düşmanı asla kankam olamaz olmaya çalışırsa koyun olup mee lemem hemen ;D

Mavera 03-01-2012 02:36

hüda ya su rengini degistir yada kisa yaz kardesim :)

İntifada 03-01-2012 02:37

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994441)

Ben çıkar atatürkü de eleştirim alayımı ederim ama asla bir pkklıya ezdirmem

çok feyzli bi ilkeymiş kardeş...

Hüdaverdi 03-01-2012 02:40

Aga adam atatürke küfeder,hoşuna gider gülersin,belki birlikte yaparsın,adam çıkar 2 dakika sonra ülkesini sevene küfür eder,yıkıcaz der,pkklı olmayanlar için en ileri küfrü eder,emellerini yazar,buna da sırıtırsan ne ala o zaman ;D

İntifada 03-01-2012 02:43

ortadaki gerçeğimi yorumlayalım senin paranoyalarını mı...

Hüdaverdi 03-01-2012 02:48

La bir git içtin mi naptın ;D Hakikat aga bu kadar basit pkk zulmüne çanak tut ama işlerine gelince kemalistliği dile dola ;D Çok basit. Hani bu şey gibi tıpkı,bir kadın satan kişinin ''ben hiç zina yapmadım evliliğe saklıyorum kendimi'' demesi gibi bir durum ;D Gel de tebrik et bu kadın pazarlayanı ''helal olsun o kadar kadın içindesin zina yapmadın günah işlemedin'' diye ;D

İntifada 03-01-2012 03:37

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 994465)
Çok basit. Hani bu şey gibi tıpkı,bir kadın satan kişinin ''ben hiç zina yapmadım evliliğe saklıyorum kendimi'' demesi gibi bir durum

alakası var mı ?

Hüdaverdi 03-01-2012 03:59

Var ;D
Topik diyor ki ''Kemalist diktatörlüğün bir huyu var; öldürüyor, asıyor, işkence kuruyor'' yani ''bunlar katil ben bu zihniyetten değilim uymam uygulamam düşünmelerine tabii olmam'' diyor ama öte yandan pkk partisi allayıp pullayıp güzel bir yapıymış gibi halka sunuyor,oy talep ediyor pkknın yalakçılığını yapıyor.
Oysa o zina yapmayan pezevenk zina yapsa tek bir büyük günah işlemiş olur,ama kadın pazarlayarak hem kadının hakkına giriyor,hem zina yaptırıyor,hem zina üzerinden para kazanıyor,hem zemin hazırlıyor,hem teşvik ediyor,hem kadını pazarladığı kişiden aldığı paralda o kişinin ailesinin kul hakkına girmiş oluyor vs. pkk da aha budur.En azından kemalist kafasından olsa geçmiş bitmiş olayları gerçekleştiremez lafta kalır,bu ise hala güncelliğini koruyan örgütün kucağında,ona çanak tutuyor kanla besleniyor.Kemalist zihniyet İskilipli müslüman bir hocayı mı astı ? pkk hocaşarın kafasına sıkıyor,yurtta kalan çocukları yakıyor diri diri,kuran kurslarına saldırıyor.

Daha önce de dedim bu tan müslümansa ben takva sahibiyim la ;D Valla bak ;D

İntifada 03-01-2012 04:03

daha ilgincini söyleyeyim...
bu oy verdiğin partinin yönettiği devlet varya o genelevlerden vergi alıyor bide...
sonra o vergiyi imamlara veriyor...
sonra onların arkasında namaz falan...
of kaç günaha girmek bu daha betermiş baksana :)

pkk yı eleştirirken,pkkyı doğuran sisteme tabi olanlar,o sistemi kutsayanlarda var...
pkk gibi kan döken cunta var ortada
onlarda aynı dalga senin hesaptan...
desene meclik komple gitti...

Adam son derece doğru bi laf söylemiş...
övemiyorsan,yermeye çalışma,olayla alakalı konuşmuyorsun çünkü...
kafandan paranoyalar uyduruyorsun,haklı çıkmaya çalışıyorsun...
e olayla bi alakası yok o nasıl olacak ?

unnamed 03-01-2012 04:05

la akinci veriyon ayari;D

Hüdaverdi 03-01-2012 04:31

Hadi la oradan ne alaka sanki imamın maaşı genelevden gelen paralardan sağlanıyor,imam bundan razı sanki,imamın arkasındaki cemaat camii öncesi genelevden çıkıp geliyor veya camii sonrası genelve gidiyor ;D rada tek bir bağlantı yok.Ha devletin genelevden vergi alması diyorsan bu hükümet zamanla elbet yıkacak,Bursadakini yıktığı gibi,ona da chp ve türevleri karşı çıktı ''millet sokaktamı yapacak'' diyerek.İmam da cemaatte camiye gitmeme özgürlüğüne sahip oysa ;D

La ne cuntası ne kutsallaşması,ayıya dayı denilmeyeceğini söylüyorum pkklı birisinin asla alkışlanamayacağını.Bunun sistemle cuntayla kan dökmekle alakası ne eses fenere koduğundan beridir bir ayaktır giiyorsun ha ;D

Aga düşmana kılıç vermeye devam edin siz öteki dünyada bu teröristleri deseklediği pkknın öldürdüğü masum insanlar hesabını sorar elbet korkarsam bundan korkarım ben.Çıkar sağlamak için Allah bir der bunlar,bu sözlerine dahi hak vermem ortada sömürü varken.

ali1986 03-01-2012 06:29

allah bize pkk lıların alkışlanacağı günleride gösterdi çok şükür allaha

Garibüzzaman 03-01-2012 14:31

Bazen CHP'yi kırk haramilere benzetiyorum:)

kırk haramiler kırk haramiler

hep haraç için şehre geliriz

kırk haramiler kırk haramiler

doğruluk için biz haram yeriz

asmak kesmek kelle uçurmak

hırsızlıktan altın vurmak

asmak kesmek kelle uçurmak

hırsızlıktan altın vurmak;D

Cihannur 03-03-2012 20:29

Kemalist Diktatörlük sözü yalan mı! Türkiye'de 1923-1950 yılları arasında CHP'nin tek parti diktatörlüğü yok muydu! Türkiye'de 1923-1950 yılları arasında çok partili serbest ve demokratik seçimler yapıldı da bizim mi haberimiz olmadı! Gerici CHP, Türkiye'de Osmanlı Döneminde var olan çok partili sistemi kaldırıp Türkiye'yi 27 sene tek parti diktatörlüğüyle yönettiği ve ülkemize ve milletimize yaptığı zulümler için milletimizden özür dilemelidir.

All times are GMT +3. The time now is 07:38.