![]() |
İsmek Kurslarıyla İlgili Her Türlü Bilgi
Engelli vatandaşlarımız için istanbul genelinde onlarca ismek engelliler merkezi bulunmaktadır. Bunlardan biriside arnavutköy ismek engelliler merkezidir.
Engelli vatandaşlarımız için ücretsiz olarak işaretleme dili, okuma yazma, billgisayar kullanımı ve el sanatları alanında eğitimler yer alıyor. Bitmedi kosgeb girişimcilik kursları ile engelli vatandaşlarımızın devlet hibesi ve uzun vadeli kredi desteği ile iş sahibi olması amaçlanmaktadır. Arnavutköy Engelliler Merkezi Nene Hatun mahallesi Semt Konağı 783. sokak no:8 kat:2 Çardaktepe 0212 597 83 12 Kaynak: http://www.ismekkurs.com/arnavutkoy-engelliler-merkezi |
İsmek Ataşehir Kurs Merkezleri
İsmek Ataşehir İlçe genelinde 5 farklı kurs merkezi ile hizmet verilmektedir.
Batı Ataşehir Barbaros mahallesi fesleğen sokak no:20/1 0216 688 89 36 Ferhatpaşa Yeditepe caddesi no:109 kat:1-4 0216 661 48 18 Kayışdağı Bergüzar işhanı no:229/A 0216 313 35 07 Küçükbakkaköy Fevzipaşa caddesi no:57 0216 572 39 40 Örnek Mahallesi 35. Cadde g-46 sokak no:2 kat:2-3 0216 470 46 85 Kaynak: http://www.ismekkurs.com |
İsmek Kayışdağı Kurs Merkezi
Ataşehir ilçemizde yaşayan bireyler için ücretsiz eğitim imkanı sunan kayışdağı ismek kurs merkezi 26 farklı branşta el sanatları ve müzik eğitimleri dahil bir çok önemli branş bulunmaktadır. Bağlama ve Ud eğitimleri dahil tümü ücretsiz olup iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.
Kayışdağı İsmek Kurs Merkezi Kayışdağı Caddesi Bergüzar İşhanı No:229/A Kayışdağı - Ataşehir 0216 313 35 07 |
Mustafa Ceceli Ezan Okuyor İzle
Mustafa Ceceli Ezan okudu katıldığı sahur prorgamında sabah ezanını okudu. İlk defa ilahi okuduğunu ifade eden Ceceli, programın sunucusu Bestekar Halil Necipoğlu ile beraber 'Es Selam Ey Ahmed-i Muhtar Olan Son Nebi' ilahisini seslendirdi. Ceceli, programın sonunda ise yine Necipoğlu ile ezanı okuyarak sevenlerine hoş bir sürprizde bulundu. Yaptığı şarkıların yanında karakteriyle de çok sevilen sanaçtının okuğu ilahi ve ezan ile izleyici tarafından beğeniyle karşılandı. |
ne güzel okuyor, maaşallah. Böyle sanatçılara ihtiyacımız var, Rabbini bilen, kendini bilen..
|
أهلا وسهلا ( Maşallah )
|
İsmek 2013 - 2014 Kayıt Bilgisi
İsmek Kayıt Tarihleri
İSMEK 2013 - 2014 eğitim öğretim dönemine önemli yeniliklerle giriyor. Halen 233 kurs merkezinde eğitim veren İSMEK branş sayısını 250 ye ulaştırdı. Yeni dönemde kayıtlar 5 Eylül Perşembe günü başlıyor. İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbulluları n sadece kimlik fotokopileri ile birlikte kurslarımıza başvurması yeterli. Spor Eğitimlerimizden yararlanmak isteyenlerin ise spor yapmalarına engelleri olmadıklarına dair rapor getirmeleri gerekiyor. Yeni bir meslek edinmek, mesleğinde ilerlemek, öğreneceği bir sanatla yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkesin, ilgisine göre branş bulabileceği İSMEK’te eğitim almak isteyenlerin, bazı branşlarda kontenjanların ilk günden dolması nedeniyle kayıt yaptırmakta geç kalmamaları gerekiyor. İSMEK, 2013 – 2014 eğitim ve öğretim döneminde, el sanatlarından bilişime, çocuk gelişiminden müziğe, giyimden yiyecek ve içecek hizmetlerine, 28 alan altındaki 250 branşta, 233 kurs merkezinde ücretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek. Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili detaylı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, internet sitemizde branşların tanıtıldığı linkleri açarak ve aşağıdaki Branş Rehberini indirerek alabilirler. |
İsmek Kursları Genel Bilgiler
İsmek Kursları
İlk tanıtımını yapacağım kurslardan birisi ismek kursları olacaktır. İstanbul için adeta halk üniversitesi haline gelen ismek'i yakından tanıyacağız. İsmek Nedir? İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından 1996 yılında dönemin belediye başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından sadece 3 kurs merkezi ile eğitime başlamış ücretsiz meslek edindirme merkezidir. İsmek'ten Kimler Yararlanabilir Kursumuzdan yararlanmak için insan olmak yeterlidir. Din,dil ve ırk farketmeksizin 16 yaş ve üzeri istanbulda yaşayan Türkiye Cumhuriyeti ve yabancı uyruklu vatandaşlarımızda yararlanabilir. 233 Kurs Merkezi İstanbul'un her ilçesinde birden fazla şube ile hizmet veren ismek kursları sizlere en yakın noktada olmayı amaçlamaktadır. 250 Branşta Eğitim Hiç bir özel kursta bulamayacağınız kadar fazla branşı barındıran ismek şuan için 250 branşa ulaşmış olup her geçen gün artarak devam etmektedir. El sanatları, yabancı dil ve bilişim eğitimleri aklınıza gelen herşey burada var. MEB Onaylı Sertifika Sizi sadece eğitmekle kalmayan ismek eğitimde aşırı devamsızlık yapmayan başarılı kursiyerler için özel ve kamu kurumlarından geçerli milli eğitim bakanlığı onaylı sertifika vermektedir. İsmek Kursları Ücretsizdir Kursumuzda verilen eğitimler tamamen ücretsizdir. Sadece eğitimlerde gereken kitap, araç gereç vs bunlaar kursiyer tarafından alınması gerekebilir. Örnek bilgisayar tamir kursuna gelen bir kursiyer tornavida, pense, kablolama cihazı gibi araçları kendisi alması gerekebilir. Ahşap Teknolojisi » Ahşap Boyama ve Vernikleme Elemanı » Ahşap Şekillendirmeci Aile ve Tüketici Bilimleri Bahçecilik » Arı Yetiştiriciliği » Bahçe Bakımı Bilişim Teknolojileri » Ağ Temelleri » Bilgisayar Destekli Proje Çizimi » Bilgisayar Kullanımı » Bilgisayar Programlama Teknikleri » Bilgisayar Sistem Bakım Onarım » Görme Engelliler için Bilgisayar Kullanımı » İnternet Eposta Yönetimi » İnternet Programcısı » Nesne Tabanlı Programlamacı » Ofis Programları Kullanımı » Temel Bilgisayar Okur Yazarlığı » Veri Tabanı » Web Programlamacı » Web Tasarımcısı Büro Yönetim ve