![]() |
Raul Meireles'e Rekor Ceza!
http://www.aktifhaber.com/meireles-g...za-464764h.jpg Raul Meireles'e Rekor Ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'dan flaş ceza. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ile oynanan derbide kırmızı kart gören Fenerbahçeli Raul Meireles’e 12 maç ceza verdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Meireles hakkında aldığı karar şu şekilde: "FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına" karar verilmiştir. Aktif Haber |
12 Maç mı?
Yok daha neler Adam mı öldürmüş |
Bence tam yerinde bir ceza olmuş...
|
bari lisansini yirtsaydilarda tam olsaydi :).. agirin agiri bir ceza olmus sen irkciliga iki mac ceza ver ama bu tepkiye 12 mac..
tff ne yaptigini bilmiyor.. |
Bence az bile Engin Baytar hakemin yakasına yapıştı diye 11 maç ceza almıştı bu adam hem hakeme tükürdü hemde o el işeretini yaptı sezonu kapatmalıydı...
|
Alıntı:
İtmeler küfürler saldırganlık Ben utanmıştım Ama bu eleman küfür etmiş el kol hareketi yapmış 12 maç çok ağır Küfür eden futbolculara 10 maç ceza verirsek oynayacak futbolcu kalmaz Bir galatasaraylı olarak da yazdım |
Ertuğrul özgül kardesim o mesajı yerine getir ne yazdığımın farkındayım.
Ne yazdığımın farkında olmadığım vakitkendim yazmam. |
Alıntı:
|
Bence ceza çok yerinde olmuş,İngilterede süt dökmüş kedi gibi top oynayıp tek kırmızı kart görmezken gelip Türkiye'de hakeme GAY işareti yapıp tükürmek,çıkarkende seyirciyi tahrik etmek sadece ve sadece bu ülkeyi küçümsemek demektir.Adam olsun öyle top oynasın Türkiye'de de . Bu federasyonu ve MHK yı zerre kadar zevmem ama bu karar doğru .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hakem bile tükürdü demezken raporunda hakemden cok mu hakem oluyoruz. Evet ülken kücümsenecek bir ülkedir,hic bir cacık olmaz. Adamın hayatında tek kırmızıyı gördüğü yer burası,ve aynı fiile kendisi maruz kalmısken foul dahi verilmemis.. |
FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle...
http://images.bursadabugun.com/haber...ede1262bf8.jpg 12 maç az bile... |
Alıntı:
Ben sana ceza alma sebebini söylüyorum,hakem tükürde dememişmiş,o zaman MHK hayal görmüştür.bir de sen el işaretlerinin anlamını evrensel dille değilde kendi tuttuğun takıma göre değerlendiriyorsan o senin bileceğin iş. İlk gördüğü kırmızı kartmış mış ! yukarda da yazdığım gibi adam olsun da Türkiye yi küçük görmesin İngiltere de oynadığı gibi top oynasın burada da. Yok öle önce hakeme hakaret et,sonra armanı öp seyirciyi tahrik et,adam olacaksın adam ! |
Alıntı:
Gayliğin bir işareti var da biz mi bilmiyoruz allah aşkına,toplumsal cinsiyet meselesi ve sorunları üstüne düşünen biriyim.Birebir kaos gl gibi homoseksüellerin dernek ve dergilerini takip ediyorum.Gayliğin bir işareti yada sembolu yok. Ki olsa dahi gaylik bir hakaret olamaz.Bir insanın nasıl erkek,kürt,zenci,boşnak olması bir hakaret olmaması gibi. Biseksüel,aseksüel,panseksüel,gay,lezbiyen olmak hakaret unsuru olamaz.Ve hareketleri falanda yoktur absürd absürd konusmayın allah aşkına. Ne münasebet ki hakaret olsun ya,birebir gay arkadasım var gayet samimi olduğum. O hareketin anlamını bilmiyorsanız konuşmayın yani.Evrensel değerlere göre değerlendireceksin tabi.dünya literatürünü uygun,başka milletlerden insanlarında dahi olduğu bir işlem gerçekleştiriyorsun,kendi köyünün zihniyetiyle yönetirsen işte TÜRKİYE olursun. Her ne ise ya aman..Boşboş demagojiden öteye gecmeyen konusmalar olacak hic gerek yok.