![]() |
En çok okudunuz gazete ne?
Tercih ettiniz gazeteler
|
sözcü
vakit sabah milat hürriyet |
Sözcü :) Nereye gitsem karşıma çıkıyor, bakıp bakıp eğleniyorum.
Evdede sürekli Vakit olur. Bulmaca için Star aldığım da oluyor. |
Alıntı:
|
Güncel
Anket kurulmuştur |
agos ve yeniçağ
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Tüüh be Sözcü, Yeni Çağ, Agos gibi gazeteleri ankete eklemeye unuttum :ağla:
|
EyvAllah
|
ortadoğu okuyorum kardeş onu da yaz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tabi ki AKİT
|
Şaka bir yanada para verip satın aldığım bi günlük gazete bide haftalık dergi var...
gazete ''Milat'' diğerlerini elime dahi almadım ama milat cidden alıp okuduğum tek gazete ve listede yer almalı... Memlekette gümbür gümbür yeni bir islamcı nesil yetişiyor... ve bu jenerasyonun abileri ve yaşıtları milatta yer alıyor... çok keyifli birşey milatın ve yazarların kendini geliştirmesini takip etmek... bu istikamette gittikleri sürece milatın arkasındayım... Haftalık olarakta ''Gerçek Hayat'' dergisi alıyorum aslında haftalık gazete gibi bişey... Ben büyük keyifle okuyorum... Yeni Akit milat çıkmadan önceki gazetemdi... ve hala canımız ciğerimizdir... Ama sanırım iktidarın büyüsüne kapıldı seçim sonrası çok abartılı söylemlerde bulunmaya başladılar... Irk vs. Yinede bi rafta bi tek akit kaldığını görsem geri gitmesin diye alır okurum. Abdurrahman Dilipak üstad ve Hasan Karakayadan vazgeçemem onları habervaktimden okuyorum aksatmadan... Yeni Şafakta Hakan Albayrak abi yazarken onun yazdığı günler alırdım. Ama şunu kesinlikle iddia ediyorum.Şu an türkiyede en sağlam köşe yazarı listesi bence yenişafakta... Her gün köşe yazılarını mutlaka sitesinden okumaya çalışıyorum... enfes bir liste enfes... Hayrettin Karaman hoca,akif emre,ali bayramoğlu,salih tuna,mustafa kutlu,gökhan özcan,bu ara tahammül edemesemde ibrahim karagül,yasin aktay,resul tosun,fatma barbarosoğlu,hilal kaplan,özlem albayrak,ibrahim paşalı,rasim özdenören,yusuf kaplan cidden enfes isimler bunlar... çok değerli isimler... |
Sözcü, Yeniçağ, Ortadoğu ve çeşitli internet gazeteleri.
|
Yavuz reyiz milat'ı ekledim listeye...
|
Milat'ı ilk defa duyuyorum...kaç yıl önce çıktı?
|
Alıntı:
|
Cumhuriyet, sözcü, posta ;ı:
O değil de cidden her tür gazeteye bakmak lazım. Ben genelde internetten okuyorum ama arada sırada aldığım gazeteler zaman, star, yeni akit |
milat-taraf-radikal-yeni şafak
|
şu an son günlerde gazete okumadığımın farkına vardım.
|
Bakkal larda hiç milat satılmıyor özel yeri mı war
|
Alıntı:
|
bu listedeki hiçbir gazete 'aydınlık' ve 'posta' gazetesi kadar köşe başlarında değil...
tiraj sıralamasında hep 2. olan postayıda almalıydınız :) şu bir gerçekki, bu listedeki çoğu dindar dediğimiz gazetenin, aydınlık posta gibi gazeteler kadar okuma alışkanlığı olan kemik bir kitlesi yok... |
Alıntı:
ben fatihin göbeğinde bazen bulmaya zorlanıyorum... |
Alıntı:
ben gazetelerin ne kadar değil ne sattığının önemli olduğunu düşünüyorum... |
Alıntı:
|
Bende en çok hediye (dergi, Kur'an-i-Kerim vb.) veren Gazeteleri severim
Mesela Star gazetesi necip fazıl kısakürekin dergilerini verecekmiş artık hepsini alarım Ramazanda Sabah gazetesi genelde Kuran veriyor |
Bende en çok hediye (dergi, Kur'an-i-Kerim vb.) veren Gazeteleri severim
Mesela Star gazetesi necip fazıl kısakürekin dergilerini verecekmiş artık hepsini alarım Ramazanda Sabah gazetesi genelde Kuran veriyor |
Alıntı:
değer yargıları ciddi manada yok adamların... bizler ise hassasiyetimize önem veriyoruz fark bu... misal posta ilk ve son sayfada bi kadın resmi... bide tam sayfa haydar dümen... bu gazeteyi okuyan adamın bir gazeteden beklentisi ne olabilirki... mankenler güzel seçildikçe bırakmaz... |
Elime ne geçse onu okurum..
|
Nasıl yani?
|
Diyelim kemalistin teki sana Cumhûriyet gazetesi veriyor onu da okursun değil mi...
|
Aslında pek gazete okuyorum sayılmaz köşe yazıları haricinde.
Onları da netten okuyorum zaten. Sırasıyla Yeni Akit,Yeni Şafak,Star,Sabah,Bugün,Zaman...diye gider. |
FotoGOL yok lan...:/
gelmese bile yalan transfer haberlerini bile okumak büyük keyif...;D |
En çok hediye veren gazeteyi okurum :)
Zaman gazetesi bazen bedava ciltli Kuran-i-Kerim veriyor Yeni Akit hiç birşey vermiyor ayrıca bulmasıda çok zor oluyor |
Alıntı:
Ayrıca yeni akit birçok yerde var ama sayısı az geliyor... Anketin tek seçenekli olması eksik olmuş...hem Zaman okurum hem Akit hem Yeni şafak |
evde Yeni Akit bulunur birde Zaman
|
Öneri olarakta Türkiye gazetesi
|
All times are GMT +3. The time now is 12:36. |