Sekreterlik » Hızlı Klavye Kullanımı » Yönetici Asistanı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi » 12-18 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programı » 3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri » 7-11 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programı » Bilinçli Hamilelik ve Bebek Bakımı » Çocuk Bakım Elemanı » Evde Çocuk Bakımı El Sanatları Teknolojisi » Alüminyum Kabartma » Basit Nakış İğne Teknikleri » Batik » Bebek Odası Hazırlama » Bilimsel Bitki Çizimi » Çeyiz Ürünleri Hazırlama » Dantel Anglez » Davul Derisi Çiçek Yapma » Davul Derisi Pano Yapma » Dekoratif Ahşap Süsleme » Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama » Dekoratif Örtü ve Kılıflar Dikimi » Deri Çiçek Yapma » Deri Tablo Yapımı » Elde Antep İşi » Elde Kurdela İşi » Elde Türk İşi » Elde Türk İşlemeleri » Filografi Tekniği » Halı Dokuma » İğne Oyası » Kasnak Sallayarak Makine Nakışları » Kitre Bebek Yapımı » Kösele Çanta Yapımı » Kösele Kemer Yapımı » Kumaş Boyama » Makine Nakışları » Makinede Beyaz İş » Makinede Dantel Sarma ve Piko Yapımı » Makinede Geleneksel Türk İşlemeleri » Nevresim Takımları Dikimi » Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama » Özel Perdeler Hazırlama » Şiş Örgü Şal Örme » Şiş Örgü Şapka Örme 1 » Tabii Kumaş Çiçek Yapma » Takılar (Misinalı - Çivili - Örme -Düğümlü) » Tel Kırma » Tığ Oyası » Tığ Örücülüğü » Yatak Odası Tekstili Hazırlama » Yatak Örtüleri Dikimi Gazetecilik » Dijital Fotoğrafçılık » Gazetecilik ve İletişim Giyim Üretim Teknolojileri » Artistik Çizim ve Drapaj » Bilgisayarlı Modelistlik (Gerber- Stylecad) » Bilgisayarlı Stilistlik » Dokuma Konfeksiyon Makineci » Düz Deri Dikiş Makineci » Düz Dikiş Makineci » Hazır Giyim Model Makineci » Kadın Dış Giysileri Dikimi » Kadın Giyim Modelist Yardımcılığı » Kadın Giysileri Artistik Çizim » Kadın Giysileri Dikimi » Kadın Giysileri Kalıp Hazırlama » Kadın Üst Giysileri Dikimi - 4 » Kadın Üst Giysileri Dikimi - 5 » Kadın Üst Giysileri Dikimi - 6 » Trikotaj Grafik ve Fotoğraf » Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım » Fotoğraf Çekimi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri » Cilt Bakımı » Cilt Bakımı Epilasyon ve Masaj Teknikleri » Cilt Bakımı Hizmetleri » El Bakımı » El ve Ayak Bakımı » Epilasyon-Depilasyon » Klasik Masaj Teknikleri » Makyaj Yapma Teknikleri » Manikürcü » Manikür-Pedikür Teknikleri » Protez Tırnak » Saç - Sakal Kesimi » Saç Bakımı ve Yapımı » Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri » Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme ve Boyama Teknikleri » Sahne Makyajı » Temel Makyaj » Yüz ve Vücut Masajı Halkla İlişkiler ve Organizasyon » Çağrı Merkezi Elemanı » Vitrin Düzenlemeleri Hasta ve Yaşlı Hizmetleri » Hasta Kabul İşlemleri » Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Havacılık » Model Uçak Yapımı Hukuk » Adli Kalem İşleri Kişisel Gelişim » Braille Alfabesi » Diksiyon » Girişimcilik » İşaret Dili » Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik » Okuma-Yazma I. Kademe » Osmanlı Paleografyası » Osmanlı Türkçesi » Osmanlı Türkçesi 2 » Sosyal Hayatta İletişim » Türkçe Yazım Kursu » Yazarlık Atölyesi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri » Rezervasyon Elemanı » Santralist Kuyumculuk Teknolojisi » Gümüş Takı İşlemeciliği » Hasır Örmeci » Kakmacı » Mıhlamacı » Telkarici Matbaa » Ciltleme » Masaüstü Yayıncılık Muhasebe ve Finansman » Bilgisayar Destekli Muhasebe » Temel Muhasebe Müzik ve Gösteri Sanatları » Bağlama Eğitimi (Bağlama Düzeni) » Bağlama Eğitimi (Bozuk Düzen) » Çello » Çok Sesli Müzik Korosu » Drama » Gitar Eğitimi (Klasik Gitar) » Gitar Eğitimi (Popüler Gitar) » Kabak Kemane » Kanun Kursu » Keman Eğitimi (Batı Müziği) » Kemençe Eğitimi » Klarnet » Klasik Kemençe » Müzik ve Kayıt Teknolojileri » Ney Eğitimi » Piyano Eğitimi » Ritim » Ses Eğitimi » Solfej (Batı Müziği) » Solfej (Türk Halk Müziği) » Solfej (Türk Sanat Müziği) » Türk Halk Müziği Korosu » Türk Halk Oyunları (Her yöre için ayrı) » Türk Musiki Korosu » Türk Sanat Müziği Hicaz Makamı ve Repertuarı Eğitimi » Türk Sanat Müziği Nihavent Makamı ve Repertuarı Eğitimi » Türk Tasavvuf Korosu » Ud Eğitimi » Yan Flüt Eğitimi (Batı Müziği) » Yaylı Tambur Pazarlama ve Perakende » Emlak Danışmanlığı » Kasiyer » Satış Görevlisi Radyo - Televizyon » Kısa Film Yapımı » Radyo Programcısı Sağlık » Evcil Hayvan Bakıcılığı Sanat ve Tasarım » Çakıl taşlarıyla Resim » Desen Tasarımı » Ebru » Gravür » Guaj Boya Resim » Hüsn-i Hat Kursu » Kalem İşi » Kaligrafi » Kât'ı » Kumlama Tekniği İle Resim » Minyatür » Resim Sanat Eğitimi » Sanatsal Mozaik » Sedef Kakma » Tezhip » Üç Boyutlu Şekillendirme » Yağlı Boya Resim Seramik ve Cam » Boyacı-Çini İşlemeci » Cam Süs Eşyası Yapımı » Seramik Biçimlendiricisi » Transferci Spor » Aerobik - Fitness - Plates » Aerobik - Plates » Fitness (Bay) Yabancı Diller » Arapça (İleri Kademe) » Arapça Seviye A1 » Arapça Seviye A2 » İngilizce Seviye A1 » İngilizce Seviye A2 » Mesleki İngilizce (Konaklama) » Pratik İngilizce 3 » Yabancılar İçin Türkçe Seviye A1 Yiyecek İçecek Hizmetleri » Aşçı Çırağı » Aşçı Yardımcısı » Ev Yemekleri Hazırlama » Gıda Hijyeni ve Sanitasyon » Pastacı Çırağı » Pastacı Yardımcısı » Servis Komisi » Yaş Pasta Yapımı Kaynak: http://www.ucretsizkurs.net/ismek |
İsmek Parseller
Avcılar ilçemize bağlı olarak faaliyet gösteren ismek parseller kurs merkezi Şeymanur Ayçiçek Özeken ve Betül Ünal yönetiminde 26 farklı branşta 25 eğitim öğretim görevlisi ile hizmet vermektedir. Verilen eğitimler arasında bilgisayar kullanımı, temel muhasebe, modelist yardımcısı ve yönetici asistanı gibi eğitimler ön plana çıkmaktadır.