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Al biraz homoseksüel kimlikleri tanıyında hadi biz neyse yabancı sayılmayızda sonra başka insanların yanında da böyle alakasız seyler üretmeyin gülerler.. O hareket neydi biliyor musun? " Sen bu taraftarın etkisinde kalıp,az önce aynı futbolcu aynı foulu bana yaparken foulu dahi vermeyip aynısını ben aynı oyuncuya yapınca foul ve kart vererek taraftarın ne kadar etkisinde kaldığını gösteren bir denyosun,sen adam değilsin,i.ne p.şt birisin" aynen buydu. Ama gay demeyin ayıptır iftiradır. Arma öpmek tahrik değildir.Onur duyuyor o armayı taşımaktan ve gösterip öpüyor,kaldırıp orta parmağını göstermiyor ya taraftara, senin oyuncun gol atınca it köpek taklidi yapıyor suc değilde bu adam kırmızı kart görmenin serefini sevincini arma öperek yasarken mi suc,Sacmalamayalım.Hadi saygılar. |
|
Fifa taciz gibi kapsama giren sözlü tükürme gibi eylemlere bir yıl men cezasını uygun görürken darp gibi fiillere ise 3 yıl ceza öngörüyoru.
Engin baytar fiili darp yaparken ,meirelesteki taciz ama meireles daha fazla ceza alıyor ve ortada haksız bir durumun vermis olduğu siniride saymak gerekir ki ,saymasak dahi fiili darptan daha cok mac ceza alması mantıksızken daha cok ceza almıs bulunuyor ezcümle ; Öyle KAPAGA böyle ŞİŞE! :) Saygılar...:D |
Bu da kapağa ek sisenin boru kısmı.
Aşağıda vereceğim videoda da görülüyor ki meireles durup özenle hakeme tükürmemis sinirden hızlı ve sert konusmus sadece tabi o arada gayet ağzından tükürüp cıkmıs olabilir..Video zaten acıklıyor.. http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...urmedi-mi_310x Saygılar vol2 :D Vesselam.. |
Alıntı:
Ülkemiz hiç de küçümsenecek bir ülke değildir. Türkiye, dünyada; nüfusuna göre 18. sırada, yüzölçümüne göre 38. sırada, ekonomik büyüklüğüne göre 18. sırada yer alan, dünyadaki pek çok ülke ve millete maddi manevi yardımlarda bulunan ve bir zamanlar borç aldığı IMF'ye şimdilerde 5 milyar $ borç vermek üzere olan bir ülkedir. Türkiye, tarihindeki Osmanlı Devleti ve Selçuklu Devletleri gibi devletleriyle dünyada başka hiçbir ülkeye nasip olmayan muhteşem medeniyeti ve büyük milletiyle yeryüzünün en efsane ülkesidir Allah'a şükürler olsun. |
Alıntı:
http://img849.imageshack.us/img849/1525/gayisareti.jpg Türkiye'de bu işaretin gayliğin işareti olduğu alenen bilinmektedir. Bu hareketin gayliğin işareti olduğunu anlaman da çok kolaydır. Taksim meydanına çıkarak, oradan geçen 3-5 erkeğe bu işareti yap ve sonra bu işareti yaptığın erkeklerin sana gösterecekleri tepkileri forumumuzda anlat istersen. O zaman sen de göreceksin ki bu işaret Türkiye'de gay işareti anlamında kullanılmaktadır. |
Haklısın şampiyonsun abim..Dertlere derman ak parti..-alkış-
Ufak not:meireles türk değil ve bizim gibi bir toplumda büyümedi bunu göz önüne alabilecek kadar zekiyiz bence sen ne dersin :)Eğer gayliğin sizin türkiye dünyasında bir isareti varsa dahi.. |
Bu nasıl bir aşağılık kompleksi anlayabilmiş değilim doğrusu...
