![]() |
Mehmet Pamak:Faşisttim,Ülkücüydüm,Ulusalcıydım Tövbe Edip Müslüman Oldum !
Mehmet pamak ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden idi... 80 den sonra danışma meclisinde yer aldı... ilk ülkü ocaklarının kurucularından imiş... mçpnin kurucusu imiş... ve sonra kendi tanımı ile hidayete ermiş,tevbe etmiş ve müslüman olmuş... sonra mazlumderin kurucularından birisi ve ilk genelbaşkanı oldu... şu an ise ilkavın başkanlığını yapıyor... |
Cesur adammış...
Helal olsun. |
28 şubattan kısa süre sonra canlı yayında bunları söyleyebilecek kadar cesur bi adam... |
helal olsun...
|
kadir ve tebrik ediyorum !
|
Allah kabul etsin.
|
İzlemedim,ülkücülüğü kafirlikle eş tutan bir mayağı sapkını izleyip hak vermem.
|
Alıntı:
|
Milliyetçi bir insan müslüman olamaz mıymış ?
|
adam diyor İstanbul boğazı siz diyorsunuz... bir izleyin de öyle yorum getirin..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
isterse yüzde 100 türk kanına sahip olsun abi... küffar tek millettir... |
Alıntı:
|
türkçülüğün babaları bir yahudi ve talebesi bir kürtken...
arapçılığın babaları hristiyan bir arap ve bir yahudi iken... kürtçülük fikrini ortaya atanlarda markist materyalist düşüncede isimler iken bu fikirleri sadece uluslar fikrine indirmek doğru olmaz... lakin bu uluslara mensup bu sosyal şirk olan ideolojilere kendini kaptırmış insanlar vardır ve bunları uyarmak gerekir... peygamberimiz asabiyyet(yani kavmiyetçilik) bayrağı altında savaşıp can verenin ölümü cahiliye ölümü gibidir diye buyuruyor... vahdet tevhidin sosyal hayattaki uygulanış biçimidir... ümmeti birlemektir... ve ulusalcı milliyetçi ırkçı artık nasıl söylerseniz girişimler vahdeti zedeliyor... şirkin tevhidi zedelemesi gibi,asabiyette vahdeti zedeliyor... kavmiyetçilik sosyal şirktir ! İslami açıdan savunulacak hiç bir yanı yoktur kürtçülüğünde,türkçülüğünde falancanında... aklı başına gelmiş,gerçeği görmüş hiç bir müslümanın tenezzül etmeyeceği sapık ideolojilerdir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Milliyetçi Kürtlet Marxist komünist felan değildir sen PKK'ya bakma onlar gercek kürtçü değiller
Kuzey İrak'a git bak kürtlerin hepsi Marxistli mi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kavmiyyetciligi ve milliyetciligi ayni degerlendirmek zannimca yanlistir.
Milliyetcinin imanindan Suphe edende cahildir. |
Alıntı:
|
sahsen irkciliga sonuna kadar karsiyimdir, milliyetcilik noktasinda ise tereddütlerim var yani vatani, milleti sevmek ne kadar milliyetcilik oluyor..
yada vatan sairi mehmet akifin siirlerini okurken tüylerimiz diken diken oluyorsa "Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?" derken eger duygularimiz depresiyorsa bunun adi milliyetcilikmidir bilemiyorum.. sahsen ak partiden önce rahmetli muhsin baskanin partisi bbp ye üyeydim ve aktif siyaset yaptim yani onlarin vurguladigi milliyetcilik unsurlari benim icime fazlasiyl siniyordu tabiki birde mhp gibi artik irkciliga varan bir milliyetcilik durumu varki benden olabildigince uzak olsun.. konuya gelince sayin pamak cok güzel aciklamalar yapmis kendisini tebrik ediyorum.. |
Meselenin Özünü naçizane ifade edelim ! İfrat ve Tefritten sakındırmak lazım gelir...!
Bir Müslüman Vatanını, beldesini sever ve ona karşı sorumludur ! Bir Müslüman kavmini sever ve soyunu inkar etmez ! Lakin Din-i İslam hepsinden değerli olmadıkça bir anlamı yoktur !!! Din söz konusu olduğunda Vatan toprak parçası ! Kavimde sadece et ve kemikten bir insanın ırkı olur !!! Önemli olan Allah c.c.'nün Rızasıdır ! Dininin Yeryüzünde Hakimiyeti ve Hak Adaleti ile Hükmedilmesidir...! Aslı ise Ahiret Hayatının Hakikati adına verilen Mücadelenin Cehennemden uzaklaştırılması İmtihanıdır !!! |
Alıntı:
bunlar peygamberimizin hayatında çok net ve barizdiler. |
Tek başına toprağın hiçbir ağırlık ve önemi yoktur. İslam tasavvurunda toprağa verilen değer Allah'ın metodu ile otoritesinin onun üzerinde geçerli olmasına dayanır. Toprağı bizanslı bir zorbanın(tagut) veya Persli bir tağutun elinden kurtarıp Arap bir tağutun eline vermek çıkar yol degildir. Çünkü zorbanın her çeşidi zorbaydı,toprak Allah'ındı ve Allah için kurtarılması gerekir. Üzerinde ''Lailahe illallah'' sancağı dalgalanmadıkça hiçbir toprak parçası Allah için kurtarılmış olmaz.
Seyyid Kutub |
Alıntı:
aynen öyle ! ---------------------- mesaj 2 medine islam devleti iken uğruna can verilen topraklar. yezid döneminde uğruna can alınan toprak haline gelmişti ikiside vatandı ikisininde halkı müslümandı ama biri yezid'ti biri esulullah ve halieleri idi ! ikisini sahiplenmek bir görmek yezidi halife görüp biat etmek hangi aklın karıdır. hani diyorlarya "vatan uğruna ölen varsa vatandır" diye üzerinde islam olan vatandır uğruna ölünür. oda toprak içind eğil üzerinde islam hakim olduğu için o vatan üzerine ölünür... 2 karış toprağım olsun diye değil. |
Alıntı:
Apoyu kürt davasinin yilmaz savunucusu olarak görenlerinde bunlari bilmesi ve görmesi acisindan bu paylasimlara deger veriyorum acizane. Alıntı:
Ögrenmeniz ve idrak etmeniz ümidiyle. http://www.akpartiforum.com/milliyet...html?p=1001073 Alıntı:
Kavmiyyetcilik fitnesinden, belasindan Allah'a siginirim. Kavmini dinin prensipleri üstünde göreni Allah kahretsin. Lakin dini mübini islama hizmet etmis bu milletede özünü sevmeyi kimse cok görmesin. |
Alıntı:
cahilik konusuna gelince bizde milliyeçileri ve ıkçıları zır cahil görürüz. senin bu açıklamana göre apocuların hiç biri ırkçı değil milliyetçidirler. kendileri nasıl tanımladıkları önemli ya ! o zaman öyledir. o zaman bende kürt milliyetçiliği yapayım mademo kadar yüce birşeydir. iki cümle kürt hakkını savunuyorum milliyetçilikle suçluyorsunuz ( sözde iyi birşey neden suçlanıyorsak artık ) milliyetçilik yapsam affı yok ıkçıyım tamda dediğim gibi :w: |
Lütfen kardesim.....
polemigi birakta verdigim linkteki Ahmet hocamin sohbetini bir dinle. Istifade edersin ins. |
Alıntı:
islama hizmet etmiş her milleti severiz. hepsi bana hepsi bana oldum mu işte orda iş bozuluyor sadece sizle osmanlıyı selçukluyu sevmiyorsunuz ! |
All times are GMT +3. The time now is 22:40. |