Parseller İsmek Üniversite mahallesi selvi sokak no:63 Avcılar 0212 694 70 66 Kaynak: http://www.ismekkurs.com/parseller-ismek |
İsmek Branş Listesi 2013 - 2014
İsmek Branşları
Kısa bir süre sonra başlayacak olan ismek 2013 - 2014 eğitim dönemi için branş sayıları açıklandı. Geçtiğimiz yıl 185 olan branş sayısı bu yıl 250'e yükselmiş durumdadır. Hiç bir özel ve resmi kurumlarda bu kadar branş sunulmamaktadır. http://www.ismekkurs.com/wp-content/...k-branslar.png Ahşap Teknolojisi » Ahşap Boyama ve Vernikleme Elemanı » Ahşap Şekillendirmeci Bahçecilik » Arı Yetiştiriciliği » Bahçe Bakımı Bilişim Teknolojileri » Ağ Temelleri » Bilgisayar Destekli Proje Çizimi » Bilgisayar Kullanımı » Bilgisayar Programlama Teknikleri » Bilgisayar Sistem Bakım Onarım » Görme Engelliler için Bilgisayar Kullanımı » İnternet Eposta Yönetimi » İnternet Programcısı » Nesne Tabanlı Programlamacı » Ofis Programları Kullanımı » Temel Bilgisayar Okur Yazarlığı » Veri Tabanı » Web Programlamacı » Web Tasarımcısı Büro Yönetim ve Sekreterlik » Hızlı Klavye Kullanımı » Yönetici Asistanı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi » 12-18 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programı » 3-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri » 7-11 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programı » Bilinçli Hamilelik ve Bebek Bakımı » Çocuk Bakım Elemanı » Evde Çocuk Bakımı El Sanatları Teknolojisi » Alüminyum Kabartma » Basit Nakış İğne Teknikleri » Batik » Bebek Odası Hazırlama » Bilimsel Bitki Çizimi » Çeyiz Ürünleri Hazırlama » Dantel Anglez » Davul Derisi Çiçek Yapma » Davul Derisi Pano Yapma » Dekoratif Ahşap Süsleme » Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama » Dekoratif Örtü ve Kılıflar Dikimi » Deri Çiçek Yapma » Deri Tablo Yapımı » Elde Antep İşi » Elde Kurdela İşi » Elde Türk İşi » Elde Türk İşlemeleri » Filografi Tekniği » Halı Dokuma » İğne Oyası » Kasnak Sallayarak Makine Nakışları » Kitre Bebek Yapımı » Kösele Çanta Yapımı » Kösele Kemer Yapımı » Kumaş Boyama » Makine Nakışları » Makinede Beyaz İş » Makinede Dantel Sarma ve Piko Yapımı » Makinede Geleneksel Türk İşlemeleri » Nevresim Takımları Dikimi » Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama » Özel Perdeler Hazırlama » Şiş Örgü Şal Örme » Şiş Örgü Şapka Örme 1 » Tabii Kumaş Çiçek Yapma » Takılar (Misinalı – Çivili – Örme -Düğümlü) » Tel Kırma » Tığ Oyası » Tığ Örücülüğü » Yatak Odası Tekstili Hazırlama » Yatak Örtüleri Dikimi Gazetecilik » Dijital Fotoğrafçılık » Gazetecilik ve İletişim Giyim Üretim Teknolojileri » Artistik Çizim ve Drapaj » Bilgisayarlı Modelistlik (Gerber- Stylecad) » Bilgisayarlı Stilistlik » Dokuma Konfeksiyon Makineci » Düz Deri Dikiş Makineci » Düz Dikiş Makineci » Hazır Giyim Model Makineci » Kadın Dış Giysileri Dikimi » Kadın Giyim Modelist Yardımcılığı » Kadın Giysileri Artistik Çizim » Kadın Giysileri Dikimi » Kadın Giysileri Kalıp Hazırlama » Kadın Üst Giysileri Dikimi – 4 » Kadın Üst Giysileri Dikimi – 5 » Kadın Üst Giysileri Dikimi – 6 » Trikotaj Grafik ve Fotoğraf » Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım » Fotoğraf Çekimi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri » Cilt Bakımı » Cilt Bakımı Epilasyon ve Masaj Teknikleri » Cilt Bakımı Hizmetleri » El Bakımı » El ve Ayak Bakımı » Epilasyon-Depilasyon » Klasik Masaj Teknikleri » Makyaj Yapma Teknikleri » Manikürcü » Manikür-Pedikür Teknikleri » Protez Tırnak » Saç – Sakal Kesimi » Saç Bakımı ve Yapımı » Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri » Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme ve Boyama Teknikleri » Sahne Makyajı » Temel Makyaj » Yüz ve Vücut Masajı Halkla İlişkiler ve Organizasyon » Çağrı Merkezi Elemanı » Vitrin Düzenlemeleri Hasta ve Yaşlı Hizmetleri » Hasta Kabul İşlemleri » Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Havacılık » Model Uçak Yapımı Hukuk » Adli Kalem İşleri Kişisel Gelişim » Braille Alfabesi » Diksiyon » Girişimcilik » İşaret Dili » Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik » Okuma-Yazma I. Kademe » Osmanlı Paleografyası » Osmanlı Türkçesi » Osmanlı Türkçesi 2 » Sosyal Hayatta İletişim » Türkçe Yazım Kursu » Yazarlık Atölyesi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri » Rezervasyon Elemanı » Santralist Kuyumculuk Teknolojisi » Gümüş Takı İşlemeciliği » Hasır Örmeci » Kakmacı » Mıhlamacı » Telkarici Matbaa » Ciltleme » Masaüstü Yayıncılık Muhasebe ve Finansman » Bilgisayar Destekli Muhasebe » Temel Muhasebe Müzik ve Gösteri Sanatları » Bağlama Eğitimi (Bağlama Düzeni) » Bağlama Eğitimi (Bozuk Düzen) » Çello » Çok Sesli Müzik Korosu » Drama » Gitar Eğitimi (Klasik Gitar) » Gitar Eğitimi (Popüler Gitar) » Kabak Kemane » Kanun Kursu » Keman Eğitimi (Batı Müziği) » Kemençe Eğitimi » Klarnet » Klasik Kemençe » Müzik ve Kayıt Teknolojileri » Ney Eğitimi » Piyano Eğitimi » Ritim » Ses Eğitimi » Solfej (Batı Müziği) » Solfej (Türk Halk Müziği) » Solfej (Türk Sanat Müziği) » Türk Halk Müziği Korosu » Türk Halk Oyunları (Her yöre için ayrı) » Türk Musiki Korosu » Türk Sanat Müziği Hicaz Makamı ve Repertuarı Eğitimi » Türk Sanat Müziği Nihavent Makamı ve Repertuarı Eğitimi » Türk Tasavvuf Korosu » Ud Eğitimi » Yan Flüt Eğitimi (Batı Müziği) » Yaylı Tambur Pazarlama ve Perakende » Emlak Danışmanlığı » Kasiyer » Satış Görevlisi Radyo – Televizyon » Kısa Film Yapımı » Radyo Programcısı Sağlık » Evcil Hayvan Bakıcılığı Sanat ve Tasarım » Çakıl taşlarıyla Resim » Desen Tasarımı » Ebru » Gravür » Guaj Boya Resim » Hüsn-i Hat Kursu » Kalem İşi » Kaligrafi » Kât’ı » Kumlama Tekniği İle Resim » Minyatür » Resim Sanat Eğitimi » Sanatsal Mozaik » Sedef Kakma » Tezhip » Üç Boyutlu Şekillendirme » Yağlı Boya Resim Seramik ve Cam » Boyacı-Çini İşlemeci » Cam Süs Eşyası Yapımı » Seramik Biçimlendiricisi » Transferci Spor » Aerobik – Fitness – Plates » Aerobik – Plates » Fitness (Bay) Yabancı Diller » Arapça (İleri Kademe) » Arapça Seviye A1 » Arapça Seviye A2 » İngilizce Seviye A1 » İngilizce Seviye A2 » Mesleki İngilizce (Konaklama) » Pratik İngilizce 3 » Yabancılar İçin Türkçe Seviye A1 Yiyecek İçecek Hizmetleri » Aşçı Çırağı » Aşçı Yardımcısı » Ev Yemekleri Hazırlama » Gıda Hijyeni ve Sanitasyon » Pastacı Çırağı » Pastacı Yardımcısı » Servis Komisi » Yaş Pasta Yapımı Kaynak: http://www.ismekkurs.com/ismek-branslar |
Bağlar Mahallesi İsmek Kurs Merkezi
Bağcılar ilçemize bağlı olarak faaliyet gösteren bağlar ismek kurs merkezi 21 farklı branşta ücretsiz eğitim almanızı amaçlamaktadır. Bağlar mahallesi Atatürk caddesi üzerinde yer alan kursumuzun yönetiminde Nuray Şahin ve Melek Nazlı görev yamaktadır. Öne çıkan eğitimler ise bilgisayar kullanımı, bilgisayar destekli reklam tasarım, temel muhasebe ve web tasarım eğitimleridir.
Bağlar İsmek Bağlar mahallesi Atatürk caddesi çeşme sokak no:28 0212 657 69 65 |
Busmek - Bursa Büyükşehir Belediyesi Kursları
http://www.ucretsizkurs.net/wp-conte...usmek-yeni.png
Merhaba değerli arkadaşlar bursa ilimizde yaşayanlar için hazırladığımız ücretsiz kurslar konusu her daim güncel olup ayrıca sorularınıza yanıt verilecektir. Busmek Nedir? Bursa Büyükşehir Belediyesi imkanları seferber edilerek hazırlanan meslek edindirme kurslar her geçen gün gelişmekte olup bursa ve ilçelerinde yaşayan bireyler için hayat boyu öğrenme imkanı sunmaktadır. 14 Busmek Kurs Merkezi Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Heykel kurs merkezide açılarak busmek kurs merkezi sayısı 14'e yükselmiştir. 120 Braşta Eğitim Ağırlıklı olarak meslek edindirme yönlü olup, yabancı dil, hobi ve kültür sanat yönünde 120 farklı branşta eğitim imkanı bulunuyor. Busmek Kursları Ücretsizdir En güzel yönüde bu dimi ücretsiz olması, evet busmek baştan sona tamamiyle ücretsiz sağlanan imkanlar dahilinde tüm bursalılar için vardır. MEB Onaylı Sertifika Verir Busmek sadece eğitmekle kalmayıp eğitim sonunda sizlerin daha kolay istihdam olmanız için sizlere aldığınız eğitim branşında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verir. Busmek Kayıt Güzel bir yönüde burda ortaya çıkıyor busmek ön kayıt yani internetten kayıt kolaylığı ile dilediğiniz yerden bir tıkla hemen başvuru yapabilirsiniz. Detaylar: http://www.ucretsizkurs.net Adres: Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi – F Blok / Osmangazi Telefon: 0224 254 30 30 |
İsmek Çalışlar Kurs Merkezi
Bahçelievler ismek kurs merkezine bağlı olarak faaliyet gösteren çalışlar şubesi İzzettin Çalışlar caddesi üzerinde yer almakta olup 40 ve üzeri branşta ücretsiz eğitim verilmektedir.