|
Alıntı:
Trafikte binlerce insanın kıyıldığı, futbol icin insanların öldürüldüğü, devletin hukuktan ziyade polis devleti olduğu, bayanların şiddete uğradığı tecavüzlerin cinayetlerin hırsızlıkların havada uçuştuğu, gençlerinin seksten başka birşey düşünmediği, kitap basına on insanın düstüğü, halkının vergi ve maddi politikalara göre değilde hürrem dizisi yorumuna göre oy verdiği ülke icin ; Ooo müthis cennet aman allahım bu ne güzel ülke , diyip polyannacılık oynamamızı bekliyorsanız beklemekte kalırsınız beklediğiniz yerde.. Eleştirel düzlemde babam olsa affetmem..Yemişim vatan millet sakarya osmanlısını .. Bak daha bir portekizin bizim embesil dünyamıza göre hareket etmemizi bekliyoruz ki sorsak bu ülkenin en demokratları bizleriz , darp icin on bir ceza ile taciz sucu kapsamına giren fiile on iki mac ceza verip bunun arasındaki tezatlığı görmeyecek kadar adalet yoksunyuz..Siz padişahım cok yasa deye durun,babam olsa cıplaksa kral cıplaktır.. |
Alıntı:
burda sağa sola küfürler savurmakla her şeye çok bilmiş edasıyla ahkam kesmekle olmuyor... yaptığın eleştiriler doğruysa bile(katıldığım noktalar var) böyle her şeye bi kulp takmakla her şeyi aşağılamakla olmuyor... cennet diyen yok çok eksiğimiz var ama diğerleri de muhteşem değil öve öve bitiremediğin avrupada ne pislikler var... sen babanı tanı tanıma beni ilgilendirmez ama öyle her yere burnunu sokmak da haddine değil. futbol için insan öldürüldüğü ülke diyorsun ama o futbol uğruna senin şu başlık altında yazdıklarına bak... elinde imkan olsa sen o futbol için katliam yaparsın galiba ben öyle anladım burda yazdıklarından... bu ülkede yaşıyorsa uyacak... ingilterede süt dökmüş kediden farkı yokken burda çakallık yapmasın... darp diyorsun sanki dövdü hakemi... kelimelerle oynamayı bırak bence engin çekti suçunun cezasını o da çe-ke-cek... kimsenin padişahım çok yaşa dediği yok bizde görüşümüzü savunuyoruz sen sevsende sevmesende... |
Alıntı:
Ülkemizin eksikleri vardır elbette; ama sanki Türkiye dışındaki ülkelerde yaşam çok iyi, çok doğru ve çok rahatmış gibi bir durum da söz konusu değildir. Türkiye için, "Trafikte binlerce insanın kıyıldığı" ülke diyorsun. Peki Almanya'da, İngiltere'de, Fransa'da ve başka büyük ülkelerde trafik kazalarında yılda binlerce insan hayatlarını kaybetmiyor mu zannediyorsun? AK Parti iktidarında son 10 yılda 15.000 kilometrenin üzerinde bölünmüş yol (duble yol) yapıldı. Son 10 yılda yapılmış olan rekor uzunluktaki duble yol sayesinde trafik kazalarının artış oranı epeyce azaltıldı. Türkiye için, "Devletin hukuktan ziyade polis devleti olduğu" bir ülke diyorsun. Bu sözünle AK Parti iktidarından önceki karanlık günleri, 28 Şubat 1997 postmodern askerî darbesi sürecini ve Anasol-M ara rejim hükümetinin dönemini mi kastediyorsun? Türkiye, AK Parti iktidarında son 10 yılda hukuk alanında büyük ilerlemeler elde etti. Türkiye artık AK Parti iktidarı öncesinin karanlık günlerinde olduğu gibi masumane şiirleri okuyanların hapislere atıldığı, sistematik olarak