Çalışlar ismek kurs merkezinde öne çıkan branşlar arasında adli kalem işleri (Hukuk bürolarında çalışabilirsiniz.) Gençler için önemli eğitimler arasında yer alan bilgisayar kullanımı ve grafikerlik kursları yer almaktadır. Çalışlar İsmek İzzettin Çalışlar caddesi no:56 kat:2-3 Çalışlar ziraat bankası üst katı 0212 504 35 92 |
İsmek Bahçelievler Kurs Merkezleri
Bahçelievler İsmek
Her alanda gelişme sağlamış olan ilçelerimizden birisi olan bahçelievler ismek kurs merkezleri ilede çok avantaj sağlıyor. İlçe genelinde bulunan 11 kurs merkezi arasında spor ve mesleki uzmanlık merkezleri mevcuttur. Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi Merkez Mahallesi Nigar Sokak No:21 Kat:1 Yenibosna 0212 654 77 90 Çalışlar İzzettin Çalışlar Caddesi No:56 Kat:2-3 0212 504 35 92 Çobançeşme Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi No:30 Kat:1 Çobançeşme 0212 551 77 07 Siyavuşpaşa Çavuşpaşa Caddesi Kaman Sokak No:29 Kat:2 Siyavuşpaşa Spor Kompleksi 0212 641 40 06 Şirinevler Hürriyet Mahallesi Mahmutbey Caddesi Kat:1-2-3 0212 652 37 81 Yenibosna Spor Eğitim Merkezi Mustafa Bilici İş Merkezi Yıldırım Beyazıt Caddesi No:94 Kat:5 0212 552 96 04 Basın Sitesi Bahçelievler Mahallesi M. Zeki Karsan Sokak No:1 Miraç Camii Altı 0212 553 78 45 Bahçelievler Spor Eğitim Merkezi İzzettin Çalışlar Caddesi Şair Orhan Veli Sokak No:41 Giriş Kat 0212 555 30 33 Kocasinan Merkez Mahallesi Yenibosna Karayolu Caddesi No:10 Giriş Kat 0212 657 67 65 Soğanlı Mustafa Kemal Paşa Caddesi Erman Sokak No:19 HZ. Ömer Camii Altı Soğanlı 0212 502 62 90 Yenibosna İsmek Mesleki Uzmanlık Merkezi Yıldırım Beyazıt Caddesi Mustafa Bilici İş Merkezi No:94 Kat:1-2-3-4 0212 451 75 06 Kaynak: http://www.ismekkurs.com/bahcelievler-ismek |
Busmek Kurs Merkezleri
http://www.ucretsizkurs.net/wp-conte...zleri-yeni.png
Busmek Kurs Merkezleri Bursa il merkezi ve ilçeler dahil olmak üzere 14 farklı kurs merkezi ile eğitim veren busmek kurs merkezleri aşağıda yer almaktadır. İletişim bilgileri için aşağıdaki listeden yararlanın. Başaran Başaran mahallesi ara sokak no:12 Osmangazi 0224 271 70 52 Beşevler Konak mahallesi yıldırım caddesi no:4 Nilüfer 0224 451 15 89 Busmek Spor Merkezi Fevzi Çakmak caddesi ermutlu sokak no:51 Osmangazi 0224 224 42 99 Busmek Yönetim Merkezi Merinos Atatürk kültür ve kongre merkezi F Blok Osmangazi 0224 254 30 30 Erikli Erikli caddesi no:77 Yıldırım 0224 342 02 11 Erikli Mesleki Eğitim Merkezi Elvan caddesi gökçe apartmanı no:37 0224 342 72 19 Gemlik Zeytuni iş merkezi pınar sokak gemlik 0224 512 16 22 Busmek Hanımlar Lokali Mimarsinan mahallesi emniyet caddesi no:2 yıldırım 0224 367 96 14 Heykel Orhanbey mahallesi Atatürk caddesi orhan sokak no:12 0224 225 16 19 Hocataşkın Hocataşkın mahallesi karıncadere sokak no:1 yıldırım 0224 328 52 90 Hürriyet Soğukkuyu mahallesi site caddesi no:16 kat:1 osmangazi 0224 247 06 77 Kestel Ahmet Vefik Paşa mahallesi pınar sokak no:2 kestel 0224 372 90 95 Merinos Merinos Atatürk kültür ve kongre merkezi F Blok Osmangazi 0224 256 29 90 Mudanya Mütareke mahallesi abidin bey sokak no:8 mudanya 0224 544 50 54 |
Bakırköy Resim Atölyesi
http://www.ismekkurs.com/wp-content/...smek-resim.png
Resim ve sanat hayranları için özel açılan resim atölyemiz bakırköy ismek kurslarına bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Tek branşın yer aldığı bakırköy resim atölyesinde şimdilik sadece yağlı boya resim eğitimi verilmektedir. Yağlı boya resim eğitimi 368 saat sürmekte olup kursiyerlere sıfırdan eğitim verilmektedir. Fırça ve spatula kullanım teknikleri, renk ve ton armonisi ile renk perspektifleri, resimde orantı gibi ana başlıklarda bol uygulamalı eğitimler verilmektedir. İsmek Bakırköy Resim Atölyesi Kartaltepe mahallesi limon çiçeği sokak beyazsaray apartmanı no:17 0212 570 80 97 |
Keremcem Galatasaray Marşı Dinle
Keremcem Galatasaray Marşı Şarkıcı Keremcem'den Galatasaray'a özel marş. Keremcem geçen sezonun şampiyonu Galatasaray için özel marş besteledi... Ünlü şarkıcı Galatasaray'a özel bir marş yazarak seslendirdi. Sözlerini kendisi yazıp ayrıca söyleyen Keremcem'in bestesinin Galatasaray taraftarı tarafından da beğenildiği öğrenildi... Milyonlara Ulaşmış Durumda Lig heyecanının başlaması ile keremcem'in Galatasaray marşı kısa süre içinde sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldı... Dinlemek için yukardaki videodan faydalanabilirsiniz. |
Altınşehir ismek kurs merkezi
Altınşehir İsmek
Şehrin ortasında şehir diyebileceğimiz ilçelerden birisi olan başakşehir ilçemize bağlı faaliyet gösteren ismek altınşehir kurs merkezi 11 farklı branşta ücretsiz eğitim vermektedir. Branş sayısı az diye hemen üzülmeyin. Verilen eğitimleri görünce inanın çok sevineceksiniz. Çünkü geleceğin meslekleri arasında kabul edilen, bilgisayar kullanımı, bilgisayar bakım onarım (tamir) kursu yanısıra muhasebe ve moda hayranları için modelist yardımcılığı eğitimi sizi bekliyor. Altınşehir İsmek Altınşehir mahallesi osmanlı caddesi no:24 0212 687 75 45 |
KO-MEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kursları
Ko-mek Ücretsiz Kurs Kocaeli büyükşehir belediyesi halkı için sunulan ücretsiz sosyal faaliyetlerden biriside, Ko-mek adı verilen meslek edindirme kurslarıdır. 41 kurs merkezi ile il merkezi ve ilçelerde yaygın olarak faaliyet gösteren ko-mek her geçen yıl hızla gelişmekte ve yenilenmektedir. 220 Braşta Ücretsiz Eğitim Ko-mek yeni eğitim öğretim yılına toplamda 220 branş ile başlıyor. Kocaeli ilimizin neresinde olursanız olun 16 yaş ve üzeri tüm bireyler özgürce bu imkanlardan yararlanabilirler. 41 Kurs Merkezi İle Her Yerde Tüm ilçelerde bir kaç kurs merkezi ile faaliyet gösteren ko-mek size en yakın noktada olmak için kurs merkezlerine her geçen yıl yenilerini eklemektedir. Ko-mek Kayıt ve Eğitim Dönemi Ko-mek kurs kayıtları ve eğitim tarihleri alışılmışın dışında biraz farklı olduğu söylenebilir. Belirli bir kurs başlangıç tarihi olmamakla birlikte talep edilen, başvuru alan branşlarda yeterli kursiyer sayısına ulaşılması durumunda kurs açılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika En önemli konulardan birisi alınan eğitim'in katılım sertifikası yerine mutlaka özel ve kamu kurumlarında geçerli olan MEB sertifikasına dikkat etmelisiniz. Komek İletişim Bu sayfada ko-mek ve eğitimleri hakkında güncel bilgi aktarılacak olup aynı zamanda sorularınıza yanıt verilecek olup daha detaylı bilgi için aşağıdaki ko-mek iletişim bilgilerini kullanınız. Adres:Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezi Kocaeli Fuarı içi İZMİT Telefon: 0262 325 63 63 Kaynak: http://www.ucretsizkurs.net |
Kosgeb Kursları Bilgilendirme Konusu
http://www.kosgebkurslari.com/wp-con.../08/kosgeb.png
Selamun aleyküm değerli arkdaşlar, bu konumuzda bir çok girişimci ve iş kurmak isteyen vatandaşlarımızın, işine yarayacak olan kosgeb'i tanıyacak, yeni açılacak olan kosgeb kursları hakkında güncel bilgileri sizlerle paylaşacağım. Konuya geçmeden önce bir çok arkadaşımızında yabancı olduğu bu kurumu şöyle bir tanıyalım. Kosgeb Nedir? Türkiye Cumhuriyeti küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı ilk satırdanda anlaşılacağı üzere bir devlet kurumu olan kosgeb, iş kurmak isteyen, işini büyütmek isteyen vatandaşlarımızı hibe ve uzun vadeli kredi desteği ile artık kendi işinizin patronu olacaksınız. Kosgeb Kursları Nedir? Sistemin işleyişi kosgeb girişimcilik sertifiksı alarak başlıyor. Türkkiyenin her yerinde belirli periyodlarda açılan kosgeb kurslarına 18 yaş ve üzer kadın, erkek ve engelli kardeşlerimiz başvurabilir. Kosgeb Kursları Nerede Yapılıyor? Genellikle İşkur, Halk Eğitim Merkezi gibi kurumlarda gerçekleşmesine karşın belediyelerin ücretsiz sağladığı meslek edindirme kurslarındada mevcuttur. Örnek İstanbul için ismek kursları, bursa için busmek kursları verdiği ücretsiz eğitimler arasında kosgeb girişimcilik branşı mevcuttur. Yeni Açılacak Kosgeb Kursları Standart bir kurs ve eğitim takvimi yoktur değerli arkadaşlar, gelen istek ve taleplere göre hayata geçen kosgeb kursları 20 - 30 kişilik gruplarla eğitim veriliyor. Kosgeb Hibe ve Kredi Desteği İşin en önemli kısmına geldik sanırım. Kosgeb eğitimlerinde verilen kobi ve girşimcilik eğitimleri sonunda sizden kurmak istediğiniz iş ile ilgili proje sunmanız isteniyor. Örnek: Ben web tasarım firması yada ajansı kurmak istiyorum diyelim. Eğitimi bitirdim verilen proje formuna iş ünvavnını belirttikten sonra iş için gerekli ekipmanları belirtiyorum işte 5 bilgisayar, gerekli proğramlar, masa koltuk, dolap vs bunları belirtirken aynı zamanda tahmini masrafıda belirtiyorum. Dükkan kirası, ıvır zıvır derken ben 30 bin TL masraf çıkarmış olayım. Kadın ve engelli vatandaşlarımız için bu 30 bin TL'nin %70'i hibe %30'u ise 2 yılda ödenmek üzere kredi olarak verilmektedir. Not: Kosgeb hibe ve kredi desteği sizin işinizi kurarken yaptığınız harcamaları karşılar. Yeni sen projede belirttiğin işi kurup faturalları hazırlayıp, buyur kosgeb deyip sunacaksın ödeme bu şekilde yapılıyor. Kaynak: http://www.kosgebkurslari.com |
Adıyaman Gölbaşı Kosgeb Girişimcilik Kursları
Adıyaman Gölbaşı Kosgeb Girişimcilik Kursu
Adıyaman Kosgeb Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Adıyaman ticaret ve sanayi odası tarafından adıyaman gölbaşı ilçesinde gerçekleşecek olan girişimcilik eğitimi hakkında bilgi vermek istiyorum. 18 yaş ve üzeri tüm bireyler için geçerli olup toplamda 30 kişiye eğitim verilecektir. Detaylı bilgi ve kayıt için gölbaşı halk eğitim merkezine, bizzat yada telefonla ulaşınız. Eğitim Yeri: Gölbaşı halk eğitim merkezi Başlangıç Tarihi: 24.08.2013 Bitiş Tarihi: 16.09.2013 Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Adres: Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No42 Gölbaşı - Adıyaman Telefon: 0416 781 40 67 |
Adıyaman kosgeb girişimcilik kursu
Adana Yüreğir kosgeb girişimcilik kursu
Kosgeb Adana Hizmet Merkezi Müdürlüğü Adana İşkur tarafından yüreğir ilçesinde gerçekleştirilecek olan kosgeb girişimcilik kursu için 625 kişi yararlandırılacaktır. 9 Eylül 2013 tarihinde başlayacak olan eğitimlerden yararlanmak isteyen bireyler aşağıda verilen telefon numarasından bilgi ve kayıt detaylarına ulaşabilirler. Eğitim Yeri: Yüreğir Türkiye İş Kurumu Başlangıç Tarihi: 09.09.2013 Bitiş Tarihi: 28.12.2013 Bilgi ve kayıt Adres:Seyhan mahallesi karataş bulvarı no:4 Yüreğir Telefon:0322 321 15 95 – 0322 324 00 17 |
İstanbul kosgeb uygulamalı girişimcilik kursu
Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Kursu
Kosgeb sizleri işkurmanız ve birşeyleri başarmanız için verdiği destekle bilinmektetdir. Bunun öncesinde gerekli kosgeb sertifika eğitimi ise istanbulda, istanbul'un halk üniversitesi haline gelmiş olan ismek kurs merkezlerinde verilmektedir. Kosgeb uygulammalı girişimcilik eğitimi için 17 ismek kurs merkezi hizmet vermektedir işte o kurs merkezleri. Kosgeb eğitimi verilen ismek kurs merkezleri Bakırköy – Cevizlik Esenyurt – Haramidere Eyüp – Rami Fatih – Çukurbostan Uygulama Merkezi Fatih – Yavuz Selim Gazi Osmanpaşa – Mesleki Uzmanlık Merkezi Kadıköy – Rasimpaşa Kağıthane – Sanayi Küçükçekmece – Fatih Mahallesi Küçükçekmece – Sefaköy Küçükçekmece – Yeşilova Maltepe – Altıntepe Pendik – Yeni Mahalle Sancaktepe – Yenidoğan Ümraniye – Dudullu Ümraniye – Ihlamurkuyu Üsküdar – Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi |
İsmek bayrampaşa kurs merkezi
İsmek Bayrampaşa Kurs Merkezi