işkencenin yapıldığı bir ülke değil. AK Parti iktidarında Türkiye, fikir ve ifade özgürlüğünün büyük ölçüde sağlandığı, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkının tanındığı, ombudsmanlığın getirildiği bir ülke. Türkiye için, "Gençlerinin seksten başka birşey düşünmediği" ülke diyorsun. Belki Türkiye'deki gençlerin genelinin düşüncelerinde seks fazla bir yer tutuyordur; ama tahmin ediyorum ki, Almanya'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın gençleri düşüncelerinde sekse, en az Türk gençlerininki kadar yer veriyorlardır. |
Alıntı:
Türk Milleti, Muhteşem Yüzyıl dizisi yorumuna göre değil, sahip olduğu sosyolojik gerçekliğe göre oy kullanmaktadır. Bunun ispatı da çok kolaydır. Türkiye'de 2002, 2007 ve 2011 Genel Seçimlerinin sonuçlarını gösteren siyasi haritalar aşağıdadır. 2002 Genel Seçimi Sonucu: http://img4.imageshack.us/img4/5544/2002genelseimi.png 2007 Genel Seçimi Sonucu: http://img32.imageshack.us/img32/271...genelseimi.png 2011 Genel Seçimi Sonucu: http://img201.imageshack.us/img201/2...genelseimi.png 2002, 2007 ve 2011 Genel Seçimi sonuçlarına ait yukarıdaki siyasi haritaları incelediğimizde, halkımızın sahip olduğu sosyolojik gerçekliğe göre ve bilinçli olarak oy kullandığını görüyoruz. Türkiye'nin çok büyük çoğunluğunu oluşturan illerimizdeki vatandaşlarımız çoğunluğu Müslümanlık hassasiyetiyle devamlı olarak AK Parti'ye oy verirlerken, Trakya bölgemizdeki 3 ilimizde ve İzmir ve Muğla gibi 1-2 şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın çoğunluğu da laik yaşam tarzı hassasiyetiyle devamlı olarak CHP'ye oy vermektedirler. Siyasette normal şartlarda önümüzdeki genel seçimlerde de yukarıdaki siyasi haritalara benzer sonuçların oluşması beklenir. |
Ertuğrul boşa yoruyorsun kendini he de geç yahu
|
eee hakem tükürdü suratıma diye açıklama yaptı şimdi sütten çıkmış ak kaşık olarak lanse edilen meyrelleş şerefsiz bir yalancımı oldu?
|
bu konunun ak partinin secim sonuclariyla alakasi nedir onu cözemedim :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
meyreleşe ceza verdiler diye ülkeyi muz cumhuriyeti yapıyor bazıları ee noldu adam tükürmüş işte hakem tükürdü diye açıklama yaptı ne olacak şimdi? yok meyrelleş avrupada ilk kartını görmüşte ee böyle hareketleri yapabiliomuydu orada? hafife alıyorlar türkiyeyi böyle kitlerler cezayı sonra kalırsın ortada |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cihannur abi geldi zaten sıkıntı yok dertlere derman ak parti-alkış- ... Ben dersimi bir abimden iyi aldım hic tartısırmıyım :) |
Alıntı:
Forumumuzdaki bir konuda 29.09.2012 tarihli 00:35 zamanlı bir mesajımda şunları yazmıştım: Alıntı:
Hiçbir zaman evet efendim sepet efendimcilerden olmadım. Doğru bildiklerimi elimden geldiğince dilim döndüğünce söyledim. Bundan sonra da bu tavrımı devam ettireceğim inşaallah. |
TFF'de PFDK'da fenerin şubeleri, şikeye ceza vermediler ona ceza verirlermi. Ordakiler adam olsaydı fener şimdi bir alt kümedeydi
|
All times are GMT +3. The time now is 20:00. |