İlçe genelinde tek kurs merkezi olarak faaliyet gösteren bayrampaşa ismek 30 farklı branşta ücretsiz eğitim imkanı sağlıyor. Önemli eğitimlerin yer aldığı ismek bayrampaşa kurslarında 16 yaş ve üzeri herkes için bilgisayar kullanımı, web tasarım ve muhasebe gibi eğitimlerden özgürce yararlanabilirsiniz. Bayrampaşa İsmek Adres: Orta mahalle Abdi İpekçi Caddesi No:15 Kat:3 Bayrampaşa Telefon: 0212 612 42 21 |
İsmek beşiktaş kurs merkezleri
Beşiktaş ismek kurs merkezleri
İlçe genelinde 2 farklı kurs merkezi ile hizmet verilen beşiktaş ilçemizde ortaköy ve dikilitaş ismek kursları onlarca branşta bir çok kurs merkezinde bulunmayan eğitimleri alabilirsiniz. İsmek beşiktaş kurs merkezi adres ve iletişim detayları aşağıda yer almaktadır. Dikilitaş Emirhan caddesi otopark çıkmazı sokak no:6 dikilitaş 0212 227 25 34 Ortaköy Çebi işhanı dereboyu caddesi eski bahçe sokak no:2 ortaköy 0212 259 47 10 |
İsmek dikilitaş kurs merkezi
İsmek dikilitaş
Beşiktaş gibi muhteşem bir ilçede ücretsiz eğitim almanın hazzını yaşamak isteyenler seçimini, dikilitaş ismek kurs merkezi yönünde kullanmaktadır. İsmek dikilitaş kurs merkezi emirhan caddesi üzerinde yer almakta olup, 34 farklı branşta eğitim olup en dikkat çeken eğitimlerden biriside yabancı ve türkçe bilmeyenler için, Türkçe eğitimleri verilmektedir. Fotoğrafçılıktan keyf alanlar içinde profesyonelce fotoğraf çekim eğitimleri verilmektedir. Daha fazla detay ve iletişim bilgileri için sayfayı inceleyinniz. Dikilitaş İsmek Beşiktaş dikilitaş ismek Emirhan caddesi otopark çıkmazı sokak no:6 0212 227 25 34 |
İsmek ortaköy kurs merkezi
İsmek ortaköy kurs merkezi
Adının ortaköy olduğuna aldanmayın! İstanbul’un en lüks semtlerinden birisidir. En özel branşları bulabileceğiniz ismek ortaköy kurs merkezi dereboyu caddesi üzerinde yer almaktadır. Teknoji, sanat ve müzik eğitimlerinin en güzel örneklerini barındıran ortaköy ismek şubemizde ücretsiz yararlanabileceğiniz, 39 farklı branşta eğitim verilmektedir. En fazla branşı bulabileceğiniz ender ismek kurs merkezlerinden birisidir. Aşağıda branş ve iletişim bilgileri yer almaktadır. Ortaköy İsmek Çebi iş merkezi dereboyu caddesi eski bahçe sokak no:2 beşiktaş 0212 259 47 10 |
Kosgeb zonguldak girişimcilik kursu
Kosgeb Zonguldak ve Batı karadeniz kalkınma ajansı tarafından düzenlenecek olan zonguldak kosgeb girişimcilik kursları 2 eylül 2013 tarihinde başlayacaktır. 60 Kişi için hizmet verecek olan eğitimler zonguldak merkezde yapılacaktır detaylar aşağıdadır.
Eğitim Yeri Zonguldak ve Batı karadeniz kalkınma ajansı Başlangıç Tarihi: 02.09.2013 Bitiş Tarihi: 19.09.2013 Bilgi ve kayıt Adres:Güney mahallesi zonguldak yolu caddesi no:36 Kozlu/ZONGULDAK Telefon:0372 257 74 70 |
İsmek beykoz kurs bilgileri
İsmek Beykoz Kurs Merkezleri
Bir tarafı deniz, bir tarafı ormanlarla kaplı bir ilçe olan beykoz ismek kursları ile sizlere hem sanat, hem meslek, hemde el sanatları alanında biri spor merkezi olmak üzere 6 farklı kurs merkezinde sizlere en yakın noktada hizmet vermektedir. Kavacık Otağtepe caddesi tepeüstü sokak no:1 kat:3 0216 465 46 78 Beykoz Spor Eğitim Merkezi Recep Şahin Költük spor salonu gümüşsuyu mahallesi sultaniye caddesi no:1/1 0216 413 52 41 Çavuşbaşı Cumhuriyet caddesi nilüfer sokak no:7 kat:2-3 0216 479 86 78 Kanlıca Halide Edip Adıvar caddesi no:6 0216 322 78 15 Ortaçeşme Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi no:64 0216 323 93 43 Gümüşsuyu Mahallesi Şehit Bülent Kocabıyık caddesi no:5 kat:3 İski binası 0216 425 13 21 |
İsmek Çavuşbaşı Kurs Merkezi
Çavuşbaşı ismek kurs merkezi
beykoz ilçemize bağlı faaliyet göstereb 6 kurs merkezinden birisidir. İsmek çavuşbaşı şubemizde eğitim almak isteyenler için gravür, bilgisayar kullanımı, temel muhasebe dahil, 19 farklı branşta ücretsiz imkanlar sağlanmaktadır. Çiftlik mahallesinde yer alan çavuşbaşı ismek kurs merkezi, branş ve iletişim detayları aşağıda yer almaktadır. Çavuşbaşı İsmek Çiftlik mahallesi Cumhuriyet caddesi Nilüfer sokak No:7 Kat:2-3 0216 479 86 78 |
İsmek Kanlıca Kurs Merkezi
İsmek Kanlıca Kurs Merkezi
Şehrin en ünlü semtlerinden biriside kanlıcadır. Yoğurt’u ilede meşhur olan kanlıca eğitim ilede adından söz ettiriyor. Bir zamanlarda adalar vapurunu kullananlar çok iyi haturlayacaktır. Vapurda çay kahve gibi tek kişilik yoğurlar satılırdı. Konumuza dönecek olursak beykoz ilçemize bağlı olarak faaliyet gösteren ismek kanlıca kurs merkezi Halide Edip Adıvar caddesi üzerinde yer almaktadır. Kanlıca ismek şubemizde web tasarım, bilgisayar kullanımı dahil olmak üzere 16 farklı branşta eğitim verilmektedir. Kanlıca İsmek Halide Edip Adıvar caddesi no:6 0216 322 78 15 |
İsmek beylikdüzü kurs merkezleri
Beylikdüzü İsmek Kurs Merkezleri
İkisi spor eğitim merkezi olmak üzere 6 farklı şube ile hizmet veren beylikdüzü ismek kursları, ilçenin en seçkin AVM binalarında yer almaktadır. Size en yakın ismek beylikdüzü kurs detayları aşağıdadır. Büyükşehir Mahallesi 19 Mayıs caddesi no:55 kat:1 Büyükşehir mahallesi muhtarlık binası 0212 854 08 30 Beykent Paradise AVM Adnan Kahveci mahallesi Yavuz Sultan Selim bulvarı No:26 Kat:4 0212 856 07 37 Beylikdüzü spor eğitim merkezi Büyükşehir mahallesi 19 Mayıs caddesi no:55 kat:2 0212 852 33 13 Beykent Spor Eğitim Merkezi Uyum Çarşı Üstü Adnan Kahveci mahallesi Yavuz Sultan Selim bulvarı No:17-A 136 Kat:4 0212 856 18 59 Beylikdüzü Kültür Merkezi Cumhuriyet mahallesi Atatürk bulvarı no:28 0212 852 75 43 Yakuplu Merkez mahallesi çınar sokak no:8 0212 875 29 91 |
İzmeb İzmir Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Kursları
İzmir büyükşehir belediyesi tarafından ücretsiz sunulan eğitim imkanlarından birisi olan İzmeb, il genelinde 49 branş, 10 kurs merkezi ile hizmet vermektedir. İzmeb kurslarından yararlanmak tamamen ücretsiz olup 16-35 yaş arası bireyler için size en yakın noktada hizmet vermektedir. Aşağıdaki listede size en yakın izmeb kurs merkezi, bilgileri ve iletişim detaylarına yer verilmiştir.
http://www.ucretsizkurs.net/wp-conte...3/08/izmeb.png Çamdibi 5233 Sokak No:44 İç Kapı 212 Çamdibi Bornova 0232 293 40 38 Çiğli 8715 Sokak No:18 Küçükçiğli Çiğli 0232 386 44 22 Egekent İşka İş Merkezi 8831 Sokak No:146 Egekent Çiğli 0232 386 39 67 Evka – 1 Murathan Bey Mahallesi 1203 Sokak No:2 / 2 Evka-1 Buca 0232 420 05 50 Evka – 4 İşka İş Merkezi İnönü Mahallesi 1030 Sokak No:2 Evka-4 Bornova 0232 351 67 07 Gaziemir Önder Caddesi No:89/B Gaziemir 0232 293 46 03 Gültepe Toros Adalet Caddesi No:66 Toros Konak 0232 433 83 53 Karabağlar Yunus Emre Mahallesi 4163 Sokak No:31 Karabağlar 0232 253 64 66 Kültürpark Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu 1.Katı Kültürpark İçi Kahramanlar Konak 0232 293 17 14 İzmeb Kursları Kayıt Bilgisi Size en yakın kurs merkezlerine bizzat giderek kayıt yatırmanız gerekmektedir. Kayıt için gerekli evraklar ise, Nüfus Cüzdan Fotokopisi , Öğrenciler için Öğrenim Belgesi , Mezunlar için Diploma Fotokopisi Kaynak: http://www.ucretsizkurs.net |
Büyükşehir İsmek Kurs Merkezi
Beylikdüzü Büyükşehir İsmek Kurs Merkezi
Özellikle sadece kadınlara yönelik kurs merkezlerinden olan Büyükşehir ismek kurs merkezi, her alanda son yıllarda atılım sağlayan, beylikdüzü ilçemizde yer almaktadır. Neden kadınlara özel derseniz, 6 farklı branşta eğitim vermekte olup, belirtilen branşların hepsi kadınlar için uygundur. Büyükşehir mahallesi muhtarlık binasında yer alan ismek büyükşehir kurs merkezi iletişim ve branş detayları aşağıda bulunuyor. Büyükşehir İsmek 19 Mayıs Caddesi No:55 Kat:1 0212 854 08 30 |
İzmeb 2013 - 2014 kayıtları başladı
İzmeb 2013 - 2014 Kayıtları Başladı
İzmir büyükşehir belediyesi ücretsiz meslek edindirme kursları olan izmeb 2013 - 2014 eğitim, öğretim dönemi için kayıtlar başlamış bulunmaktadır. İzmeb kayıtları il genelinde yaygın olarak faaliyet gösteren 10 kurs merkezinden size en yakın olan bir şubeden aşağıki gerekli belgeler ile şahsen yapılmalıdır. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Mezunlar için Diploma Fotokopisi Öğrenciler için öğrenci belgesi İzmeb 2013 - 2014 kayıtları için son gün 13 eylül olduğunu hatırlatır, eğitim almak isteyn herkese güzel bir eğitim dönemi başarılı bir deneyim olmasını temenni ederim. Kaynak: http://www.ucretsizkurs.net/izmeb-20...itlari-basladi |
İsmek beyoğlu kurs merkezleri
Beyoğlu İsmek Kurs Merkezleri
Son yılların en popüler ilçelerinden birisi olan beyoğlu ilçemiz, ücretsiz eğitim için iki farklı ismek kurs merkezi ile hizmet vermektedir. Okmeydanı ve piyalepaşa şubelerinden 16 yaş ve üzeri herkes için el sanatları ve meslek edindirme kursları verilmektedir. Beyoğlu ismek kurs merkezleri, detaylar ve iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır. Okmeydanı Erok Spor kulübü Kaptan Paşa mahallesi yay sokak no:50 0212 297 22 23 Piyalepaşa Kuzey sokak no:19 kat:1 0212 254 60 77 |
İsmek Piyalepaşa kurs merkezi
Piyalepaşa İsmek Kurs Merkezi
Beyoğlu ücretsiz kurs denince ilk akla gelen şubelerimizden birisi olan piyalepaşa ismek kurs merkezi, her yaş ve herkes için önemli olduğunu düşündüğümüz tam 30 farklı branşta sanatsal ve mesleki eğitimleri sunuyor. Bilgisayar alanında 7 farklı branşın yer aldığı ismek piyalepaşa kurs merkezi aynı zamanda geleceğin teknolojisi arasında gösterilen web tasarım eğitimi ile başarılı birer webmaster olmak isteyenleri bekliyoruz. Piyalepaşa İsmek Piyalepaşa mahallesi kuzey sokak no:19 0212 254 60 77 |
İsmek Büyükçekmece Kurs Merkezleri
Büyükçekmece İsmek Kurs Merkezleri
Şehrin avrupaya açılan kapısı haline gelen büyükçekmece eğitim alanındada sizlere en özel imkanları sağlamaktadır. Bunlardan biriside bünyesinde birisi spor eğitim merkezi olmam üzere 2 kurs merkezi ile hizmet veren büyükçekmece ismek kurs merkezleridir. Fatih Mahallesi E5 karayolu üzeri Muharrem Saltık İş Merkezi No:44 kat:2-3 0212 883 15 32 Büyükçekmece Spor Merkezi Batıköy mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı ırmak sokak No:1 Dükkan 3 Mimar Sinan 0212 863 76 48 |
İsmek büyükçekmece spor eğitim merkezi
İsmek Büyükçekmece Spor Eğitim Merkezi
İsmek sadece sanat yada mesleki eğitim vermekle kalmayıp, aynı zamanda sağlıklı bir hayat için olmazsa olmazlardan birisi olan spor eğitimleri mevcuttur. Bu ihtiyacı gelişmiş ismek spor eğitim merkezleri vasıtası ile gerçekleştiren ismek istanbul genelinde onlarca şube ile hizmet vermektedir. Bunlardan biriside büyükçekmece spor eğitim merkezi olarak batıköy mahallesinde hizmet vermektedir. Büyükçekmece Spor Eğitim Merkezi Batıköy mahallesi Mustafa Kemal bulvarı ırmak sokak no: dükkan: 3 0212 863 76 48 |
İstanbul kosgeb uygulamalı girişimcilik kursları
İstanbul kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri
İsmek kursları ile sizlere 250 farklı branşta ücretsiz eğitim veren istanbul büyükşehir belediyesi, aldığınız eğitimleri değerlendirmeniz ve kendi işinizin patronu olmanız için, kosgeb ile yaptığı işbirliği neticesinde istanbul'un her yerinde kosgeb girişimcilik kursları düzenlemektedir. İstanbul kosgeb kursları ismek, işkur, üniversiteler, ticaret ve meslek odaları tarafından tertiplenmekte olup önümüzdeki aylarda açılacak lan kosgeb istanbul eğitimleri aşağıdaki linkte yer almaktadır. http://www.ismekkurs.com/istanbul-kosgeb |
All times are GMT +3. The time now is 23:50. |